Ana səhifə

Inhoudsopgave nieuwsbrief 156 – 25. 06. 2012


Yüklə 8.96 Mb.
səhifə17/17
tarix26.06.2016
ölçüsü8.96 Mb.
1   ...   9   10   11   12   13   14   15   16   17

Tips van anderen

Omdat grondstoffen zoals olie en gas, zeldzame metalen maar ook voedsel (graansoorten e.d.) zeldzamer worden adviseren sommigen om hierin te beleggen. Nadeel is dat de vraag naar grondstoffen tijdens een grote crisis meestal daalt en de prijzen dus ook (zie de olieprijs in de laatste weken). Over de wat langere termijn is echter de verwachting dat grondstoffen door de sterk groeiende wereldbevolking en opkomst van economische groeimarkten (Brazilië, Rusland, India, China) steeds duurder zullen worden.

Ook investeren in onroerend goed wordt soms genoemd. Dit zou dan moeten gebeuren op het moment dat de vastgoedprijzen een absoluut dieptepunt bereiken. Dit kan echter nog jaren duren, aangezien de 'zeepbel' nog lang niet leeg is. Bovendien is de algemene verwachting dat zeker in Nederland de prijzen nooit meer op het oude topniveau (2006-2007) terecht zullen komen en rekening moet worden gehouden met een permanente daling van 30% tot 50% of misschien zelfs nog meer.

Vlucht naar Zwitserland

Veel Duitsers kopen inmiddels massaal onroerend goed op in Zwitserland. Zwitserse beleggingsfirma's spelen behendig in op de groeiende angst voor de instorting van de euro en weten met succes Duitse spaarders de grens over te lokken. Ook veel burgers en bedrijven uit andere euro lidstaten brengen hun geld over naar Zwitserland door hier bijvoorbeeld een rekening te openen. Om de toevloed van zoveel geld in te dammen werd de Zwitserse rente naar bijna nul teruggedraaid. Desondanks blijven 'euro-burgers' massaal naar het Alpenland vluchten. (2)(3)



Waarschuwingen

Aan iedere methode om je vermogen veilig te stellen kleven nadelen. Voorbeeld: in Griekenland hebben de afgelopen maanden honderdduizenden mensen hun spaargeld omgewisseld voor vreemde valuta en dit in huis opgeborgen. Gevolg: het aantal inbraken nam fors toe, waardoor sommigen juist alles kwijtraakten. Hetzelfde geldt natuurlijk voor tastbaar goud en zilver. Veel Grieken brengen om deze reden hun valuta en goud inmiddels weer terug naar de bank. Het wordt echter niet op een rekening gezet, maar in een kluisje opgeborgen. Nadeel: bij een bankencrisis gaan de deuren op slot en is het maar de vraag wanneer en zelfs óf je nog bij je kluisje kunt. Gaat de bank failliet dan is de kans groot dat de inhoud van de kluisjes in beslag wordt genomen door de overheid (die mag dat namelijk doen). Er zijn ook particuliere bedrijven die kluisjes aanbieden waar je ten allen tijde toegang tot hebt.



Crisismaatregelen

Daarnaast kan de overheid tijdens een crisis altijd besluiten tot bijvoorbeeld het gedeeltelijk in beslag nemen van het vermogen van burgers (spaargeld, onroerend goed, etc.) en/of hier een eenmalige hoge belasting over te heffen. Goed voorbeeld is de Amerikaanse regering, die tijdens de Grote Depressie in de jaren '30 van de vorige eeuw al het goud in beslag nam en hier zelf een (lage) wisselkoers voor vaststelde. De meeste mensen die daar destijds in belegd hadden kwamen dus bedrogen uit.

Ook in Nederland bestaat al enige tientallen jaren wetgeving die tijdens een crisis de overheid de mogelijkheid geeft dit soort ingrijpende besluiten te maken. Met andere woorden: tenzij u tot de elitaire 1% van allerrijksten behoort zal uw geld nooit echt 'veilig' zijn. Daar heeft die 1% wel voor gezorgd.

Xander - (1) Handelsblatt, (2) Welt Online, (3) Welt Online




Dit is de gevaarlijkste vrouw van Europa”

donderdag 21 juni 2012
De cover van de New Statesman, het naar links overhellende Engelse politieke tijdschrift, doet online en in Duitsland enig stof opwaaien. Volgens het blad is Angela Merkel bezeten van bezuinigingen en duwt ze daarmee de Eurozone, Europa en de wereld in een diepe depressie.

Merkel veroorzaakte de crisis niet, zegt het blad. Maar dat we allemaal zo diep in de problemen zitten ligt allereerst aan haar en aan de clan van gelovigen in ‘austerity’ om haar heen.


VN-insiders geven klimaatleugens toe, zeggen dat mensheid moet verdwijnen

VN onderwijst kinderen dat mensen vergif zijn voor de planeet - Steeds meer Britten willen dat hun land uit de VN treedt



Toeval of niet, het in gifgroen licht gehulde beeld van Jezus Christus boven Rio de Janeiro was nauwelijks te zien omdat het gedurende bijna de hele klimaattop door laaghangende bewolking en forse regenbuien aan het oog werd onttrokken.

Anti-globalistische groepen zoals CFACT zijn de afgelopen dagen in staat geweest te infiltreren in de VN klimaattop in Brazilië. Wat ze daar van VN insiders te horen kregen was ronduit schokkend. Niet alleen werd toegegeven dat het 'klimaat' en 'Global Warming' puur verzonnen voorwendselen zijn die als enige doel de ondergang van het rijke Westen hebben, maar ook dat de uiteindelijke doelstelling van de door extreem linkse ideologen bestuurde VN niets minder dan het wegvagen van vrijwel de complete mensheid van onze planeet is. Bedenk dat ook in Nederland lokale overheden zich hebben aangesloten bij dit ronduit duivelse 'Agenda-21' programma.

Lord Monckton, één van de bekendste en felste tegenstanders van de globalistische VN milieuagenda, sprak met Infowars voorman Alex Jones over de bevindingen van CFACT in Rio de Janeiro. Het in 1888 gebouwde beeld van Jezus Christus boven Rio, dat voor de gelegenheid in gifgroen licht werd gezet, bleek gedurende vrijwel de hele klimaattop onzichtbaar door laaghangende bewolking en zware regenval. 'De Almachtige moet dus wel een gevoel voor humor hebben,' aldus Lord Monckton.

Geheimhouding

Tijdens Rio+20 waren niet-overheidsorganisaties zoals CFACT voor het eerst niet welkom bij de officiële zittingen en werd de officiële onderhandelingstekst -die overigens al vóór de conferentie werd vastgesteld!- eveneens geheim gehouden. Waarom plotseling deze censuur? Volgens Lord Monckton werd hiertoe besloten omdat er tijdens en na de vorige conferenties grote verontwaardiging onder het publiek ontstond toen bekend werd welke extreme anti-humane doelen de VN in samenwerking met milieuorganisaties en de meeste 'groene' partijen nastreeft.



Hypocriete elite

Rio+20 zou volgens de VN een 'transparante' bijeenkomst zijn, maar het tegendeel was het geval: niemand werd zelfs maar in de buurt van de onderhandelingsdelegaties gelaten. Ook werden de besproken onderwerpen zorgvuldig geheim gehouden tot het einde van de conferentie, toen de conclusies simpelweg aan het publiek werden medegedeeld als (zogenaamde) vaststaande 'feiten'.

De afgezanten, die op de conferentie bespraken hoe ze het beste de zogenaamde 'carbon footprint' (Co2 of ecologische voetafdruk) van de Westerse burger kunnen verminderen, hadden daar zelf overigens geen enkele boodschap aan. Veel van deze 'milieubewuste' vertegenwoordigers kwamen namelijk met hun eigen privéjet naar Brazilië. Klaarblijkelijk acht de hypocriete elite -zoals gebruikelijk- zich zelf te goed voor hun eigen 'duurzame' milieuprogramma.

Agenda-21 maakt einde aan welvaart Westen

Lord Moncton: 'Ze beseffen dat het voorbij is. De wereld is cynisch geworden. Vorige week hebben onze mensen weten te infiltreren in de wereldtop van de International Local Government Group (ICLEI) in Bello Horizonte, die parallel aan de conferentie in Rio werd gehouden en waar zo'n 1000 gedelegeerden aan deelnamen.' Op naar buiten gelekte video opnames is te zien hoe de aanwezigen zich tegoed deden aan uiterst luxueuze en verkwistende maaltijden, die werden gelardeerd met modieuze optredens van de nodige schone dames.

De ICLEI zorgt ervoor dat het 'Agenda-21' programma van de VN, dat volgens Moncton 'feitelijk een einde maakt aan het Westen', op lokaal en provinciaal niveau wordt doorgevoerd. 'Deze mensen, die niet wisten dat wij daar ook waren, besloten in onderlinge gesprekken dat ze niet langer het woord 'milieu' of 'klimaatverandering' zullen gebruiken, omdat ze beseffen dat het gewone volk er niet langer intrapt. Daarom moesten ze wat anders verzinnen.'

Bijzonder is dat in de van tevoren opgestelde onderhandelingstekst wordt erkend dat het grootste probleem van de wereld niet klimaatverandering is, zoals al jaren wordt beweerd, maar armoede. 'De top heeft nu dus officieel het hele klimaatverhaaltje losgelaten, ook al wordt het elders in de tekst nog wel genoemd.'



Insiders bevestigen milieu- en klimaatleugen

De CFACT infiltranten kregen van de ICLEI gedelegeerden alle ins en outs te horen over hoe zij de mensheid letterlijk hebben misleid door het 'milieu' en het 'klimaat' als excuus te gebruiken voor het invoeren van torenhoge Co2 belastingen en het herverdelen van de welvaart. Nu veel kiezers deze onzinwoorden niet meer kunnen horen schakelt de linkse elite over op een andere tactiek. 'Ze zijn namelijk bang dat ze anders niet meer serieus genomen worden, voor zover dat al niet het geval is,' aldus Lord Monckton.



VN: Mensen zijn vergif voor de planeet

De VN wil nog altijd een vorm van een wereldregering invoeren en richt zich nu in de eerste plaats op lokale overheden. 'Iedereen die waarde hecht aan de democratie zou zeer bezorgd moeten zijn nu ze niet langer open en eerlijk voor hun doelen willen uitkomen. Wat ze namelijk écht willen is absolute totalitaire macht... Hiervoor maken ze zelfs misbruik van kinderen. Die krijgen bijvoorbeeld posters uitgedeeld waarop de Zon als 'dokter' de diagnose stelt dat de Aarde 'ziek' is, en dat deze ziekte de mensheid is. Met andere woorden: deze linkse extremisten onderwijzen kinderen dat mensen vergif zijn voor de planeet en daarom moeten worden uitgeroeid. Erger dan dit kan het niet worden.' Deze VN propagandacampagne wordt stapsgewijs over het hele Westen uitgerold, met verwoestende gevolgen. Zo was er een bericht dat kleuter- en basisschoolkinderen in de Amerikaanse stad Austin huilend thuiskwamen omdat ze op school te horen hadden gekregen dat mensen smerige en duivelse wezens zijn die de aarde vernietigen. Volgens Lord Monckton zijn deze praktijken in Groot Brittannië illegaal en worden ze geclassificeerd als kindermisbruik.



'Britten mogelijk uit de VN'

Alex Jones: 'Deze mensen (van de VN en de milieubeweging) zijn het slijk der aarde. Zij willen totale controle over alle natuurlijke hulpbronnen. Scholen worden door deze criminele vuiligheid in heropvoedingskampen veranderd.' Lord Monckton roept iedere ouder op zich actief op te stellen en deze onder het mom van het 'redden van de planeet' tegen hun kroost geuite schandalige dreigementen, die niets anders zijn dan puur mentaal kindermisbruik, te stoppen.

In Groot Brittannië gaan er daarom steeds meer stemmen op om de VN helemaal de rug toe te keren - een besluit dat -indien ooit genomen- gezien het feit dat bijna alle Nederlandse politieke partijen achter de globalistische agenda van de tirannieke VN staan in ons land jammer genoeg waarschijnlijk geen navolging zal krijgen.

Xander - (1) Infowars




Homeopathie dreigt uit de schappen te verdwijnen

Ingevoerd: 21-06-2012 door: Redactie Earth Matters

Bron: Vereniging Homeopathie
Gekoppelde categorieen

(Vereniging Homeopathie) Bekende homeopathische zelfzorggeneesmiddelen, zoals Nisyleen, Cinuforce, Oscillococcinum en Spiroflor SRL gelei, dreigen uit de schappen van de apotheken en drogisterijen te verdwijnen. Minister Schippers van Volksgezondheid wil niet dat nog langer op verpakkingen en in bijsluiters van homeopathische geneesmiddelen vermeld staat waarvoor ze gebruikt kunnen worden. Zonder deze informatie wordt het de consument onmogelijk gemaakt om een geschikt product te kiezen. Gebruikers en leveranciers van homeopathische geneesmiddelen luiden bij de Tweede Kamer de noodklok om te voorkomen dat de regeling van minister Schippers per 1 juli wordt uitgevoerd. Homeopathische geneesmiddelen zijn populair in Nederland. Er worden jaarlijks 4,5 miljoen verpakkingen van verkocht. In driekwart van de huishoudens is een homeopathisch geneesmiddel aanwezig. Uit onderzoek van Synovate blijkt dat 20% van de Nederlanders een duidelijke voorkeur heeft voor het gebruik van homeopathische geneesmiddelen als zij last hebben van eenvoudige gezondheidsklachten waarvoor doktersbezoek niet nodig is. Slechts 24% van de bevolking gelooft (helemaal) niet in homeopathie.

Voor zelfzorgproducten die de consument op eigen gezag zonder recept aanschaft, is het essentieel dat op de verpakking te zien is waar het geneesmiddel voor gebruikt kan worden. De consument kiest aan de hand van de toepassing voor het product dat het beste past bij de kwaal. Als op homeopathische geneesmiddelen niet staat waarvoor het toegepast kan worden, zullen deze producten niet gekocht worden met als gevolg dat ze uiteindelijk uit de schappen zullen verdwijnen.

Achtergrond

De Europese wetgeving biedt voor homeopathische geneesmiddelen de mogelijkheid om de toepassing ervan op een andere manier te onderbouwen dan voor reguliere geneesmiddelen gedaan wordt, dus zonder klinische onderzoeken. Het mag dan niet gaan om levensbedreigende ziektes, maar alleen om eenvoudige gezondheidsklachten, zoals griep, verkoudheid, hoesten, hooikoorts, huidirritatie, spier- en gewrichtspijn, nervositeit, darmkrampjes en wratten. Nederland was het eerste land in Europa dat van deze mogelijkheid gebruik maakte, gevolgd door steeds meer Europese landen.

Minister Schippers wil daar een einde aan maken.

Rol Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland

De Vereniging Homeopathie oefent momenteel politieke druk uit om dit onderwerp op de agenda te krijgen. Daarnaast heeft de Vereniging Homeopathie middels het versturen van een persbericht de pers benaderd. Ook zal de Vereniging Homeopathie met het oog op de nieuwe verkiezingen politieke partijen wijzen op het belang van een goede toegankelijkheid van homeopathie in Nederland.

Bron: Vereniging Homeopathie

REGISTER



2012 (herfst), wereldcrisis 85

2012, aanval op de euro 24

9-11 en Jesse Ventura 87

aanpak van ‘samenzweringstheoretici, technieken’ 71

Agenda-21 maakt einde aan welvaart Westen 102

AIVD-dossier opvragen 87

Albert Pike en ‘Het Testament van Satan’ 69

alien basis Dulce, top secret 64

Alien Invasion War Plan 88

Apparaat (het), het operationele orgaan van een NWO 83

Area 51, special (M.Messing) 66

bailout Spanje zal mislukken (DB) 45

bailouts misbruikt door Griekenland, Spanje en Italië 59

bankenunie, eurobonds en politieke unie 62

Bell of Caliban, tekst en symboliek 91

berichten die de Nederlandse MSM niet haalden 9

Bernhard (prins), lid van SS en NDSAP 67

Big Pharma, meest frauduleuze bedrijfstak ter wereld in 2011 30

bijbel, beenderen Johannes de Doper mogelijk gevonden 55

Bilderberg 2012, presidentskandidaat VS 2012 aanwezig? 2

Bilderberg en de EU 78

Bilderberg, lijst is een rookgordijn 2

Bilderbergclub, Retinger belangrijk initiator 68

Bilderbergers en ‘bedreiging’ voor hun verborgen agenda 86

boek 'Der Untergang des Abendlandes' (1937) 70

boek 'Hoodwinked' (2009) over werkelijke oorzaak ineenstorting wereldeconomie 68

boek 'The Climax of Civilisation' (1917) van Correa Moylan Walsh 70

boek 'The Tavistock Institute of Human Relations' 70

boek 'The truth about Rockefeller (1964)' 68

boeken over sterrenwapens 66

boter vs margarine 43

Brusselse alleenheerschappij 37

Caliban = satan 92

catastrofale ontwikkelingen in de wereld 85

China, paddestoelwolk boven Beijing 81

christendom, einde aangekondigd 88

christenvervolging in Syrië 51

CIA-alien basis Dulce, ondergronds in New Mexico 64

Club van Boedapest 72

Comité van 300, een soort voorlopige wereldregering 68

Comité van 300, leden en instituties 69

Computervirus bedreigt overheidscomputers 42

consumenten dupe van (crisis) EU 57

Demmink (Joris), publieke verantwoording geëist 13

democratie, onder druk door EAB 53

demonen, gevallen wachters 73

denktank, de grootste militaire denktank ter wereld 72

dictatuur in aantocht? 78

drugs, levensgevaarlijke harddrugs of levensgevaarlijke medicijnen? 16

Duitsland -eurocrisis- laat zich niet afpersen 38

duivel, materialisering in lege stoel 32

e-mail, wachtwoorden van toeristen geëist 98

ECB veroorzaakt bankrun 97

eén volk, één rijk, één leider 57

eindspel is begonnen 65

ELF-stralingswapens en ELF-weermodificatiewapens 72

EMP door object in Oostzee 96

endgame - wereld van na 1945 zal instorten 85

ESM betekent enorme risico's voor Nederland 38

ESM inzichtelijk gemaakt, financiele dictatuur 11

EU hanteert Sovjet systeem, instorting volgt spoedig 45

EU heeft plan om Griekse regering over te nemen 44

EU is een Ponzifraude (Farrage) 94

EU-leiders, gevolgen mislukking topontmoeting 97

EU, doel - dominantie over en totale controle van alle burgers 80

EU, regels over voedingssupplementen 24

EU, superstaten als onderdeel van een meesterplan 74

Eufraat levert alleen nog zout 34

eurobonds zullen welvaart in Europa verlagen 35

eurocrisis - Italië = Spanje = Griekenland 17

Eurocritici hebben gelijk gekregen 44

Europa wacht absolutistische heerschappij vanuit Brussel 37

Europees Arrestatiebevel, wat het inhoudt 53

Eurozone in eindfase volgens Deutsche Bank Advisers 62

eurozone kost nu al bijna € 100 miljard per maand 50

financiële staatsgreep gepland 35

flame, gevaarlijk computervirus 42

Frankrijk in augustus 2012 volgende slachtoffer eurocrisis 23

G500, 500 jongeren die de oude politiek bestrijden 78

GB mogelijk uit de VN 103

GB, bankrekeningen miljoenen Britten al dagen ontoegankelijk 89

geheimzinnig object in Oostzee stoort apparatuur 96

geld, bescherming tegen de instorting van de euro 99

gif in veel groente en fruit, noodklok geluid 64

Global Warming leugen opgevolgd door nieuwe VN hypes 95

Goldman Sachs, rovers van de democratie? 75

Gorbatchov, goede relaties met Kissinger en Rockefeller 72

goud, 80% van het goud dat de wereld bezit bestaat niet 98

goud, manipulatie 98

Greenpeace, gevolgen bedrog 96

Griekenland, bankrun gaat door 28

Griekenland, minister dreigt met inzet leger 28

Griekenland, overname - wie volgt? 83

Griekenland, rijken vrezen lynchjustitie 28

Griekenland, verkiezingen - kleine bankrun en hamsteren 36

Griekse exit, voorbereiding beperking geldopname bij cashautomaten 30

guillotine, achtergrond 14

guillotines, onthoofden wereldwijd in opkomst 3

HAARP en realiteitscontrole 65

HAARP stormen, foto's 19

Hitler, zijn financiers 8

homeopathie dreigt uit winkel te verdwijnen 103

Homeopathie, tegenwerking minister NL 82

Hoover Dam… ontketend 39

hybride fokprogramma's in secret alien basis 64

hybridisatie (kruisingen met o.a. buitenaardse rassen) 31

Ierland wil zelfde bailout als Spanje (100 miljard) 4

Ikea bluft Philips af mbt lampen 41

Illuminati kaartspel en ufo's 88

Iran pleit voor kernwapens om Israël en Westen te verslaan 22

islam ('gematigd') als dekmantel voor radicale doelen 48

islamitisch begrip van 'vrede' 22

Israël eist wachtwoorden toeristen om privémail te lezen 98

Israël, tanks naar grens Egypte 60

Italië weigert te bezuinigen 60

Italië, mogelijk al over 2 weken bailout nodig 27

Jager (Jan Kees de), bekritiseerd 56

Joris Demmink vs Micha Kat 63

kanker tijdig ontdekt door apparaat 23

Kaspersky, computerbeveiliger, ontdekt gevaarlijk virus 42

Kat (Micha), zijn gelijk 63

Kissinger, uitspraak over NWO 37

Kodmani (Bassma), Bilderberg 2012 2

Kohl (Helmut), EU-propagandist 57

lampen - gloeilampen, spaarlampen en LED-lampen 40

LED-lampen, ervaringen met felle LED-lampen 40

Lockheed-affaire en prins Bernhard 67

Madonna, satanisch ritueel luidt NWO in 39

manipulatie Amerikaanse publieke opinie 70

margarine vs plastic 43

massa’s, controle en onderwerping 71

medicijnen, bijwerkingen bewust achtergehouden 8

meesterplan van meesters 79

Merkel, gevaarlijkste vrouw van de EU 100

merkteken, Texas gaat kinderen chippen 26

methylfenidaat, negatief effect op hersenen 16

Midden Oosten, VS wil machtsbasis veranderen 46

Moody’s verlaagt waardering 15 banken 93

moslims verbieden 'christelijke' tomaten 93

Nederland zal tot bailout gedwongen worden 35

Nephilims zijn realiteit 31

Nobelprijs econoom voorspelde falen eurozone 51

Obama, pro-islam politiek 51

Object in Oostzee doet elektrische apparatuur uitvallen 96

Olympics 2012, uitvoering Project Bluebeam? 5

Olympische bomaanslagen 2012 25

Olympische Spelen 2012, ‘Green and Pleasant’ 49

Olympische Spelen 2012, openingsceremonie details geopenbaard 49

Olympische Spelen 2012, rituele symboliek 91

Olympische Spelen 2012, samenzwering blootgelegd 29

Olympische Spelen 2012, ufo's 29

Olympische vlam, ritueel 92

ondergrondse bases & Nephilim bestaan echt (volgens insider) 31

ondergrondse militaire basissen dmv supertechnologie 67

onthoofdingen aan het begin van de 21ste eeuw 3

oppositiebewegingen te onderdrukken door EAB 53

overheid en onze kinderen, drugs of medicijnen 16

Partij voor de Dieren, slachten dieren 14

pedofielennetwerk NL 13

pedofilie, topambtenaar VS eist verantwoording Demmink 13

plastic, 10 schokkende feiten 33

Ponzifraude 94

Project Bluebeam gepland bij Olympics 2012? 5

pschychologische oorlogsvoering 70

psychopaat, kenmerken 7

rechtssystemen van EU onder druk door EAB 54

RFID chip zit overal in 76

Rio+20 is staatsgreep elite tegen het volk 95

Rio+20, Anti-humane VN klimaattop mislukt 95

ritueel slachten 15

Rockefeller (David), achtergronden 68

Rockefeller Foundation voorspelt 13.000 doden 25

Rusland, kosmonauten krijgen instructies voor contact met aliens 88

Rusland, vloot met mariniers en wapens naar Syrië 47

Rutte weet zeker dat de Nederlandse bijdrage aan Spanje terugbetaald zal worden 6

satan en zijn demonen, materialisering 33

Schippers (Edith), minister Volksgezondheid 82

sekteleiders, goeroes of een profeet 7

Smalhout (prof), culumn 57

Sociopaten, kenmerken 7

spaarlampen zijn radiostralend 40

Spanje = Griekenland - Italië volgende kandidaat 6

Spanje krijgt maximaal 100 miljard euro 4

Spanje zal instorting eurozone versnellen 6

Spanje, begrotingstekort door bailout naar 20% 17

sprinkhanen van bijbelse proporties in Californië 34

SRC-programma’s 72

staatsgeheimen lekken naar media, onderzoek VS 36

Stanford Research Center (SRC) (1946) 72

supervirus bespioneert al jarenlang overheidssystemen 42

Syrië, partijen dreigen elkaar met chemische wapens 18

Syrië, rebellen verwoesten kerken en moorden christenen uit 51

Syrië, Rusland, China en Iran sturen enorme strijdmacht 60

Syrië, VS kondigt militaire interventie aan, Rusland stuurt troepen 43

Syrische conflict 18

Syrische opstand is Westerse leugen 46

Turkije wil nieuwe leider Midden Oosten worden 49

Turkije wil terugkeer machtigste en gevaarlijkste islamist ter wereld 48

Turkije, reactie op neerhalen vliegtuig door Syrië 94

Turkse spionagemissies 84

Turkse straaljager neergehaald door Russische raket 84

ufo-invasie op 12-13 augustus? 88

ufo's, geheim onderzoek Britten en Amerikanen 58

vaccinatie massaal geweigerd door verpleegkundigen 12

Vaccinaties, peuter sterft enkele dagen na vaccinaties 30

valse eurovlag en Europasoep 76

Ventura (Jesse) en 9-11 87

verpleegkundigen weigeren massaal vaccinatie 12

vissterfte, massaal en wereldwijd, bijbels gegeven 26

VN klimaattop in Rio grotendeels mislukt 95

VN-insiders geven klimaatleugens toe 102

VN, mensheid moet verdwijnen 102

voorkennis omtrent grote gebeurtenissen? 12

VS wil machtsbalans Midden-Oosten veranderen' 46

VS, miljoenen sprinkhanen in Californië 34

VS, oorlogsvoering, rechtvaardiging 66

wapenindustrie VS, invloed 67

wapens 'microstampen’, wetgeving VS 26

wapens (gruwelijk) en experimenten 65

wapens, supergeavanceerde wapens ontworpen in Area 51 66

weer, bizarre paddestoelwolk in China 81

wereldeconomie, ineenstorting, werkelijke oorzaak 68

wereldmunt (nieuw), de 'globo' 37

Wernher von Braun, voorspelling dreiging aliens 5

Winter (Leon de), schrijver, criticus EU 56

www.protestartikelen.nl 44

zionisten zijn anti-Joods 44

zonnestormen onderweg? 77







autovorm 1
Nieuwsbrief 156 – 25 juni 2012 – pag.

1   ...   9   10   11   12   13   14   15   16   17


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət