Ana səhifə

Inhoudsopgave nieuwsbrief 156 – 25. 06. 2012


Yüklə 8.96 Mb.
səhifə8/17
tarix26.06.2016
ölçüsü8.96 Mb.
1   ...   4   5   6   7   8   9   10   11   ...   17

Dit is interessant... (ingezonden)
Margarine was origineel gemaakt om kalkoenen vet te mesten. Toen bleek dat de kalkoenen eraan overleden wilden de investeerders die de research hadden betaald hun investering terug en staken de koppen bij elkaar om te bespreken hoe ze alsnog hun geld konden terugkrijgen. Het originele product was wit van kleur en had geen enkele voedingswaarde. Dus voegden ze wat gele kleurstof toe en verkochten het aan de consument om te gebruiken in de plaats van boter! Wat vind je daarvan...is dat geen slimme oplossing... gewoon wat kleur- en smaakstoffen toevoegen en klaar is kees! Weet jij... het verschil tussen boter en margarine? Lees door tot het einde...het wordt reuze interessant... · Beiden hebben dezelfde hoeveelheid aan calorieen. · Boter heeft een ietsie pietsie hogere hoeveelheid verzadigd vet, namelijk 8 gram tegenover 5 gram voor margarine. · Volgens een recente medische studie aan Harvard verhoogt het eten van margarine de kans op hartziekten bij vrouwen met 53% tegenover het eten van dezelfde hoeveelheid boter · Het eten van boter verhoogt de opname van vele andere voedingstoffen in voeding. · Boter heeft vele gezondheidsvoordelen voor het lichaam, margarine heeft er maar enkelen, en dan nog alleen omdat ze extra zijn toegevoegd. · Boter smaakt zoveel beter dan margarine en het kan de smaak van andere voedingstoffen verhogen. · Boter bestaat al sinds eeuwen, terwijl margarine nog geen 100 jaar bestaat. En nu de margarine.... · Margarine bestaat uit zeer grote hoeveelheden transvetzuren. · Het verdriedubbelt de kans op ziekten aan de kransslagaders. · Het verhoogt het gehalte aan lipoproteine-a en dus de kans op arteriosclerose. · Vervijfvoudigt de kans op kanker. · Verlaagt de kwaliteit van moedermelk. · Ondermijnt het immuunsysteem. · Verlaagt de insuline respons. En hier is het meest beanstigende feit...het meest interessante feit..... De samenstelling van margarine verschilt maar 1 molecule met plastic en heeft 27 ingredienten die ook in verf zitten.... Deze twee factoren alleen al waren voor mij genoeg om margarine, en alle andere producten die gehydrogeneerd zijn, te vermijden voor de rest van mijn leven. ( gehydrogeneerd wil zeggen: bewerken van de moleculaire structuur en/of samenstelling) ( probeer dit thuis even) Koop een kuipje margarine en zet het open in je garage of een andere schaduwrijke plek. Binnen enkele dagen kun je het volgende constateren: · Geen vlieg, zelfs niet die vervelende fruitvliegjes, zullen er op af komen. Dit zegt toch al wat, niet? · Het gaat niet rotten of vies ruiken, dit komt omdat het totaal geen voedingswaarde heeft. · Niets kan er op groeien, zelfs die minuscule kleine micro-organismen kunnen hier geen groeiplekje op vinden. · Waarom...? omdat het bijna plastic is. · Zou jij je tupperware bakje smelten om op je boterham te smeren? Nee toch?

Einde democratie: EU heeft plan om Griekse regering over te nemen



Voormalig premier Lucas Papademos wordt mogelijk het hoofd van een door de EU aangestelde technocratische regering.

Omdat geen enkele Griekse partij bij de verkiezingen aanstaande zondag een duidelijke meerderheid lijkt te gaan halen bereidt de Europese Unie achter de schermen het installeren van een technocratische regering voor die de afspraken met het IMF en de eurozone moet gaan nakomen. Dit komt kort gezegd neer op een soort staatsgreep, waarna de Grieken feitelijk niets meer over hun eigen land te zeggen hebben. Het is tevens de toekomst van alle andere Europeanen, aangezien de nationale parlementen stap voor stap hun macht en bevoegdheden moeten afstaan aan Brussel.

De opiniepeilingen wijzen wisselend de conservatieve Neo Demokratia of de extreem linkse Syriza partij als winnaar aan. Veel maakt het niet uit omdat waarschijnlijk geen enkele partij in staat zal zijn een nieuwe regering te vormen. Aangezien ND leider Antonis Samaras in Brussel niet goed ligt -hij wordt mede verantwoordelijk gesteld voor de huidige politieke chaos in het land- bereiden de Brusselse bureaucraten in alle stilte de terugkeer van premier Lucas Papademos voor.

De voormalige centrale bankier Papademos, die getrouwd is met de Nederlandse Shanna Ingram, moet het hoofd worden van een technocratische regering die los staat van de Griekse politieke partijen en die de met het IMF en de EU gemaakte afspraken onverkort zal nakomen. Daarmee zullen de Grieken, wier land als de 'wieg' van de democratie wordt beschouwd, als eerste volk in Europa officieel de zeggenschap over hun eigen land kwijtraken aan Brussel. (1)



Einde democratie

Gezien de crisissituatie in de eurozone lijken de schuldenlanden Spanje, Portugal en Italië hard op weg eenzelfde lot te moeten ondergaan. Sowieso is er met de komst van het ESM verdrag in heel de eurozone nauwelijks nog sprake van echte democratie en zelfbeschikkingsrecht. Zoals bekend gaf het Nederlandse parlement de zeggenschap over onze financiën vrijwillig over aan de autoritaire, aan geen enkele controle onderworpen zijnde Brusselse ESM bestuurders.



Eurocritici hebben gelijk gekregen

De crisis in Griekenland heeft ontegenzeggelijk de hele zuidelijke eurozone aangestoken. In 2000 wuifde de eerste president van de Europese Centrale Bank, Wim Duisenberg, de waarschuwingen van critici dat de intreding van Griekenland een groot gevaar voor de eurozone was nog weg als 'belachelijk'. Na slechts 10 jaar bleek echter dat de eurosceptici wel degelijk gelijk hadden. Niettemin blijft de gevestigde politieke en financiële orde nog altijd krampachtig vasthouden aan het totaal mislukte euro experiment.

Xander - (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Zionisten zijn anti-Joods
Was haben die Zionisten mit dem Heiligen Land zu tun? Oder: In welchem Kostüm steckt der Antijude wirklich? De Zionisten zijn de grootste anti-Joodse schoften op aarde. Brutaler, schofteriger, hondser, racistischer dan de Nationaal Socialisten. De echte ‘hardcore’ Nazi’s zijn Zionisten als Ronny Naftaniel, Esther Voet, Onno Hoes, Kortenhoeven en al die andere vrienden van het Centrum Informatie Documentatie Israël. Vroeger, in de tijd van de slavernij, waren de Cohens de bazen.

De beste slaven werden bij Cohen gekocht. In 1897 werden de mensenrechten en het contract social van filosoof Rousseau door de Zionisten opgezegd voor alle Joden. Daarna waren de Zionisten van Betar de eerste Bruinhemden in Duitsland en hebben de Zionisten Adolf Hitler betaald. Europa was gedurende WOII vergeven van de Zionistische geheime diensten die symbiotisch met de Nazi’s samenwerkte om alle Joden naar het wereld Getto Israël verdreven te krijgen.

Een willekeurig voorbeeld van de ongezonde betrokkenheid van de Zionisten bij WOII en de Holocaust is het feit dat de zionistische leiders in Zwitserland en Turkije in 1941 en opnieuw in 1942 het aanbod ontvingen van de Duitsers dat alle Europese joden naar Spanje vertrekken konden. Het antwoord van zionistische leiders was negatief, met daarbij de opmerking dat alleen Palestina zou worden beschouwd als een bestemming voor de gedeporteerden; en dat de Europese joden moesten instemmen met lijden en een groter aantal doden dan de andere volken, opdat de zegevierende geallieerden instemmen met een Joodse staat aan het einde van de oorlog.

http://hetzuur.nl/



  • Op www.protestartikelen.nl kan je een EUSSR landen sticker kopen voor op je auto.

  • CDA betekent Corruptie Duidelijk Aanwezig

Deutsche Bank: Bailout Spanje zal mislukken, crash is noodzakelijk

EU hanteert nu Sovjet systeem, instorting zal snel volgen



Slechts weinigen beseffen dat de EU inmiddels vrijwel hetzelfde fatale economische systeem hanteert als de voormalige Sovjet Unie.

De Deutsche Bank stelt in een analyse dat de nog maar 8 dagen geleden overeengekomen redding van de Spaanse banken zal mislukken en dat het mogelijke inzetten van het ESM -waar velen in de EU voor pleiten- daar juist de grootste oorzaak van zal zijn. De belangrijkste centrale bank van de eurozone stelt schokkend genoeg vast dat alleen een grote crash nog enig soelaas kan bieden.

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble pleitte er dit weekend opnieuw voor de € 100 miljard voor de Spaanse banken niet uit het EFSF noodfonds, maar via het ESM te financieren. Dit zal fataal zijn, oordeelt de Deutsche Bank. Het ESM zit namelijk zó krom in elkaar, dat het de redding van landen onmogelijk maakt en daarmee juist het tegendeel zal bewerkstelligen van waarvoor het bedoeld is.

Fatale constructie ESM

Reden: het ESM bevat een 'subordinatie clausule' waarin de ECB en EU voorrang krijgen bij de terugbetaling van de kredieten die aan in problemen verkerende landen worden verstrekt. Hiermee wordt het grootste risico overgeheveld naar private investeerders, die zich als reactie massaal uit de staatsobligaties van de getroffen landen zullen terugtrekken zodra deze onder het ESM reddingsscherm komen te vallen.

In Griekenland zagen we al waar eenzelfde fatale constructie toe leidt: een enorme kapitaalvlucht uit het land en nog verder stijgende rente op de staatsleningen. Daarom steeg als reactie op de vorige week zaterdag overeengekomen bailout ook de Spaanse rente afgelopen week naar een absoluut eurozone record.

Tientallen miljarden tekort

De tweede reden waarom investeerders nu ook wegvluchten uit Spanje is het besluit om de ESM kredieten bij het Spaanse begrotingstekort op te tellen. Dat betekent dat aan de ene kant de banken weliswaar worden 'gered', maar aan de andere kant de staat steeds dieper in de rode cijfers terecht komt. En die verliezen komen uiteindelijk voor rekening van de belastingbetalers.

Omdat de Spaanse banken geen geld meer hebben om Spaanse staatsobligaties op te kopen zal het de voor de regering de komende maanden steeds moeilijker worden om aan geld te komen. Ook de LTRO-kredieten van de Europese Centrale Bank zijn vrijwel uitgeput. Er is nog € 36,8 miljard over, waarvan € 35 miljard aan de regionale banken is beloofd. De banken hebben voor het einde van dit jaar echter minstens € 80 miljard aan nieuw kapitaal nodig. Daar komt het compenseren van de enorme kapitaalvlucht uit het land -het afgelopen jaar € 30 miljard- nog eens bij.

Schokkende oplossing: Crash

De oplossing van de Deutsche Bank kan ronduit schokkend worden genoemd: sta een grote crash toe. 'Een schok is noodzakelijk, zodat de ECB de banken nog meer liquiditeit ter beschikking stelt.' Ook een directe redding van de banken door het EFSF en ESM -dus niet via de staat- wordt als mogelijke oplossing gepresenteerd. Dit is echter onmogelijk: het EFSF kan Spanje niet redden omdat de Spanjaarden hun eigen EFSF bijdrage nog niet betaald hebben om zichzelf te kunnen redden (hoe absurd! - en dit geldt ook voor Italië!), en het ESM mag om juridische redenen niet als directe bankenredder worden ingezet.

De analyse van de Deutsche Bank maakt pijnlijk duidelijk hoe onverantwoordelijk en ondoordacht het ESM is. Als men werkelijk het ESM wil inzetten om de banken te redden, dan moet het verdrag worden veranderd en begint het hele ratificatieproces opnieuw. (Misschien een tweede kans om alsnog met dit welvaartsverwoestende gedrocht af te rekenen?)

EU hanteert Sovjet systeem, instorting volgt spoedig

De Europese politici hebben een kardinale fout gemaakt door de banken eerst jarenlang te dwingen staatsobligaties te kopen en vervolgens hen akkoord te willen laten gaan met regels die de officiële schuldeisers (EU en ECB) voorrang verlenen boven de private schuldeisers. Hiermee heeft de EU een systeem geschapen dat jarenlang door de voormalige Sovjet Unie en zijn vazalstaten werd gepraktiseerd en dat alom grote armoede onder de gewone bevolking veroorzaakte, met uitzondering van een klein eliteclubje aan de top. De EU gaat nu exact dezelfde weg op, met dit verschil, dat waar het Sovjet systeem 40 jaar lang nodig had om uiteindelijk in te storten, de schulden in Europa zó hoog zijn opgelopen dat de onvermijdelijk instorting veel, véél sneller zal plaatsvinden. (1)

Xander - (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Onafhankelijke journalist ter plekke: Syrische opstand is Westerse leugen

'Rebellen' zijn criminele bendes die burgers dwingen aan zogenaamde protesten deel te nemen



De Syrische rebellen, die hoofdzakelijk bestaan uit criminele bendes en huurlingen uit onder andere Libië en Afghanistan, zijn de werkelijke veroorzakers van de humanitaire crisis.

Het conflict in Syrië bestaat niet. Dat beweert althans de onafhankelijke Russische journalist Anhar Kochneva, die al meer dan 10 jaar in Syrië woont. De 'rebellen' van het Free Syrian Army bestaan volgens haar enkel uit criminele bendes die niet door de bevolking worden gesteund en enkel uit zijn op het veroorzaken van zoveel mogelijk chaos. Kochnewa bevestigt hiermee wat we vorig jaar al schreven, namelijk dat de opstand of zelfs burgeroorlog in Syrië pure Westerse propaganda is, bedoeld om ook dit land ten prooi te laten vallen aan de door president Obama gesteunde 'Arabische Lente', zodat radicale islamisten vervolgens de macht kunnen overnemen.

In maart 2011 was er volgens Kochneva nog niets te bespeuren van een crisis in Syrië. 'Ik erger me altijd enorm als journalisten beweren dat er massaprotesten en demonstraties zouden zijn geweest. Dat klopt gewoon niet.' De afgelopen 7 maanden telde ze welgeteld 3 zogenaamde 'demonstraties'. Zogenaamd, omdat deze uit maar heel weinig mensen bestonden die op zo'n manier werden opgesteld, dat het er voor buitenlandse journalisten op leek dat het een demonstratie was. Deze 'protesten' werden dan 5 of 10 minuten lang gefilmd, waarna de mensen weer snel uit elkaar gingen. In sommige steden werden de burgers door de criminele bendes zelfs gedwongen om aan deze 'demonstraties' deel te nemen.

Niet leger, maar bendes beschieten huizen burgers

Syrische vrienden van Kochneva, woonachtig op enkele honderden meters afstand van de beruchte wijk Baba Amr in Homs, vertelden tegen haar dat niet het leger, maar de criminele bendes op hun huizen hadden geschoten. Het Syrische leger richt nooit zijn wapens op gewone burgers, maar reageert alleen wanneer een situatie escaleert. Bovendien zijn met name soldaten van het leger de afgelopen maanden het slachtoffer van de 'rebellen'. Die vechten bewust in de straten en verbranden daar autobanden, om dit op video op te nemen en vervolgens tegen journalisten te zeggen dat deze rook het gevolg is van -in werkelijkheid nooit uitgevoerde- artilleriebeschietingen door het leger.



'Syrische burgers haten rebellen'

In Zabadani intimideerden de bendes de complete burgerbevolking en namen zij Kochneva en andere journalisten gevangen. De criminelen lieten hen vervolgens een roestig pantservoertuig zien en verklaarden dat het leger daarmee de stad had beschoten. Probleem: de vernietigde huizen bevonden zich midden in de wijk. 'Het is onverklaarbaar hoe deze tank vanuit de lucht of om de hoek zou hebben geschoten,' aldus Kochneva. Ook trommelden de bendes burgers op om een kleine demonstratie te houden. 'Op de gezichten van de mensen was duidelijk angst en haat te lezen. Ze zijn bang voor de criminelen en haten hen.'



'Rebellen oorzaak humanitaire crisis'

Daarom is er volgens de journalist inderdaad sprake van een humanitaire crisis in Syrië, die echter niet veroorzaakt wordt door de regering Assad maar juist door de opstandelingen, die voor een groot deel bestaan uit (veelal islamistische) huurlingen die afkomstig zijn uit Tsjechië, Roemenië, Frankrijk, Libië en Afghanistan. Enkele gevangen genomen Afghanen werd gevraagd waarom ze naar Syrië waren gekomen. Zij antwoordden: 'Zijn wij in Syrië? Wij dachten dat we in Israël waren. Men vertelde ons dat wij naar Israël zouden worden gebracht om Israëlische bussen te beschieten en mee te helpen Palestina te bevrijden.'



'Bendes willen destabilisering en chaos'

De Syrische 'rebellen' bestaan voornamelijk uit criminelen die zich in bendes hebben verzameld. Zodra ze de controle over een stad overnemen is het eerste dat ze doen de politie archieven verbranden, zodat er geen bewijs meer van hun criminele achtergrond is. 'Dit zijn mensen die ervan genieten macht te bezitten,' verklaart Kochneva. 'Zij willen niet werken maar wel over veel geld bezitten. Je kunt een stad met relatief weinig mensen terroriseren. Slechts twee scherpschutters kunnen het openbare leven in de straten lam leggen.' De recente verkiezingen waren -in tegenstelling tot wat de Westerse media berichtten- volgens de Russische journalist wel degelijk democratisch. 'Wie beweert dat dat niet zo was? De leiders van de Syrische oppositie, die al vele jaren in Europa wonen? Wat weten zij nu van de echte situatie in Syrië? We moeten de Syriërs zelf over hun toekomst laten beslissen.'

Kochneva wijst erop dat de zoon van de leider van de Nationale Partij onlangs vermoord werd nadat de partij weigerde zich na dreigementen uit de verkiezingen terug te trekken. Deze dreigementen waren volgens de journalist afkomstig van die groeperingen die iedere positieve verandering in Syrië willen tegenhouden: de criminele bendes. Zij willen geen hervormingen maar zijn gebaat bij destabilisering en chaos.

'Amerika wil machtsbalans veranderen'

Zij worden echter gesteund door de VS omdat de Amerikanen de machtsbalans in het Midden Oosten willen veranderen. Dat is de reden waarom de internationale media de wereldbevolking een parallelle realiteit hebben gecreëerd over een 'opstand' in Syrië tegen het 'wrede regime' van Assad, terwijl deze situatie in werkelijkheid helemaal niet bestaat.

Het recente plan van VN-afgezant Kofi Annan heeft de criminele bendes enkel een adempauze gegeven zodat ze zich kunnen hergroeperen. Iedere inwoner van de stad Homs die Kochneva sprak zei dat het Syrische leger de problemen binnen een week had kunnen beëindigen.

'VN en VS moeten waarheid erkennen'

Sommigen zijn van mening dat de VS naar manieren zoekt om zich zonder gezichtsverlies uit het conflict terug te trekken. De Russische journalist denkt dat Amerika heeft moeten toegeven dat de Syrische regering gelijk heeft en dat een verdere escalatie daarom moet worden voorkomen. 'Je kunt je ogen niet sluiten voor de waarheid. Men kan iemand één of twee keer misleiden, maar het is praktisch onmogelijk om dit over een langere periode vol te houden. Ik ben ervan overtuigd dat de 300 VN waarnemers de waarheid zullen inzien. Hen laten liegen zal moeilijk worden.'

Niettemin werd de missie van de VN waarnemers opgeschort en lijken zowel de Westerse-Arabische coalitie als Rusland zich op te maken voor militair ingrijpen in Syrië, tenzij de presidenten Putin en Obama vandaag in Mexico alsnog tot overeenstemming komen.

Xander



Russische vloot met mariniers en grote lading wapens op weg naar Syrië

Ontmoeting Putin en Obama vandaag in Mexico doorslaggevend voor mogelijk militair ingrijpen Syrië



Russische landingsvoertuigen met mariniers aan boord (foto) gaan de marinebasis in de Syrische havenstad Tartus beschermen.

Terwijl de Russische president Vladimir Putin vandaag zijn Amerikaanse collega Barack Obama spreekt tijdens de G20 top in Mexico, stuurt hij ondertussen een vloot oorlogsschepen met mariniers en een grote lading geavanceerde wapens naar de Syrische havenstad Tartus. Met transporthelikopters worden hypermoderne luchtafweerraketten aan het Syrische leger geleverd, die duidelijk zijn bedoeld om een toekomstige Westerse-Arabische no-fly zone boven het land te neutraliseren. Onderdeel van de Russische vloot zijn landingsschepen die ieder 250 mariniers en diverse zware pantservoertuigen vervoeren. De Syrische luchtmachtbases worden voorzien van Pantsyr S-1 luchtafweerraketten, die (Westerse) kruisraketten en gevechtsbommenwerpers op een hoogte van 12 kilometer kunnen uitschakelen. Het arsenaal bevat tevens Buk-M2 (NAVO codenaam SA-11) luchtafweerraketten die met een snelheid van Mach 32 toestellen op 14 kilometer hoogte kunnen vernietigen. Daarnaast krijgt Syrië ook Bastion anti-scheepsraketten die vanaf het land vijandelijke oorlogsschepen op 300 kilometer uit de kust kunnen raken.

Aangezien Syrische militairen weinig tot geen ervaring met deze wapens hebben wordt aangenomen dat ze zullen worden bemand en bestuurd door Russische technici, eufemistisch 'instructeurs' genoemd.

Russen geven vloot toe

De Russen doen geen moeite meer hun militaire steun voor Assad te verbergen. Anatoly P. Isaykin, de directeur van Rosoboronexport (de export autoriteit van de Russische staat), verklaarde afgelopen vrijdag dat 'deze mechanismen zeer goede verdedigingsmiddelen zijn en een betrouwbare defensie tegen aanvallen vanaf zee of uit de lucht. Dit is geen dreigement, maar iedereen die zo'n aanval wil uitvoeren moet hiermee rekening houden.' Een dag later zei een bron binnen de Russische Generale Staf tegen het staatspersbureau Itar-Tass dat 'verscheidene oorlogsschepen van de Russische Zwarte Zeevloot, inclusief grote landingsschepen met mariniers aan boord, volledig voorbereid zijn om uit te varen zodra het noodzakelijk is de Russische logistieke (marine)basis in Tartus, Syrië, te beschermen. Deze zone is de verantwoordelijkheid van de Vloot.'



Ontmoeting Obama-Putin doorslaggevend

Bronnen in Washington, Moskou en de Perzische Golfstaten verwachten dat de ontmoeting tussen Putin en Obama in Mexico zal uitwijzen of Amerika en zijn Europese en Arabische bondgenoten het plan om militair in te grijpen in Syrië doorzetten. Komen beide presidenten tot een akkoord over de toekomst van Syrië, dan zal deze interventie waarschijnlijk worden afgeblazen. Zo niet, dan kan het tegenovergestelde gebeuren en zal Westerse-Arabische militaire actie juist worden versneld.

Xander - (1) DEBKA
Turkije wil terugkeer machtigste en gevaarlijkste islamist ter wereld



Gülen streeft openlijk naar een door Turkije geleid islamistisch rijk waarin ook Europa ondergeschikt gemaakt zal zijn.

De gevestigde orde in Nederland wil er al jaren niets over horen, maar nu heeft de Turkse premier Tayyip Erdogan het zelf bevestigd: in een toespraak riep Erdogan de naar de VS gevluchte islamistische imam Fethullah Gülen op om terug te keren naar zijn thuisland Turkije. Zowel Erdogan als de Turkse president Abdullah Gul zijn officieuze volgelingen van miljardair Gülen, die door velen wordt beschouwd als de machtigste en gevaarlijkste islamist ter wereld omdat hij het Westen van binnenuit op 'democratische' wijze ondermijnt en streeft naar de oprichting van het islamitische Kalifaat in de vorm van een hersteld Turks-Ottomaans wereldrijk.

'We willen dat er een einde komt aan dit vurige verlangen,' aldus Erdogan in zijn recente toespraak in de Türk Telekom Arena in Istanbul. 'We willen dat degenen in het buitenland en die verlangen naar hun thuisland weer onder ons zullen zijn... Weg zijn van thuis is eenzaamheid en dat kunnen wij niet dulden. Wij zeggen dat deze afwezigheid (van Gülen) beëindigd moet worden. Ik begrijp waarlijk dat dit ook door u allen wordt verwacht...'

Gülen: Blij dat Turkije islamistisch is geworden

Erdogan kreeg hierop een staande ovatie van de 50.000 toeschouwers. Ahoewel hij Gülen niet letterlijk bij de naam noemde constateerden de Turkse media dat hij het over niemand anders had kunnen hebben. Andere prominente leiders in Turkije sloten zich vervolgens bij Erdogans oproep aan. Zo verklaarde vicepremier Bülent Arinc dat hij 'een van de velen in Turkije is die weten dat Gülen zijn land mist. Ik hoop dat het eindelijk tijd is dat hij terugkeert... We willen dat hij na 10 jaar naar zijn land terugkeert en zich herenigt met het volk dat van hem houdt. Ik hoop dat de wens van onze premier spoedig zal uitkomen. We zullen blij zijn als Gülen in Turkije is.' Gülen reageerde vrijwel onmiddellijk en was tot tranen toe geroerd. Hij prees het feit dat Turkije een islamistisch land is geworden en dat de economie het zo goed doet. Hij zei weliswaar niet naar zijn land terug te keren als hij daardoor deze positieve ontwikkelingen in de weg zou staan, maar gaf tevens aan dat hij in Turkije begraven wil worden, een indicatie dat hij wel degelijk overweegt om op Erdogans uitnodiging in te gaan.



'Gematigde' islam als dekmantel voor radicale doelen

De zeer controversiële Fethullah Gülen bezit volgens sommige schattingen zo'n 25 miljard dollar en heeft met zijn vermogen een netwerk van zo'n 1000 islamistische scholen in meer dan 140 landen opgezet. In de loop der jaren is er een grote hoeveelheid bewijs geleverd dat deze scholen een geheime agenda hebben en meehelpen het Turkse islamisme over de hele wereld te verspreiden. Dit islamisme kenmerkt zich door een 'gematigde' presentatie waarin termen zoals 'democratie', 'intergeloofs dialoog' en 'tolerantie' de radicaal islamistische doelstelling om de seculiere samenleving ten val te brengen ten gunste van de islam verhullen.

Dat is geen anti-islamitische complottheorie maar werd door Gülen zelf bevestigd in een op de Turkse TV uitgezonden preek, kort nadat hij in 1999 naar de Verenigde Staten was gevlucht omdat hij werd beschuldigd van het ondermijnen van de Turkse samenleving. In 2008 werd hij echter vrijgesproken door de aan de macht gekomen islamistische AK Partij van premier Tayyip Erdogan.

Miljarden verdiend met drugshandel

Volgens de voormalige FBI-vertaler Sibel Edmonds zou Gülens beweging voor een groot deel financieel worden gesteund door de CIA. Dit zou gebeuren door de miljarden die Gülen verdient met de opium- en heroïnehandel vanuit Afghanistan geen strobreed in de weg te leggen. Onderzoeksjournalist Paul Williams zag hierin de belangrijkste reden waarom het Amerikaanse leger in Afghanistan verboden werd om de papavervelden (=opiumteelt) met chemische middelen te vernietigen.



Gülen geïnfiltreerd in media, banken, bedrijven en onderwijs

Volgens seculiere Turken bezit Gülen banken, universiteiten, bouw- en productiebedrijven en inmiddels ook een groot deel van de Turkse media, waaronder diverse TV-netwerken en Zaman, één van de grootste kranten van Turkije. Ook de AK Partij van premier Erdogan zou achter de schermen volledig onder zijn controle staan. Ondanks het feit dat Gülen meerdere malen openlijk op video heeft verklaard het islamisme door middel van misleiding in het Westen te willen verspreiden, weigert de gevestigde orde in zowel Amerika en Europa nog altijd zijn radicale doelstellingen serieus te nemen.



Turkije heeft meeste journalisten gevangen

Ahmet Sik, de Turkse auteur van het boek 'Imamim Ordusu' (Het Leger van de Imam) schreef dat Gülens beweging in ieder deel van de Turkse regering is geïnfiltreerd, inclusief de politie. Sik werd daarop gearresteerd en beschuldigd van een complot om de regering omver te willen werpen. Na 13 maanden werd hij in afwachting van een proces vrijgelaten. Sik staat bepaald niet alleen; volgens gegevens van het Comité ter Bescherming van Journalisten is Turkije alles behalve een vrij land en wordt iedereen die openlijk een andere mening verkondigt als de regering in Ankara en/of kritiek uit op de beweging van Gülen vervolgd. Zo zitten er in Turkije 94 journalisten gevangen, het hoogste aantal ter wereld. Ter vergelijk: in andere absolutistisch geleide landen zoals China (27) en Iran (42) zijn dit er veel minder.



Minister BuZa: 'Wij zullen nieuwe leider Midden Oosten worden'

Gülen leidt dan ook in feite een soort islamistische schaduwregering in Turkije, daarbij gesteund door de officiële Turkse regering die zich tegenover het Westen weliswaar gematigd opstelt, maar er in eigen land geen geheim van maakt de nationalistische en expansionistische dromen van islamist Gülen te ondersteunen. Nog maar een paar weken geleden verklaarde minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu dat 'wij een golf van verandering in het Midden Oosten zullen bewerkstelligen. Net zoals het ideaal dat wij voor Turkije in gedachten hebben, hebben wij dat ook voor een nieuw Midden Oosten. Daar zullen wij de leider van zijn, de woordvoerder van een nieuwe vreedzame orde, ongeacht wat anderen daarvan vinden.'



Obama en EU steunen Turkse islamisten

Ondanks het overduidelijke gevaar voor de Westerse democratie wordt de regering Erdogan krachtig gesteund door de regering Obama, de Europese Unie en door de meeste politieke partijen in Den Haag. Obama dringt er al langer op aan om Turkije lid te laten worden van de EU. Hierdoor zullen in één klap zo'n 80 miljoen moslims binnen de grenzen van Europa worden opgenomen, waardoor een machtsovername door islamisten in de nabije toekomst mogelijk wordt gemaakt. De EU zette daarvoor onlangs opnieuw een grote stap door Turken in Europa dezelfde autochtone (uitkerings)rechten te geven als Europeanen, ook als ze geen Europees paspoort bezitten.

Xander - (1) World Net Daily


Olympische Spelen 2012: openingsceremonie details geopenbaard – “Green and Pleasant”!!
Tijdens de opening van de olympische spelen in Londen zal het olympisch stadion worden getransformeerd in Brits platteland.

10.000 vrijwilligers zullen helpen de Engelse landschappen te herscheppen, tegen een achtergrond van boerderijdieren en bezienswaardigheden zoals de ‘Glastonbury Tor’.

De 27 miljoen pond kostende openingsceremonie zal ‘Green and Pleasant’ genoemd worden, onthult artistiek directeur Danny Boyle.

Hij voegde eraan toe dat de show “een beeld van onszelf als een natie”, zou moeten creeeren.

“De beste manier om dat verhaal te vertellen is door middel van het werken met echte mensen”, zei Boyle, die een rol heeft gereserveerd voor verpleegkundigen in de gebeurtenissen.

Er zijn al 157 repetities geweest en Boyle voegt toe: “Ik ben verbaasd door de onbaatzuchtige inzet van de vrijwilligers, zij zijn de pure belichaming van de olympische geest en vertegenwoordigen het beste van wie we zijn als een natie.”

De set zal kenmerken zoals weiden, velden en rivieren bevatten, evenals families die picknicken, mensen die sporten op het dorpsplein en de boeren die de aarde bewerken.

Echte erf- en boerderijdieren grazen in de “natuur”, met een dierenpark van 70 schapen, 12 paarden, 3 koeien, 2 geiten, 10 kippen, 10 eenden, 9 ganzen en 3 herdershonden.

Er wordt verwacht dat er wereldwijd 1 miljard mensen naar de openingsceremonie kijken.

Boyle, vooral bekend om het maken van de Oscar-winnende film “Slumdog Millionaire” en “Trainspotting”, zei dat de show is geïnspireerd door “The Tempest”, en zou gaan land dat hersteld van zijn industriële erfenis. ‘s Werelds grootste “harmonisch afgestemde” bel, met een gewicht van 23 ton en grootte van 2 meter hoog en 3 meter breed, zal de start inluiden van het, door Shakespeare geïnspireerde, spektakel, 900 kinderen van de zes organiserende gemeenten zullen hierbij een belangrijke plaats innemen. De bel, die werd geproduceerd door de Whitechapel Bell Foundry, heeft een opschrift met een citaat uit The Tempest’s:

“Be not afeard, the isle is full of noises” (Wees niet bang, het eiland is vol van geluiden”), en werd geïnstalleerd in het stadion,vorige week.

Een model van de set tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen

KIJK EN LEES VERDER, INCL YOU TUBE FILMPJE OP: http://olympiczion.nl/index.php/openingsceremonie-totdat-we-jeruzalem-hebben-gebouwd-in-het-mooie-groene-engeland/

Overeind houden eurozone kost nu al bijna € 100 miljard - per MAAND

Voorstel eurobills misleidende vorm van eurobonds - Griekse verkiezingsuitslag lost niets op; derde bailout verwacht



De euro wordt langzaam maar zeker ondergraven door de honderden miljarden kostende bailouts, wat uiteindelijk een forse devaluatie tot gevolg zal hebben.

Voorstanders van de euro wijzen maar al te graag op cijfers waaruit zou blijken dat het opbreken van de Europese muntunie veel meer geld gaat kosten dan deze in stand te houden. Wat ze er echter nooit bijvertellen is dat dit wellicht nu nog het geval is, maar over korte tijd niet meer. Het bijeenhouden van de eurozone kost namelijk al bijna € 100 miljard per maand (1), een gigantisch bedrag dat maandelijks groter wordt. Daarom is het wel degelijk veel verstandiger om zo snel mogelijk een einde te maken aan de faliekant mislukte eenheidsmunt dan het lijden nog enkele jaren te rekken, want dan zal de instorting door de tot astronomische hoogten opgelopen schulden, kosten en bailouts vele malen erger en ingrijpender zijn. Carmel Asset Management, dat twee maanden geleden correct de feitelijke ineenstorting van Spanje voorspelde omdat het land er veel slechter voor stond dan officieel werd toegegeven, berekende dat de Duitsers € 1,31 biljoen kwijt zijn als de eurozone uiteenvalt en 'slechts' 579 miljard om de muntunie bij elkaar te houden. Volgens het Duitse Instituut voor de Wereldeconomie (IfW) in Kiel bedraagt het risico voor de Duitsers bij een instorting zelfs € 1,5 biljoen. Ook voor Nederland gaat het om een bedrag in de honderden miljarden euro's, die voornamelijk bestaan uit garanties om de Zuid Europese banken en lidstaten overeind te houden.



Target-2: € 2 miljard per dag

De Europese Centrale Bank pompt maandelijks gemiddeld bijna € 100 miljard euro in de failliete Zuid Europese banken en landen, een totaal onhoudbare situatie. Via het door de politiek angstvallig vermeden maar hier al veel vaker besproken TARGET-2 systeem is er feitelijk een permanente bailout aan de gang van bijna de complete rest van Europa buiten Nederland en Duitsland. Kosten: € 2 miljard per dag. EU president Herman van Rompuy, EU-Commissie president José Manuel Barroso, Eurogroep president Jean-Claude Juncker en ECB-president Mario Draghi dringen daarom steeds sterker aan op de invoering van eurobonds (2).



EU beloont negeren afspraken

Als zogenaamd 'compromis' zouden deze eurobonds -in het voorstel 'eurobills' genoemd- een clausule gaan bevatten waarin staten slechts tot een van tevoren bepaald percentage van hun economie eurobonds mogen uitgeven. Landen die deze regel breken worden een jaar later gestraft met uitsluiting. De ervaring met de EU leert echter dat doorgaans alle afgesproken regels en gedane beloften worden gebroken en dat landen die zich niets van de afspraken aantrekken hiervoor niet worden gestraft maar juist beloond, aangezien Brussel doodsbang is dat één bankroete lidstaat de rest met zich mee zal trekken.



Eurobills = eurobonds = permanente afpersing

Het eurobills-voorstel zal het de Zuid Europese lidstaten -over korte tijd inclusief Frankrijk en België- daarom nóg makkelijker maken om Duitsland en Nederland op verdekte wijze te chanteren en keer op keer nieuwe miljarden af te persen, iets waar de Deutsche Bundesbank vorige week al voor waarschuwde. Onafhankelijke analisten verwachten dat eurobonds de gemiddelde kredietwaardigheid van de hele eurozone met een flink aantal stappen zal verlagen naar (hooguit) BBB, wat voor Nederland en Duitsland (beiden nog AAA) veel hogere rentelasten zal betekenen. Niet voor niets kondigde premier Rutte aan dat er na volgend jaar nieuwe miljardenbezuinigingen nodig zijn. Want wat hij ook voor de camera beweert - Nederland kan en zal zich onder zijn leiding niet (blijven) verzetten tegen eurobonds.



Griekenland effect alweer verdwenen

Ondertussen is het positieve effect na de gewenste en zo bejubelde verkiezingsuitslag in Griekenland alweer verdwenen. De rente over de Spaanse staatsobligaties is verder gestegen naar 7,12%. In Italië hetzelfde verhaal, waar de rente steeg naar 6,06%. Zelfs kernland Duitsland moet eveneens een hogere rente (1,45%) betalen (3). Naast de geklapte vastgoedzeepbel moeten de Spaanse banken waarschijnlijk opnieuw miljarden afschrijven op slechte kredieten aan ondernemingen, aangezien in het eerste kwartaal van dit jaar al 1958 Spaanse bedrijven failliet gingen, een stijging van 21% ten opzichte van een jaar eerder (4).



Torenhoge schulden Spaans bedrijfsleven

De schulden van de Spaanse niet-financiële private sector bedragen 134% van het BNP, op Ierland na het hoogste percentage van alle moderne economieën ter wereld. Tussen de 50% en 60% van alle Spaanse ondernemingen heeft in de afgelopen 3 jaar een vorm van herfinanciering door de banken nodig gehad. Credit Suisse schat dat alleen al de vier grootste Spaanse banken 654 miljard euro moeten reserveren om de kredieten aan het Spaanse bedrijfsleven -exclusief de vastgoedsector- voor minstens 7% te kunnen dekken. Nu al hebben de grootste Spaanse beursgenoteerde (Ibex 35) banken een schuld van € 222 miljard.

Van de 210.000 Spaanse ondernemingen met een jaarlijkse omzet van minimaal 2 miljoen euro verkeert 22% in ernstige moeilijkheden door een schuldenlast die 5 x hoger is als hun basiswinst. Omdat ze hun eigen verliezen moeten dekken verstrekken de Spaanse banken inmiddels ook aan gezonde ondernemingen bijna geen kredieten meer, wat het functioneren van de complete economie in gevaar brengt (5).

'Derde hulpprogramma voor Griekenland'

De Franse megabank Société Générale constateert na de overwinning van de pro-Europese Griekse partijen dat de angst voor een Griekse uittreding nu weliswaar is verminderd, maar dat Griekenland nog altijd grote moeite zal hebben zich aan de afspraken te houden en dat er daarom mogelijk zelfs een derde hulpprogramma nodig zal zijn om het land overeind te houden (6).



Nobelprijs econoom voorspelde falen eurozone

De door het Europese establishment verguisde Nobelprijs econoom Milton Friedman bleek 15 jaar geleden al volkomen gelijk te hebben toen hij schreef dat 'de wens voor de euro gemotiveerd wordt door politieke en niet economische redenen. Het was het doel Duitsland en Frankrijk zo nauw met elkaar te verbinden, dat een toekomstige Europese oorlog onmogelijk zou worden en tevens om een federale Verenigde Staten van Europa in de steigers te zetten.'

'Ik denk dat de euro een tegenovergesteld effect zal hebben. De munt zal bij uiteenlopende schokken de politieke spanningen verergeren, terwijl deze makkelijk hadden kunnen worden opgevangen door veranderingen in de wisselkoersen... Politieke eenheid kan de weg bereiden voor monetaire eenheid, maar monetaire eenheid die onder ongunstige voorwaarden wordt opgelegd (zoals met de euro is gebeurd) zal een barrière voor het bereiken van politieke eenheid blijken te zijn.'

Xander - (1) Zero Hedge, (2) NU, (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten, (4) Deutsche Wirtschafts Nachrichten, (5) Deutsche Wirtschafts Nachrichten, (6) Zero Hedge




Syrische rebellen verwoesten kerken en moorden christenen uit

VS en Europa blijven gewelddadige verspreiding radicale islam steunen



Door moslimrebellen zwaar beschadigde christelijke kerk in Qusayr.

Met misleidende advertenties probeert Amnesty International u zover te krijgen een internet petitie te ondertekenen die de Russische president Vladimir Putin oproept zijn steun voor de Syrische president Assad in te trekken en zo het geweld te beëindigen. Misleidend, omdat het al lang gelden door extreem linkse ideologen gekaapte Amnesty 'vergeet' te vermelden dat het niet de regeringstroepen, maar de door het Westen gesteunde islamistische rebellen zijn die overal waar ze komen chaos veroorzaken, christelijke kerken verwoesten en christenen midden op straat vermoorden. Bijna alle 138.000 in Homs woonachtige christenen zijn daarom halsoverkop naar Damascus en Libanon gevlucht.

Zodra de Syrische rebellen een dorp of delen van een stad in handen krijgen kondigen ze etnische 'zuiveringen' aan en stellen ze een ultimatum aan alle christenen. Als deze weigeren de opstandelingen te steunen lopen ze het grote risico te worden vermoord, zoals sommige priesters al hebben moeten ondervinden. In Homs werd een kerk totaal verwoest en een andere kerk bezet. Huizen van christenen werden zwaar beschadigd en staan inmiddels leeg omdat de inwoners zijn weggevlucht voor het moslimgeweld. (1)

Moslims gebruiken christenen als menselijke schilden

Agnes Miriam, de moeder-overste van het klooster in Qara (regio Homs), bevestigde voor de Ierse radio dat de Syrische rebellen de christelijke gemeenschap terroriseren. 'Een van hun commandanten, Abdel Salam Harba, heeft besloten dat er niet meer met christenen wordt onderhandeld,' aldus Agnes Miriam. De reden is dat christenen zich afzijdig willen houden van het conflict en weigeren zich aan de kant van de moslimrebellen te scharen. Ook zouden christenen als menselijke schilden worden gebruikt. (1)



Leugens onderdeel van pro-islam politiek Obama en Europa

Niettemin blijft het Westen, inclusief de EU en Nederland, openlijk de islamistische rebellen steunen. De massamedia spelen daarbij een grote rol door de leugen te verspreiden dat het Syrische leger de bevolking onderdrukt en massaal vermoord, terwijl verreweg de meeste slachtoffers worden gemaakt door de moslimterroristen van het Free Syrian Army. Deze misleidende propaganda is een belangrijk onderdeel van de pro-islam politiek van de Amerikaanse president Barack Obama, die met zijn openlijke steun voor de 'Arabische lente' de machtsovername door anti-Westerse en anti-Israëlische islamisten zoals de Moslim Broederschap mogelijk maakt.

De petitie van Amnesty zou daarom niet aan Putin, maar aan Obama, 'Brussel' en Den Haag moeten worden gericht. Wie had ooit kunnen denken dat het lot van tienduizenden christenen in het Midden Oosten afhangt van uitgerekend Rusland, dat hopelijk deze keer niet werkeloos blijft toekijken hoe wéér een land ten prooi valt aan de door de VS en Europa gesteunde gewelddadige verspreiding van de radicale islam.

(1) ANSA


Europees Arrestatiebevel

Omdat er niet echt veel over in de openbaarheid is gebracht en velen zelfs niet eens van het bestaan er van op de hoogte zijn, hier wat inzichten in wat het EAB nu feitelijk echt inhoudt! Het Europees

aanhoudings- of arrestatiebevel (EAB) is een gerechtelijk besluit dat in een lidstaat van de Europese Unie wordt genomen en waarin men een andere lidstaat verzoekt een verdachte van een misdrijf of een veroordeelde uit te leveren. Doel is een vergemakkelijking van de uitlevering van verdachten en veroordeelden binnen de Europese Unie. In Nederland ging het Europees aanhoudingsbevel als onderdeel van de Uitleveringswet op 29 april

2004 in.


Sinds 11 september 2001 is men met grote snelheid bezig de mensheid in de ‘Nieuwe Wereldorde’ in te passen. Daartoe worden niet alleen in Amerika, maar ook in Europa democratische grondrechten afgeschaft. Steeds vaker resulteren nieuwe Europese regels in het afschaffen van fundamentele democratische burgerrechten. Iedereen die zich ook maar enigszins verdiept in de besluitvormingsprocedures van de EU, zal ontdekken dat de EU verre van een democratisch instituut is.

De EU gaat aan de meest elementaire regels van de parlementaire democratie voorbij. Nieuwe Europese wetten en regels hebben de toegang tot EU-documenten beperkt en alle besluiten over defensie en veiligheid zijn geheim. Documenten zijn niet openbaar en kunnen door niemand worden opgevraagd. Beroep bij een rechter is niet mogelijk. De macht in Europa ligt niet bij het Europarlement, maar voornamelijk bij de multinationale ondernemingen en onze machtselite. Niemand kan nog controleren wat er achter de schermen gebeurt. Het ene ondemocratische verdrag volgt op het andere en het grote aantal en de inhoud ervan, dat voor heel Europa gaan gelden, valt zelfs voor Europarlementariërs niet meer te overzien.

De premier van Luxemburg, Jean-Claude Juncker, legde in 1999 deze EU-democratie aan zijn EU-collega’s als volgt uit: “Wij nemen een besluit, maken dat bekend en wachten dan af wat er gebeurt. Wanneer er geen noemenswaardige tegenstand volgt, omdat de meeste mensen toch niet begrijpen waarover het gaat, gaan we stap voor stap verder, totdat er geen weg terug meer is.”

Achter gesloten deuren worden zaken bedisseld waar de burger geen zicht op heeft, maar wel de gevolgen van voelt. Zo is de meeste mensen in Europa nooit naar hun mening gevraagd over belangrijke zaken als het Verdrag van Maastricht, de invoering van de euro of de introductie van het Europees Arrestatiebevel (EAB) .



Aanval op de Democratie!

Het Europees Arrestatiebevel is een aanval op al eeuwen bestaande democratische burgerrechten. Het brede publiek heeft hiervan amper kennis kunnen nemen, want de media en de overheid hebben dit onderwerp voor het grootste gedeelte buiten de publiciteit gehouden.

Onze politici beweren dat het EAB een van de maatregelen is die op EU-niveau als gevolg van 11 september 2001 genomen is. Aanvankelijk zou het alleen om verdachten van terroristische activiteiten gaan, maar thans geldt het voor iedereen. De juridisch onduidelijke categorie ‘terrorisme’

is slechts een van de beschreven strafbare feiten. Het grootste deel van de 32 strafbare feiten die op de lijst staan waarover de EU-lidstaten het eens geworden zijn (ongeacht de huidige nationale wetgevingen!), kan als matige of zware alledaagse criminaliteit beschouwd worden en heeft in de regel niets met terrorisme, hoe men dat dan ook definieert, te maken.

Het EAB is een ramp voor de burger. Halsstarrige tegenstanders van oorlogen die tegen zogenaamde schurkenstaten worden gevoerd, worden gezien als geheime bondgenoten van terroristen. Het EAB maakt het mogelijk oppositiebewegingen te onderdrukken en iedere deelnemer eraan als misdadiger te behandelen. Iedere tegenstander van de Nieuwe Wereldorde kan op deze wijze gedeporteerd worden en ver van de ogen en controle van zijn eigen volk en geliefden tot zwijgen worden gebracht.

Begin 2005 blijkt, dat reeds meer dan 2600 maal van het EAB gebruik is gemaakt. Meerdere personen, waaronder tegenstanders van de Nieuwe Wereldorde, zijn gedeporteerd!

Door de invoering van het EAB zijn o.a. de waarborgen, die besloten liggen in uitleveringsprocedures, omzeild. Het EAB leidt tot aanhouding en een snelle overdracht van de opgeëiste persoon naar de verzoekende staat, zonder rechterlijke bemoeienis en controle. Het tot dusverre geldende basisprincipe op het verbod tot uitlevering van burgers wordt met het EAB volledig afgeschaft. De rechters in het land waar het verzoek tot uitlevering ingediend wordt, kunnen op geen enkele wijze de rechtsgeldigheid van dat verzoek controleren.

Vogelvrij

Zonder opgaaf van reden kan men gearresteerd en uitgeleverd worden. Een Nederlandse ingezetene kan bijvoorbeeld zonder pardon naar Polen overgebracht worden! Een officier van Justitie in Polen kan de Nederlandse politie verplichten iemand te arresteren als hij daarom vraagt. Geen enkele instantie in Nederland is meer bevoegd om de beschuldiging en het uitleveringsbevel gerechtelijk te onderzoeken. Het EAB houdt in dat een Nederlandse rechter het arrestatiebevel van een collega uit een ander EU-land dient te respecteren en uit te voeren. Ook wanneer volgens de Nederlandse wetgeving iemand voor een dergelijk vergrijp niet in voorarrest gezet mag worden of wanneer het feit, in tegenstelling tot het land dat de uitlevering vordert, zelfs in Nederland helemaal niet strafbaar is. In Nederland vindt in zo’n geval geen onderzoek plaats naar de feitelijke schuld van de betrokkene! Het EAB maakt het volgens clausule 2003/577/GAI zelfs mogelijk dat de bezittingen van een verdachte in beslag genomen worden, waardoor het vrijwel onmogelijk wordt om bij berechting in een vreemd land nog adequate tolken of een Nederlandssprekende advocaat in te schakelen.

Volgens het EAB kan een EU-lidstaat een burger in een ander EU-land ook laten veroordelen, terwijl het gepleegde strafbare feit in eigen land niet strafbaar is. De volgende situatie zou zich kunnen voordoen: u heeft in Amsterdam deelgenomen aan een protestdemonstratie tegen de regering.

Tijdens deze demonstratie heeft u een spandoek omhoog gehouden met daarop de tekst ‘Weg met deze regering’. Volgens het Nederlandse recht is dat volledig legaal. In Slovenië echter worden demonstraties tegen de regering gezien als terroristische daden, en terrorisme valt nu eenmaal onder het EAB. Dat betekent dat het mogelijk is dat u aan Slovenië uitgeleverd mag worden om daar wegens terrorisme berecht en veroordeeld te worden.

Vraagt u zich dus maar eens in alle ernst af of u vijanden heeft. Neemt u deel aan politieke activiteiten? Het schrijven van een ingezonden stuk in een krant over bijvoorbeeld 11 september 2001 kan op Malta als een terroristische daad aangemerkt worden, waarop een gevangenisstraf van minstens twee jaar kan volgen. Niet alleen echter de persvrijheid, ook de vrijheid van meningsuiting is in het geding. In Bulgarije bijvoorbeeld bestaat een antidiscriminatiewet (betreffende godsdienst, leeftijd en seksuele identiteit), waarmee u als Nederlander al heel snel in conflict kunt komen (minimale straf is hier vijf jaar gevangenis).

Een onomkeerbaar feit

In de meeste landen van de EU behoort het EAB al tot de dagelijkse praktijk en dreigen burgergrondrechten tot een speelbal van Europese justitiële instanties te worden. Het EAB maakt korte metten met de beschermingsclausules waarmee de cultuur van onze eigen strafrechtstraditie tot nog toe gewaarborgd werd. Door de invoering van het EAB wordt o.a. de eis van dubbele strafbaarheid voor het gros van de delicten waarvoor mag worden uitgeleverd, afgeschaft. In de oude procedure moest de gedraging waarvoor moest worden uitgeleverd strafbaar zijn in zowel het land dat om uitlevering vroeg, als in het land dat zou uitleveren. De structuur van een strafzaak, waardoor een eerlijk proces kan plaatsvinden, en de balans tussen de onderlinge machten van een rechtsstaat worden door het EAB compleet verstoord. In de Nederlandse Grondwet staat dat iedere burger vrij is om te doen wat hij wil, mits men zich aan de regels houdt. Nederland is een rechtsstaat waar een ieder een beroep kan doen op een rechter om een onafhankelijke uitspraak te kunnen krijgen. Met de invoering van het EAB wordt de onafhankelijkheid van de rechter als zodanig aangetast. Deze aantasting verhoudt zich op geen enkele wijze met de Nederlandse grondwet. Uit artikel 17 van de grondwet valt af te leiden dat het ongeoorloofd is als iemand anders dan de rechter gaat (mee)beslissen. Dit is nadelig voor de burger, omdat hij als procespartij dan niet weet waar de interpretaties van de rechter vandaan komen, en zich indien nodig daartegen moeilijk kan verweren. Door het EAB blijft van artikel 17 van de grondwet en van het daaruit voortvloeiende rechtssysteem, dat als de basis van onze strafrechtcultuur beschouwd wordt, niets meer over. Ook de Relatieve Competentie, waar de vraag speelt in welke plaats en rechtbank men terecht moet staan, komt te vervallen. Voor het strafrecht geldt: die rechter is bevoegd binnen wiens rechtsgebied het feit is begaan of de verdachte woont of zich bevindt of waar hij zijn laatst bekende verblijfplaats heeft gehad (artikel 18). De betekenis die de wetgever op grond van deze gebiedsbepaling toekent, is van zo groot belang dat een foute toepassing ervan zelfs tot een nietigverklaring van de veroordeling leidt!

Ook de mogelijkheid, dat – na het vergaren van de bewijsmiddelen door de aangezochte staat – het verzoek zelve (proces-verbaal) aan de verdachte of een derde ter hand wordt gesteld, komt te vervallen. Een en ander is van belang in verband met het indienen van bezwaren en beroepen en de verdediging van de verdachte. Ook de bepaling dat een uitgeleverde persoon niet berecht mag worden voor andere, eerder begane, daden dan de daad welke tot het verzoek tot uitlevering leidde, is afgeschaft.

Waarschuwing

Dr. Carlo Alberto Agnoli, een voormalige Italiaanse rechter, brengt zijn waarschuwing aan alle EU-burgers als volgt onder woorden: “Het EAB zal de op recht en gerechtigheid gebaseerde rechtssystemen van praktisch alle Europese landen volledig omvormen en uiteindelijk tenietdoen.”

De Europese grondwet ondermijnt elke wetgeving op het gebied van sociale solidariteit en dat van het sociale recht en arbeidsrecht, zoals die bestaat in de landen van de EU. Terwijl enerzijds grote bedrijven een wettelijk instrument wordt gegeven dat hen grote vrijheden toestaat, ziet anderzijds het individu zich talloze rechten ontzegd. Bijvoorbeeld het recht te staken of te demonstreren. Dit verdrag maakt een dictatuur van de grote bedrijven en het grote kapitaal mogelijk.

Andere belangrijke onderdelen van het verdrag zijn:

a.. In de Slotakte (Titel I, artikel 2, nummer 3) wordt expliciet toestemming gegeven de doodstraf toe te passen in uitzonderlijke situaties, o.a. teneinde een oproer of opstand te onderdrukken. Dit betekent dat er zal mogen worden geschoten op demonstranten, zonder dat in het verdrag bepaald is dat handelen uit noodweer daarbij een vereiste is. Diezelfde Slotakte (Titel II, artikel 6) maakt het mogelijk talloze personen in hechtenis te nemen, zoals minderjarigen of personen die men geestesziek acht.

b.. Bovendien staat de grondwet toe dat men mensen negen maanden lang vast mag houden, in voorlopige hechtenis, zonder aanklacht of bewezen criminele daad.

c.. Een ander voorbeeld van een grondrecht dat dankzij dit verdrag wordt weggenomen, is dat van de vrijheid van meningsuiting en van informatie (artikel II-71), door middel van wat bepaald wordt in de Slotakte (Titel II, artikel 11, toelichting).

d.. De Europese grondwet verplicht de regeringen van de lidstaten enkel leningen af te sluiten bij particuliere banken, uiteraard tegen woekerrentes die betaald worden door de burgers.

e.. Het resultaat van de artikelen III-209 en artikel III-210 (nummer 2, paragraaf b) zal zijn, dat het minimumloon steeds lager zal worden.

f.. Met artikel II-94, de Slotakte (Titel IV, artikel 34, uitleg), en artikel III-209, vrijwaart de EU zich van enige verplichtingen op het gebied van sociale hulp. Ondanks artikel II-91 zal het dankzij de dienstenrichtlijn 93/104 uit 1993 of nieuwe versies ervan mogelijk zijn om werknemers veel langer te doen werken, tot maar liefst 65 uur per week en zelfs meer.

g.. Ondanks artikel II-92, met de titel “Het verbod van kinderarbeid en de bescherming van jongeren op het werk”, wordt door middel van de Slotakte (Titel IV, artikel 32, toelichting) en de dienstenrichtlijn 94/33 in werkelijkheid het recht gegeven kinderen van 13 jaar en ouder te werk te stellen, en onder bepaalde voorwaarden ook jongere kinderen.

h.. Artikel 1-11, paragraaf 3, bepaalt dat de EU-regering kan optreden als ze vindt dat het handelen van een lidstaat niet voldoende is. Dit wil tevens zeggen dat de EU-regering de mogelijkheid heeft om in te grijpen op welk gebied dan ook.

De toekomstige Inquisiteurs van de gemeenschappelijke Europese Inquisitie zullen onbeperkte speelruimte krijgen: een griezelige nachtmerrie – een totalitaire politiestaat – is nabij! ………….. En er gloort geen hoop!

a.. Schuldig tenzij het tegendeel is bewezen

Bij een Europees Arrestatiebevel volgt er nauwelijks eigen onderzoek door de Nederlandse politie. Als burger moet je zelf je onschuld zien te bewijzen om overlevering te voorkomen. Een bijna onmogelijke opgave, zo blijkt uit enkele voorbeelden.

Bron: Linsky (video)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b9bcftnMNvU

http://boinnk.nl/blog/36389/nog-nadere-informatie-over-het-gevaarlijke-irrieele-en-ondemocratische-europese-arrestatie-bevel/

Beenderen mogelijk van Johannes de Doper gevonden

Wetenschappers vinden nieuw bewijs!


Wetenschappers hebben nieuw bewijs ontdekt, dat de mysterieuze resten, gevonden in een kleine marmeren sarcofaag van een 5e eeuws klooster op het Sveti Ivan eiland in Bulgarije, behoren tot Johannes de Doper.

De overblijfselen - kleine fragmenten van een schedel, botten van een kaak en een arm, en een tand - werden ontdekt, ingebed in een altaar in de ruïnes van het oude klooster, op het eiland in de Zwarte Zee. Maar na de vondst, twee jaar geleden met universele scepsis, deden Oxford Universiteit archeologen enige koolstofdatering testen.

Op donderdag heeft het team bekendgemaakt, dat ze wetenschappelijk bewijs hebben geleverd om de buitengewone bewering te staven. De bevindingen worden zondag gepresenteerd in een documentaire, uitgezonden op het National Geographic kanaal in Groot-Brittannië.

Het onderzoeksteam dateerde het knokkel botje van de rechterhand aan de eerste eeuw na Christus, waar Johannes werd verondersteld te hebben gewoond, tot aan zijn onthoofding in opdracht van koning Herodes. Wetenschappers van de Universiteit van Kopenhagen onderzochten het DNA van de botten, en ontdekten dat ze afkomstig zijn van één enkele individu, waarschijnlijk een man uit een familie in het hedendaagse Midden-Oosten, waar Johannes zou hebben geleefd...

Johannes voorspelde de eerste komst van Christus, voordat hij werd onthoofd op bevel van koning Herodes, met zijn hoofd geserveerd op een bord.

John The Baptist Bones Found? Is It Possible?

Gepubliceerd op 15 jun 2012 door paulbegley34

‘Johannes de Doper kwam vlak voordat Jezus werd geopenbaard… Kunnen deze beenderen van Johannes de Doper zijn, en zijn ze wellicht een teken van de spoedige komst van Christus?’

Bron en meer lezen: Newsinfo.inquirer.net en Telegraph.co.uk

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl

Strafregels voor Jan Kees de Jager

Geplaatst door Leon de Winter op 18 juni, 2012


Column na column, maand na maand, schrijf ik over de teloorgang van de EU en de ramp die euro heet. Ben ik geobsedeerd? Dat valt moeilijk te ontkennen. Maar het zou van een gebrek aan realiteitszin getuigen wanneer ik dat niet zou zijn. We hebben een fataal politiek proces laten ontstaan dat in toenemende mate ons zelfbeschikkingsrecht ondermijnt en macht in handen legt van een ongrijpbare politieke elite.

Het moet voor de zoveelste keer worden gezegd, en ik moet helaas in herhalingen vervallen omdat de situatie van kwaad tot erger verwordt: de mensen die de gruwelijke crisis waarin we ons bevinden veroorzaakt hebben, zijn dezelfde mensen die pretenderen dat ze ons van de crisis kunnen verlossen. Dat kunnen ze niet. Ze graven gaten waarin we, als we voortgaan, zullen neerstorten op een pijnlijke, vernietigende bodem.

De euro is een mislukte munt. Het idee van de Europese Unie, die sluipend een federatie aan de volken van Europa wil opleggen, is gevaarlijk, onmogelijk, verwoestend. De supranationale elite, die de Euroreligie heeft ontwikkeld, is blind voor de destructieve aard van haar concepten. Die elite blijft ervan overtuigd dat de enige optie voor de volken van het Europese continent een federale overheid is die de nationale autonomie overheerst en afbouwt.

Fictie

Europa is een continent, meer niet. Er bestaat geen Europese cultuur. Er bestaat geen Europese taal. Er bestaat geen Europese identiteit. Er zijn culturen in Europa. Er zijn talen die in Europa gesproken worden. Er zijn in Europa talloze nationale en etnische identiteiten. Maar een federatie die de uitdrukking is van een gemeenschappelijke identiteit, is een volstrekte fictie. De gemeenschappelijke munt was dus bij voorbaat gedoemd te mislukken. Het idee deugt niet. Zoveel verschillende volken, met hun eigen, specifieke economieen, in monetair opzicht met elkaar verbinden is een ridicuul plan. Maar de ambitie om een Europese munt te hebben was voor de politieke elite belangrijker dan de feiten op de grond. De retoriek om dat zelfbedrog te rechtvaardigen klinkt nu ook uit de kelen van de leden van ons demissionaire kabinet.

Ik heb in Jan Kees de Jager aanvankelijk een integere man gezien. Maar ik moet hem nu een leugenaar en een bedrieger noemen. Hij weet dat Spanje de lening van honderd miljard nooit kan terugbetalen. De Spaanse economie heeft in een luchtbel vol onroerend goed kunstmatige welvaart laten ontstaan. De Spaanse markt was jaarlijks goed voor de bouw van tweehonderdvijftigduizend wooneenheden, met name voor de toeristische onroerendgoedmarkt, maar men heeft er een flink aantal jaren zevenhonderdvijftigduizend gebouwd.

Onverkocht

De activiteiten in de Spaanse bouw waren koortsachtig intens, alles met geleend geld. Alle economische groei is Spanje zat in die sector, gebouwd op geleend vermogen. Maar er waren geen klanten. De wooneenheden bleven onverkocht, en leeg. De leningen konden niet worden afgelost. Kunnen nooit worden afgelost aangezien de marktwaarde, nog even afgezien van het feit dat er geen kopers zijn, onder die van de constructiekosten is gezakt. Honderd miljard stroomt van de noordelijke landen naar Spanje. Het geld is weg. Zoals het geld dat naar Griekenland is gegaan nooit zal worden terugbetaald. Ook al zal de Spaanse overheid in staat zijn de uitgaven terug te brengen, de mogelijkheid om de leningen terug te betalen zal zich nimmer voordoen.

Jan Kees de Jager weet dat. Maar hij zwijgt erover. Hij zwijgt omdat hij niet uit de Europese pas wil lopen en omdat hij denkt, zoals al zijn collega’s, dat hij daarmee onrust teweegbrengt. Ons, de burgers, de belastingbetalers, neemt hij niet serieus. Wij kunnen met smoezen en vage verhalen het bos ingestuurd worden. Zijn primaire loyaliteit, zo blijkt nu, ligt bij de politieke elite, niet bij het land dat hij beweert te dienen. De miljarden euro’s waarvoor wij nu verantwoordelijk zijn, drukken op ons overheidsbudget, en dus op onze persoonlijke budgetten. En het einde van die leningen en garantiestellingen is nog lang niet in zicht.

Het is een leugen dat de euro de sleutel vormt tot onze welvaart. Het is een leugen dat globalisering om een federatief Europa vraagt. Het is een leugen dat we onze welvaart danken aan de euro. De leden van de Europese politieke elites, gesteund door een deel van de media en miljoenen aan subsidies voor meekakelende deskundologen, hebben hun lot verbonden aan die leugens, en kunnen er dus geen afstand van nemen. Met die leugens sleuren ze ons de afgrond in. Hun pensioenen, door ons betaald, zijn gegarandeerd. De onze niet. Hoe moet hieraan een einde komen? Door een referendum. We moeten onze politici de pas afsnijden. We moeten de monetaire atoombom die de euro heet, zo snel mogelijk ontmantelen. Laten we het verlies nemen, de overgang voorbereiden en reguleren, en met Duitsland en Oostenrijk een nieuwe munt invoeren die de kracht en het karakter van de drie sterk met elkaar verbonden economieën uitdrukt.

En Jan Kees moet een tijdje in de hoek gaan staan en zich diep schamen, en daarna honderd keer schrijven: ik mag het Nederlandse volk geen loze praatjes verkopen.

1   ...   4   5   6   7   8   9   10   11   ...   17


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət