Ana səhifə

Inhoudsopgave nieuwsbrief 156 – 25. 06. 2012


Yüklə 8.96 Mb.
səhifə12/17
tarix26.06.2016
ölçüsü8.96 Mb.
1   ...   9   10   11   12   13   14   15   16   17

Faust door Harry Clarke

In het bijbelboek Leviticus, waarin veel teruggevonden kan worden over brandoffers, meeloffers, zondeoffers en schuldoffers, die Yahweh, ‘de jaloerse god’, welgevallig zijn, treffen we ook een passage aan over het nuttigen van bloed, dat door Yahweh ten strengste verboden wordt omdat daar de levenskracht van mens en dier in zit. Alleen op het altaar mag het bloed gebruikt worden – om de verzoeningsrite te voltrekken. (Leviticus 17:10-14) Voor vegetariërs niet bepaald een frisse aangelegenheid.

Wie het pad van vrijheid en liefde wil gaan, dient zich verre te houden van iedere vorm van bloedoffers of het aanroepen van demonen, geesten of gevallen wachters. De tijdelijke astrale ‘vermogens’ die hij op deze zwartmagische wijze verkrijgt zijn grote obstakels op de weg naar realisatie van zijn goddelijke essentie. Ze maken misschien indruk op de onwetende mens, maar zijn in feite, onwetend, een buiging voor de demonenwereld.

Alleen door snelle bewustwording van het sinistere plan om de (fascistische) nieuwe wereldorde in het leven te roepen via de oprichting van een aantal superstaten, de mensheid te decimeren en degenen die overblijven in een slaventoestand te brengen door totale controle, kunnen we onze kostbare vrijheid veiligstellen en deze prachtige, bedreigde planeet uit de klauwen halen van de demonen, die de volstrekte tegenstanders zijn van waarheid, licht, liefde en mededogen en die de ontwikkeling van onze geestkracht en de realisatie van onze goddelijke essentie trachten te blokkeren. Zij die menen dat demonen niet bestaan en dat het slechts om mythologische thema’s, fabels, ‘conspiracytheorieën’, godsdienstwaan of religieus fanatisme gaat, zouden zich wel eens behoorlijk kunnen vergissen.



Onze vrijheid staat op het spel

Onze vrijheid staat op het spel, ook die van hen die menen dat je alles maar aan ‘God’ moet overlaten en die de voorkeur geven aan mystiek zonnen in een ‘verlicht’ bewustzijn. Wie niet bereid is zich met hart en ziel voor de vrijheid in te zetten en er op geweldloze wijze voor wil strijden, verspeelt het hoogste goed.

Als de mensen maar lang genoeg in allerlei variaties de leuze ‘vrijheid is slavernij’ uit Orwells 1984 wordt voorgehouden en dit idee zich door hersenspoeling nestelt in zijn geest, dan is het logisch om Orwells vraag in overweging te nemen: ‘Hoe kun je een leuze hebben als “vrijheid is slavernij” wanneer het begrip vrijheid is afgeschaft?’ (20052, blz. 63; zie ook deel 2 van deze Nieuwsbrief.) Afgeleid door ‘brood en spelen’ en opgejaagd door onzekerheid en angst, zal de mens ‘kiezen’ voor zekerheid en veiligheid en is hij bereid zijn vrijheden op te geven. Tot het moment aanbreekt dat hij inziet dat hij in de val is gelopen.

De EU: superstaten als onderdeel van een meesterplan

In deel 4 van deze Nieuwsbrief brachten we al de uiterst dubieuze totstandkoming van de EU ter sprake, waarbij alles van bovenaf is opgelegd en er op geen enkele wijze sprake is van een natuurlijke groei van onderop. Steeds meer mensen in Europa worden bevangen door een diep gevoel van onbehagen. Steeds meer mensen doorzien de geldwisselaars die op handige en sluwe wijze de burger steeds meer geld uit zijn zak kloppen via een autocratisch in elkaar gezet ‘noodfonds’, dat bekendstaat als het Europees Stabiliteits Mechanisme (ESM), dat als rechtspersoon bevoegd is om steeds opnieuw geld of onroerende goederen op te eisen. (Zie deel 3 van deze Nieuwsbrief.)

Velen vragen zich intussen af of de 100 miljard euro die onlangs naar Spanje ging om de door schandalen geteisterde Spaanse bankensector (speciaal Bankia) te redden ooit teruggekregen zal worden, omdat van tevoren bekend was dat die 100 miljard absoluut ontoereikend zou zijn. Dat zelfs Obama zijn invloed aanwendde en een oproep aan ‘Europa’ deed om toch vooral de Spaanse bankensector te steunen is natuurlijk niet zo vreemd als we in herinnering roepen dat Goldman Sachs een van de belangrijkste sponsors van Obama is. Het is ook niet vreemd dat bijna tegelijkertijd vóór de aanvraag van Spanje om financiële steun kredietbeoordelaar Fitch de waardering voor de Spaanse banken met drie stappen heeft verlaagd. Dat vervolgens, na de toezegging van de 100 miljard, premier Mariano Rajoy van Spanje vol trots voor de televisie verklaarde dat de lening de kracht van de EU toonde, is alleen maar een camouflage voor een volgende aanvraag, want 100 miljard is natuurlijk ontoereikend. En het is ook niet vreemd dat enkele dagen later Moody’s de Spaanse banken enkele stappen afwaardeert en dat de rente die Spanje aan aflossing moet betalen inmiddels tot bijna 7% is gestegen. En dat intussen van Rompuy met Obama en de kersverse president van Frankrijk, François Hollande, telefoneerde in verband met de kritieke situatie, past ook in dit verhaal.

Sarkozy is inmiddels vervangen door François Hollande.

Het bankroet van Europa komt steeds dichterbij en zal leiden tot de door de machtselite achter de schermen geplande chaos om zo haar werkelijke ‘Masterplan’ te openbaren: de vestiging van een dictatoriale nieuwe wereldorde. Immers, het ESM zal spoedig niet meer over reserves beschikken. Maar het zal uiterst moeilijk worden om via de autocratisch vastgelegde regels nog meer geld te eisen van de diverse landen. De burger begint het vals spelen steeds meer te doorzien. Hij maakt zich niet alleen ongerust, maar krijgt er ook schoon genoeg van.

De politieke ontwikkelingen in Griekenland, de afwaardering van een vijftal Nederlandse banken en de gespannen situatie in Egypte en Syrië maken het er niet rustiger op.

Econoom Ad Broere publiceerde er al diverse keren over en Arend Lammertink stuurde op 22 mei 2012 een e-mail aan de voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal in verband met de verborgen macht van het ESM, die volledig in strijd is met de Europese ‘grondwet’. Er gaan steeds meer stemmen op om terug te keren naar de eigen munt. In zijn boek Europa braucht den Euro nicht bekritiseert voormalig topbankier en bestuurslid van de Deutsche Bundesbank, Thillo Sarrazin, scherp de Duitse en Europese monetaire politiek. Hij is het oneens met bondskanselier Angela Merkel, die stelde dat als de euro schipbreuk lijdt, het gedaan is met Europa. Sarrazin is niet de enige die grote bedenkingen heeft met betrekking tot het functioneren van de onoverzichtelijke (monetaire) Europese Unie.

Verraad van de democratie

Er gaan ook steeds meer stemmen op om de huidige, volstrekt ondemocratische ontwikkelingen binnen de EU te stoppen. Steeds meer burgers krijgen in de gaten dat Europa veel ouder is dan de 50 jaar die de EU ons voorhoudt en dat het unieke karakter van wat in de Griekse mythologie ‘Europa’ heet een diversiteit was van beschavingen die op een natuurlijke wijze onderlinge contacten en contracten maakten, weliswaar ook toen al niet vrij van strijd en macht. De Griekse mythe over Zeus, die verliefd werd op Europa, de dochter van koning Agenor van Tyrus (Zuid-Libanon), is in dit verband veelzeggend. De Griekse filosoof Plato gaf het advies dat een land het best bestuurd kan worden door een raad van wijzen. Ook al hoeven we dit advies niet meteen over te nemen, het getuigt niet van wijsheid dat de bureaucraten van de EU eerst de burgers wegzetten als ‘stemvee’, dat al dan niet digitaal ‘ja’ of ‘nee’ mag knikken ten aanzien van hun ‘grootse’ plannen, die op volstrekt ondemocratische wijze tot stand zijn gekomen, en hen dan ook nog het stemrecht ontneemt en hen voorstelt om Brussel nog meer macht te geven, waarbij handig wordt ingespeeld op gevoelens van onzekerheid en angst. Geen enkel wijs mens zal daar in trappen. Er zijn veel manieren om een democratie en een volk te verraden, maar met degenen die dit deden liep het nimmer goed af.

Steeds meer burgers die de geschiedenis van het ontstaan van de EU kennen, merken met verbijstering dat zelfs veel Europarlementariërs al lange tijd de razendsnelle ontwikkelingen binnen de EU niet meer kunnen volgen en de zaak maar overlaten aan ‘specialisten’, zij die steeds meer van steeds minder weten.

EU parlement

Karl Albrecht Schachtschneider, hoogleraar aan de universiteit van Erlangen (Dld), wees er in zijn lezing van 27 maart 2007 te Salzburg op dat de referenda in Nederland en Frankrijk vertrapt werden, de ‘grondwet’ van de EU via het gemanipuleerde Verdrag van Lissabon tot stand is gekomen en dat vooral de machtselite profiteert van schandelijk hoge inkomens. Zo verdient een rechter van het Europees Gerechtshof zo’n 17.000 tot 20.000 euro per maand, terwijl hij/zij niet eens in staat is het volledige internationale rechtsplaatje te kunnen overzien. Schachtschneider zei dat Duitsland het Verdrag van Lissabon niet had willen ratificeren omdat het een verkapte grondwet is, dat de democratie verkracht is, dat de 130.000 wetten (!) die de EU inmiddels heeft voortgebracht de burger dol maken en dat reeds 84% van alle wetten uit Brussel komen, gemaakt door duizenden gezichtsloze ambtenaren, die de hele dag niets anders doen dan vanachter hun bureau wetten produceren tegen een uitstekend salaris. Het bureau regeert (bureaucratie). Uit een onderzoek blijkt bovendien, aldus Schachtschneider, dat de gemiddelde Duitse politicus nauwelijks op de hoogte is van de Europese politiek en de Europese Unie. (DVD: ‘Was würde die EU-Verfassung für jeden Einzelnen bedeuten?’ Gerwald Sokyn, 2007, www. Eisbrecher.at)

Goldman Sachs: rovers van de democratie?

Tallozen kunnen de pijlsnelle ontwikkelingen binnen de EU niet meer volgen en hebben de indruk dat de democratie vlak voor hun ogen op slinkse wijze gekaapt is, dat ministers van financiën en Europarlementariërs het totaalplaatje ook niet meer overzien, dat Sarkozy, Merkel en een reeks van politici, ‘gezagsdragers’ en (top)ambtenaren hen een duizelingwekkend rad voor de ogen hebben gedraaid. Zij doorzien dat de macht van Goldman Sachs kennelijk in staat was om Papandreos, de voormalige premier van Griekenland, te vervangen door hun voormalige topadviseur Papademos en om in Italië de politieke clown, mediamagnaat en maffiasympathisant Berlusconi in te ruilen voor hun topadviseur Mario Monti. (Lees hierover op wijwordenwakker...) Tallozen speuren naar de relatie tussen de Europese Centrale Bank (ECB), geleid door de Italiaanse topbankier en econoom Mario Draghi, en andere centrale banken. Voorheen was Draghi respectievelijk bestuurder van de Bank van Italië, uitvoerend directeur bij de Wereldbank voor Italië en van 2002-2005 vicevoorzitter en directeur van Goldman Sachs International. Ook hier weer zien we de enorme invloed van Goldman Sachs op de ECB. Zolang we dit alles blijven toestaan, zullen er nog meer Midassen komen die het goud van de staat en van de democratie roven. Wie zijn de echte bankovervallers? Wie zijn de echte rovers van de democratie?

Tallozen zien ook dat de door de jezuïeten opgeleide president van de Europese Unie, Herman van Rompuy, zich niet eens meer afstemt op hetgeen onder de mensen leeft. Hij richt zich vooral tot de machtselite en het ambtenarenapparaat en lijkt de diepere wijsheid van de haiku vergeten te zijn. Wie heeft hém trouwens gekozen? En tallozen hebben in de gaten dat José Manuel Barroso, voorzitter van de Europese Commissie, steeds meer (soms met stemverheffing) aanstuurt op ‘gehoorzaamheid’ van de lidstaten aan Brussel en dat de financiële ellende in Europa door de financiële perikelen in Ierland, Griekenland, Italië, Spanje en Portugal (welk land volgt?) straks niet meer te overzien is en onherroepelijk tot een explosie van de eurozone en mogelijk van de EU zal leiden. De ratingbureaus kunnen dan de ‘lijken’ tellen die verscheurd worden door vale aasgieren die behendig buiten de media blijven omdat ze meester zijn in het manipuleren ervan.

Tallozen doorzien dat de machtige banken, die steeds maar weer geld van de burger ‘ontvangen’, niet bereid zijn de schulden van landen kwijt te schelden en mee te werken aan een samenleving die gebaseerd is op solidariteit en samenwerking, waarbij geld slechts een tijdelijk middel is ten behoeve van het welzijn van álle mensen, met respect voor ieders cultuur. Zo’n samenleving tilt desbetreffende landen boven hun pijnlijke situatie uit, die mede is ontstaan door een ‘Europees’ wanbeleid. Hun pijnlijke situatie ook nog eens benadrukken door een beschuldigende vinger in hun richting lost niet alleen niets op, maar is onheus.



Valse eurovlag en Europasoep

Steeds meer burgers beseffen dat ze monddood worden gemaakt en machteloos moeten toekijken hoe voor hun ogen de superstaat Europa wordt opgebouwd onder een valse eurovlag, vergezeld van de mythe dat we toch allen ‘Europeanen’ zijn. Wie deze visie niet deelt en voor het behoud van de diversiteit der culturen is, waarbij ieder volk het recht heeft op zelfbestuur en op zijn eigen unieke, culturele en spirituele achtergrond, waarden en schoonheid, wordt maar al te gauw voor ‘nationalist’ uitgemaakt, alsof hij een soort misdadiger is of over een beperkt denkraam beschikt. En er is natuurlijk altijd wel een EU-bestuurder die bereid is om met of zonder teleprompter te verklaren dat de autonomie van een land op geen enkele wijze in het geding is. Met een toespeling op Orwell: ‘Leugen is waarheid.’

De Europasoep begint een nare smaak te krijgen en de walm van de onderliggende schandalen begint het reukorgaan van de burger te bereiken. De zweepslagen van de staart van de rode eurodraak roepen een nieuwe Sint-Joris op, die niet per se heilig hoeft te worden verklaard.

Ondergronds broeden woede en frustratie en velen vergelijken de huidige toestand met die van de jaren vlak voor de Tweede Wereldoorlog, die door dezelfde machten werden gemanipuleerd die de Russische revolutie en de revolutie in China voorbereidden en tot uitvoer brachten. Lees de boeken van de inmiddels overleden hoogleraar economie Antony C. Sutton, waarin glasheldere analyses staan over de manier waarop oorlogen in elkaar worden gezet en wie voor de gruwelijke misdaden verantwoordelijk zijn. Welke politicus is hiervan op de hoogte en durft dit naar voren te brengen?



Een grote val

Het lijkt wel alsof er heimelijk een grote val werd opgezet die ieder moment kan dichtklappen en waarin dan de honderden miljoenen mensen die eens op hun leiders vertrouwden, worden opgesloten.

Superstaat Europa is een immense draak geworden, die, met behulp van de NAVO (die uitgroeide tot een voor de burger totaal oncontroleerbare oorlogsmachine in plaats van een alliantie die zich inzet voor het bewaren van vrede), allerlei ‘gerechtshoven’, ingewikkelde commissies en een ondemocratisch tot stand gekomen Europarlement met duizenden wetten en dolgedraaide papiermolens, versneld de nieuwe wereldorde wil oprichten.

Lees over de NAVO als oorlogsmachine op wijwordenwakker…

Superstaat Europa poogt de burger zijn ijzeren wil op te leggen, niet beseffend dat honderden miljoenen burgers zich nooit zullen laten overheersen door een kleine elitegroep die haar eigen belangen dient, de sacraliteit van het leven dagelijks op grove wijze schendt, voortgaat met het schaamteloos plunderen van de aarde (grondstoffen) en onder de noemer van globalisering haar oude kolonisatiepolitiek voortzet, die iedere dag miljoenen een ontheemd gevoel geeft en in diep lijden stort. Deze elite is vergeten wat liefde, hartelijkheid en vertrouwen is. Ze is vergeten dat alle mensen in diepste wezen met elkaar verwant zijn, dat alle leven door hetzelfde bewustzijn doorstraald wordt. Ze is vergeten dat de kosmische wet ooit alles zal vereffenen. Of met de woorden van de Boeddha: ‘Zoals het kalf uit duizend koeien altijd zijn moeder terugvindt, zo vindt de daad altijd de dader terug.’



Wantrouwen in plaats van vertrouwen

Overal groeit het wantrouwen. Het elektronisch juk van de controle van Big Brother via databanken, scans, chips, satellieten en biometrische paspoorten wordt steeds meer als een beklemming gevoeld. Bij allerlei controles wordt de mens steeds meer als vee behandeld. Sinds 9/11 zijn angst en wantrouwen aangewakkerd en lijkt het vertrouwen in elkaar een zeldzame bloem te zijn geworden. Vele politici hebben, soms onwetend, aan het controlesysteem meegewerkt.

Op 22 mei bracht de BBC het idee naar voren dat iedere baby in de nabije toekomst meteen bij de geboorte gechipt zou moeten worden. De voordelen werden breed uitgemeten: de verwisseling van baby’s is voortaan uitgesloten en in oorlogstijd kan men in dichtbevolkte gebieden of op slagvelden vriend van vijand onderscheiden en vooral wapens zo programmeren, dat ze alleen maar ‘bepaalde mensen’ doden. Steeds meer mensen laten trouwens uit angst voor ontvoering een bewakingschip implanteren. (Kopp Exklusiv 22/12)

RFID chip zit overal in

Bij het chipprogramma gaat het (voorlopig) vooral om een RFID-chip, die inmiddels uiterst geavanceerd is en reeds aanwezig is in kledingstukken, paspoorten, kredietkaarten, de OV-chipkaart, boeken, auto’s, en huisdieren. Volgens de richtlijnen van de EU komt de RFID-chip binnenkort in de nummerplaat van de auto’s. Hiervan wordt gezegd dat het de opsporing van gestolen auto’s vergemakkelijkt. Er wordt niet bij verteld dat de bestuurder van elke auto gevolgd kan worden. Straks volgt het verplicht chippen van fietsen, brommers, scooters, steps, kinderwagens, oma die dement is, gevangenen, psychiatrische patiënten, militairen, bewakingspersoneel. Als we niets ondernemen, ons niet bewust zijn van de immense gevolgen van dit chipprogramma, leven we binnenkort in een inhumane, gechipte wereld. In mijn boek Worden Wij Wakker? werd een heel hoofdstuk besteed aan ‘Het gevaar van de chip’, inclusief de nanochip. (20073, blz. 119-211)



Zonnestormen onderweg?

Weinigen beseffen overigens dat een krachtige zonnestorm wel eens een uiterst harde klap zou kunnen uitdelen naar dit diabolische controlesysteem en in staat is het geheel of gedeeltelijk te vernietigen. Waar duisternis oprukt, reageert letterlijk het (zon)licht.

Op onze website www.wijwordenwakker.org verschenen de afgelopen jaren regelmatig artikelen over zonnestormen, waarbij vooral aandacht werd besteed aan de mogelijk hevige zonnestormen die eind 2012, begin 2013 losbarsten. Het juninummer van National Geographic van dit jaar kopt: ‘Razende vuurzee. Hoe zonnestormen ons hightech leven bedreigen.’ Het beschrijft de enorme gevolgen van krachtige zonnestormen die dit jaar tot ontlading kunnen komen. In het ernstigste geval zou het hele hightech leven op onze planeet ontwricht kunnen worden, wat betekent dat we een terugval kunnen meemaken in de tijd van vóór de industriële revolutie – zonder elektriciteit en zonder elektronica.

‘Als je eenmaal weet dat er zo’n groot gevaar dreigt, ben je moreel verplicht je daarop voor te bereiden. Niets d oen is moreel onaanvaardbaar,’ zegt Karel Schrijver van Lockheed Martins Solar and Astrophysics Laboratory in Palo Alto, Californië. (National Geographic, juni 2012, blz. 49) Onlangs liet minister Opstelten nog weten dat de mogelijke zonnestormen grote gevolgen kunnen hebben voor de nationale veiligheid. Een reden voor de regering en de Tweede Kamer om over dit zeer belangrijke onderwerp uiterst snel een openbaar debat te houden. Daar kan dan meteen ook het onderwerp HAARP bij betrokken worden.

‘Op 5 februari 1998 organiseerde de Subcommissie veiligheid en ontwapening van het Europees Parlement een hoorzitting over o.a. HAARP. Vertegenwoordigers van de NAVO en de VS waren uitgenodigd, maar zij verkozen niet deel te nemen. De commissie betreurt dat de VS niemand stuurde om vragen te beantwoorden en geen gebruik maakte van de mogelijkheid het gepresenteerde materiaal van een toelichting te voorzien.’ Dit staat in het ‘Verslag over milieu, veiligheid en buitenlands beleid’ van de Commissie buitenlandse zaken, veiligheids- en defensiebeleid’, gerapporteerd door Maj Britt Theorin onder het kopje ‘HAARP.’

Lees het rapport van Maj Britt Theorin, HAARP op wijwordenwakker...

Vermoedelijk liggen er nog tientallen andere uiterst belangrijke rapporten in de laden van EU-ambtenaren, die steeds nieuwe wetten bedenken, terwijl de wereld dreigt weg te glijden in een spiraal van vernietiging. Als president Obama nog eens telefoneert naar vertegenwoordigers van de EU om de Spaanse banken bij te staan in deze economisch zware tijden, kan wellicht een Europarlementariër hem het onderwerp HAARP eens voorleggen, gekoppeld aan het onderwerp drones. Binnenkort worden ook door de NAVO (zonder voorafgaand overleg met de parlementen van de NAVO-landen) drones in gebruik genomen. Ook Nederland heeft al drones. Wellicht kan dan ook besproken worden waarom de nieuwe Joint Strike Fighters (JSF) inmiddels bijna één keer zoveel moeten kosten, nog afgezien van de morele schande dat een land gebruik wil maken van zulke gewelddadige gevechtsvliegtuigen, waardoor er straks niet eens meer genoeg geld zal zijn voor de zorg van uitkeringsgerechtigden, zieken en bejaarden.

Zonnefysici glimlachen om de zienswijze van Indianen en andere ‘primitieve’ volken dat de zon een levend wezen is dat altijd reageert als het evenwicht op aarde verstoord is.

Hopi zonnesymbool

De ‘koperen ploert’ mag bezongen worden in poëzie. En de Griekse zonnegod Helios, de god die alles ziet en hoort, en die bij dageraad in zijn glanzende zonnewagen uit de ooster-oceaan oprijst, overdag langs het firmament trekt en ’s avonds in de wester-oceaan wegzinkt, mag voer zijn voor mythologen, maar niet voor weldenkende fysici.



Fysicus Dieter Broers is overigens van mening dat de hoge geomagnetische activiteit van de zon op dit moment de katalysator is van de herstructurering van de netwerken van ons zenuwstelsel. Hierdoor zou voor de eerste keer in de geschiedenis van de mensheid een enorm potentieel in onze hersenen vrijkomen. (Cf. zijn boek Revolution 2012, 2009)

Als dit waar is, dan zouden de zonnestormen wel eens een belangrijke bijdrage kunnen leveren tot een groots transformatieproces.



Bilderberg en de EU

Steeds meer bewuste mensen in Nederland vragen zich af waarom koningin Beatrix, demissionair premier Mark Rutte en Alexander Pechtold (D66) naar de Bilderbergconferentie in het Westfields Marriott Hotel te Chantilly (Virginia) zijn gegaan. Hetzelfde geldt voor België, van waaruit Prins Filip en Karel de Gucht (vrijmetselaar en Europees Commissaris voor Handel) de conferentie bijwoonden. Wie vertegenwoordigen zij? Ongetwijfeld zijn daar de grote problemen van de EU en de euro, de (gemanipuleerde) oorlogen in het Midden-Oosten, de dreigende oorlog met Iran, het zogeheten terrorisme en vele andere urgente zaken besproken, maar voor de zoveelste keer krijgt de burger het gevoel dat hij buitenspel staat en dat sommige volksvertegenwoordigers de machtselite dienen in plaats van de burgers die hen kozen voor een uiterst verantwoordelijke post. Logisch dat dit het vertrouwen van de burger schendt en vervreemding bevordert. De vraag is of al diegenen die de jaarlijkse Bilderbergconferentie bijwonen op de hoogte zijn van de achtergronden van de Bilderbergclub. In een tijd waarin de oude partijpolitiek aan het instorten is en iedereen de mond vol heeft van ‘transparantie’, is de geheimzinnigdoenerij van deze Conferentie onhoudbaar.

Deze tijd vraagt primair om samenwerking vanuit respect voor elkaar en al wat leeft; een uitstijgen boven alle ideologieën, populistische ideeën en eigenbelangen. Deze tijd vraagt om een visie op het geheel, een zicht op de diepere werkelijkheid en mogelijke bestemming van het leven. En dat is iets wat de Bilderbergclub aantoonbaar zeker niet nastreeft.

Bilderberg en zijn geheimen in het Mariott 2012


1   ...   9   10   11   12   13   14   15   16   17


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət