Ana səhifə

Inhoudsopgave nieuwsbrief 156 – 25. 06. 2012


Yüklə 8.96 Mb.
səhifə16/17
tarix26.06.2016
ölçüsü8.96 Mb.
1   ...   9   10   11   12   13   14   15   16   17

'Obama mijdt Rio als de pest'

Eén van de felste tegenstanders van de VN klimaatagenda is de Amerikaanse senator James Inhofe, gezaghebbend lid van het Milieu Comité van de Senaat. Inhofe uitte zware kritiek op de extreem linkse agenda om wereldwijd Co2 belastingen te heffen en de welvaart te herverdelen. 'Wat blijft er over van de soevereiniteit?' vroeg hij zich af. In dit verband vond hij het heel positief dat de Amerikaanse politieke leiders, waaronder president Obama, geen enkele interesse toonden in de Rio+20 top. 'De president mijdt het als de pest,' aldus Inhofe. 'Zijn afwezigheid spreekt boekdelen.'



'Rio+20 is staatsgreep elite tegen het volk'

Een andere bekende klimaatrealist is de Britse Lord Christopher Monckton, ooit wetenschappelijk adviseur van premier Margaret Thatcher. Monckton wees op de verdachte sfeer van geheimhouding die rond de onderhandelingen in Rio hing. 'Wat hebben ze te verbergen? Deze hele top heeft niets met het milieu van doen, maar gaat enkel over het vergroten van de macht van degenen die een globalistische regering willen, zodat ze met zo weinig mogelijk beperkingen over de wereld kunnen heersen.'

Monckton wees er fijntjes op dat het juist de overheden zijn die twee keer zoveel hulpbronnen verbruiken om hetzelfde te bereiken als de door de internationale milieubeweging zo gehate private sector. 'Rio+20 is dan ook een poging van de heersende klasse een staatsgreep op wereldniveau te plegen tegen het volk.' Daarnaast wijzen talloze andere wetenschappers en professoren de 'zogenaamde wetenschap' die de VN gebruikt om zijn klimaatagenda te ondersteunen af. Volgens deze onafhankelijke experts maakt de VN zich schuldig aan overdrijvingen, valse beweringen en nergens op gebaseerde wilde claims.

Nieuwe VN hypes volgen Global Warming leugen op

Velen denken dan ook dat het 'redden' van de Aarde niet het werkelijke doel is, maar dat geld centraal staat. 'De VN en de groene partijen zijn verwend maar willen nog meer,' merkte Craig Rucker, uitvoerend directeur van het Committee For A Constructive Tomorrow (CFACT) op. 'De VN zal zijn huidige greep op het geld van de belastingbetaler niet zonder slag of stoot opgeven.'

CFACT vindt dat de VN alle (Co2) belastingen, beperkingen van de soevereiniteit van de landen en de creatie van een bureaucratisch imperium moet schrappen. 'Individuele vrijheid, vrij ondernemerschap, voorspoed, respect voor privé eigendom en het wetssysteem zijn de bewezen paden naar het verwezenlijken van alles wat goed is voor de mensen en ook voor de planeet,' betoogde Rucker, die hoopt dat het grootheidswaanzinnige visioen van de VN zichzelf nog meer macht te geven en een centralistisch wereldgezag op te zetten zal mislukken. Rucker denkt dat de nieuwste hype van de VN en de wereldwijde milieubeweging, namelijk overbevolking, duurzaamheid en biodiversiteit, uiteindelijke dezelfde fatale weg zal gaan als Global Warming, de wetenschappelijk bewezen leugen waarmee het Westen -ook Nederland- werd opgezadeld met honderden miljarden kostende, welvaartsvernietigende milieumaatregelen zoals de compleet zinloze en zelfs a-productieve reductie van de uitstoot van Co2.

'Dictatorsclub VN moet verdwijnen'

Het wordt volgens de CFACT directeur tijd om te overwegen om de hele Verenigde Naties, die door steeds meer critici de 'dictatorsclub' wordt genoemd, te verwijzen naar de vuilnisbak van de geschiedenis. De afgelopen 50 jaar is de VN namelijk stap voor stap overgenomen door een verbond tussen extreem links en de islam, dat er enkel op uit is om de Westerse wereld -inclusief de Joodse staat Israël- te verwoesten. Volgens Rucker begint de wereldbevolking dit echter door te krijgen. 'Het is voor de 1,4 miljard mensen die in armoede leven te hopen dat de mensheid het VN plan voor 'duurzame ontwikkeling' afwijst.'



'Mislukking Rio goed voor de armen'

Ook Climate Depot redacteur Marc Morano wijst op de angstzaaiende tactieken die de VN en milieubewegingen gebruiken om de (wereld)overheid totale controle te geven en de hele wereld straks permanent in armoede te laten leven. De groeiende scepsis in Amerika tegen de klimaathysterie noemt hij dan ook een bemoedigend signaal. 'Mislukking in Rio is goed voor de armen,' aldus Morano. 'Koolstof energie (olie, gas en steenkool) is één van de grootste bevrijders van de mensheid.'

Net als Monckton verkettert Morano de absolute geheimhouding rond de gemaakte afspraken. Dit heeft zeer waarschijnlijk te maken met de storm van protest die na eerdere klimaatconferenties ontstond toen bleek dat de VN niets minder wil dan in samenwerking met Greenpeace, linkse en groene politieke partijen en allerlei Milieudefensie-achtige groepen een autoritaire wereldregering op te richten. In Australië worden deze extreme maatregelen al in wetten omgezet en kunnen mensen en bedrijven 1 miljoen dollar boette krijgen als ze zelfs maar kritiek leveren op de torenhoge Co2 belastingen (tot wel 50%!) die recent werden ingevoerd en waardoor vrijwel alle prijzen fors zullen stijgen. (2)

Dankzij bedrog Greenpeace hele gemeenschappen verwoest

De IJslandse journalist Magnus Gudmundsson wees op de schandalige misleiding waar de groene partijen en milieubewegingen zich aan schuldig maken, en specifiek op de tragische gevolgen van hun leugens en bedrog. 'Hele gemeenschappen zijn zowel sociaal als economisch vernietigd.' Als voorbeeld gaf hij de verwoestende impact die de onzinpropaganda van Greenpeace en andere extreem linkse groeperingen hebben gehad op de inheemse Amerikaanse bevolking in het uiterste noorden van het continent. In één dorp pleegden 100 van de minder dan 1000 inwoners zelfmoord na een misleidende propagandacampagne tegen de traditionele jacht op zeehonden.

'Deze gemeenschappen hebben ongelooflijk veel geleden, en dat allemaal in naam van het redden van de Aarde,' aldus Gudmundsson. 'Vanzelfsprekend heeft het daar echter geen enkele invloed op - maar wel op hun portemonnee.' Ironisch genoeg bleek het gedwongen stoppen van de zeehondenjacht zelfs schadelijk te zijn voor het ecosysteem, dat volkomen uit balans raakte, wat de nekslag betekende voor de lokale bevolking. Bovendien is het voortbestaan van de zeehonden in werkelijkheid geen moment in gevaar geweest. (1)

Xander - (1) Infowars, (2) Infowars




Object in Oostzee doet elektrische apparatuur uitvallen (video)

vrijdag, 22 juni 2012 09:11 geplaatst in: UFO


Het Zweedse expeditieteam dat op de bodem van de Oostzee onderzoek doet naar een object blijft mysterieuze ontdekkingen doen, meldt de televisieomroep New Tang Dynasty Television.

Ik dacht een steen, klif, dagzoom of modder aan te treffen, maar het was niets van dat alles, aldus expeditieleider Peter Lindberg.

Het team staat versteld van het object met een doorsnede van ongeveer 60 meter dat op een diepte van bijna 80 meter op de bodem van de Oostzee ligt verscholen.

Trappenhuis

Op de bovenzijde van het object zijn formaties te zien. Ze hebben hoeken van 90 graden en lijken op gangen of muren. Eén van de formaties heeft zelfs iets weg van een trappenhuis.

De duikers vonden een gat met een diameter van 25 centimeter. Het is nog onbekend waar het naartoe leidt. Kleine steencirkels lijken te zijn neergelegd in de vorm van een parelketting.

De omstandigheden waren niet al te aangenaam. De duikcomputer gaf aan dat het een graad vroor, aldus duiker Stefan Hogeborn. Als gevolg van de stroming veranderde het water echter niet in ijs.



Elektromagnetische puls?

Er gebeurde ook iets vreemds. De filmcamera stopte met werken op het moment dat de duikers dicht bij het object kwamen. “Toen we ons boven het object bevonden werkte geen van de elektrische apparaten meer,” zei Hogeborn. “Wanneer we 200 meter afstand namen begon alles weer te werken. Op het moment dat we dichterbij kwamen viel alles weer uit.”

Dennis Åsberg van team Ocean X is er na de eerste expeditie 100 procent zeker van dat ze iets ongewoons hebben gevonden. “Ik weet zeker dat we iets zeer unieks hebben gevonden,” zei hij. “Of het nu een meteoriet, een asteroïde, een vulkaan, een U-boot uit de Koude Oorlog of een UFO is, het moet iets zijn.”

Over twee weken gaat de tweede expeditie van start. Ocean X hoopt dan ook een geoloog mee te nemen naar de zeebodem.

Bron: NTDTV.com

http://www.niburu.nl/ufo/object-in-oostzee-doet-elektrische-apparatuur-uitvallen-video.html



Italiaanse premier: Nog één week om de eurozone te redden

Spaanse centrale bank: Onze banken hebben véél meer dan 100 miljard nodig - ECB ondermijnt laatste restje vertrouwen financiële markten en dreigt bankrun te veroorzaken

De Italiaanse 'Goldman Sachs' premier Mario Monti heeft gewaarschuwd voor 'apocalyptische gevolgen' als de aanstaande topontmoeting van EU leiders mislukt. Volgende week hoopt Monti samen met de Duitse bondskanselier Angela Merkel, de Franse president Francois Hollande en de Spaanse premier Mariano Rajoy een doorbraak te bereiken om de financiële crisis op te lossen en te komen tot verdere integratie van de eurozone, wat feitelijk inhoudt dat de veel te hoge schulden van de Zuid Europese staten en banken op met name Duitsland en Nederland worden afgewenteld, zodat de uiteindelijke gezamenlijke instorting nog enige tijd kan worden uitgesteld.

Minimum vereiste voor de redding van de eurozone is volgens Monti een echte bankenunie die het liefst onder één centrale supervisie komt te staan. Tevens moet er een Europees garantiesysteem voor bankdeposito's (lopende- en spaarrekeningen, etc.) komen en een plan voor 'nieuwe marktvriendelijke beleidsmechanismes' voor de schuldenlanden. Vertaald betekent dit dat er opnieuw vele miljarden euro's van Noord naar Zuid zullen worden gepompt, onder enkel de belofte dat deze landen zich deze keer wél zullen proberen te houden aan het fiscale pact. Ook pleit Monti voor het opnieuw massaal opkopen van Italiaanse en Spaanse staatsobligaties, zodat de onhoudbaar hoge rente die deze landen moeten betalen gaat dalen. (1)

Spaanse banken hebben veel meer nodig

Volgens kredietbeoordelaar S&P's zal de Spaanse bailout de problemen van de banken echter niet oplossen en zal er in 2013 wéér een bailout nodig zijn (2). Terwijl in de media wordt verkondigd dat de Spaanse banken 'slechts' € 62 miljard van de toegezegde € 100 miljard nodig hebben, blijkt uit een in opdracht van de Spaanse regering uitgevoerde berekening dat de verliezen van de Spaanse banken kunnen oplopen tot € 274 miljard. Ook de plaatsvervangende gouverneur van de Spaanse centrale bank, Fernando Restoy, gaf toe dat de € 100 miljard van de EU 'ver afligt van de werkelijke behoefte'.



Misleidend wishful thinking

De door de politiek verkondigde € 62 miljard is door puur wishful thinking tot stand gekomen. Het enorme tekort van de Spaanse banken werd kunstmatig op papier verlaagd door onder andere volkomen fictieve toekomstige winsten van ongeveer € 68 miljard van het benodigde bedrag af te trekken. Waar de diep in de problemen verkerende Spaanse banken deze winsten vandaan moet halen weet echter niemand, maar de politiek heeft op deze misleidende wijze een 'positief' bericht waarmee de naïeve burgerbevolking weer enige tijd gerustgesteld kan worden.

De Spaanse bankenstresstest is daarom niets anders dan de zoveelste afleidingsmanoeuvre voor het onmiskenbare feit dat de Spaanse vastgoed- en staatsschuldencrisis het land compleet boven het hoofd is gegroeid en de door Nobelprijs econoom Nouriel Roubini genoemde 'slow motion crash' van de eurozone daarom onverminderd doorgaat. (3)

Laatste restje vertrouwen wordt ondermijnd

Hoe wanhopig Europa is geworden blijkt wel uit het feit dat de Europese Centrale Bank uitzonderlijke stappen overweegt om de invloed van de kredietbeoordelaars te beperken. Niet de veel te hoge staatsschulden, maar deze ratingsbureaus krijgen nu paradoxaal genoeg de schuld van de torenhoge rente die de schuldenlanden moeten betalen. De ECB wil nu -exact zoals de Sovjet Unie dit jarenlang deed- zélf gaan bepalen hoeveel de onderpanden die de probleembanken in ruil voor de aan hen verstrekte kredieten moeten geven waard zijn. Mocht ECB president Mario Draghi dit plan, waar de Duitse Bundesbank fel op tegen is, toch doorzetten, dan dreigt ook het laatste restje vertrouwen van de financiële markten in de eurozone te verdwijnen. (4)



'ECB veroorzaakt bankrun'

De conclusie op Zero Hedge is veelzeggend: 'Het is duidelijk dat zodra het algemene publiek in de gaten krijgt dat de totale depositobasis van de ECB nu met volle vaart verloren is gegaan en enkel nog wordt gegarandeerd door officieel waardeloze schuldpapieren in wat de grootste en meest corrupte mislukking van kunstmatige waardebepalingen ooit is, het te laat zal zijn. En dan zal de ECB beweren dat echt niemand ooit had kunnen voorzien dat de bank zélf de aanzet zal hebben gegeven voor de uiteindelijke bankrun.' (5)

Xander - (1) Guardian, (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten, (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten,

(4) Zero Hedge, (5) Zero Hedge



Israël eist wachtwoorden van toeristen om hun privémail te kunnen lezen

Bron: Haaretz | 23 juni 2012
‘Uw paspoort en uw wachtwoord graag.’ Drie Amerikaanse toeristen moeten hun mail laten lezen aan veiligheidsdienst op Ben Gurion Airport.

Toeristen die naar Israël gaan en landen op Ben Gurion Airport in Tel Aviv kunnen de vraag krijgen of ze hun wachtwoord voor hun e-mailaccount willen geven. Drie Amerikanen met een Arabisch klinkende naam kregen volgens de Israëlische krant Haaretz deze vraag en werden tijdens een ondervraging verplicht hun email te laten lezen.



Arabische namen

Najwa Doughman (26) en haar vriendin Sasha Al-Sarabi (24) wilden Israël bezoeken. Doughman voor de derde keer en Al-Sarabi voor het eerst. Beide vrouwen zijn Amerikaans staatsburger. Hun families zijn van Palestijnse komaf. Op de luchthaven Ben Gurion werden ze na de landing streng ondervraagd. De medewerkers van de veiligheidsdienst vroegen onder waar of de vrouwen zich meer Arabisch dan Amerikaans voelden en waarom ze uitgerekend in Israël met vakantie wilden, en niet naar bijvoorbeeld Mexico of Canada. Doughman werd vervolgens gevraagd haar wachtwoord voor haar Gmail-account in te vullen voor de ondervrager.



Cel

Vervolgens las de ondervrager haar mail en chats door (Gmail kent ook een chatdienst) en scande de berichten op woorden als “Palestine”, “Israel”, “West Bank” en “International Solidarity Movement”. Ze sloeg ook een aantal e-mails, namen en telefoonnummers op. Na een periode van 8 uur (5 uur ondervraging en 3 uur wachten) krijgen de Amerikaanse vrouwen te horen dat ze Israël niet in mogen. De vrouwen worden vervolgens uitgebreid gefouilleerd op een manier die ze als vernederend en intimiderend beschouwen en worden in een cel op de luchthaven opgesloten. Na enkele uren worden ze op een vlucht naar Frankrijk gezet. Doughman heeft hun ervaringen beschreven op het weblog Mondoweiss.

Ook een derde Amerikaanse vrouw, Sandra Tamari, moest haar wachtwoord geven op de luchthaven. Zij weigerde dit te doen. Ook Tamari, een 42-jarige Quaker van Palestijnse afkomst, mocht Israël niet in.

Amerikaanse ambassade

Tamari neemt tijdens haar urenlange ondervraging op het vliegveld contact op met de Amerikaanse ambassade in Tel Aviv. Als ze om hulp vraagt, is de eerste vraag die haar wordt gesteld: “Bent u joods?” Als Tamari antwoordt dat ze een in de Verenigde Staten geboren christen is van Palestijnse afkomst, zegt de ambassademedewerker dat ze niets voor haar kan doen. Tamari beschrijft haar ervaringen in de Belleville News-Democrat, een regionale krant in Illinois.

De Israëlische veiligheidsdienst Shin Bet bevestigt volgens Haaretz de ondervraging van de drie Amerikanen en zegt dat de Israëlische staat toestaat dat toeristen om hun wachtwoord voor hun e-mailaccount wordt gevraagd.


80% van het goud dat de wereld bezit bestaat niet – Goud wordt gemanipuleerd!


CNBC Asia interviewde 's nachts GATA's Chris Powell met betrekking tot goud manipulatie door de centrale banken en het vermijden van papieren 'goud'. Powell verklaarde dat de manipulatie zal voortduren zolang de beleggers er niet voor kiezen om fysiek goud in hun eigen bezit te houden.

Wat betreft de goudprijs denkt Powell na over de echte vraag: "Wat de waarde of de prijs van goud zal zijn als de wereld ooit ontdekt, dat 80% van het goud dat het denkt dat het bezit - niet bestaat. Er zouden weleens niet genoeg nullen in de wereld kunnen zijn om achter het goud te zetten.

Chris Powell, secretaris en penningmeester van de Gold Anti-Trust Action Committee vertelde Bernie Lo op CNBC Asia, dat de centrale banken de goudmarkt blijven manipuleren, aangezien ze geïnteresseerd zijn in de ondersteuning van staatsobligaties en de dollar, en de rente laag houden. Powell waarschuwt dus voor "papieren goud" en zegt dat, “we investeerders ervan proberen te overtuigen dat als ze goud kopen, ze beter echt goud kunnen kopen - metaal.



Het is namelijk mogelijk om goud te kopen middels certificaten, wat zeer veel gedaan wordt… en dan heb je wellicht helemaal niets in handen.

Bron en verder lezen: Wealthwire.com en Beforeitsnews.com

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl

Zo beschermt u uw geld tegen de instorting van de euro

Veel Duitsers brengen hun (spaar)geld over naar Zwitserland

Volgens de Duitse financiële marktenexpert Reiner Back zijn professionele beleggers en investeerders die geloven dat de eurozone overeind zal blijven inmiddels een uitzondering geworden. Bijna allemaal bereiden ze zich voor op het einde van de faliekant mislukte Europese valuta unie. Het Duitse Handelsblatt heeft nu ook de 'kleine spaarder' uit de straat een serie tips gegeven om de steeds waarschijnlijker wordende instorting van de euro zo goed mogelijk te overleven:



1. Buitenlandse valuta

Wissel uw euro's om voor stabiele buitenlandse valuta zoals Canadese dollars, Zwitserse franken en Noorse kronen. Nee, u moet niet met een koffer vol geld de grens over steken (dat mag niet eens). Veel banken bieden hun klanten inmiddels de mogelijkheid een rekening te openen in een buitenlandse valuta.

Aangezien de rekeningen niet kunnen worden gebruikt voor het normale betalingsverkeer dienen ze uitsluitend als middel om u tegen een forse koersval van de euro of het uiteenvallen van de munt te beschermen. Wie meer risico wil nemen (en hogere rente wil ontvangen) kiest voor Poolse zloty, de Tsjechische kroon of de Mexicaanse peso. Ja, er heerst een drugsoorlog in Mexico, maar het land heeft nauwelijks schulden. Er worden ook Amerikaanse dollarrekeningen aangeboden, maar veel onafhankelijke financiële experts denken dat ook deze munt zal instorten, mogelijk al kort na de euro.

2. Aandelen in vreemde valuta

Beleggen in aandelen die in vreemde valuta zijn geprijsd heeft als voordeel dat men indirect van een dalende eurokoers kan profiteren. Aanbevolen zijn aandelen van grote bekende concerns zoals Nestlé of Coca-Cola. Het Amerikaanse Kepler Capital Markets heeft een lijst opgesteld van ondernemingen die een eurocrash naar verhouding zonder schade zullen overleven. Al deze concerns komen uit Zwitserland: Givaudan, Nestlé, Roche, Schindler Holding en Syngenta.

Voordeel: er kan flinke winst worden gemaakt als zowel de koers van het aandeel als de koers van de vreemde munt stijgt. Nadeel: aandelen zijn onderhevig aan koersschommelingen, en algemeen wordt verwacht dat de beurzen wereldwijd een grote klap zullen krijgen als de eurozone instort.

3. Staatsobligaties

Grote koersschommelingen zijn niet het probleem van staatsobligaties, wel het feit dat ze amper nog renderen - tenminste, als schuldpapieren van nog stabiele en dus veilig geachte landen zoals Duitsland worden gekocht. 10 jaar lopende Duitse staatsobligaties geven slechts 1,5% rente. Dat is niet eens voldoende om de inflatie te compenseren.

Niettemin zouden Duitse staatsobligaties de beste investering kunnen zijn als de euro uiteenvalt en de D-Mark opnieuw wordt ingevoerd. Dan wil namelijk iedereen Duitse staatspapieren hebben en zal de koers verder gaan stijgen.

Wie meer rente wil kan bijvoorbeeld Australische staatsobligaties kopen (3,05% voor de 10 jaar lopende). Australië is net als Duitsland een AAA land en bezit een schat aan -veelal zeldzame- natuurlijk hulpbronnen, waardoor het als een 'veilig' land wordt beschouwd. Nadeel van obligaties in andere valuta is dat ze onderhevig zijn aan wisselkoersschommelingen.

De Berenberg Bank in Duitsland heeft begin juni met groot succes een nieuw Fonds in het leven geroepen: 'Harde Valuta'. In slechts enkele weken stortten klanten er € 35 miljoen in. Het fonds investeert uitsluitend in landen met een lage staatsschuld, waaronder Zweden, Zuid Korea, Noorwegen, Polen, Australië en Canada.

Mexicaanse staatsobligaties leveren nog meer rente op: 5,7%. We schreven al dat er weliswaar enorme criminaliteit in het land heerst, maar dat de schulden laag zijn, in vergelijking met Duitsland slechts de helft (gemeten naar % van het BNP). Bill Gross van Pimco, één van de grootste beleggingsfirma's ter wereld, verklaarde onlangs liever op Mexico dan op Duitsland in te zetten.



4. Speculeren

Een snellere, maar gevaarlijkere manier is speculeren op bijvoorbeeld de ondergang van de euro. Zogenaamde knock-out opties zijn het populairst. Deze profiteren van krachtige koersschommelingen, zelfs als de euro instort. Het meest verhandelt worden euro/dollar put-opties (put= dalende koers, call= stijgende koers). Groot risico is dat je je geld kwijtraakt als de koers tijdens de looptijd van de opties de vooraf vastgestelde grens doorbreekt. Bovendien kun je naar je geld fluiten als de bank die de opties uitgeeft failliet gaat. Dit overkwam o.a. de beleggers van de Amerikaanse Lehman Brothers bank in 2008.

Omdat speculeren niet echt een geschikte manier voor 'de gewone man / vrouw' is wordt deze mogelijkheid hier niet verder besproken.

5. Goud, zilver en andere edelmetalen

'Goud is al 5000 jaar een valuta,' zegt James Turk, oprichter van het goudhandelsplatform Goldmoney. 'Ik denk dat goud in vergelijking met papieren valuta nog altijd ondergewaardeerd is.' De prijs van een ounce goud steeg in circa 10 jaar tijd van ongeveer $ 250 a $ 300 naar een piek van $ 1900 vorig jaar. Sinds die tijd is de koers zo'n $ 300 gezakt, maar velen verwachten dat deze daling slechts tijdelijk is.

Goud heeft zich tijdens eerdere crisis in de wereldgeschiedenis keer op keer bewezen en wordt dan ook als één van de meest waardevaste verzekeringen beschouwd. Diverse experts voorspellen voor de komende jaren een stijging van de goudkoers naar $ 2000 en mogelijks zelfs $ 5000 of $ 10.000. Volgens sommigen is zilver tegenwoordig een nóg betere belegging, aangezien de koers van zilver naar verhouding sneller is gestegen. Wie zijn koopkracht op peil wil houden tijdens en na een grote ineenstorting koopt tastbaar goud in de vorm van munten en/of staafjes (dus geen goud op papier). Deze zijn ook bruikbaar voor ruilhandel, voor het -overigens erg onwaarschijnlijke- geval dat de complete maatschappij totaal instort. (1)

1   ...   9   10   11   12   13   14   15   16   17


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət