Ana səhifə

Inhoudsopgave nieuwsbrief 156 – 25. 06. 2012


Yüklə 8.96 Mb.
səhifə14/17
tarix26.06.2016
ölçüsü8.96 Mb.
1   ...   9   10   11   12   13   14   15   16   17

In Nederland is het nog niet zover.

Maar er wordt hard aan gewerkt. Ons land moet eerst in een positie van onder curatele stelling komen. Dat kan het beste door de tekorten op te jagen, lasten onnodig verzwaren, pensioenkassen plunderen, spaardeposito’s naar andere landen sluizen, de goudvoorraad weghalen, de defensie ontmantelen en failliete banken opkopen. U ziet het toch ook wel voor uw ogen gebeuren zeker?

Het is namelijk nu al zo, dat 80% van de economie staats- en multinationals gerelateerd is. Het MKB als “motor van de economie” is een lachertje, het super-afhankelijke MKB bestaat nauwelijks nog, hoogstens nog wat “dienstberlening”. Alle eigen initiatief wordt ontmoedigd, zodat de nog bereidwillige “werkende mens” zijn toevlucht neemt tot de “geborgenheid” en de “zekerheid” van de staat (publieke sector) en het grote geld van het internationale grootzakelijk kartel.

De materiële ontmanteling van ons stukje grond op deze wereldbol gaat echter nog enige tijd duren.



Maar….geestelijk zijn de Nederlanders allang klaar voor de onderwerping aan het APPARAAT.

Bron: www.herstelderepubkliek.nl




Turkse straaljager werd neergehaald door Russische raket

Premier Erdogan geeft toe dat F-4 zich in Syrisch luchtruim bevond



De verouderde Turkse straaljager was geen partij voor deze hypermoderne Russische luchtafweerraketten.

De Turkse F-4 Super Phantom die gisteren in de buurt van de Syrische havenstad Latakia neerstortte werd getroffen door een Russische Buk-M2 luchtafweerraket (NAVO codenaam SA-11). Omdat deze geavanceerde raketten, die toestellen tot 14 kilometer hoogte kunnen raken, pas in de afgelopen weken werden geleverd wordt aangenomen dat de Syriërs hun training nog niet hebben afgerond en de raket die de Turkse straaljager neerhaalde daarom werd afgevuurd door Russische instructeurs. De Turkse regering heeft herhaaldelijk gedreigd een beroep te doen op artikel 5 van het NAVO handvest, waardoor het bondgenootschap verplicht is militair te hulp te komen als een van zijn lidstaten wordt aangevallen.



NAVO nog niet ingeschakeld

Het zou voor het eerst in het 15 maanden durende conflict zijn dat een militair doelwit van een NAVO lidstaat werd geraakt door een uit Rusland afkomstige raket. Een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, Victoria Nuland, verklaarde dat de VS op de hoogte is van het voorval en in contact staat met 'onze Turkse bondgenoot... Maar bij mijn weten hebben ze het nog niet niet aan de NAVO gemeld.'

Het is onduidelijk of de regering in Ankara dat alsnog zal doen. Premier Erdogan reageerde naar verhouding gematigd op het neerhalen van het Turkse gevechtsvliegtuig. Hij zei dat Turkije 'vastberaden de noodzakelijke stappen' zal ondernemen zodra 'het incident volledig opgehelderd is'. President Abdullah Gul was minder vaag: 'Het neerschieten van één van onze gevechtstoestellen door Syrië is onmogelijk te negeren.' Volgens Syrië werd het Turkse toestel min of meer per ongeluk neergehaald omdat de luchtverdediging te laat in de gaten had dat het om de Turkse luchtmacht ging. De twee piloten van de neergehaalde Phantom worden nog altijd vermist. Zowel Turkije als Syrië zouden naar hen op zoek zijn.

Israëlische vs. Russische systemen

Israëlische analisten merken op dat het de eerste keer in 5 jaar is dat een door Israël gemoderniseerd wapensysteem tegenover een Russisch wapen kwam te staan. De eerste keer was op 6 september 2007, toen Israëlische gevechtsbommenwerpers de door Iran en Noord Korea in aanbouw zijnde kernreactor bij de Syrische stad Al-Kibar verwoestten. Deze werd beschermd door Russische Pantsyr-1 luchtafweerraketten, wier radar onklaar werd gemaakt door de Israëlische (F-15 en F-16) toestellen. Tegen de tijd dat Damascus te horen kreeg dat zijn eerste nucleaire reactor was vernietigd waren alle vliegtuigen van de Joodse staat weer veilig op hun basis teruggekeerd.



Modernisering F-4 niet afgerond

De nu neergehaalde Turkse F-4 Super Phantom werd enkele jaren geleden gemoderniseerd door de Israëlische luchtvaartindustrie. Twee jaar geleden verbrak Ankara echter de militaire samenwerking met Jeruzalem als gevolg van het Mavi Marmara incident, toen een Turks schip met onder andere terroristen aan boord werd gestopt door Israëlische commando's omdat het van plan was de door de VN legaal verklaarde Gaza blokkade te doorbreken.

Het gevolg van de breuk met Israël was dat de modernisering van de verouderde F-4's (die dateren uit de tijd van de Vietnam oorlog) niet kon worden afgerond en de toestellen daardoor niet over tegenmaatregelen beschikken om de nieuwste Russische luchtafweersystemen te ontwijken.

Turkse spionagemissies

Premier Erdogan gaf vandaag toe dat het neergeschoten toestel op ongeveer 13 kilometer van Latakia vloog, maar gaf geen verklaring wat een Turkse straaljager boven de Syrische territoriale wateren deed. Volgens Westerse militaire bronnen voert de Turkse luchtmacht regelmatig verkenningsvluchten uit langs de Syrische kust. Moskou en Damascus besloten klaarblijkelijk dat het tijd was om deze spionagemissies een halt toe te roepen. (1)

Xander - (1) DEBKA - Zie ook:

Europese denktank: Rood alarm voor wereldcrisis in de herfst van 2012

'End Game' is begonnen: Wereld van na 1945 zal instorten - Grote Midden Oosten oorlog - Westerse pensioenen worden weggevaagd

De Europese denktank LEAP/E2020 valt in toenemende mate uit de toon met nog altijd positieve berichtgeving over de situatie in en toekomst van de eurozone. Niettemin geeft de groep economische experts, die een groot voorstander is van het creëren van een financieël en politiek verenigde Europese Unie, voor het eerst in haar bestaan een 'rood alarm' af. 'In september en oktober 2012 zullen de bazuinen van Jericho zeven keer schallen voordat de wereld in een crisis komt,' aldus LEAP/E2020. De al enige jaren in ontwikkeling zijnde systeemcrisis zal dan volgens de denktank uitmonden in de instorting van de Verenigde Staten en een grote oorlog in het Midden Oosten.



'Tweede Renaissance' in Europa

In de laatste editie van hun Global Europe Anticipation Bulletin beweren de Europese experts zelfs dat 'Euroland' sinds de verkiezing van de Franse socialist Francois Hollande eindelijk de 'politieke apathie' en het kortetermijndenken achter zich heeft gelaten en dat de Grieken bereid zijn hun problemen op te lossen. 'Vanaf nu zal Euroland in staat zijn verder te gaan en in de periode 2012-2016 een echt project van politieke integratie, economische efficiëntie en democratisering te creëren. Dat is positief nieuws, maar de komende 6 maanden zal deze 'tweede Renaissance' van het Europese project op wereldniveau slechts het enige goede nieuws zijn.' De denktank staat echter vrijwel alleen met deze positieve toekomstverwachting, vooral omdat bijna alle onafhankelijke experts binnen en buiten de eurozone verwachten dat juist Europa als eerste in een hevige crisis terecht zal komen die mogelijk een einde zal maken aan het door LEAP/E2020 zo geliefde 'Euroland' project.



13 catastrofale ontwikkelingen

De ontwikkelingen in de rest van de wereld worden door de denktank 'catastrofaal' genoemd:



1. Een wereldwijde recessie en een einde aan de mythe van economische groei in de VS.

2. Het zal steeds duidelijker worden dat het Westerse financiële- en bankensysteem in toenemende mate insolvent is.

3. Belangrijke financiële assets op de balansen van de banken, zoals staatsschulden, vastgoed en Credit Default Swaps, worden steeds kwetsbaarder.

4. De internationale handel stort in.

5. Geopolitieke spanningen zullen met name in het Midden Oosten een regionale explosie naderen.

6. Langdurige politieke stagnatie in de VN.

7. Snelle ineenstorting van het complete Westerse pensioensysteem.

8. Groeiende politieke verdeeldheid tussen de VS, China en Rusland.

9. Gebrek aan 'miraculeuze' oplossingen à la 2008-2009, omdat een groot aantal Westerse centrale banken (VS, Groot Brittannië, Japan) steeds onmachtiger worden en de schulden van deze landen almaar oplopen.

10. De geloofwaardigheid van alle landen die de dubbele last van excessieve publieke- en private schulden dragen zal in vrije val geraken.

11. Het ontstaan van massale langdurige werkeloosheid zal niet gecontroleerd en afgeremd kunnen worden.

12. Het beleid van monetaristische en financiële stimulansen -zoals 'pure' bezuinigingsmaatregelen- zal falen.

13. Quasi-systematische ineffectiviteit van de internationale topbijeenkomsten (G20, G8, Rio+20, WTO...). Er bestaat geen consensus (meer) op alle besproken gebieden van de wereldagenda (economie, financiën, milieu, conflictoplossing, armoedebestrijding, etc.).

Endgame: Wereld van na 1945 zal instorten

Het uur van de waarheid is volgens LEAP/E2020 nabij. Het uitstellen van de crisis, zoals de afgelopen jaren is gebeurd, zal dan een hoge prijs eisen, namelijk een nog grotere schok als de wereld zich aan een nieuwe realiteit moet aanpassen, namelijk dat dit het 'End Game' is, het eindspel van de wereld zoals we die hebben gekend. 'De zeven stoten van de bazuinen van Jericho zullen in september-oktober 2012 de laatste stukken van de 'Dollar Muur' en tevens de muren die de wereld van 1945 hebben beschermd doen instorten. De schok van de herfst van 2008 zal een kleine zomerstorm lijken vergeleken bij wat de planeet over een paar maanden te wachten staat.'



Oorlog tussen Israël en Iran

De komende 'zeven bazuinstoten' van Jericho zullen volgens de denktank bestaan uit:



1. Oorlog tussen Israël / Amerika en Iran.

2. De 'Assyrische bom' die het Syrische kruitvat zal doen ontploffen.

3. Chaos in Afghanistan en Pakistan rond de terugtrekking van de Amerikaanse en NAVO troepen.

4. De Golfstaten zullen worden weggevaagd door de 'Arabische Herfst'.

5. 'Taxargeddon' in de VS (nieuwe belastingen van regering Obama), waardoor de Amerikaanse economie in vrije val terecht zal komen.

6. Grote banken in Londen en op Wall Street zullen omvallen en het Spaanse Bankia achterna gaan.

7. Het onverantwoordelijke Quantitative Easing beleid (de markt overspoelen met nieuw geld) zal de Amerikaanse, Britse en Japanse centrale banken buitenspel zetten.

Hoop op betere wereld?

LEAP/E2020 besluit zijn meest sombere analyse ooit met de hoop dat we na de crisis een betere wereld kunnen creëren. In de ogen van de Europese economengroep betekent dit voor Europa een volledig geïntegreerde financiële, fiscale en politieke Unie. Het is echter maar de vraag of de verwachtingen van de denktank wat dit betreft bewaarheid worden, en vooral of de Europeanen zich zonder slag of stoot zullen willen uitleveren aan dit visioen van een nieuwe, vanuit Brussel geregeerde 'Sovjet stijl' socialistische heilstaat.

Xander - (1) LEAP/E2020


Bilderbergers zien mensen met een inkomen als ‘bedreiging’ voor hun verborgen agenda


De Bilderberg groep bestaat uit 120-140 machtige mensen, die zich ieder jaar verzamelen om te vergaderen over politiek. De vergaderingen worden achter gesloten deuren gehouden.

Paul Joseph Watson vrijdag 4 juni 2010 - Een verbazingwekkende uitwisseling tussen de organisatoren van de Bilderberger conferentie, die toevallig opgevangen werd door een journalist van de London Guardian, onthult dat de elitaire verzameling in het Hotel Docle Sitges in Spanje (2010) mensen met een inkomen zien als een "bedreiging" voor hun agenda, daarbij het feit belichtend dat de globalisten van plan zijn om de middenklasse kapot te maken en hun levensstandaard te verlagen.

De details van het gesprek werden geopenbaard in Charlie Skelton’s laatste Bilderberg Blog voor de Website van de Guardian. Skelton was de laatste journalist die het Hotel Dolce Sitges verliet. Door de toenemende bewustwording, de aandacht van de media, en protesten, geleid tegen de Bilderberg Groep, zijn ze bang geworden voor het wakker worden van de wereld voor de agenda van de Nieuwe Wereld Orde, die zich in een versneld tempo aan het ontvouwen is. Uit dit kleine stukje gesprek kunnen we twee belangrijke dingen afleiden:



Eén – Bilderbergers walgen van aandacht en ze zijn furieus dat de pogingen van activisten, in combinatie met de groei van het internet als een onafhankelijk media middel, een helder licht geschenen hebben op hun geheime plannen in de laatste jaren. Ze zijn nu erg bang voor het volledig blootgelegd worden en het aantrekken van duizenden protesters, in plaats van de slechts tientallen activisten die jaarlijks tegen de Bilderberg strijden. De afgelopen jaren hebben de bijeenkomsten in Turkije en Griekenland honderden protesters aangetrokken, maar als er meer mensen zich gaan realiseren dat de Bilderbergers meer invloed uitoefenen op de wereldgebeurtenissen dan de G20, dat hun hele bestaan bedreigd wordt omdat hun bijeenkomsten dan voortdurend verstoord zullen worden.

Twee - De organisator van Bilderberg, die het feit dat "mensen genoeg inkomen hebben" om te reizen naar waar de Bilderberg bijeenkomsten zijn, om tegen hun agenda te protesteren, bespotte, zegt genoeg over wat hun agenda is.

Deze elitairen kunnen het niet hebben dat enkelen van de "opgewassen" menigte nog steeds de financiële middelen hebben om hun rechten uit te oefenen. Dat is waarom de globalisten bezig zijn om onze levensstandaard uit te hollen met hogere belastingen, bezuinigingsmaatregelen, en CO2-waarden die leiden tot een consumptie belasting. De elite ziet een welvarende middenklasse, of zelfs diegenen die maar net rondkomen, als "een bedreiging" voor hun machtsmonopolie.

Door het uitvoeren van hun "postindustriële revolutie" gecombineerd met een "groene economie", die in werkelijkheid onze bloeiende economieën kreupel zal maken, hopen ze de bevolking geheel berooid te maken tot het punt dat hun voornaamste zorg niet zal zijn: het protesteren tegen 200 elitairen, die zich verzamelen in een luxe vakantieoord, maar simpelweg, wáár hun volgende maaltijd vandaan moet komen…

Zoals Skelton aanwijst, de enige “bedreiging” voor de Bilderbergers is, wanneer de mensen uitvinden wat ze eigenlijk aan het doen zijn achter gesloten deuren.



http://www.prisonplanet.com/bilderberg-see-people-with-income-as-a-threat-to-their-agenda.html

Link: http://www.businessinsider.com/this-chart-shows-the-bilderberg-groups-connection-to-everything-in-the-world-2012-6#ixzz1xmzXsfj9

Alles is aan en met elkaar verbonden door deze Bilderberg Organisatie.

Bron en verder lezen: http://josiehagen.com/images/docs/12130-nl.pdf



Jesse Ventura en 9/11
Conspiracy Theory W/ Jesse Ventura: 9/11 [Season 1, Episode 2] (Full Length • HD)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n7SDsydqEWY

Geüpload door djscrumpit op 15 dec 2010

Of link voor iets betere kwaliteit: http://www.youtube.com/watch?v=R6bPwZJ1ZO8

We hadden je al eerder op de hoogte gebracht van ex-gouverneur Jesse Ventura met zijn Conspiracy programma. In een van zijn episodes houdt hij 9/11 in een houdgreep. GW houdt Jesse dan weer in een wolvenklem, wat resulteert in de volledige episode en een korte samenvatting...



Jesse en de FBI, die stevig met het vingertje ontkent

Wat biedt Jesse?

Wanneer je het nog niet hebt gezien, bekijk bovenstaande video eens. Je kunt luisteren naar één van de getuigen, die in het WTC-gebouw aanwezig was en samen met zijn collega's, zo'n 6 tot 8 seconden vóór de vliegtuigen invlogen, een explosie hoorde én voelde onder het gebouw. Iets dat de 9/11-commissie uiteraard stevig heeft ontkend.



Zijn er termite explosieven gebruikt om de WTC gebouwen naar beneden te halen?

Dan is er ook nog het termite, het makkelijk te gebruiken en modern explosief, dat gevonden werd tussen het puin. Ook de false flag operatie, die de Amerikanen in 1961 in Cuba wilden uitvoeren, komt langs in beeld. Toen wilden de Amerikanen doen alsof ze Cubanen waren en waren ze van plan zichzelf aan te vallen. Ideaal als je een hetze tegen de vijand wil creëren of een bepaalde agenda er doorheen wilt rammen. Moeilijk om het toeval te noemen dat de Amerikaanse regering ná de aanval plots een hele lijst met o zo gewenste doch drastische wetswijzigingen, inclusief uitwerking, kon neerleggen.



Zwarte dozen-leugen

En dan nog de zwarte dozen van het vliegtuig, die volgens de 9/11-commissie spoorloos verdwenen zijn, terwijl men die dingen soms tot op de bodem van de oceaan terug kan vinden. Het is een unicum dat zo'n zwarte doos verdwijnt; ze zijn bestand tegen zo goed als alle extreme condities. Dus wat te denken van een getuige die zegt dat hij één van de zwarte dozen met eigen ogen gezien heeft, en beweert zeker te zijn dat er drie van de vier zwarte dozen zijn gevonden!?

Nog een plot-twister - die dankzij Jesse Ventura meer geluid krijgt - is het beginpunt van de kaping. Volgens wat in de aflevering naar voren komt, waren de kapers al in de cockpit op het moment dat het toestel opsteeg. Volgens de getuige zou iemand op de grond geweten hebben, dat er een kaper op het vliegtuig zat en tóch het vertrek groen licht hebben gegeven.

Dat waren de grote vragen en antwoorden, die in deze Jesse's Conspiracy Theory-episode het meest naar voren kwamen, maar er zijn natuurlijk meer details, waar een luchtje aan zit…

Bron: Grenswetenschap.nl - Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl


Geinig: je eigen AIVD-dossier opvragen
Zo is het keurig brave Nederland dan ook wel weer. Als je wilt, mag je best even in de persoonsadministratie van de AIVD duiken om je eigen dossier in te zien. Moet je wel wat voor gedaan hebben, en wel wat voor doen ook. Dat eerste is een ruim begrip in Nederland, privacy hatend afluisterland. De kans is groot dat het regenjassenkorps van Opstelten een dossier bijhoudt als je ooit 'No Nukes!' naar niemand in het bijzonder hebt staan schreeuwen in de 80's. Krakerssympathisant, Provoverleden en/of houder van een perskaart? Dossier. Maar ook als je ooit terroristentermen als 'waxinelichthouder' of 'Suzuki' hebt gebruikt in een telefoongesprek, géén stem hebt uitgebracht bij de laatste waterschapsverkiezingen, of die gele bolletjes uit Kinder Surprise-eieren hebt doorgeslikt om te trollen met de bodyscanners op Schiphol. Zeker weten of de polderstasi een smoezelig bruin mapje met je naam er op in een dofstalen archiefkast heeft zitten, kan via een Wob-verzoek. Is niet moeilijk, want expert Roger Vleugels [bekend van de Wobvernieuwing:] heeft een standaardbrief gemaakt. Even benodigde gegevens invullen, uitprinten, opsturen en drie maanden wachten. Twee beperkingen: Het moet gaan om onderwerpen die al langer dan vijf jaar gesloten zijn, en bronnen, werkwijze & actuele informatiepositie van de AIVD mogen doorgaans oneindig afgeschermd worden. Voorbeeldbrief hier ALS .PDF of ALS .RTF. Eén dingetje ter afweging wel. Door het indienen van een verzoek weet de AIVD meteen alles over je...

Geenstijl.nl

VN geeft Russische kosmonauten instructies voor contact met aliens

Complottheorieën over in scène gezette UFO invasie in augustus 2012


Nick Pope, ruim 20 jaar lang dé UFO expert van het Britse ministerie van Defensie, adviseert iedereen om in augustus goed de hemel in de gaten te houden. Volgens de Russische kosmonaut Gennady Padalka hebben ruimtevaarders onlangs gedetailleerde instructies van de VN ontvangen voor het geval ze in contact komen met aliens.

Ondertussen wordt er op het alternatieve internet druk gespeculeerd over een eventuele -in scène gezette- UFO invasie tijdens de Olympische Spelen in Londen.

Padalka deed zijn opmerkelijke uitspraken tijdens een interview met een Chinees tv-station. De kosmonaut zei tevens ervan overtuigd te zijn, dat wij niet alleen zijn in het universum. 'Vroeg of laat zullen wij onze gelijkgestemde broeders (uit de ruimte) ontmoeten.' Een teleconferentie tussen Mission Control en het Internationale Ruimtestation ISS markeerde de lancering van de Chinese Shenzhou-9 raket. Deze heeft 3 taikonauten aan boord, waaronder de eerste vrouwelijke Chinese ruimtevaarder, de 33 jarige Liu Yang.

UFO invasie op 12 - 13 augustus?

Aliens en UFO’s zijn, ondanks het in de afgelopen jaren sterk toegenomen aantal waarnemingen, voor de meeste mensen nog steeds iets wat behoort tot het rijk van de fantasie en Hollywood. Nick Pope, in het verleden jarenlang dé UFO specialist van het Britse ministerie van Defensie, waarschuwde onlangs voor de camera's, dat de mensen tijdens de Olympische Spelen in Londen de hemel boven hen goed in de gaten moeten houden, want de machtselite zou namelijk in die periode een in scène gezette invasie van UFO's voorbereiden.

'Als aliens onze psychologie hebben bestudeerd, dan zouden ze een belangrijke dag kunnen uitkiezen om aan de hemel te verschijnen, bijvoorbeeld de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen.' Volgens Pope, die naar eigen zeggen vroeger een UFO-scepticus was, zou het ministerie van Defensie zelfs serieuze plannen hebben opgesteld (het Alien Invasion War Plan) om zo goed mogelijk te kunnen reageren op een eventuele aanval uit de ruimte. 'Het is moeilijk te zeggen wat de aliens zullen doen: verkennen, helpen of vernietigen. Door onze hulpbronnen zijn wij een behoorlijke bedreiging.'

Eerder dit jaar schreven we over aanwijzingen die er volgens sommigen op zouden wijzen dat er tijdens de Olympische Spelen één of meerdere 'false flag' aanslagen zullen worden gepleegd, mogelijk zelfs met (vuile of echte) kernwapens. Volgens Pope zouden deze aanslagen op of rond 27 juli worden gepleegd, waarna op 12 - 13 augustus, met name tijdens de sluitingsceremonie van de Spelen, 'buitenaardsen' massaal aan de hemel zullen verschijnen.



Aanwijzingen voor 12 en 13 augustus 2012

In diverse uitspraken van wereldleiders en bekende Hollywoodfilms zou de datum 12 augustus al lang van tevoren zijn aangekondigd:



* Tijdens de sluitingsceremonie van de Spelen op 12 augustus 1984 was er een 'UFO' boven het stadion te zien, die door de toeschouwers met gejuich werd begroet. (12-08-1984 + 7 + 7 + 7 + 7 jaar = 12-08-2012).
1   ...   9   10   11   12   13   14   15   16   17


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət