Ana səhifə

Inhoudsopgave nieuwsbrief 156 – 25. 06. 2012


Yüklə 8.96 Mb.
səhifə13/17
tarix26.06.2016
ölçüsü8.96 Mb.
1   ...   9   10   11   12   13   14   15   16   17

Een frisse wind: de G500

Eindelijk begint er onder jongeren een frisse wind te waaien onder de bezielende leiding van Sywert van Lienden, die op Eerste Paasdag in Buitenhof de G500 lanceerde. Deze groep van 500 jongeren is zich er heel goed van bewust dat de oude manier van politiek bedrijven voorbij is, waarbij het partijprogramma van de ene partij dat van een andere partij bestrijdt of uitsluit en bekvechtende politici op soms beschamende wijze elkaar de loef trachten af te steken en daarbij de voorzitster van de Tweede Kamer als scherm gebruiken. Dit heeft geen enkele levensvatbaarheid meer. Degenen die dit oude model in stand willen houden, houden daarmee tomeloos lijden, ongelijkheid, tweespalt tussen bevolkingsgroepen en talloze frustraties en politieke spanningen in stand. Een zakenkabinet is ook geen oplossing, want zoals het woord al zegt: het gaat primair om zaken en niet om het herstel van de democratie, niet om het vertrouwen tussen de burgers en de overheid, niet om liefde voor al wat is. Burgers zijn heel goed in staat om allerlei dingen in een dorp, stad, provincie, regio of land te regelen en te organiseren als maar eenmaal de krachten ontmaskerd zijn die de verdeel- en heerspolitiek toepassen en als er nimmermeer een Machiavelliprijs wordt uitgereikt.



Op weg naar een dictatuur?

Een Europa waarin de specie van liefde en aandacht voor alle burgers ontbreekt, een Europa dat zich boven de uniciteit van landen stelt en primair monetaire belangen nastreeft, is absoluut gedoemd te mislukken. Het protest van de burgers zal straks alleen maar toenemen. Dit protest door eventuele harde maatregelen trachten te breken of de vrije meningsuiting aan banden trachten te leggen, zal niet lukken. Machthebbers mogen niet vergeten dat een dictatuur nog nimmer heeft standgehouden. En zij die menen dat ze in naam van de democratie op gewelddadige wijze ‘democratie’ in andere landen mogen brengen en daar dictators onttronen die ze lange tijd gesteund hebben of zelfs hebben aangesteld, dienen te beseffen dat ze evenzeer schuldig zijn aan het schenden van de mensenrechten als die dictators zelf.

Overal neemt de repressie toe. Door het nieuwe beleid van Poetin in Rusland krijgen degenen die demonstraties organiseren of eraan deelnemen zeer hoge boetes, zodat bijna niemand meer zijn mening durft te geven. Ondanks deze aangekondigde strafmaatregel werd er toch gedemonstreerd. Tot nu toe zonder al te grote represailles. Dissidenten wacht in heel wat landen een gevangenisstraf, marteling of ze worden gewoon vermoord. In China, waar de westerse landen zo graag handel mee drijven, heerst een algemeen demonstratieverbod. Bovendien knecht de Chinese overheid op schrijnende wijze het Tibetaanse volk in Tibet, waar de laatste maanden meer dan vijftig boeddhisten zichzelf verbrand hebben vanwege het ontbreken van enig levensperspectief. Binnenkort worden de grenzen naar Tibet voor toeristen gesloten. En wij in het Westen zijn selectief verontwaardigd. Als economische belangen op het spel staan, zwijgen we. Komen we nog wel voor elkaar op? Hoe luid klinkt de stem van de vredesbewegingen? Herkennen we nog in elkaars ogen het ene licht? ‘Hoe laat komt de zon op?’, vroeg de rabbi aan zijn leerlingen midden in de zomer. ‘Om vijf uur,’ zei een van de leerlingen. ‘Fout’. ‘Om half zes,’ zei een ander. ‘Fout’. ‘Kwart voor zes!’ ‘Ook fout. De zon komt op als alle mensen in elkaars ogen hetzelfde licht zien,’ zei de rabbi.
Zijn we op weg naar een dictatuur? Daar waar slechts enkele personen de macht naar zich toegetrokken hebben en alles te zeggen hebben met gebruikmaking van onzichtbare netwerken, is sprake van een dictatuur. (Latijn: dictare = dicteren.) De macht, die in een democratie bij het volk ligt (dat via de afgevaardigden in de volksvertegenwoordiging gezamenlijke doeleinden realiseert), wordt door dictators uitgeschakeld met behulp van een sterke controlerende politiemacht, een beroepsleger, geheime diensten en de media. Een dictatuur is niet alleen het einde van de democratie, maar ook het begin van grote onrust. Want als leden van de familie der mensheid door lange mind control, hersenspoeling en verdeel- en heerspolitiek bereid zijn tegen elkaar te vechten, is niet alleen de democratie vertrapt, maar heeft de mens vooral zijn waardigheid en morele kracht verloren.

De alarmklok luiden

Wanneer de grondwaarden van het mens-zijn ernstig worden bedreigd, is het de taak van gewetensvolle journalisten, filosofen en dragers van de waarden van een cultuur, zoals respect, verdraagzaamheid en eerbied voor het leven, de alarmklok te luiden.

Zij die op geweldloze, vredelievende wijze oprechte kritiek hebben en opkomen voor de waardigheid van mens en natuur, mogen niet zomaar worden weggezet als ‘malloten’, ‘lastposten’, ‘oproerkraaiers’, ‘anarchisten’ ‘staatsgevaarlijke individuen’ of ‘querulanten’. Zij zouden wel eens het zout van een nieuwe beschaving kunnen zijn, een beschaving die niet gebaseerd is op het valse vernis van schijnwaarden, maar op waarden van samen delen, gelijkwaardigheid, verdraagzaamheid, oprechtheid, gevoelens van saamhorigheid en verbondenheid met anderen, een andere manier van denken en handelen, samenwerking mét en niet tégen de natuur. Want zoals een en ander nu verloopt kan het niet langer.

Politici die het niet eens de moeite waard vinden om met verontruste burgers in gesprek te gaan, hebben iedere kracht en invloed verspeeld en hebben als enig houvast de gebroken zetel van een reeds verspeelde positie. Zij beseffen niet dat zij mede debet zijn aan het schenden van universele waarden en zijn zo, bewust of onbewust, medeplichtig aan het in stand houden van een gecorrumpeerd systeem.

Het aantal mensen van de Occupybeweging, de indignados (verontwaardigden) en vele anderen groeit met de dag. Infiltratie via geheime diensten om deze bewegingen uit te hollen of uit te schakelen, via het uitlokken van bijvoorbeeld geweldsincidenten, wordt steeds meer ontmaskerd. Dagelijks komen schandalen van de machtselite in de openbaarheid: bonussen, fraude, zedenmisdrijven, misleiding, wangedrag. Ik wil niet generaliseren, want er zijn ook nog integere en betrouwbare bestuurders in onze samenleving. Op hen rust de ethische taak om zich goed te laten informeren over de achtergronden van het wereldgebeuren, waardoor ze des te beter transformaties teweeg kunnen brengen die nodig zijn voor een menswaardige samenleving voordat het te laat is.

De machtselite, corporatocratie of ‘samenzwering’ houdt kennelijk geen rekening met het effect van ‘de honderdste aap’ (Keynes). Voor hun vrijheid zijn bewuste mensen bereid tot het uiterste te gaan. Zij zullen steeds opnieuw creatieve manieren bedenken als gepoogd wordt hen de mond te snoeren. De droom van de EU lijkt een nachtmerrie te worden.

Wie is hiervoor verantwoordelijk? De burger?
Een Meesterplan van meesters

De Duitse krant Die Welt am Sonntag meldde op 4 juni jl. dat er een ‘Masterplan’ voor de redding van de eurozone in de maak is om uit de crisis te komen. Voor een deel van de Europese Unie zouden andere regels moeten gaan gelden. Een listige manier om te pogen het smeulend vuur van ongenoegen tijdelijk te doven.

Het kwartet Mario Draghi (voorzitter van de ECB), Herman van Rompuy (president van de EU), José Manuel Barroso (voorzitter van de Europese Commissie) en Jean-Claude Juncker (voorzitter van de eurogroep) gaat de ‘eerste bevindingen’ van dit Masterplan lanceren op de EU-top van 28 juni. Een plan dus van meesters. Schoolmeesters? Zeker niet. De meesters van de EU hebben niet veel op met hun pupillen, de burgers. Het Masterplan belooft de zoveelste ingreep van bovenaf te zijn. Kritische geluiden zijn in deze grote crisistijd natuurlijk niet welkom. ‘Er is geen weg terug,’ zei van Rompuy, ‘alleen voorwaarts.’ Bekende geluiden, die maar al te duidelijk een verborgen agenda openbaren.

Het ziet ernaar uit dat er binnenkort nog meer macht wordt overgedragen aan Europese instellingen in Brussel, dat er een Europees toezichtsorgaan in het leven wordt geroepen voor de bankensector, dat het beleid van de EU-lidstaten op het gebied van begroting, belasting en buitenland geharmoniseerd wordt en dat er hervormingen komen van de sociale programma’s.

Het bovenstaande is Orwelliaanse ‘nieuwspraak’ of Tavistocktaal. In alledaagse taal betekent het gewoon dat er een nieuwe coup op handen is, die zorgvuldig is voorbereid via de strategie van verdeel en heers, het scheppen van chaos en het aanwakkeren van onzekerheid en angst.

Op een persconferentie in Sint Petersburg (Rusland) bevestigde Herman van Rompuy het Masterplan in voorbereiding. De macht van Brussel zal versterkt moeten worden en de lidstaten moeten voor de komende vijf tot tien jaar [en natuurlijk ook daarna!] veel van hun onafhankelijkheid inleveren. Er is sprake van een bankenunie, maar ook van een politieke unie, gezien de schrik van de machtselite dat de huidige Unie, die gebaseerd lijkt te zijn op de beslissingsbevoegdheid van de verbonden landen, uiteenvalt. De reeds ingekrompen macht van de regeringen van de aangesloten landen wordt dan definitief overgedragen aan Brussel en een reeks technocraten.

Toen het Masterplan in Duitsland uitlekte, stak er diezelfde dag nog een storm van verontwaardiging op. En die zal straks echt niet zomaar gaan liggen, want wie storm zaait zal storm oogsten. De storm werd aangewakkerd toen Angela Merkel zich op 7 juni haastte om voor de media te verklaren dat een politieke unie de oplossing zou kunnen zijn van de huidige problemen, wat betekent dat Brussel meer bevoegdheden krijgt.
Het werkelijke doel van de oprichting van de EU wordt door de machtselite niet verteld en past in een veel groter plan: dominantie over en totale controle van alle burgers. (Zie ook deel 4 van deze Nieuwsbrief.) ‘Das Dritte Reich’, met duizenden trouwe kafkaiaanse slaafse ambtenaren en vazallen (die straks als in een soort Goelagarchipel omgevormd Europa iedereen moeten controleren) komt akelig dichtbij. Zoet gehouden door een ‘zekere’ machtspositie, een goed inkomen en enkele privileges, zullen deze ambtenaren hun taak met precisie uitvoeren.

De grote graai- en grijpcultuur kan alleen maar worden tegengehouden door geweldloos protest, snelle bewustwording en vredelievende acties vanuit de kracht van de geest. De demonische ontwikkelingen kunnen alleen maar gestopt worden door enerzijds inzicht te geven in het demonisch mechanisme en door openbaarmaking van het werkelijke krachtenspel zonder daarbij vijanden te scheppen, en anderzijds door het gunstige vooruitzicht op een volstrekt andere aanpak. Het ‘Masterplan’ komt niet zomaar uit de lucht vallen. Er is geen sprake van ‘toeval’ in de politiek. Het wordt door het EU-kwartet precies op tijd gelanceerd, nu de burger in slaap dreigt te vallen, verdoofd als hij is door chemtrails, inferieur en genetisch gemanipuleerd voedsel, vaccins, mindcontrolprogramma’s en de talloze leugens die via nogal wat media verspreid worden. Op vragen van talloze verontruste burgers over al deze onderwerpen heeft de politiek tot nu toe geen antwoord gegeven en daardoor tallozen in de kou laten staan. Het EK-voetbal, de Tour de France en straks de Olympische Spelen zouden wel eens als scherm gebruikt kunnen worden waarachter de machtselite pijlsnel beslissingen neemt. Mochten er deze zomer onverhoopt ‘toevallig’ dramatische gebeurtenissen plaatsvinden, kijken we daar dan van op? Vanuit de Olympus kijken de Olympiërs hoe dan ook op het volk neer.

Zo is het ook geen toeval dat koningin Beatrix, Mark Rutte en Alexander Pechtold werden uitgenodigd voor de Bilderbergconferentie.

Mark Rutte zou het nog wel eens knap lastig kunnen krijgen als hij het Masterplan tijdens de verkiezingscampagne zal moeten verdedigen. Net als de meerderheid van het parlement ziet hij niet veel in de plannen van Angela Merkel, maar er is nog een aantal maanden te gaan voordat de verkiezingen beginnen. Alexander Pechtold, die voorzichtig positief is over de plannen van een politieke unie en van mening is dat hij het pro-Europabeleid van D66 aan de kiezer kan uitleggen, zou wel eens in een moeilijke positie kunnen komen als zijn partij straks zou instemmen met de overdracht van meer macht naar Brussel. Het grote onbehagen bij nogal wat burgers is op meer gestoeld dan politici wellicht denken. In de komende tijd zal de burger als nooit tevoren de uitspraken van politici volgen, onderzoeken en toetsen. De grote invloed van koningin Beatrix op de totstandkoming van de EU zal ik in het volgende deel van de Nieuwsbrief bespreken, mede aan de hand van het boek Paleis Europa (2007), waarin haar voorbeschouwing is opgenomen en waarvoor hoogleraar recht Geert Mak (die in 2004 de bestseller In Europa schreef) de inleiding verzorgde. Mogelijk zal koningin Beatrix op Prinsjesdag een geheel andere troonrede moeten houden dan die we van haar gewoon zijn. Wellicht verandert Prinsjesdag nog wel eens in ‘Burgersdag’.

De politici zullen als nooit tevoren nauwgezet gevolgd worden door talloze kritische burgers, die het kwartetten om de macht, het azen naar ‘hoge’ posities en het vals spelen volledig doorzien. Eens zal dit kaartenhuis in elkaar storten. Het heeft geen zin om de kaarten tegen de borst te drukken, want sommige mensen kijken er toch dwars doorheen. Ze laten zich niet langer voor joker zetten, buigen niet vanzelfsprekend meer voor een koning en laten zich niet zomaar overtroeven. De tijd van de ‘Magna Carta’ van de waarheid is aangebroken. De tijd van pokeren is voorbij.
In een brief van 30 april 1952 aan een collega schreef Jean Monnet, een van de grondleggers van de Europese Unie:

‘De staten van Europa moeten geloodst worden naar de superstaat zonder dat de mensen begrijpen wat er gebeurt. Dit kan bereikt worden door opeenvolgende stappen, onder het voorwendsel dat iedere stap een economisch doel dient, maar uiteindelijk onherroepelijk tot een federatie zal leiden.’ (Bron)

In Protocol 3 vinden we de blauwdruk van het bovenstaande terug:

Ik geef u de verzekering dat we vandaag de dag niet ver meer van ons doel verwijderd zijn. Nog maar even, en de cirkel van de symbolische slang – het symbool van ons volk – zal gesloten zijn. Op dát moment zullen alle staten van Europa er als in sterke klauwen in opgesloten zijn.’

In het volgende deel van deze Nieuwsbrief zullen we hier verder op ingaan en tevens aantonen dat de EU wortels in het nazisme heeft. Moge velen wakker worden en, gesteund door wijsheid, opkomen voor de ware vrijheid van de mens door de keten van onwaarachtigheid en leugens te verbreken, die een zware last is geworden voor de bewuste burger. Moge oprechte politici opstaan en als nooit tevoren hun stem laten horen zonder verdeeldheid te zaaien. Moge de liefde en het respect voor al wat leeft terugkeren in de harten van hen die ernaar verlangen, maar er mogelijk nog niet voor uit durfden te komen.

© Marcel Messing, 18 juni 2012



http://www.marcelmessing.nl/content.asp?m=M8&s=M58&ss=P278&l=NL


Paddestoelwolk boven Beijing, China – Apocalyptisch teken?
Apocalyptisch teken?

Een paddestoelwolk is een wolk van stof en waterdamp die veroorzaakt wordt door een grote explosie. Het ontleent zijn naam aan de vorm die op een paddestoel lijkt.

Hoewel paddestoelwolken vaak worden geassocieerd met kernexplosies, kunnen ze door elke grote explosie veroorzaakt worden. Natuurlijke oorzaken van een paddestoelenwolk omvatten vulkanische uitbarstingen en meteorietinslagen. Ook een cumulonimbus, een onweerswolk, heeft soms een enigszins paddestoelachtige vorm. Als je bliksem ziet, dan komt dat vaak uit een aambeeldwolk.

Mushroom Clouds Over Beijing China Apocalyptic Sign?

Gepubliceerd op 19 jun 2012 door paulbegley34. Zie ook:

Zware-tyfoon-treft-japan-tienduizenden-geevacueerd

Largest-earthquake-in-109-years-rattles-victoria-australia

Bron: Onweer-online.nl en Japantimes.co.jp - Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl




Edith Schippers: ‘Homeopathie, bewijs heilzame werking’..

Bron: WantToKnow.nl/.be


Edith Schippers, bepaalt of jij als patiënt een vrije keuze hebt.. Wat kan de minister zelf voor bewijzen overleggen voor ‘aantoonbare efficiency’…?!

Minister Schippers van Volksgezondheid wil dat vanaf 1 juli alleen nog op verpakkingen en bijsluiters van homeopathische geneesmiddelen staat waarvoor ze gebruikt kunnen worden als de werking ook daadwerkelijk wetenschappelijk bewezen is. Door deze maatregel dreigen zelfzorggeneesmiddelen uit de schappen van apotheken en drogisterijen te verdwijnen. Gebruikers en leveranciers van homeopathische geneesmiddelen luiden dan ook de noodklok bij de Tweede Kamer om te voorkomen dat de regeling wordt ingevoerd. De Europese wetgeving biedt voor homeopathische geneesmiddelen de mogelijkheid om de toepassing ervan op een andere manier te onderbouwen dan voor reguliere geneesmiddelen gedaan wordt, dus zonder klinische onderzoeken.

Groot feest in BigPharma-land..?

Homeopathische zelfzorggeneesmiddelen zijn populair in Nederland. Jaarlijks worden er 4,5 miljoen verpakkingen verkocht. In driekwart van de huishoudens is een homeopathisch geneesmiddel aanwezig. Slechts 24% van de bevolking gebruikt nooit homeopathica. Waar minister Schippers dan de schandalige moed vandaan haalt om dit kwart van de Nederlandse bevolking te denigreren, mag Joost weten. Of is Joost wellicht werkzaam bij Big Pharma..? Als er straks 4,5 miljoen reguliere medicijnen verkocht dienen te worden, waar zijn we dan mee bezig.. Medicijnen die via veelal valse onderzoeken, valse claims en via moderne marketingtechnieken van de farmaceutisch-chemische industrie worden verkocht. Nee, dan ben je kennelijk slim bezig..

2008 Nobelprijswinnaar professor dr. Luc Montagnier heeft geen goed woord over voor de tegenstanders van Homeopathie. ZIjn woorden wijzen op een farmaceutische maffia, zo simpel is het feitelijk..! Misschien een idee dat mw. Schippers even met hem belt, vóórdat ze deze kul uitkraamt over homeopathie..?

Eenvoudige gezondheidsklachten

Het mag dan niet gaan om levensbedreigende ziektes, maar alleen om eenvoudige gezondheidsklachten, zoals griep, verkoudheid, hoesten, hooikoorts, huidirritatie, spier- en gewrichtspijn, nervositeit, darmkrampjes en wratten. Nederland was het eerste land in Europa dat van deze mogelijkheid gebruik maakte, gevolgd door steeds meer Europese landen. Schippers wil daar nu een einde aan maken. Ze wil dat de werking van homeopathische geneesmiddelen eerst wetenschappelijk wordt bewezen. Zo niet, dan mag niet langer op de verpakking en in de bijsluiter worden vermeld bij welke klacht het product kan worden gebruikt. Zonder deze informatie is het voor mensen haast niet mogelijk om een geschikt product te kiezen.



  • Kennelijk is Edith Schippers, de nerveuze, doch zelfverzekerd-ogende minister van Volksgezondheid, niet op de hoogte van het FEIT dat een groot Zwitsers onderzoek heeft AANGETOOND dat homeopathie effectief is. Dat het daarnaast UITERST KOSTENEFFECTIEF is. Dat laatste wil zeggen, dat de staat veel en veel goedkoper uit is met homeopathische geneesmiddelen, dan de gepatenteerde farmaceutisch-chemische rommel, die bewezen schijnt te zijn.. (HIER)

  • Kennelijk is mevrouw Schippers niets gelegen aan de 24% van de Nederlanders die gewoon hun homeopathische medicijnen vrij willen blijven kopen.

  • Kennelijk heeft mevrouw Edith nog nooit gehoord van Nobelprijswinnaar Dr. Luc Montagnier.. Zie afbeelding hiernaast. En dit artikel zou daarbij een hulpje kunnen zijn voor de minister. HIER

  • Kennelijk is mevrouw Edith Schippers niet op de hoogte van de daadwerkelijke werking van homeopathie en het FEIT dat homeopathie nog steeds door de farmaceutische commerciële handel kapot gemaakt wordt..? Waarom? Omdat homeopathie niet te patenteren is. Omdat er op homeopathie dus maar ‘weinig’ verdient kan worden.. Edith Schippers maakt zich belachelijk in onze ogen.. (HIER)

  • Kennelijk gaan er hele andere motieven schuil achter haar voorgenomen besluit.. Kennelijk is mevrouw Edith Schippers niet op de hoogte hoe oliemagnaat John Rockefeller de homeopathische geneeskunst vakkundig de nek omdraaide, ten gunste van ZIJN olie-gebaseerde, chemische medicijnen?Kennelijk is Edith Schippers niet op de hoogte van de mega-fraude waarmee de farmaceutische ‘wetenschap’ zich van meent te kunnen bedienen, om burgers van alle landen ter wereld oren aan te naaien. (HIER)

  • Kennelijk zal het Edith Schippers een zorg zijn, dat er straks een groot deel van de 4,5 miljoen homeopathische medicijnen naar deze chemische rommel dient te verhuizen, en wat daar de kosten van zullen zijn voor de overheidsbudgetten, die toch al onder druk staan. Kortom, schandalige kortzichtigheid is het wat Edith Schippers hier tentoonspreidt.

De overname van Griekenland – wie volgt?
Naar onze informatie is Griekenland na de verkiezingen als eerste land ter wereld ten prooi gevallen aan de zogenaamde Nieuwe Wereld Orde onder auspiciën van het banken-kartel. Er zullen meer landen volgen, die onder curatele van dat kartel worden gesteld. Om aan te geven hoe sommige logisch schijnende maatregelen als sluiproute naar de absolute macht worden gebruikt, wordt Griekenland als voorbeeld genomen. Andere landen zullen volgen en toegevoegd worden aan een serie schatplichtige wingewesten, onder curatele gesteld en onder controle gebracht van een absolutistische macht via lokale zetbazen. De staat “Griekenland” op zich wordt afgeschaft, een precedent in de geschiedenis. Het vervangende APPARAAT maakt de staat overbodig, waarbij de publieke diensten, lokaal en landelijk worden overgeheveld naar particuliere instellingen.

Het APPARAAT opereert via het (electronisch bestuurde) bankensysteem en garandeert volledige integratie van de burger in het systeem.

Als u zich altijd al heeft afgevraagd, hoe dan wel die “Nieuwe Wereld Orde” tot stand zou moeten worden gebracht, dan zijn onderstaande voorbeelden van hóe er zal worden geopereerd, wellicht een “eye-opener” En wellicht heeft u dan ook meer begrip waaróm wij blijven pleiten voor de afschaffing van banken in de huidige vorm! Door bovendien het politieke systeem in stand te houden geven we landverraders en collaborateurs de vrije hand.

Het APPARAAT werkt volgens de onderstaande modus operandi:



  1. Uitgifte van een E-Card voor iedere (geregistreerde) voormalig staatsburger;

  2. Geleidelijke afschaffing van alle publieke functies;

  3. Alle financiële transacties moeten electronisch worden uitgevoerd door banken;

  4. Alle onroerend goed en land wordt belast en verpand aan de banken;

  5. Salarissen en pensioenen worden gestort op derden-rekeningen, waarbij na aftrek van belastingen, premies, rente en aflossingen het restant electronisch ter beschikking komt;

  6. Genetisch gemanipuleerd voedsel en generieke geneesmiddelen worden bindend voorgeschreven.

Vergezocht denkt u? De door het Kartel aangestelde “premier” van het land Papademos heeft al zijn tijd gebruikt om dit plan voor te bereiden, zodat het een kwestie van wetgeving is om het parlement op non-actief te zetten en bovengenoemde “onontkoombare maatregelen” te implementeren. Een paar voorbeelden, welke al zijn afgeleid uit uitgelekte plannen.

  1. Zonder de E-Card kan de burger niets meer. Men kan geen geld meer uitgeven, men heeft geen recht op werk, woning, geen stemrecht en is het onmogelijk om zaken te doen.

  2. Met het op non-actief stellen van de staat is het mogelijk om ieder document, certificaat, trouwpapieren, geboortebewijzen, bouwvergunningen, eigendomsbewijzen, etc. electronisch beschikbaar te maken na invullen van ALLE persoonlijke gegevens, zodat publieke diensten en ambtenaren niet meer nodig zijn.

  3. Alle salarisbetalingen, uitkeringen, verzekerings- en pensioenpremies moeten via banken worden voldaan. Banken verzorgen de documentatie, cheques en certificering onder aftrek van bankkosten.

  4. Alle kadastrale gegevens zijn met satellietsystemen tot op de centimeter vastgelegd, waarbij iedere land- en vastgoed eigenaar automatisch wordt belast en tegelijkertijdhet eigendom aan het Apparaat is verpand.

  5. Er wordt een basisinkomen vastgesteld voor iedere E-Card houder welke wordt gebaseerd op het Nationale Inkomen. De werkende klasse kan niet meer electronisch over geld beschikken, omdat na voldoening van de verplichtingen het restant wordt aangewend in algemeen Nationaal belang, zoals Defensie.

  6. Subsidies voor wind- en zonne-energie mogen uiotsluitend worden aangewend voor de aankoop van Duits materiaal, waarbij eigen bodemschatten niet mogen worden aangesproken;

  7. Het subsidiëren van genetisch gemanipuleerd voedsel zal de “oude landbouw” vernietigen.

Premier Papademos heeft een grondwetswijziging klaarliggen om de staat op te heffen en indien de nieuw gekozen politici bij meerderheid (minimaal 181 zetels van de 300) dit plan goedkeuren, is Griekenland het proto-type van een verzameling burgers op een afgemeten stuk van de wereldbol, bestuurd door “Het Apparaat”, het operationele orgaan van een Nieuwe Wereld Orde.

De angst regeert in het land en een eventuele opstand zal met bruut geweld worden neergeslagen, al dan niet met ingevlogen troepen uit andere lidstaten.


1   ...   9   10   11   12   13   14   15   16   17


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət