Ana səhifə

Inhoudsopgave nieuwsbrief 156 – 25. 06. 2012


Yüklə 8.96 Mb.
səhifə15/17
tarix26.06.2016
ölçüsü8.96 Mb.
1   ...   9   10   11   12   13   14   15   16   17

* In een beroemd geworden VN toespraak uit 1987 stelde president Ronald Reagan dat er een 'universele buitenaardse dreiging' voor nodig zou zijn om de wereld te verenigen.

* De woorden van Bush sr. tijdens de Olympics in 1984: 'Een helder licht schijnt op ons... Als het einde komt (2012?), zal het verlies van de vlam (het uitgaan van het Olympisch vuur) duisternis brengen.'

* 9/11/01, de dag van de aanslagen op de Twin Towers, + 10 jaar + 11 maanden + 1 dag (10x11+1= 111) = 12 augustus 2012. De zon gaat echter op 13 augustus op, het begin van de New Age Nieuwe Wereldorde: 111+1 (dag) =112, het alarmnummer van Europa, net zoals 911 het alarmnummer van Amerika is.

* Aanwijzingen hiervoor zouden te zien zijn in o.a. de recente sf-film Iron Sky, die handelt over een UFO invasie (door van de maan afkomstige Nazi's). Tijdens een tv-verslag van de UFO aanval op New York is de tijd 9:11 in beeld te zien. Eerder wijst een klok in het Nazi hoofdkwartier op de maan 8 uur aan (wijzers op de 8 en 12). Later staat een klok achter de Amerikaanse president op precies dezelfde tijd.

* In de vorig jaar uitgebrachte sf-film Battle Los Angeles vindt eveneens een invasie plaats door kwaadaardige buitenaardse wezen. De fictieve datum waarop dit in de film gebeurt is 12 augustus 2012.

Het einde van het christendom aangekondigd

* In zijn nummer 'Empire State of Mind' zingt rapper Jay-Z over de aanstaande ondergang van het christendom: (vertaald): 'Jezus kan je leven niet redden als de kerk eindigt'. Als hij deze woorden zingt, is op de achtergrond het Empire State Building in New York te zien, hetzelfde gebouw dat is te vinden op een kaart van het op deze site vaker besproken Illuminati Kaartspel uit 1995:

Eerste kaart: Yacatisma = Jah catisma - Jehovah catisma = conflict.

De tweede kaart laat een hemel vol UFO's zien boven een christelijke kerk, en

De derde kaart de komst van zichtbare demonen (aliens).

Zoals bekend werden onder andere de aanslagen op de Twin Towers en het Pentagon op de kaarten van dit Illuminati Kaartspel voorspeld, 6 jaar vóór ze in werkelijkheid plaatsvonden.

In de videoclip van Jay-Z is het getal 226 met een stralende zon erboven te zien.

13 augustus 2012 is de 226e dag van het jaar, de dag waarop mogelijk het door de New Age lang verwachte en voorbereide tijdperk van 'het licht' zal beginnen, waarna de christelijke wereld in snel tempo zal worden vervangen door de Luciferiaanse.

Tussen 13 augustus en 21 december 2012 zou er in dit scenario een 130 dagen durende oorlog worden uitgevochten om de komst van dit 'Aquarius' tijdperk van het kwaad te bewerkstelligen.

Zie ook:



Expert-waarschuwt-Houd-oogje-in-de-lucht-voor-UFO’s...

Nazis-op-de-maan-Nieuwe-film-iron-sky 2012

Project-bluebeam-en-fake-invasie-ufos

Bron: Xandernieuws.punt.nl




Bankrekeningen miljoenen Britten al enkele dagen ontoegankelijk



Wat doe je als je enkele dagen niet kunt pinnen en je geen cash geld achter de hand hebt om bijvoorbeeld boodschappen te kunnen doen?

Tot 12 miljoen rekeninghouders van de Britse banken NatWest, RBS en UlsterBank kunnen al drie dagen niet pinnen of elektronisch geld overschrijven. Officieel wordt als reden een 'technisch mankement' gegeven, maar veel Britten vrezen dat hun banken in werkelijkheid op omvallen staan. Klanten klagen dat ze geen salaris hebben ontvangen, dat ze geen betalingen kunnen verrichten en dat ze bijvoorbeeld de (ver)koop van hun huis niet kunnen afronden. NatWest en RBS hebben het 'mankement', dat niet veroorzaakt zou zijn door hackers, nog steeds niet opgelost.

Miljoenen Britten zijn in grote problemen terecht gekomen omdat ze bijvoorbeeld hun boodschappen in de supermarkt niet kunnen betalen of niet kunnen tanken omdat hun pinpassen worden geweigerd. NatWest besloot hierop zijn filialen eerder te openen en langer open te houden, zodat de klanten aan de balie cash geld van hun rekeningen kunnen halen.

De Britse krant Daily Mail publiceerde enkele pijnlijke verhalen van getroffen burgers, zoals een man die met zijn zwangere vrouw zonder gas en elektriciteit kwam te zitten, een zieke moeder die geen boodschappen kon bestellen voor haar kinderen en een vrouw die vast kwam te zitten in Venetië omdat ze haar vlucht naar huis en haar hotel niet kon betalen.

'We verzekeren onze klanten dat dit probleem puur technisch van aard is en werken er hard aan het op te lossen,' aldus een woordvoerder van NatWet. Uit de honderden commentaren bij het artikel valt echter op te maken dat de meeste Britten het niet vertrouwen en denken dat het ook met hun banken in werkelijkheid erg slecht gaat.

Xander - (1) Daily Mail



Rituele symboOlympische Spelen - Openings- en slotceremonie zijn een gevaarlijk ritueel




The Tempest, Act I, Scene 1. Gravure uit 1797 gebaseerd op een schilderij van George Romney. Rechts staan de magiër Prospero die de storm oproept, en zijn dochter Miranda.

De openings- en slotceremonie van de Olympic 2012 zijn een gevaarlijk ritueel

De openingsceremonie is geïnspireerd op The Tempest (De Storm). The Tempest is een stuk van William Shakespeare, en werd voor de eerste keer opgevoerd in 1611.

De Storm waar het om gaat, wordt veroorzaakt door de geest Ariël en andere geesten.

Het stuk opent middenin een storm, als een schip met de koning van Napels met zijn gezelschap worstelt om te blijven drijven. Aan land kijken Prospero en zijn dochter Miranda toe hoe de storm het schip omsingelt. Prospero heeft de storm met magie gecreëerd en legt uit, dat zijn vijanden aan boord zijn van het schip.

In het stuk wordt vermeld dat de laatste bewoner van het eiland de zoon van Sycorax en de duivel, genaamd Caliban, is, die Prospero tot een slaaf had gemaakt.

De rode lijn in het verhaal is de hertog Prospero van Milaan, die zijn magische krachten (rituelen) uitoefent over de elementen (mensen, weer, water, materie).



The Bell of Caliban

De ‘Bell of Caliban’ is de grootste harmonisch afgestemde bel ter wereld.

Deze Bell hangt in het Olympisch stadion voor de opening van de Olympische Spelen,

en zal gebruikt gaan worden in het stadion als het door Shakespeare geïnspireerde spektakel begint. Hij weegt 27 ton, met een afmeting van ongeveer 2 bij 3 meter, en is geproduceerd door de Whitechapel Bell Foundry in Oost-Londen, die de opdracht uitbesteedde aan een Nederlandse fabrikant.

De Bell heeft een inscriptie met de tekst: The Tempest’s Caliban: “Be not afeard, the isle is full of noises” (Wees niet bang, het eiland zit vol geluiden).

De volledige speech die hoort bij de inscriptie in The Bell (The Tempest’s Caliban: “Be not afeard, the isle is full of noises”), omschrijft de directeur Danny Boyle als ‘prachtig’, en, ‘het is de inspiratie voor het thema en de openingstitel Isles of Wonder’ (Het Wonder Eiland). Danny Boyle is de artistiek directeur van de Olympische openingsceremonie.



Dit is de volledige speech van de tekst in de Bell of Caliban:

The Tempest’s Caliban

Be not afeard; the isle is full of noises,

Sounds, and sweet airs, that give delight and hurt not.

Sometimes a thousand twangling instruments

Will hum about mine ears; and sometime voices

That, if I then had waked after long sleep,

Will make me sleep again; and then in dreaming,

The clouds me thought would open, and show riches

Ready to drop upon me, that when I waked

I cried to dream again.

Vertaling:

De Stormen van Caliban (de duivel)

Wees niet bang, het eiland zit vol met geluiden

Geluiden, en zachte luchten, die vreugde geven en geen pijn doen.

Soms met duizend tokkelende instrumenten

Zullen rondom mijn oren gonzen, en soms stemmen

Dat, als ik wakker geworden was na een lange slaap

Mij weer zal doen laten slapen; en dan in dromen,

De wolken mijn gedachten zouden openen, en de rijkdom laten zien

Klaar om te laten vallen op mij, dat toen ik wakker werd

Ik huilde om nogmaals te dromen.

Dit is dus waar Danny Boyle naar refereert, wanneer hij het heeft over de inspiratie voor de Bell en de openingsceremonie en het hele thema er omheen. Zouden er veel mensen zijn, die zijn gedachtegang logisch en te begrijpen vinden?

In feite, en wat je zal ontdekken als je de feiten bekijkt, is The Tempest niet een onschadelijk theaterstuk, dat slechts fictie is. De woorden van Caliban zou je niet licht moeten opvatten. Omdat dit alles een heel andere bedoeling heeft dan je zou denken.

Er is meer gaande dan je kennis van hebt en dan je kan waarnemen.

Caliban/de duivel
Wonder Eiland

Het thema van het evenement is ‘Isles of Wonder’, en is een citaat van Caliban in Shakepeare’s The Tempest. Het zogenaamde thema ‘Isles of Wonder’ is doordrenkt met onnatuurlijke beïnvloeding, manipulatie, en rituelen. Rituelen die met ons worden uitgevoerd, en in energie (en ook in materie) dingen teweeg brengen.


Deze openingsceremonie is een doordacht geregisseerd massa ritueel, waar onder andere de energie van de aanwezige mensen als object zal dienen!

Dus WIJ de mensheid zijn het object dat misbruikt en geschaad gaan worden.



De Olympische vlam

De Olympische vlam en het ritueel er omheen representeert het licht-lichaam van een man of vrouw, die het licht / leven van Zeus draagt. Het gouden handvat staat voor een gouden raster cellulaire structuur. En de driehoekige vorm aan de binnenkant staat voor strengen DNA dat de sleutel is tot de infusie / instorting van licht. Dit ritueel modelleert en wil zeggen dat we dichter komen bij een post-menselijke transformatie (naar een lagere trillingsfrequentie), een letterlijk samenvoegen / verenigen met de ‘goden’ / laagfrequente energieën. Dit is geen legende of ongrijpbaar verhaal, dit is de werkelijkheid.



Occulte en Rituele Architectuur

Aan de rand van het dak van het stadion zie je piramide vormen, met in de top van de piramides de verlichting. De aanwezige mensen binnen het stadion zullen zich IN die vorm-structuur van de piramides bevinden, en dus: IN de kern (het ‘lichaam’) waar de tempel (c.q. de energiestructuur voor het ritueel) is gevormd.



Dit is rituele architectuur, ontworpen om een energiezone te genereren, en geassocieerd met de tonen van de ‘Bell of Caliban’.

SymboOlympisch Stadion Londen



Zie je ook dat alles met elkaar verweven is?

Bell of Caliban, The Tempest, Isles of Wonder, de architectuur, niets staat los van elkaar en niets is toeval! De machtselite die dit alles organiseert, aanbidt Zeus letterlijk, inclusief het daarbij behorende gedachtegoed. Al is voor deze mensen Zeus hetzelfde als wat zij noemen Satan of Lucifer (dit is dus hoe zij dit zien). En ze gebruiken meerdere namen en bewoordingen, als: Isis, Horus, Baäl, Tamuz, Baphomet, Eastern Star, Zonnegod, de zon, Astarte, Ishtar, IHS, Osiris, en nog vele namen meer.

Voor deze mensen zijn al deze namen en verschijningen allemaal één en hetzelfde (wezen).

Wist je dat Caliban voor de duivel staat, en dus Satan betekent?

Hoe geloofwaardig is het eigenlijk om zo iets in alle facetten bij een evenement als de Olympische Spelen te betrekken en erin te verwerken, en dan te beweren dat het gaat om liefde en plezier en de ‘green and pleasant’ land.

Laten we niemand welkom wensen op de rituele Symboolympische Spelen (GA NIET NAAR DE OLYMPISCHE SPELEN).

Want behalve de Olympische vlam, de Regenboog die overal terugkomt, het ‘Alziend Oog’ (zie bijv. de mascottes), de Orbit Tower, Hacken Lee, Piramidevormen, The Tempest, Isles of Wonder, de Bell of Caliban, en het 3 minuten lang rinkelen van bellen ‘s morgens op 27-7 door heel Engeland, zijn er nog talloze andere rituelen (c.q. symbolen) en manieren voor energie-onttrekking. Het is dus één groot geregisseerd ritueel, waarmee ze de mensheid misbruiken, schaden en schenden.

Ze misbruiken en vervormen en stelen ONZE energie... onze eigenheid…. zonder dat we er ons bewust van zijn en zonder dat we er toestemming voor gegeven hebben.

Dit grote ritueel brengt allerlei dingen op gang, bij de mensen zelf, en ook in andere (geestelijke) dimensies. Het is ongekend wat er zal plaatsvinden op onder meer de openingsceremonie van de Olympische Spelen. Hetgeen de Illuminati allemaal doen zijn gevaarlijke rituelen, maar het gaat natuurlijk veel verder dan alleen rituelen…

Hun doel blijft totale controle over de mens, en daar valt ook mindcontrol onder.

Bron: Olympiczion.nl



Moody’s verlaagt waardering 15 banken
UPDATE - Kredietbeoordelaar Moody's heeft de kredietwaardigheid van vijftien grote banken verlaagd. Daaronder is een downgrade voor Morgan Stanley met twee stappen en een verlaging voor Credit Suisse met drie stappen.

Volgens Moody's bestaat er bij de activiteiten van de banken het risico op aanzienlijke verliezen. De neerwaartse bijstelling van Morgan Stanley is minder drastisch dan marktpartijen hadden verwacht. Die gingen uit van een downgrade van drie stappen, iets wat volgens Morgan Stanley-topman James Gorman 'verbazingwekkend' zou zijn.

Zijn bank werd naar aanloop van de bekendmaking van de herwaarderingen het meest nauwlettend in de gaten gehouden, en door de minder zware afwaardering dan verwacht steeg het aandeel Morgan Stanley gisteren scherp, met 3,1% naar $14,39.

De lagere waardering zorgt ervoor dat Morgan Stanley hoger gewaardeerd is dan de Bank of America Corp. en Citigroup, maar houdt de bank een niveau lager dan Goldman Sachs.



Citigroup

De kredietwaardering van Citigroup is door Moody's met twee stappen omlaag bijgesteld tot het laagste niveau sinds het ontstaan van de financiële groep in 1998. Wall Street banks in dismissing downgrades and urged investors to seek alternative analyses. 'Moody's afwaardering van het oordeel is arbitrair en laat de financiële kracht van de bank buiten beschouwing', zo liet de New Yorkse bank in een officiële verklaring weten. 'Beleggers moet niet afgaan op een ondoorzichtige rating, aldus Citigroup.



Schrap zetten

Vorige week nog werd Credit Suisse gewaarschuwd door de Zwitserse centrale bank over hun zwakke kapitaal niveau. Zij waren de enige bank die een afwaardering van drie punten zag. Echter, hun nieuwe A1 storting en schuld waarderingen zijn nog steeds hoger dan van de meeste in hun groep.

De financiële markten zijn zich al sinds februari schrap aan het zetten voor de krediet waarderingen, toen Moody’s een onderzoek aankondigde van 17 banken. Deze bedrijven worden volgens Moody’s geconfronteerd met verminderde winstgevendheid en groei vooruitzichten, veroorzaakt door moeilijke bedrijfsomstandigheden, zwaardere regelgeving en andere factoren.

Gevolgen

Volgens Mark Grant, directeur bij Southwest Securities, was ‘de grootste verrassing de afwaardering van drie punten van Credit Suisse, die niemand had verwacht. Sterker nog, Morgan Stanley werd verondersteld een dergelijke afwaardering te ontvangen en zij gingen slechts met twee punten naar beneden.’

Het gevolg van de schuld waarderingen van Morgan Stanley en andere banken kosten de banken miljarden, en zou een stijging van financieringskosten kunnen betekenen. Ook zouden handelspartners om meer onderpand kunnen vragen. De beweging zal naar verwachting onderdeel zijn van een bredere krediet afwaardering van enkele van 's werelds grootste banken, en zou kunnen worden uitgesteld tot nadat de Amerikaanse beurzen sluiten. Moody's heeft reeds grote banken afgewaardeerd in verschillende Europese landen, waaronder Spanje en Italië. Als onderdeel van dat proces, zal Moody's ook snijden in de rating van de Spaanse bank Santander in Groot-Brittannië.

Bron: Telegraph.co.uk en Fd.nl

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl


Moslims verbieden 'christelijke' tomaten


Een salafistische groepering uit Egypte wil de verkoop van tomaten verbieden omdat ze een christelijk uiterlijk zouden hebben. Wie de tomaat doormidden snijdt, ziet de vorm van een kruis, zo beweert de Popular Egyptian Islamic Association. "De tomaat prijst het kruis in plaats van Allah," beweert de fundamentalistische groepering op Facebook.

De moslims roepen op de door hen geplaatste foto van de tomaat met bijbehorende waarschuwing te verspreiden. Een huilende profeet van Allah zou in een visioen van een moslima uit Palestina zijn gewaarschuwd voor het eten van tomaten. Op de Facebookpagina van de salafisten is al meer dan 2700 keer gereageerd. Niet iedereen neemt de oproep serieus: 'Waarschuwing! Het eten van salade kan u ongelovig maken!', was één van de reacties.

In Egypte leven naar schatting 5 tot 6 miljoen salafisten. Een groep salafisten wordt verantwoordelijk gehouden voor de verbranding van verschillende kerken en christelijke bedrijven. Volgens de Duitse inlichtingendienst is het salafisme over de hele wereld de snelst groeiende beweging binnen de islam.

21-6-2012 | auteur: Jeffrey Schipper | copyright: www.cip.nl

Turkije: "dit laten we niet zomaar gebeuren"


Turkije is woest over de actie van Syrie en uit dreigende taal en gaat actie ondernemen,wat de actie inhoud is nog niet bekend.Met dank aan Ultimate die dit nieuws artikel plaatste.

za 23/06/2012 - 08:59Update: za 23/06/2012 - 11:19Syrië heeft een Turkse straaljager neergehaald. Volgens het Syrische regime bevond het toestel zich op Syrisch grondgebeid en werd het "behandeld zoals de wet dat in dergelijke gevallen voorziet". De Turkse president Abdullah Gul (foto) reageert woest en spreekt dreigende taal. Volgens een woordvoerder van het regime drong een onbekend vliegtuig aan hoge snelheid en op beperkte vlieghoogte het Syrische luchtruim binnen. "Daarop heeft de Syrische luchtafweer het vuur geopend en het doel getroffen toen het zich op een kilometer afstand van de kust bevond". Het vliegtuig is van het Turkse leger en stortte neer in zee. Zowel Turkse als Syrische marine-eenheden zijn op zoek naar de twee piloten van het toestel.

"Gepast actie ondernemen"

Gisterenavond verklaarde de Turkse premier Erdogan dat Syrië excuses zou hebben aangeboden voor het neerschieten van het vliegtuig, maar daar kwam hij later op terug en zei hij dat "hij nog niet zeker was van wat er is gebeurd" De Turkse president, Abdullah Gul, is woest en zegt dat het Turkse vliegtuig "misschien de grens met Syrië heeft overgestoken", maar volgens hem gebeurt dat regelmatig tijdens oefeningen. "Daar is, met de snelheid die een straaljager heeft, niet altijd iets aan te doen", klinkt het. "Dit zullen we niet zomaar laten gebeuren", aldus Gul. "We zullen hier opeen gepaste manier actie tegen ondernemen". Wat Turkije precies van plan is, werd er niet aan toegevoegd. Syrië en Turkije stonden ooit op goede voet met elkaar. Toen de onrusten in Syrië uitbraken heeft het Turkse regime zich lang onthouden van alle commentaar.

Tegelijkertijd zijn duizenden Syriërs via de bergen Turkije ingevlucht. In Maart werden twee van die vluchtelingen doodgeschoten op Turks grondgebied. Sindsdien is de relatie tussen de twee landen ernstig verzuurd.

Welke gevolgen het incident met de straaljager zal hebben is nog onduidelijk. Turkije is in alle geval woest en wil de zaak tot op het bot onderzoeken. Het land is lid van de NAVO en landen die aangesloten zijn bij die organisatie -zoals België- hebben een afspraak dat ze elkaar verdedigen als een van hen aangevallen wordt. Bron: http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/Arabisch%2Bprotest/120623_turks_vliegtuig_Syrie




Nigel Farage: Europa is een Ponzifraude


Zelden kom je een politicus tegen die haarfijn de vinger op de zere plek weet te leggen en daarbij maling heeft aan wie hij tegen zich in het harnas jaagt.

Niet alleen benoemt Nigel Farage precies wat er aan schort, maar zegt ook dat de Nederlandse verkiezingen in september cruciaal worden.

Klaarblijkelijk heeft Barosso, de voorzitter van de Europese Comissie, de Amerikanen de schuld gegeven van de Europese schuldencrisis. Naar aanleiding daarvan ontstond het onderstaande interview wat Fox News America had met Nigel Farage.

Op de vraag waar al het bailout geld nu eigenlijk naartoe gaat, antwoord Nigel: “Het gaat van de bank, naar de regering en weer terug naar de bank. In feite is wat er in Europa gebeurt gewoon een Ponzifraude”. Alleen is het in dit geval de argeloze belastingbetaler die het schip gaat in plaats van de investeerder.

Omdat het erop neerkomt dat het de doorsnee belastingbetaler is die de bailout moet betalen voor de superrijken, verwacht Farage in Noord Europa een democratische revolutie, te beginnen in Nederland eind september.

Ponzifraude is een methode om mensen op te lichten door een belegging aan te bieden waarbij de uitbetaalde gelden (deels) worden gefinancierd uit de inleg van nieuwe klanten. Vaak biedt de oplichter daarbij een rendement aan dat niet in verhouding staat tot het voorgespiegelde risico (Wikipedia)

Interessant is het motto van de UK Independent Party van Nigel Farage:

Wij geloven in een zo klein mogelijke overheid die de individuele vrijheid verdedigt, steun geeft aan hen die het echt nodig hebben, zo min mogelijk van je geld afpakt en zich niet bemoeit met jouw persoonlijk leven. Op de vraag of dit in grote lijnen overeenkomt met libertarisme antwoord Farage dat dat zeker het geval is.

Jammer dat er geen Nederlandse partij is met dit motto…



Zie het spraakmakende interview op: http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=2664:nigel-farage-europa-is-een-ponzifraude&catid=10:buitenland&Itemid=23

Anti-humane VN klimaattop in Rio grotendeels mislukt

'Duurzaamheid', 'Overbevolking' en 'Biodiversiteit' vervangen Global Warming leugen bij het opleggen van miljardenbelastingen aan het Westen - 'Rio+20 is staatsgreep elite tegen het volk'



'Rio+20: de toekomst die we vrezen'. Rechts: het bekende Jezusbeeld boven Rio de Janeiro werd speciaal voor de VN milieutop in groen licht gezet. Het commentaar van de 'vader' van de milieubeweging, ecofascist en VN lieveling James Lovelock, die openlijk het aantal mensen op onze planeet fors wil verminderen: 'Nu neemt de groene religie het over van de christelijke religie.' (2)

Goed nieuws voor alle vrijheidslievende burgers van onze planeet: de VN klimaatconferentie Rio+20, die onder het mom van 'duurzaamheid', 'overbevolking' en 'biodiversiteit' allerlei verregaande -en om die reden geheim gehouden- anti-maatschappelijke en anti-humane besluiten heeft gemaakt die permanent een einde moeten maken aan de vrijheid en welvaart in het Westen, is grotendeels mislukt. Niettemin zal de NWO machtselite de komende tijd blijven proberen via de VN en de milieubeweging een soort wereldregering op te richten die totale controle over alle rijkdom en natuurlijke hulpbronnen moet gaan krijgen.

Hoewel de internationale pers het groeiende leger wetenschappelijke critici van het klimaatalarmisme nog altijd grotendeels negeert en door hun openlijke steun voor de milieufanaten blijft meewerken aan het zaaien van angst en paniek, is er na jaren misleiding, bedrog en leugens eindelijk enige hoop dat de verwoestende VN-klimaatplannen, die bedoeld zijn voor de oprichting van een wereldregering, binnenkort definitief van de agenda van de NWO elite kunnen worden afgevoerd.

1   ...   9   10   11   12   13   14   15   16   17


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət