Ana səhifə

Inhoudsopgave nieuwsbrief 156 – 25. 06. 2012


Yüklə 8.96 Mb.
səhifə7/17
tarix26.06.2016
ölçüsü8.96 Mb.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   ...   17

'Geen tijdelijke investeringen maar structurele hervormingen'

De Bundesbank topman vindt dat de eurozone zich moet richten op structurele hervormingen die de economische groei op langere termijn kunnen garanderen. Hij is kritisch over de recent aangekondigde proef met Project-Bonds, de voorloper van eurobonds. Project-Bonds zijn bedoeld voor bijvoorbeeld infrastructuurprojecten. Weidmann: 'Ik ben ervan overtuigd dat Spanje en andere landen niet onder een slechte infrastructuur leiden'. Daarin heeft hij gelijk, want Spanje heeft dankzij de miljarden van de EU inmiddels het grootste snelwegennet van Europa. Ook Griekenland heeft met enorme bergen geld uit Brussel honderden kilometers snelweg aangelegd, waar gemiddeld genomen echter amper gebruik van wordt gemaakt. Niet de infrastructuur, maar de bureaucratie en een inefficiënt belastingstelsel zijn volgens Weidmann de echte hinderpalen voor economische groei in bijvoorbeeld Griekenland. Om echt perspectief te kunnen bieden aan de 1 op de 2 jongeren die in zowel Griekenland als Spanje zonder werk zitten, moet het probleem bij de wortel worden aangepakt. 'Het gaat om de structuur van de economie, niet om tijdelijke stimulansen (zoals investeringen in de infrastructuur).' (1)



Centrale banken rekenen op uittreding euroland

De meerderheid van de centrale banken rekent erop dat er minstens één land uit de eurozone zal moeten treden. De afgelopen twee dagen meldden de massamedia eindelijk (2) wat wij ruim een week geleden al berichtten, namelijk dat de centrale banken klaar staan voor massale interventie als de onzekerheid na de Griekse verkiezingen verder toeneemt en er een systeemcrash dreigt te ontstaan.



ESM betekent enorme risico's voor Nederland

De directeur van het Centraal Plan Bureau erkende gisteren dat het uiteenvallen van de eurozone 'echt een serieuze mogelijkheid' is (3). Zoals alle officials schetste hij echter een eenzijdig negatief beeld over de gevolgen hiervan, zoals het ontstaan van hele grote verliezen 'omdat vorderingen op schuldenlanden oninbaar zullen zijn.' Hij vertelde er echter niet bij wat de politiek als 'oplossing' heeft gekozen, namelijk het akkoord gaan met nog vele malen hogere vorderingen in de vorm van de miljardengaranties aan het ESM.

Nu steeds duidelijker wordt dat Spanje nóg een bailout nodig heeft en Italië en Frankrijk zullen volgen, worden de risico's voor Nederland dermate hoog dat het uiteenvallen van de eurozone op een later tijdstip ons hele land zou kunnen doen instorten. Dit zonder twijfel meest ingrijpende en meest risicovolle besluit in de geschiedenis van onze parlementaire democratie, dat werd ondersteund door VVD, CDA, PvdA, D66 en GroenLinks, werd echter niet voorgelegd aan de mensen die zowel voor, tijdens als na die instorting verreweg de hoogste prijs zullen moeten betalen: u en ik.

Gerucht: Euro is onofficieel ingestort

Daarom schreven we gisteren dat het zeer te hopen is dat de financiële markten de eurozone laten ploffen vóór het ESM in werking treedt, omdat anders ook Italië en Frankrijk naar hartenlust onbeperkt Duits en Nederlands spaar- en belastinggeld zullen kunnen 'pinnen'. In dit opzicht is er in de VS sprake van een gerucht - met grote nadruk een gerucht, dat de euro 'onofficieel' zou zijn ingestort. Een niet bij name genoemde internationale bankier zou aan christensensationalist Steve Quayle hebben laten weten dat Griekenland, Spanje, Portugal, Ierland, Italië, Frankrijk en België geen geld meer hebben en de Duitse elite is begonnen zijn welvaart naar 'hard assets' en edelmetalen te verplaatsen. De Royal Bank of Scotland zou de komende weken twee belangrijke banksectoren sluiten waardoor duizenden banen verloren zullen gaan, en Credit Suisse zou topbeleggers hebben opgeroepen naar de veilige Zwitserse haven te vluchten.



'Illusie duurt nog 4 tot 6 maanden'

Om de illusie van controle nog 4 tot 6 maanden te kunnen volhouden zouden er in de eurozone kapitaalcontroles worden ingevoerd. 'Het is zover. De euro is ingestort, maar niemand heeft het opgemerkt. Bij de Griekse bankruns wordt er dagelijks $ 3,5 miljard weggehaald, niet $ 1 miljard zoals wordt bericht. De rest van de PIIGS zitten in hetzelfde schuitje. In de komende dagen en weken staat in heel continentaal Europa een Bank Holiday (bankensluiting) voor de deur. Dit is om tegenover het plebs de schijn op te houden dat ze er nog enige controle over hebben.'

De bankier waarschuwt iedereen in Amerika genoeg geld van hun bankrekeningen te halen en er slechts voldoende te laten opstaan om de dagelijkse kosten mee te kunnen betalen. 'En als je ergens heen kunt, doe dat dan nu.... want het wordt voor ons allemaal gevaarlijk. Nogmaals: de euro is onofficieel ingestort. Moge God ons allen helpen.' (4)

Xander - (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten, (2) NU, (3) NU, (4) Steve Quayle*



* Nogmaals de waarschuwing dat het hier enkel om een gerucht gaat dat afkomstig is van één van de bekendste christensensationalisten in de Verenigde Staten, Steve Quayle. Niet voor niets ben ik de laatste tijd heel voorzichtig geworden met berichten van hem over te nemen, iets wat ik in het verleden nog regelmatig deed.




Nogmaals, de Hoover Dam… ontketend
"Hoover Dam... Unleashed" - Here We Go Again

Gepubliceerd op 11 jun 2012 door TheJonathankleck

Madonna's "indrukwekkende" presentatie op het Amerikaanse 'heilige der heiligen"- de Super Bowl - was een satanisch ritueel, dat het offer van Amerika aankondigt, de Nieuwe Wereld Orde inluidend, waarover wordt gesproken in Openbaring.

Madonna staat vlak vóór een weergave van de Hoover Dam en poseert in een 'water-geboorte' positie, hetgeen het signaal is, uitgezonden in de hele wereld, dat 'zij' nu in controle zijn. Wanneer Amerika wordt vernietigd en de Hoover Dam wordt opgeblazen, zal het weer worden geweten aan een dreiging van buitenaf (net als 9/11 dat een inside job was), maar het zal naar alle waarschijnlijkheid door ons eigen toedoen zijn.

In de volgende radioshow wordt gesproken over Jonathan Kleck, en zijn YouTube kanaal ‘TheJonathankleck’ dat sinds kort onder vuur ligt (vanaf ca. 40 minuten). Door zijn advocaat is hij gewaarschuwd, dat hij zijn YT kanaal moet leeghalen, en zijn bediening moet beëindigen!

Uiteraard laat Jonathan zich niet uit het veld slaan, en gaat door met zeer, zeer onthullende video’s, waaraan hij vele jaren heeft gewerkt, om het verborgen koninkrijk van de duisternis aan het Licht te brengen, en te ontmaskeren! Blijkbaar wordt het heet onder de voeten van de Illuminati!!



Apocalyptic Headlines and Testimonies of Heaven

Show Link: http://www.blogtalkradio.com/tribulation-now/2012/06/14/apocalyptic-headlines-and-testimonies-of-heaven

‘Het laatste apocalyptische nieuws, ander nieuws, alsook andere te verwachten en spannende data…. terwijl we met spanning wachten op de komst van de Heer (Rom. 8:23).

We bespreken ook getuigenissen van enkele mensen die (in de geest) zijn meegenomen naar de hemel, hoe de hemel eruit ziet, en spelen een aantal audio-getuigenissen af.

Er is niet veel tijd meer. Waarschuwingen komen in ‘gangbusters’. Wees geduldig, wees sterk, en wees bezig met de dingen van je Vader!’

Zie ook:



Illuminati-super-bowl-half-time-show-symbolisme-uitgelegd

Hoover-dam-gebombardeerd-na-de-opname

Doelwit-hoover-dam-11-11-onthuld

Verborgen-afbeeldingen-hoover-dam

From: Tribulation-Now - Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl




Ervaringen met felle LED-lampen
Er is veel te doen geweest over het EEG-verbod van 100 Watt gloeilampen, waarbij ons gasontladingslampen in de strot werden geduwd die evenveel radiostraling afgeven als een kankerverwekkend mobieltje. Inmiddels worden AH-winkels overvoerd met 85 Watt gloeilampen, doch met daarin datzelfde gloeidraadje: deze keer 'verpakt' in een klein glazen buisje maar verder is het nog gewoon precies dezelfde gloeilamp. Zelfs de aloude 200 Watt gloeilampen zijn momenteel bij de Gamma weer gewoon te koop hoor: ze heten nu 135 Watt en ze passen nu zelfs in een 60 Watt armatuur...

Konden ze ons dat 4 jaar geleden dat niet meteen vertellen? Normaal gesproken breng je éérst een nieuw product op de markt - en als dat nieuwe product goed loopt: dán pas haal je het slechte product toch van de markt af?? Omdat e.e.a. precies andersom is gegaan: en nog evenzo als tussen '40-'45 bij opgehangen decreet is gegaan: mag vermoed worden dat er bedenkelijke kontakten zijn geweest tussen Europeesche lampenfabrikanten en Europeesche bewindvoerders volgens afspraak.



Radiostralende spaarlampen

Op dit moment koop je 3 stuks energiezuinige spaarlampen in 1 verpakking voor 3 euro (sommige winkels 4 euro), dat is dus 1 euro/stuk. Maar om ze te maken zit er minstens voor 3 euro aan electronica en 6 euro aan arbeid in: per stuk, wel te verstaan.

Deze zwaarvervuilende, kwikhoudende "spaar"lamp die door de WHO vanwege mobieltjesstraling daarmee automatisch ook spaarlampen in de kankerverwekkende hoek heeft geplaast: is daarmee nu een risicovol afvalprodukt geworden en dus: tot de grootste politieke dwang uit de geschiedenis van de elektriciteit.

Alle metaal in armaturen die een of meerdere spaarlampen bevatten moeten op een aardleiding zijn aangesloten, dit om hun radiostraling binnen te perken te houden waartoe de geelgroene draad zich voor dit doel bovenin de centraaldoos bevindt. Dat is verplicht. Desondanks waren er installateurs die hun op te leveren installatie alleen aan de voorschriften qua radiostraling wisten te laten voldoen door hun armaturen met vernikkeld kippengaas uit te rusten...



De volgende teleurstelling: de LED-lampjes

Omdat ondanks het dwangmiddel het publiek die spaarlampen niet wil, werd het publiek wijsgemaakt dat nu het LED-tijdperk was aangebroken.

Erin zaten 3 soorten LED's, rood/groen/blauw dat tesamen een soort Isabella-wit oplevert - maar veel meer dan gloeiende spijkers zijn LED-lampjes niet maar als kerstbomenverlichting bleken ze welhaast ideaal te zijn! Sterker, ze zijn zelfs stukken goedkoper dan de oude serielampjes, branden nooit door en via de tranformator stukken veiliger ook nog. Prachtig. Maar als gloeilampvervanger waren gloeiende spijkers de grootste sof van allemaal en dat wisten fabrikanten natuurlijk ook wel.

Daarom bedachten ze een nieuwe verkooptruc: voortaan zouden alle nieuwe verlichtingsarmaturen worden uitgerust met G-22 fittingen waarin vanouds een starter uit een TL past: daarmee worden mensen gedwongen uitsluitend "passende" lampen te kopen die (uiteraard) een passend prijsje bezitten.

Efin: u zult in het ramsjhoekje van de Gamma/Karwei/Hobbyshop deze bajonetlampen wel gezien hebben en waarvan zelfs hun inkoopprijs nog 4 keer te duur is: staat erop. Overbodig te vertellen dat losse E-14 fittingen met 3/8e vloerplaatjes een goedlopend product is.

Eindelijk: de goede laserlampen

LED-lampen hebben op dit moment een zeer slechte naam bij de consument - maar dát was nou precies ook de bedoeling van de lampenfabrikant!

Want waarvan het publiek bewust onkundig is gehouden: laserlampen bestonden midden jaren '80er allang en ze heetten óók Led-lampen, alleen schrijf je dit met kleine letters; en erin zitten geen 3 afzonderlijke LED's maar een 4 mm laserchip dat een koellichaam benodigd heeft.

Dit opvallende koellichaam herken je, hetzij aan de 10 gaten aan de buitenkant, hetzij aan de bijzondere koelingsribbenstructuur. Duur? Tot voor kort: ja want ze kosten tot 2012 nog 23 tot 27 euro/stuk en bij de eerste produktserie was de levensduur nauwelijks 1 maand ipv. het te verwachten minimaal 8 jaar (uitspraak van de Hoge Raad inzake consumentartikelen).



Ikea bluft Philips af

En er zat sinds midden jaren '80er patent op: patentrecht duurt 25 jaar en is inmiddels verlopen: eindelijk kan de laserlamp voor de consument gemaakt worden.

Op dit moment ontslaat lampenfabrikant Philips in Terneuzen een kwart van hun personeel, dit dankzij een Indonesisch familiebedrijfje dat geelwittte laserchips in Singapore laat maken, er zelf een lamphuisje omheen bouwt in gebruikelijk schroeffittingen en via grote meubelzaken zoals Ikea in de markt laat zetten. (bron: Financ.Telegraaf)

Philips levert op dit moment wel peperdure Laser Ledlampen uit die te herkennen zijn aan hun 7 talen op de verpakking: dit maken we niet zelf.



Gebruikservaringen 4½ Watt Ledlampen

Vorig jaar kwamen de betere lens-laserledlampen op de markt, in E-27 fittingmaat. De tweede productserie gaat tenminste niet zo snel meer kapot, geeft evenveel licht als een 60 Watt reflektorlamp in een smalle bundel - maar kost dan ook 23 euro bij de Gamma (Philips 27,-)

Maar de nieuwe, vrij kleine laser Led-lampen in hetzelfde gróótvermogen 4½ Watt, doch met een lichtafgifte: evenfel als een normaal rondstralende 40 Watt gloeilamp (!) wat nu inderdaad wordt gehaald. Ze geven dus evenveel licht als de vorige kwikhoudende spaarlampen van 15 Watt in Blokkerkwaliteit (=11 Watt in Osramkwaliteit).

Maar de prijs is wel politiek nieuws: 7 euro bij Ikea en die zakt zelfs nog steeds!

Maar ook Ikea moet zijn partijgoed 1½ Watt LED-lampen nog wel kwijt natuurlijk en bevinden zich in dezelfde bak, pal naast de wél goede Laserlampen die Led heetten; dus wel even opletten op 4½W maar dan heb je ook watt.

Als praktische toepassing een huiskamerlamp met 5 kleine gloeilampen van 40 Watt die in de wintermaanden zal branden van 6:30-9:30 en van 15:30-00:30 dus 13 uur/dag. Daar waren om moverende redenen al 7 Watt bolvormige spaarlampen ingekomen á 4 euro/stuk - maar er echt goed bij lezen kunnen we niet meer: dat kost moeite, ook al omdat bolvormige spaarlampen niet het volledige kleurspectrum weergeven. Met 5 stuks Laser Ledlampen uit de Ikea is het verlichtingsprobleem opeens opgelost: er komt écht fel 5x40 Wattlicht uit en de kamer is nu goed verlicht; bovendien is de kankerverwekkende radiobestraling verleden tijd.

Ze gaan onmiddellijk aan na inschakelen: bij spaarlampen duurt dat een seconde en pas na 2 minuten geven ze hun volle lichtstroom: dat doen laser-Led's beter en de extra aardleiding hoeft nu ook al niet meer.

De kWh-meting, wegens enorme warmteafgifte

Geloof het of geloof het niet, maar Ikea nieuwste Laser-Ledlampen worden écht gloeiend heet!

Jawel, de allernieuwste laserLed-lampchips met zinkoxide leveren volgens de verhalen nógmaals 2x meer licht dan deze Ikea's - en die kosten in de USA daarom ook 60 dollar (!) maar helaas: daar zit voorlopig nog wel even patent op en dus betalen we die overbodige warmte de eerstvolgende 25 jaar nog even door.

Tijd dus om een ouderwets analoge kWh-meter in te zetten voor de contrôle, dit omdat 40 Watt TL-buizen als 36 Watt gelden, maar daar zat het magnetische verbruik van de ballasttrafo met zijn 20 Watt extra: nog niet bij inbegrepen...

Maar het klopt wel, de vermogensopgave van 4,3 Watt blijkt juist - de grote hittevorming blijkt het gevolg van verticaal inschroeven. Waarschijnlijk mag bij luchtgaten aan de zijkant: daarmee van horizontaal inschroeven nog een langere levensduur worden verwacht. En, ze worden tenminste zowel in E-14 als E-27 verkocht wat de inzetbaarheid verruimd.

Nog een voordeel: huidige gloeilampen worden bij EEG-decreet niet meer gematteerd en zijn in hun 40-bar kristalglasbuisje zéér sterk oogverblindend - maar dat zijn deze laserled's niet: die hebben opaalglas en dat geeft een rustig, warm licht.



http://www.zaplog.nl/zaplog/article/ervaringen_met_felle_led_lampen


Supervirus bespioneert al jarenlang overheidssystemen
Computerbeveiliger Kaspersky heeft een computervirus ontdekt dat vermoedelijk al vijf jaar lang overheidscomputers in het Midden-Oosten bespioneert en saboteert. Het ongezien krachtige 'Flame'-programma is minstens 20 keer straffer dan eerder ontdekte programma's voor cyberoorlogsvoering. “Dit werd niet geschreven door een of andere puistige tiener in zijn of haar slaapkamer.”

Professor Alan Woordward

Volgens Roel Schouwenberg van Kaspersky zijn er aanwijzingen dat de code afkomstig is van hetzelfde land of dezelfde landen, die verantwoordelijk waren voor de beruchte virussen Stuxnet en Duqu. Stuxnet viel in 2010 het nucleaire programma van Iran aan, waardoor de installaties in de verrijkingsfaciliteit van Bushehr dienst weigerden enkele weken voor de centrale in gebruik zou worden genomen. Opvolger Duqu, genoemd naar een personage uit 'Star Wars', stal data.



Ongezien krachtig

De virussen waren zo krachtig dat ze vermoedelijk alleen afkomstig konden zijn van een land. "Dit werd niet geschreven door een of andere puistige tiener in zijn of haar slaapkamer", zegt professor Alan Woordward van het Departement Informatica van de Universiteit van Surrey over Flame. Ook volgens het internetbeveiligingsbedrijf Symantec is het nieuwe virus niet het werk van een individu, maar van een goed georganiseerde groepering met een aanzienlijk budget.

De code van het virus is maar liefst 20 megabyte groot, ongeveer 100 keer groter dan de code van doorsnee kwaadaardige software. Kaspersky Lab zegt de code zelf niet helemaal te kunnen doorgronden. "We hadden zes maanden nodig om Stuxnet te analyseren," zegt oprichter Eugene Kaspersky. "Dit is 20 keer ingewikkelder." “Indien Flame al vijf jaar lang onzichtbaar is kunnen blijven, is de enige logische conclusie dat er nog andere operaties bezig zijn waar we geen weet van hebben.” (Roel Schouwenberg)

Arsenaal

Flame is uitgerust met een enorm wapenarsenaal. Het virus kan toetsaanslagen registreren, screenshots maken, video en audio opnemen, chats bewaren, bestanden doorsturen en vanop afstand computerinstellingen wijzigen. "Het is groot, ingewikkeld en het dient om data te stelen, terwijl het lange tijd onzichtbaar blijft," zegt professor Woodward. Kaspersky vermoedt dat Flame vijf jaar geleden werd gelanceerd, en computers heeft besmet in Iran, Israël, Soedan, Syrië, Libanon, Saoedi-Arabië en Egypte. Flame werd zelfs eerder toevallig ontdekt tijdens een onderzoek naar een andere besmetting.



Iran

Iran meent dat het Westen en Israël een geheime cyberoorlog tegen het land orkestreren omwille van Irans atoomprogramma, en ook Iraanse wetenschappers zouden vermoorden. Het Iraanse Coördinatiecentrum voor de strijd tegen cyberaanvallen zegt dat organisaties begin mei software hebben gekregen om het virus te detecteren en te verwijderen. De instelling zegt echter niet wanneer en hoe het virus is gevonden, en ook niet welke schade het al kan hebben veroorzaakt in Iran. Ook het Iraanse centrum ziet een link met Stuxnet en Duqu, terwijl Crysys Lab, een afdeling van de Universiteit van Boedapest die computervirussen analyseert, vindt dat het bewijs voor die relatie niet sluitend is.



Israël

Volgens de Israëlische minister voor Strategische Zaken Moshe Yaalon is het gerechtvaardigd toevlucht te nemen tot computervirussen, zoals Flame, om de Iraanse atoomdreiging tegen te gaan. "Voor wie de Iraanse bedreiging als een betekenisvolle bedreiging ziet, is het gerechtvaardigd meerdere maatregelen te nemen waaronder ook deze om ze te stoppen", zei de bewindsman aan de militaire radio, daarmee speculaties voedend van Israëlische betrokkenheid in het computerprogramma. "Israël is gezegend als een land rijk aan geavanceerde technologie en deze middelen geven ons een hele serie mogelijkheden", vertelde Yaalon, die ook vicepremier is.



Verspreiding

Flame verspreidt zich niet automatisch, maar enkel indien een verborgen controlemechanisme dat toelaat. Ongeziene lagen software laten Flame toe computernetwerken ongemerkt binnen te dringen. Het bestand, dat Windowscomputers infecteert, heeft vijf encryptiealgoritmes en exotische dataopslagformaten. De makers achter het virus gebruiken snelle commandoservers om het virus te sturen, microfoons te veranderen in afluisterapparatuur, documenten door te sluizen en keyboardaanslagen te loggen. Eens een machine besmet is, kan het virus extra modules toevoegen om een machine specifieke afluisterprojecten te laten uitvoeren. Eugene Kaspersky zei vorige week op de technologiebeurs CeBit in Sydney nog dat cyberaanvallen zoveel schade kunnen aanrichten als conventionele aanvallen, en dat de technologie niets kan doen om ons te redden. De man benadrukt dat er wereldwijd gevaar is. "Het is belangrijk te begrijpen dat dergelijke cyberwapens gemakkelijk kunnen gebruikt worden tegen eender welk land", luidt het. "En in tegenstelling tot bij conventionele wapens, zijn de meer ontwikkelde landen in dit geval in feite de meest kwetsbare." Zie ook: Kasperky waarschuwt voor einde beschaving door cyber-terreur

Bron: Hln.be - Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl

Syrië: VS kondigt militaire interventie aan, Rusland stuurt troepen



Russische mariniers (foto) arriveren vandaag in Syrië om de marinebasis in Tartus te beschermen.

Volgens Amerikaanse officials heeft het Witte Huis een besluit gemaakt over de crisis in Syrië: 'Het is niet langer de vraag 'of' er een (militaire) interventie komt, maar 'wanneer'.' Op dit moment onderhandelt een delegatie van het Free Syrian Army in Washington over de levering van zware Amerikaanse wapens waarmee het leger van president Assad aangevallen en zijn regime gedestabiliseerd kan worden. Ondertussen is een Russisch contingent special forces onderweg naar de havenstad Tartus om daar de marinebasis te gaan beschermen.

Veel Amerikaanse wapens die bestemd zijn voor de Syrische rebellen zijn betaald door Saudi Arabië en Qatar en staan klaar om te worden verscheept. Daarnaast zou de regering Obama een 'lichtere' versie van de oorlog tegen Libië overwegen. Zo zou er een beperktere no-fly zone boven Syrië worden ingesteld en zouden er enkele directe luchtaanvallen op doelen van de regering Assad worden gepland. Ook zouden troepen de chemische en biologische wapenopslagplaatsen gaan beschermen.

Volgens de VN hebben maken alle partijen in Syrië zich de afgelopen 10 dagen schuldig aan het plegen van steeds meer gewelddaden, reden waarom de missie van de 300 waarnemers voorlopig is opgeschort. Daarnaast arriveert er vandaag een schip met Russische mariniers in de havenstad Tartus, waar ze de enige Russische marinebasis aan de Middellandse Zee zullen gaan beschermen. Bij de aanstaande militaire operatie tegen Syrië krijgt Amerika waarschijnlijk hulp van de Syrische buurlanden Turkije, Jordanië en Israël. Militaire bronnen constateren dat het conflict een nieuwe kritieke fase ingaat nu Rusland zonder toestemming van de VN Veiligheidsraad troepen naar het land stuurt. Dit zou ertoe kunnen leiden dat de VS en zijn Europese en Arabische bondgenoten hetzelfde zullen doen. (1) Achter de schermen zouden Washington en Moskou al bezig zijn Syrië op te delen in verschillende invloedssferen (2).



Xander - (1) DEBKA, (2) DEBKA
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   ...   17


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət