Ana səhifə

Inhoudsopgave nieuwsbrief 156 – 25. 06. 2012


Yüklə 8.96 Mb.
səhifə10/17
tarix26.06.2016
ölçüsü8.96 Mb.
1   ...   6   7   8   9   10   11   12   13   ...   17

Het gelijk van Micha Kat


Published on June 15, 2012
De jongsten worden geselecteerd in het medisch centrum. De kindjes die in het criminele netwerk van kindermisbruikers worden geplaatst, nadat Bureau Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming zich er mee bemoeid hebben. Incidenten met ouders worden uitgelokt door toepassing van ouderwetse medische handelingen die als noodzakelijk verkocht worden, waarna protest als zorg weigeren gemeld wordt aan de parasieten van Jeugdzorg. De slachtoffers noemen zij cliënten. Dat heeft de wet bepaald. Kleur, maat, gewicht, kans op geslaagd bedrog spelen allemaal mee bij en tijdens de selectie van de kinderen voor het pedonetwerk waar Micha Kat nu negentig dagen voor in de cel zit. Joris Demmink zal gedacht hebben dat hij de enige lamlul is die lezen kan. Denk aan de duivel en spreek de woorden “Joris Demmink”, satan in aller eigenste persoon met de vingers aan bijna alle knoppen. Het is een bijzondere positie die van VVD secretaris generaal van het ministerie van veiligheid en justitie. Daar vallen veel relevante diensten onder waarbij de betrokken ambtelijke uitvoerders persoonlijk belang hebben bij een gezond ministerie.

Voor zover secretaris generaal Joris Demmink van het ministerie van veiligheid en justitie een ongezonde pedofiele preoccupatie bezit, blijkt die uit beleid en strategie en wetgeving van het ministerie waar hij leiding over heeft; meer in het bijzonder het gedrag van medewerkers van Jeugdzorg en de Raad die onder zijn ambtelijke geboden kinderen op valse gronden uithuisplaatsen al dan niet in samenspel met rechters. De rechtspraak toch corrupt? Totaal bizarre verzoekschriften tot uithuisplaatsing waarbij niks aan bewijsmateriaal is gevoegd worden mondeling toegewezen. De Raad bestelt. De rechter beslist. Criminelen hebben meer rechten dan kinderen in handen van jeugdzorg. Er zijn gezinnen in Nederland waarmee alles goed was tot Jeugdzorg zich ermee ging bemoeien. Dat is al heul lang aan de hand. Commissie Samson onderzoekt het schokkend aantal misbruikte kinderen in de zorg onder verantwoordelijkheid van de Nederlandse Rijksoverheid. Micha Kat heeft gelijk. Hij draagt er alleen niet toe bij dat het bewijs op tafel komt. In zijn doen en laten is hij een irritante ‘gate keeper’ die een rem zet op nuttige werkstromen. Micha Kat denkt dat het bekladden van de woning van Joris Demmink een manier is om rechtmatig de aandacht te trekken voor de beruchte Demmink Doofpot, de beerput die Micha Kat niet open krijgt; rechters zullen daar anders overdenken tenzij de paniek in het hoofd van Micha Kat herkend wordt.

Micha Kat is natuurlijk ook niet meer dan een journalist. Journalisten zijn allemaal hetzelfde. Allemaal willen ze lid zijn van de NVJ en allemaal denken ze dat journalistiek een nobel beroep is. Dat Micha Kat de enige journalist in Nederland is valt te betwijfelen. Wat Micha Kat wel doet is met het hoofd zaagsel wat hij bezit strijden tegen totaal corrupte idioten in de ambtelijke top van Nederland die voorzien zijn van handlangers bij Elsevier, Telegraaf en al die andere uitgevers. Micha Kat heeft gelijk over veel zaken. Ook de Holocaust is geen feit en de feiten daarover zijn nog gruwelijker dan voorstelbaar. De idee dat Joden zichzelf naar het gas dragen om Palestina in bezit te krijgen is natuurlijk ondragelijk. Desondanks is dat ongeveer wat er gebeurt is. De Asjkenazim, waar het woord Nazi van afstamt, zijn zich sinds augustus 1897 terroristisch gaan organiseren onder de noemer Zionisme en hebben alles met Hitler en WOII en de ‘so called’ Holocaust voor elkaar gekregen. Deze Nazi’s hebben ook de geschiedenisboekjes over de oorlog bepaald; en ze slagen er voortgaand in dat iedereen die vertelt hoe het precies zit als antisemiet aan het gas gaat. De Zionisten van vroeger, de vriendjes van Ronny Naftaniel en Esther Feut de Nazi Bitch Hoer, hebben het bombardement van Rotterdam betaald. Zoals zij het hart uit de stad gerukt hebben, hebben zij ook de Joden en het Jodendom naar de kloten geholpen. Wat Joden betreft zijn Joden Joden en de Asjkenazim, dus de Europese Jeuden, de focking Nazi’s.

Micha Kat bekladt het huis van Joris Demmink omdat Micha Kat zich geen raad weet. Hij is in paniek. Noodweerexces is zijn beste pleidooi. Niemand kijkt nog naar feiten. Alles wordt weg gelachen. Wanneer het van Micha Kat komt is het van de alluhoedjes of andere ‘nutcases’. Dat AIDS niet het gevolg is van HIV en dat verder niemand in de journalistiek zich daar iets van aantrekt is natuurlijk totaal hufterig. Dat de oorlog in Irak een oorlogsmisdaad is en dat géén journalist daar iets van zegt is vanzelfsprekend ook totaal hufterig. Wanneer de journalistiek dan ook nog die ene journalist Micha Kat afpist die het wel waagt aan de poorten van de hel bij Satan zelf aan te kloppen om de hut van het monster te bekladden, is er een aanstormend probleempje voor gans het journaille in Nederland.



http://hetzuur.nl/

Noodklok over gif in veel groente en fruit
Een groep internationale milieuorganisaties luidt de noodklok over het grote aantal chemische bestrijdingsmiddelen in veel gegeten groenten en fruit. Sla, tomaten, komkommers en appels bevatten de meeste schadelijke stoffen, die de hormoonhuishouding van mensen ontrege-len. Dat blijkt uit een analyse van Pesticide Action Network (PAN), op basis van gegevens van de Europese autoriteit voor voedselveiligheid.

Dagelijks eten vervuild

Uit dat onderzoek blijkt dat ons dagelijks eten is vervuild met resten van meer dan dertig verschillende pesticiden, die een negatief effect hebben op onze gezondheid. Consumenten zouden meer last hebben van chronische ziekten, minder vruchtbaar zijn en vaker obesitas of diabetes krijgen. PAN noemt de uitkomsten 'alarmerend' en waarschuwt voor productie van steeds meer gevaarlijke mengsels vol zogeheten hormoonverstorende pesticiden. De milieuorganisatie pleit voor aangescherpte Europese regelgeving en uitgebreid onderzoek naar het effect van deze middelen als ze in zeer lage hoeveelheden voorkomen in groenten en fruit.

Het aantal verschillende hormoonverstorende middelen in het eten is niet zo relevant, benadrukt Jeroen van der Sluijs, docent Nieuwe Risico's aan de Universiteit Utrecht. "Het gaat om de hoeveelheid. De grote vraag is nu of een lage dosis hormoonverstorende stoffen ook schadelijk is voor de mens."

Kleine hoeveelheden

Van der Sluijs benadrukt dat toxicologen er lange tijd vanuit zijn gegaan, dat kleine hoeveelheden van een schadelijke stof iemands gezondheid niet beïnvloeden. "Uit onderzoek blijkt al dat kankerverwekkende stoffen ook in lage dosis schadelijk zijn", zegt de onderzoeker. "Er zijn steeds meer aanwijzingen dat dit ook geldt voor hormoonverstorende stoffen." De borstontwikkeling bij meisjes begint in vergelijking met 1990 twee jaar eerder en mannen zijn in die periode veel minder vruchtbaar geworden. "Het zou daarom goed zijn om aparte eisen te stellen aan pesticiden die de hormoonhuishouding ontregelen."



Biologisch

PAN adviseert mensen om biologisch eten te kopen waar geen chemische bestrijdingsmiddelen op zijn gespoten. "Dat helpt zeker", zegt Van der Sluijs. "Maar iedereen moet zich er goed van bewust zijn, dat deze hormoonverstorende stoffen niet alleen in voedsel voorkomen." Als voorbeeld noemt hij brandvertragende stoffen, die in elektrische apparaten en meubels worden gebruikt of thermische inkt op sommige kassabonnen. "De verrassing was dat deze stoffen ook via de huid worden opgenomen."

Bron: Gelderlander.nl


Top secret alien basis Dulce: nieuwe beelden van ‘schepping reservoirs’ – mens-alien hybride geheime programma’s
Dulce secret alien base mind blowing new footageof cryo tanks

Geüpload door cyraxandflyraxx op 2 nov 2011

Onder Mt. Archuleta, Dulce, New Mexico bevindt zich de ondergrondse geheime CIA-alien basis Dulce. Deze beelden zijn naar verluidt gesmokkeld uit de Dulce alien ondergrondse basis, waar mensen en aliens samenwerken aan gruwelijke biogenetische experimenten, die het daglicht niet mogen zien.

Dit beeldmateriaal doet je haren rechtop staan, en laat vele vragen nog onbeantwoord.

Je ziet een enorme hal met genetische ‘schepsels’ in speciale voedingsreservoirs en –vaten. De beelden vertellen je een bizar en verontrustende verhaal van de menselijke / buitenaardse interactie in het diepste geheim: Menselijke / buitenaardse hybride fokprogramma's. Dulce is de grootste Reptielen en Grey alien basis en Amerika. Hier vindt atomaire manipulatie, klonen, studies van de menselijke aura, geavanceerde mind control-toepassingen, dier / mens kruisingen, visuele en audio-menselijke chip implantatie, ontvoering en experimenten door aliens, voedselvoorziening uit mensen (ook kinderen), en wat al niet meer plaats.

Vaten met ‘schepsels’ - Zie ook:

The-cow-with-a-human-head-a-horrific-story-of-hybrids-ufo-aliens-and-the-dulce-underground-base

Joint Human and Alien Underground Bases

DULCE Base: Alien Footage

Project-camelot-anthony-sanchez-over-Dulce-en-Project-Leonid

Onthullingen-over-black-project-DUMB...

Bron: Beforeitsnews.com - Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl



Het eindspel is begonnen. Nu komt het erop aan!
De beide doelstellingen van de Partij zijn:

het gehele aardoppervlak te veroveren,

en eens en voor al de mogelijkheid

van onafhankelijk denken te vernietigen.

George Orwell, 1984 (20052, blz. 216)



Gruwelijke wapens en experimenten

Tragisch genoeg is hetgeen Michiu Kaku (zie deel 4 van deze Nieuwsbrief ) ons in zijn publicaties voorhoudt niet hetgeen het Pentagon en de wapenindustrie met hun geheime programma’s nastreven. Zij staan overheersing van de ruimte voor. Daarvoor zullen ze alle wapentechnologieën inzetten om zich onze planeet toe te eigenen. Een oorlog in de ruimte behoort tot hun plannen. De ‘verovering’ van de maan is onder meer bedoeld voor het installeren van ruimtewapens. Zoals we in deel 4 van deze Nieuwsbrief zagen, fungeert de maan tevens als ‘springplank’ of ‘tussenstop’ naar andere planeten en sterrenstelsels.

In Imaginary Weapons. A Journey through the Pentagon’s Scientific Underworld (20072) beschrijft Sharon Weinberger de afschrikwekkende wapens die het Pentagon ontwerpt. De meeste mensen hebben hier nog nooit van gehoord, terwijl er honderden miljarden belastinggeld naartoe gaan, naast geld uit ‘ondefinieerbare projecten’, de zogenaamde black projects. Wapens ter grootte van een golfbal met de kracht van een atoombom, dna-bommen, supergeluidsbommen, elektromagnetische wapens (scalar), antimateriewapens, donder- en bliksemwapens met mythologische namen (de B-2 Spirit bomber), interstellaire bommen (project Orion), superlasers en ‘grasers’ (nucleair aangestuurde lasers), kosmische robotstrijders, diverse Star Warswapens en Mops (Massive Ordnance Penetrators).


Spirit bomber vliegt door de geluidsbarriere

Mops zijn verwoestende bommen die tot zeer diep in de aarde, ja, zelfs door bergen heen, enorme explosies kunnen veroorzaken. Naast de tienduizenden nucleaire, biologische en chemische wapens, is HAARP een van de meest gruwelijke wapens, waarvoor onder andere Tesla de grondslag legde. Nog onlangs maakte de Braziliaanse fysicus Fran De Aquino bekend dat HAARP niet alleen in staat is het weer te manipuleren en aardbevingen te veroorzaken, maar ook de tijd-ruimte en de zwaartekracht kan manipuleren.

George Orwell, auteur en voormalig geheim agent van de Britse geheime Dienst MI6, schreef al in zijn boek 1984: ‘ “Wie het verleden beheerst,” zo luidde de partijleuze, “beheerst de toekomst: wie het heden beheerst, beheerst het verleden.” (...) “Realiteitscontrole” noemden ze dat; in Nieuwspraak: “dubbeldenk”.’ (20052, blz. 43) Realiteitscontrole is nu ook technisch mogelijk geworden door HAARP.


Area 51

In Dulce (New Mexico) circuleren talloze verhalen in verband met buitenaardse contacten in de jaren na de Tweede Wereldoorlog, toen Harry S. Truman (33ste graad vrijmetselaar) president van de Verenigde Staten w as. Truman bekleedde diverse hoge posities in verschillende loges en schreef onder andere het voorwoord voor het tweedelige werk 10.000 Famous Freemasons (1957-1959) van William R. Denslow. In verband met de buitenaardse kwestie richtte Truman de NSA (National Security Agency) op, die als belangrijkste doelstelling heeft: totale controle over onze planeet.


In Area 51 (Nevadawoestijn) worden talloze supergeavanceerde wapens ontworpen die tot ver in de ruimte kunnen binnendringen en die volgens sommige insiders gemaakt kunnen worden dankzij ‘alien technology’. In menige Hollywoodfilm wordt deze technologie getoond. De meeste toeschouwers menen dat het louter science fiction is en zijn zich niet bewust waar ze naar kijken.

Hoewel Area 51 bekend staat als een van de meest geheime en best bewaakte militaire plaatsen ter wereld, heeft het merendeel van de mensen er nog nooit van gehoord. Zelfs de president van de VS heeft er geen toegang, laat staan het IAEA (Internationaal Atoom en Energie Agentschap). In Area 51 worden ook sterrenwapens en drones ontworpen die in dienst staan van Star Warsprojecten. Elders in Amerika worden drones ontworpen voor andere militaire doeleinden. President Barack Obama, die de Nobelprijs voor de vrede kreeg, zet overal ter wereld drones in. Onder zijn regering werd het aantal drones, zoals we in deel 2 van deze Nieuwsbrief zagen, opgevoerd van 2000 naar ruim 7000. Inmiddels blijkt het al om bijna 10.000 drones te gaan en vinden er jaarlijks duizenden aanvallen over heel de wereld plaats, waarbij de president op terror-tuesday met zijn topadviseurs van de geheime dienst overlegt welke ‘terrorist’ er met presidentiële toestemming gedood mag worden.

Kondigde voormalig president G.W. Bush oorlogen en militaire acties open en bloot aan, vaak voorzien van een religieus-apocalyptisch tintje, bij Obama vinden ze heimelijk plaats, waarbij hij soms gebruikmaakt van ngo’s (niet-gouvernementele organisaties) om militair ingrijpen te rechtvaardigen. Dit alles onder de noemer van regime change, ‘humanitaire actie’ of het brengen van ‘democratie’. In zo’n 120 landen voert Amerika momenteel een ‘geheime’ oorlog, met gebruikmaking van geheime commandotroepen (en huurlingen) via het Pentagon, de CIA en andere geheime diensten, zoals de Mossad. Tienduizenden speciaal opgeleide commando’s voeren buiten iedere democratische besluitvorming om, een ‘wereldwijde oorlog tegen het terrorisme’. Om dit soort oorlogen te kunnen uitvoeren wordt de mensheid op allerlei wijzen via valse informatie gehersenspoeld. De ene oorlog is nog maar nauwelijks beëindigd of een nieuwe blijkt al voorbereid te zijn. De Star Warsschilden in de voormalige Oostbloklanden werden door Obama niet opgeheven. Integendeel. De ‘Pax Americana’ lijkt geïnspireerd op de ‘dubbelspraak’ uit Orwells 1984: ‘Vrede is oorlog.’ Een onvoorstelbaar lijden spreidt zich over onze wereld uit, waarbij op sluwe wijze gepolariseerd wordt wat maar gepolariseerd kan worden en de verschillende bevolkingsgroepen tegen elkaar worden uitgespeeld via de Romeinse tactiek van divide et impera.

De sterrenwapens komen dicht in de buurt van hetgeen Zecharia Sitchin in zijn boek The Wars of Gods and Men (1985) beschreef. Maar ook auteurs als Joseph P. Farrell en H.G. Wells hebben hierover geschreven in respectievelijk The Cosmic War. Interplanetary Warfare, Modern Physics and Ancient Texts en The War of the Worlds.

De ‘goden’, naar wie de mensen duizenden jaren met ontzag hebben opgekeken en die hen stap voor stap geknecht hebben en tegen elkaar hebben uitgespeeld door middel van elkaar tegensprekende godsdienstige systemen, ‘heilige boeken’ en pseudo-openbaringen, zijn de ‘gevallen wachters’. Van oudsher worden ze nefilim genoemd, naar wie Alan F. Alford, Andrew Collins, David Icke, Stefan Erdman, Sitchin en vele anderen diepgaand onderzoek hebben gedaan.

Duizenden jaren geleden daalden ze naar de aarde af in hun ruimteschepen, die in de mythologische overleveringen verschillende namen hebben: ‘hemelboten’ (Egypte), ‘vimana’s’ (India), ‘vliegende boten’ (de Hopi-indianen), ‘vurige pijlen’ (verscheidene andere indianenstammen) en ‘glanzende adelaars’ (de Bijbel), Tijdens hun reis maakten ze een tussenstop op de maan. Talloos zijn de mythologische overleveringen waarin de maan en Mars een centrale rol spelen in de oorlog in de hemelen.

In de ondergrondse laboratoria van Area 51 vinden gruwelijke genetische experimenten plaats die het daglicht niet kunnen verdragen en waarvan een naziwetenschapper als Mengele de boze genius zou kunnen zijn. Marineofficier William Cooper en insider Branton hebben over Area 51 verhaald. Andreas Rétyi, hoofdredacteur van het grootste Duitstalige astronomietijdschrift Star Observer, schrijft uitvoerig over deze ‘poort naar de hel’ in Streng Geheim. Area 51 und die Schwarze Welt (2001). In zijn Geheimbasis Area 51. Die Rätsel von ‘Dreamland’ wordt vooral de nadruk gelegd op de ontworpen geheime technologie. In The Dulce Book beschrijft Branton vele huiveringwekkende dingen die zich in Area 51 afspelen, waar menig politicus waarschijnlijk nog nooit van gehoord heeft. Dit boek moet men zeker niet gaan lezen voor het slapengaan.

Geheimagent Phil Schneider was lange tijd werkzaam voor de Amerikaanse regering als geoloog en bouwkundig ingenieur met als specialisatie ondergrondse tunnelbouw. Hij doorbrak het stilzwijgen en onthulde onlangs nog de gruwelijke feiten die zich in Area 51 afspelen. Hij spreekt over een ondergrondse oorlog tussen negatieve buitenaardsen en mensen in Dulce. Schneider beweert dat er met gebruikmaking van supertechnologie al jarenlang vele ondergrondse militaire basissen zijn aangelegd. (Paul Peters, Opnieuw Holocaust Aan De Horizon, 2012)

Zijn informatie stemt volledig overeen met hetgeen andere insiders en auteurs beschrijven.

In de trilogie In de ban van de ring schreef J.R. Tolkien, hoogleraar vergelijkende taalwetenschap, gespecialiseerd in de mythologie en ingewijd in de oude wijsheid, al in 1955 op symbolische wijze over talloze ondergrondse entiteiten en waarschuwt hij in versluierde taal voor wat zich onder de aarde afspeelt.

Area 51 heeft ook een rol gespeeld bij de totstandkoming van de eerste atoombom. De beste fysici uit de wereld hebben hieraan meegewerkt in het zogenaamde Manhattanproject. Deze bom werd gefinancierd en getest door DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), het militaire onderzoeksinstituut van het Pentagon.

De invloed van de wapenindustrie

Het is begrijpelijk dat de wapenindustrie (met Wall Street) een van de grootste sponsors van presidentskandidaten is. Zo zat Lynn Cheney tot februari 2001 in de directie van Lockheed Martin, de Amerikaanse militaire vliegtuig- en wapenindustrie. Lynn is de vrouw van Dick Cheney, die, voordat hij vicepresident werd onder G.W. Bush, de hoogste baas van het Pentagon was en daarna de belangrijkste man van oliegigant Halliburton.



Richard Perle, die als bijnaam ‘prins der duisternis’ heeft en bevriend is met premier Benjamin Netanyahu van Israël, was voordat hij een hoge positie in het Pentagon kreeg werkzaam bij de wapenfabriek Soltam in Israël. Via de Israëllobby oefende hij een grote invloed uit op de keuze van een aantal Amerikaanse politici en breidde hij de wapenleveranties naar Israël uit. Hij was een van de belangrijkste architecten van de oorlog in Irak. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele die voorhanden zijn. Inmiddels zijn Bush, Cheney, Rumsfeld, Blair en een aantal van hun medewerkers in officiële beschuldiging gesteld van oorlogsmisdaden tegen de menselijkheid door het Kuala Lumpur War Crimes Tribunal. Zij worden ook verantwoordelijk gehouden voor de talloze folteringen in onder andere de oorlog in Irak. De misdaden van een aantal wereldleiders worden nu in het volle daglicht gesteld. Laten we hopen dat spoedig op grote schaal ontdekt wordt welke krachten achter die wereldleiders staan. De wapenindustrie is ‘slechts’ een van de belangrijkste sponsors van presidenten. Andere sponsors zijn de farmaceutische en de petrochemische industrie, de telecommunicatiebedrijven en natuurlijk de grote internationale banken. Overal duiken dezelfde namen op. Talloos zijn de dwarsverbindingen naar diverse multinationals. Het militair-industrieel complex heeft al lange tijd de macht in handen en tracht op allerlei wijzen zijn doeleinden te realiseren, daarbij aangedreven door krachten die de meeste vertegenwoordigers ervan nauwelijks vermoeden.

Van de Prins geen kwaad’ en het imago van Rockefeller



Prins Bernhard kreeg van Lockheed een slordige 1,2 miljoen dollar aan steekpenningen in ruil voor het promoten van Starfighter F104 (sterrenvechter!) in Nederland. De Prins was overigens bij meer wapenleveranties betrokken (onder andere aan Indonesië).

De zogenoemde Lockheed-affaire leidde in 1976 tot de instelling van een staatscommissie die de gangen van de Prins moest nagaan. De Prins der Nederlanden verloor het recht om zijn kleurrijk legeruniform met insignes bij openbare gelegenheden te dragen. Achter de schermen gaan de wapenfabrikanten natuurlijk gewoon door met hun promotiebeleid en blijven ze prinsen, koningen en diplomaten die te verlokken of te chanteren zijn, benaderen.



Behalve dat prins Bernhard lid was van de SS (Schutzstaffel) en de SA (Sturmabteilung), militaire organisaties van de nazipartij, was hij ook officieel lid van de nazipartij NSDAP (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiter Partei). Vanaf 1936 was hij in Parijs werkzaam bij een van de dochterbedrijven van het internationale nazi-oorlogsbedrijf IG Farben, dat wereldwijd zo’n 900 vestigingen heeft en onder meer Zyklon B voor de gaskamers van het Derde Rijk produceerde. Verder vervulde prins Bernhard een belangrijke rol bij de oprichting van de Bilderbergclub. Bovendien onderhield hij uitstekende relaties met de machtselite, onder andere met de Rockefellers en de Rothschilds. Historicus Gerard Aalders van het Niod (Nederlands Instituut voor Oorlogsdocumentatie) is een van de auteurs die diepgaand onderzoek deden naar het verleden van de Prins, onder andere in zijn boek De Prins kan mij nog meer vertellen (2009).
Belangrijkste initiator van de Bilderbergclub was Joseph Retinger, die net als prins Bernhard bevriend was met David Rockefeller. Mede dankzij de Bilderbergclub had de Prins een wereldwijd zakennetwerk opgebouwd, waartoe ook Lockheed behoorde. David Rockefeller deelde naar aanleiding van de Lockheed-affaire mee dat hij niet aan de Bilderbergconferenties zou deelnemen zolang prins Berhard daaraan verbonden bleef. Wie het onthutsende boek The Truth about Rockefeller. ‘Public Enemy No.1.’ Studies in Criminal Psychopathy [1964] van Emmanuel M. Josephson leest, beseft hoe onvoorstelbaar schijnheilig dit standpunt was. Het had meer te maken met de instandhouding van Rockefellers imago dan met oprechte verontwaardiging. Al in 1911 liet het Opperste Gerechtshof van de VS bij monde van rechter Landis weten: ‘Voor de veiligheid van de Republiek verordenen we nu dat deze gevaarlijke samenzwering [van de Rockefellers] beëindigd moet worden op 15 november (1911)’ [1964, blz. 18]. Rockefeller kreeg een geldboete, maar de samenzwering ging gewoon door en kreeg een wereldwijde vertakking.
1   ...   6   7   8   9   10   11   12   13   ...   17


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət