Ana səhifə

Inhoudsopgave nieuwsbrief 156 – 25. 06. 2012


Yüklə 8.96 Mb.
səhifə5/17
tarix26.06.2016
ölçüsü8.96 Mb.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   17

Bankrun Griekenland gaat door

Het wordt met de dag duidelijker dat er in de EU afspraken zijn gemaakt om berichten over in problemen geraakte banken en bankruns zoveel mogelijk uit de media te houden. In Griekenland is desondanks de paniek toegeslagen omdat veel burgers bang zijn dat het land na de verkiezingen uit de eurozone zal moeten treden en er totale chaos zal ontstaan. Volgens een topbankier haalden de Grieken daarom in de laatste paar dagen 500 tot 800 miljoen euro van hun rekeningen bij de grootste Griekse banken af; bij de kleinere banken zou dat tussen de 10 en 30 miljoen euro zijn geweest. (1)

Volgens sommige analisten zou de overweldigende meerderheid van de Grieken echter in de eurozone willen blijven. Daar zijn twee belangrijke redenen voor: ze hopen nog jaren op de pof te kunnen blijven leven van de rest van Europa en beseffen dat het feest definitief voorbij is als de drachme terugkeert, omdat hun levensstandaard dan fors zal dalen. Daarnaast vertrouwen de Grieken -duidelijk niet gespeend van enige zelfkennis- de door-en-door corrupte politici en machtige rijke familieclans voor geen cent. Alleen het toezicht van de eurozone zou hen nog enigszins in toom houden.

'Syriza is catastrofaal'

Wat er op en na de verkiezingsdatum 17 juni zal gebeuren is uiterst onzeker, vooral nu er in de extreemlinkse Syriza partij, die volgens de meeste peilingen de grootste partij zou worden, een conflict is uitgebroken. Syriza prominent Nikos Hanias is met veel tamtam uit de partij getreden en verklaart nu openlijk dat het catastrofaal zou zijn als Syriza zelfs maar één uur aan de macht komt, omdat de partij volgens hem 'gevaarlijk is voor het Griekse volk en voor de toekomst van ons land'. Hanias zegt nu dat het volkomen onrealistisch van de partij is om te denken dat Griekenland het zonder de EU zou kunnen redden. (2)



Conflict Syriza (false flag?)

Het is niet ondenkbaar dat het conflict bewust pal voor de verkiezingen is uitgebarsten en werd veroorzaakt door de gevestigde politieke orde. Het zou namelijk zeker niet voor het eerst zijn dat een politieke partij of beweging die zich verzet tegen de globalistische doelstellingen van de NWO-elite van meet af aan geïnfiltreerd werd met één of meerdere 'mollen', die op cruciale momenten voor een 'false flag' conflict zorgden en de partij op deze wijze bij de kiezers in diskrediet brachten. Ook in eigen land zijn daar -weliswaar nauwelijks te bewijzen- voorbeelden van te vinden: denk aan de ondergang van de LPF en recent het conflict rond PVV-dissident Hero Brinkman.



Griekse minister dreigt met het leger

Hoe de vork precies in de steel zit bij Syriza zal mogelijk nooit duidelijk worden, maar de dreiging dat er na de verkiezingen inderdaad totale chaos uitbreekt is dermate serieus dat de Griekse minister van Defensie, de voormalige generaal Frangoulis Fragos, het land heeft gewaarschuwd 'niet te twijfelen aan de capaciteiten van het Griekse leger. Ik herhaal: het leger houdt zich in. Maar het is een sterke, stille macht, die als dit noodzakelijk is een oorverdovend lawaai zal maken.' (2) De Grieken weten heel goed dat dit ondanks de relatieve zwakte van het leger geen loos dreigement is, aangezien het land in 1967 al eens eerder slachtoffer werd van een militaire staatsgreep.



Rijken bang voor lynchjustitie

Dat ingrijpen door het leger in een waar bloedbad zou kunnen ontaarden blijkt wel uit het feit dat er meer dan 100.000 illegale vuurwapens in het land zijn. Dat beweert althans de steenrijke Griekse reder Harrys Vafias, die zijn land langzaam maar zeker ziet afglijden naar anarchie. Het geweld neemt hand over hand toe, er wordt steeds meer ingebroken en een rijke vriend van hem werd onlangs ontvoerd, 20 dagen vastgehouden en kwam pas vrij na het betalen van een grote som losgeld. Volgens Vafias durven de rijken steeds minder vaak met hun dure auto's de straat op omdat ze bang zijn aangevallen of zelfs gelyncht te worden. (3)



EU belooft Grieken minder bezuinigingen

EU president Herman van Rompuy verzekerde gisteren dat er alles aan gedaan zal worden om Griekenland in de eurozone te houden. Omdat de EU doodsbang is voor een kettingreactie hebben de Brusselse fascisten toegezegd opnieuw te willen onderhandelen over de bezuinigingen in Griekenland. Alle Griekse partijen beloven hun kiezers minder te bezuinigingen dat door de EU wordt geëist, zeker nu Spanje helemaal geen extra bezuinigingen kreeg opgelegd na de € 100 miljard bailout van zijn bankensysteem. De Troika gaat er overigens sowieso vanuit dat Athene zich opnieuw niet aan de afspraken heeft gehouden die het land moest maken in ruil voor de honderden miljarden steun uit Europa. (4)



Niemand over om ons te redden

Het grote Zuid Europese chantagebedrog gaat dus gewoon verder, waarbij er keer op keer weer met nieuwe uiterst kostbare bailouts en hulppakketten wordt gestrooid. De Duitsers en Nederlanders staan immers toch wel garant. Probleem: als straks daardoor ook bij ons het geld op is, zal er niemand over zijn om ons te redden. En dan stort de hele eurozone alsnog als een kaartenhuis in elkaar.

Xander - (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten, (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten, (3) Focus

(4) Financial Times Deutschland




Expert waarschuwt, ‘Houd oogje in de lucht voor UFO’s tijdens de Olympische Spelen
• UFO-expert Nick Pope zegt, grote zomerse evenementen zoals de Olympische Spelen zouden een prime time voor een buitenaardse ontmoeting kunnen zijn

• Ministerie van Defensie heeft plannen gemaakt voor de slechtste scenario’s - aanval en invasie

• 'We moeten voorbereid zijn op zelfs het meest schijnbaar ondenkbare'


Een Britse UFO-expert sluit niet uit dat UFO’s en aliens zich tijdens de Olympische Spelen in Londen plotseling zouden kunnen vertonen. Nick Pope was twee decennia werkzaam voor het Britse ministerie van Defensie en deed tussen 1991 en 1994 onderzoek naar UFO meldingen. Hij concludeerde op basis van zijn studies dat de waarnemingen grote implicaties hadden voor de nationale veiligheid en de luchtveiligheid.



Olympische slotceremonie

“In overheidskringen wordt algemeen aangenomen dat ‘buitenaardsen’ ons al decennialang hebben weten te detecteren via onze televisie- en radiouitzendingen,” zei Pope. Hij voegde toe dat een massa event deze zomer de uitgelezen mogelijkheid is voor buitenaardse schepen om zich te presenteren aan de mensheid.

“Als buitenaardsen onze psychologie hebben bestudeerd, kunnen ze kiezen om op een belangrijke datum in ons luchtruim te verschijnen,” aldus de UFO-expert. “De dag van de Olympische slotceremonie (12 augustus 2012) is een populaire datum...”

Overheid op het ergste voorbereid

Pope merkte op dat de overheid ook is voorbereid op het ergste scenario, zoals bijvoorbeeld een buitenaardse invasie. Dan zou de luchtmacht Eurofighter Typhoons en Rapier raketten inzetten. Nick Pope is bekend vanwege zijn betrokkenheid bij de ‘X-Files van Groot-Brittannië’. Sinds hij het ministerie van Defensie in 2006 verliet, heeft hij lezingen en interviews gegeven over zijn kijk op het bestaan van UFO’s.



FALSE FLAG ALERT: Former British MoD insider warns for alien invasion during London Olympics.

Londense Olympische Spelen 2012 Samenzwering Blootgelegd

Vóór 9/11 en 7/7 waren er aanwijzingen in het Illuminati Kaartspel, strips, Hollywood films en tv-programma's, voor de gebeurtenissen die pas later zouden plaatsvinden.

Ook heeft de BBC een serie uitgezonden, een nucleaire explosie tijdens de Olympische Spelen in Londen afschilderend. De serie bevat diverse aanwijzingen die suggereren, dat de Illuminati achter het maken van deze serie zitten, en dat daarom de gebeurtenissen die de serie laat zien, worden gepland in de echte wereld!

Er zijn ook aanwijzingen die suggereren dat de Illuminati een aanslag op de Londense metro hebben gepland. Beide plotten kunnen worden gestopt als er genoeg mensen zich bewust worden van deze informatie, en de Illuminati zodoende worden gedwongen om hun plannen te annuleren… Geef het door!



Illuminati Attack London Olympics 2012. NEW!!

Geüpload door BLAMM50 op 8 jan 2012

De Illuminati zijn harteloos minded. Kijk alstublieft zorgvuldig en probeer de boodschap in deze video te begrijpen. Blijf veilig en bescherm uw familie!

BlackJack_Nuclear_Bomb_on_London_Olympics_Opening_Ceremony_7_27_2012_SPREAD_THIS

Ritueel-toneelstuk-beijing-over-london-aanslag

Kijk hier naar de video die binnen 5 minuten van YouTube was verwijderd…

Bron: Dailymail.co.uk - Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl

Van geldzucht naar fraude: een kleine stap
Medisch Dossier legt twee onthutsende statistieken bloot over Big Pharma: in 2011 stond die te boek als de meest frauduleuze bedrijfstak ter wereld, en bleken medicijnen dodelijker te zijn dan het verkeer – met één sterfgeval per veertien minuten in alleen al de Verenigde Staten.

Deze zorgelijke feiten lokken twee voor de hand liggende vragen uit: waarom heeft dit niet de krantenkoppen gehaald en waarom steigeren onze politici niet en eisen ze niet onmiddellijk toezicht? Het antwoord daarop is te vinden in een andere statistiek over de farma-industrie: voor elke pond of dollar die aan onderzoek wordt uitgegeven, wordt nog eens het dubbele besteed aan reclame en marketing, inclusief politieke lobby en beïnvloeding van de pers.

Rupert Murdoch’s krant The Australian accepteerde onlangs een niet bekend gemaakte som geld van de farma-industrie om een serie zogenaamd ‘onafhankelijke’ artikelen over gezondheidsbeleid te publiceren. Murdochs zoon James zit in het bestuur van de ‘Commissie maatschappelijk verantwoord ondernemen’ van de Britse geneesmiddelengigant GlaxoSmithKline, die externe aangelegenheden die ‘zouden kunnen leiden tot ernstige gevolgen voor het bedrijf en zijn reputatie’ beoordeelt; het gaat dan om externe factoren als The Times, The Sun, The Sunday Times en misschien Sky TV, die alle mede onder controle staan van James.

http://www.medischdossier.org/archief/jaargang_14/nummer_6/artikel_822/van_de_hoofdredactie_geldzucht.html

http://www.medischdossier.org/archief/jaargang_14/nummer_6/artikel_823/dossier_farmaceutische_industrie_redder_der_mensheid_of_simpele_melkkoe.html

Veel onderzoek naar nieuwe medicijnen deugt niet. Negatieve onderzoeksresultaten worden vaak achtergehouden. Wetenschappers en de farmaceutische industrie zijn eerder geneigd om positieve artikelen naar buiten te brengen dan negatieve, schrijft RTL. Onderzoekers zouden onder grote druk staan om met successen te komen en zouden vaak slechts selectief publiceren over hun bevindingen.

"Onderzoekers in de farmabusiness staan onder grote druk om met successen te komen. Ze kunnen vaak de verleiding niet weerstaan en gaan dan maar heel selectief publiceren wat ze gevonden hebben. Dat is de patiënt neppen” aldus hoogleraar Huub Schellekens.

http://www.nd.nl/artikelen/2012/juni/09/-medicijnonderzoek-deugt-niet

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Peuter sterft enkele dagen na vaccinaties (B)
Vlaamse Xandro (1,5 jr) werd op 25 mei gevaccineerd met het BMR-vaccin en is op 3 juni "aan een hartaanval" overleden. Het kindje kreeg de inentingen, hoewel hij een half jaar geleden de luchtwegeninfectie RSV had opgelopen en daarna was blijven sukkelen met zijn gezondheid. Is/was het in het medisch circuit dan geen algemeen bekende regel dat een ziek kind NOOIT mag worden ingeënt ?

http://www.initiativecitoyenne.be/article-kind-en-gezin-onderzoekt-overlijden-peuter-in-ronse-106524983.html

Overlijden Xandro : uitslag autopsie was te voorspellen !

http://www.initiativecitoyenne.be/article-overlijden-van-xandro-uitslag-van-de-autopsie-was-te-voorspellen-106675102.html


EU bereidt beperking geldopname bij cashautomaten voor bij Griekse exit

Financieel | actueel nieuws | 13 Juni 2012



Europa heeft plannen klaar om het afhalen van cash bij geldautomaten te beperken, grenscontroles te herinstalleren en kapitaalcontroles uit te voeren doorheen de eurozone, mocht Athene beslissen de euro te verlaten. Dat meldt het persbureau Reuters op basis van uitlatingen van EU-officials. Reuters voegt eraan toe dat niemand met wie werd gepraat verwacht dat Griekenland de eurozone daadwerkelijk zal verlaten.

In Griekenland ligt het uiterst linkse Syriza van Alexis Tsipras op kop in de peilingen voor de verkiezingen van volgende zondag. Die partij wil het bestaande akkoord met het IMF en de EU opnieuw onderhandelen, wat tot een exit uit de eurozone zou kunnen leiden.

De Belgische minister van Financiën Steven Van Ackere had eind mei al gezegd dat het de verantwoordelijkheid van elk land van de eurozone apart was om voorbereid te zijn op eventuele problemen. Vooral moet worden gekeken hoe bankruns en kapitaalvlucht kan worden vermeden.

De leden van de Eurogroup Working Group hebben ook gepraat over een eventuele opschorting van het Schengenakkoord, dat het visa-vrij verkeer van mensen tussen 26 landen van de EU regelt. http://www.express.be/business/nl/economy/eu-bereidt-beperking-geldopname-bij-cashautomaten-voor-bij-griekse-exit/169926.htm


Insider: Ondergrondse bases & Nephilim bestaan echt

Vertaling: Marion van der Kleij, 14 juni 2012 - door: Carolyn Hamlett


“Als de wereld van vandaag meer kwaad aanvoelt dan 20 of 30 jaar geleden, verbeeldt u zich dat niet…

We hebben nu slechte vertegenwoordigers onder ons in fysieke vorm, die wel degelijk menselijk lijken, maar dat niet zijn.”

Na het lezen van “Subterranean Secrets” door Fritz Springmeier, wil ik reageren op een aantal opmerkingen van uw lezers. Ik weet dat het onderwerp over hybriden en Nephilim vrij ver gaat, maar niet zo ver wanneer beschreven in termen die mensen gewend zijn:

Vanuit mijn leven als voormalige multi-generationele dienaar in de organisatie, die heeft gewerkt aan “Het Plan” om de Nieuwe Wereld Orde (NWO) uit te voeren, kan ik u zeggen dat grote ondergrondse bases bestáán, en dat er veel bizarre projecten zoals genetische manipulatie en hybridisatie (kruisingen met o.a. buitenaardse rassen) hebben plaatsgevonden voor vele jaren.

Met betrekking tot “Jack’s” commentaar, zijn vragen over hoe zoveel medewerkers van de stedelijke of ondergrondse faciliteiten hierover konden blijven zwijgen: Er zijn hierop verschillende antwoorden…

1) Eerst en vooral, in het leger en in de organisatie, die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het plan voor de Nieuwe Wereld Orde, krijgt niémand een dergelijke verantwoordelijkheid, tenzij hij of zij is getest en in staat is om alle activiteiten en informatie geheim te houden.

2) Sommige militaire bases besteden bepaalde projecten uit aan “civiele” bedrijven, die niet-militairen inhuren, aan wie een geheimverklaring wordt afgegeven, pas nadat ze verschillende tests achter de rug hebben, waarvan er één is om hun werk geheim te kunnen houden. Mijn ex-man werkte aan geheime projecten, maar toch heeft hij helemaal nooit iets onthuld over de basis, of zijn werk daar.

3) Er zijn mensen “in dienst” in de ondergrondse faciliteiten, die daar zijn voor het leven.

4) Iets om in gedachten te houden, zijn de zeer reële top secret programma’s, die reeds bestonden tijdens de Tweede Wereldoorlog, waaraan vele betrokken mensen toegewijd genoeg of angstig genoeg waren om het allemaal geheim te houden. Mijn ex-schoonvader was een codebreker op een geheime locatie, bekend als “The Farm” (De Boerderij). De werkelijkheid van alles in “The Farm” was zodanig, dat als er een breuk in de geheimhouding zou ontstaan, de hele boerderij met al zijn inwoners hoog de lucht in geblazen zou worden, binnen een handomdraai.

Een andere voormalige vriend van mij, een gepensioneerde kernfysicus, die ook tijd doorbracht in “The Farm”, werd daarnaast toegewezen om te werken aan het H-Bom project in Los Alamos. Ook hij heeft te zwijgen over zijn werk.

Tot op de dag van vandaag zijn de details van de operaties op deze twee plaatsen, “The Farm” en Los Alamos, duister gebleven door handhavers, die er voor zorgen dat het grote publiek nooit de waarheid krijgt te horen, en de waarheid niet zal geloven als het wordt verteld.

BOVENNATUURLIJK KWAAD

Veel mensen hebben het over Nephilim, maar zijn ze klaar om te geloven dat de Nephilim een realiteit zijn? Wat als iemand naar voren kwam om te zeggen dat ze in feite geloven dat de Nephilim echt zijn, zou deze persoon worden geloofd? Ik wet dat mensen de hele dag over Nephilim zouden kunnen praten, maar als iemand naar voren kwam om te zeggen dat hij uit eerste hand ervaring heeft, dat de Nephilim inderdaad vandaag de dag bestaan op aarde, zou deze persoon niet worden geloofd. Denk eens na: Omdat je het niet kunt zien, omdat je het niet kunt horen, betekent niét dat het niet bestaat.

Honden zijn in staat om frequenties te horen, die niet hoorbaar zijn voor het menselijk oor. De aarde lijkt vlak, maar is het niet. In deze fysieke wereld zijn er gassen die we niet zien, maar desondanks bestaan. Er zijn radiogolven, microgolven en andere frequenties die we niet zien of horen, maar ze bestaan wel degelijk! Veel van wat we niet begrijpen vandaag de dag is niet omdat we niet intelligent genoeg zijn om het te begrijpen. De simpele waarheid is, dat we de nodige informatie missen voor een juiste analyse. De informatie bestaat en kan worden bewezen, en zal binnenkort worden vrijgegeven aan de wereld. Maar het zal gegeven worden in een verdraaide vorm (zij draaien immers alles om) voor een bepaald agendapunt, de agenda die een fysieke hiërarchie van de macht moet ondersteunen, een organisatie die door sommigen de Illuminati wordt genoemd.

Hebt u ooit deze ervaring gehad? Je bent op reis, en je bent in een grote stad…, je kan het niet helpen, maar je voelt een sfeer van kwaad dat hangt als een deken over die stad. Je ziet het niet, maar je kunt het voelen. Eigenlijk, je verbeeldt je het niet! Net zoals we burgemeesters en ambtenaren in de fysieke wereld hebben, zijn er in het bovennatuurlijke, vorstendommen toegewezen aan specifieke regio’s, die de agenda van een georganiseerde regerende macht dienen. Sommigen kennen deze macht als het koninkrijk van de duisternis.

En er is inderdaad een zwaardere aanwezigheid van die duisternis hier op aarde. Het is voor het doel van het allerlaatste stadium van “Het Plan”. In deze laatste fase wordt het bovennatuurlijke gecombineerd met het fysieke, hetgeen zal uitmonden in een spirituele globale wereldorde. Veel mensen die niet geloven in het bovennatuurlijke of in supermensen (hybriden) of buitenaardse wezens, zullen dat spoedig wel doen. Deze agenda maakt deel uit van “Het Plan”, een plan dat vele eeuwen geleden werd geschreven…

Een plan dat vele generaties mijn familie bloedlijn heeft gediend. Hoewel velen beweren Gods eindtijd plannen te kennen, heb ik het plan gekend en gediend dat juist in strijd is met alles wat van een Heilige, Rechtvaardige Schepper is. Alles wat ik deel, is uit mijn persoonlijke ervaring, tenzij ik anders aangeef. Wat ik zal delen, is waarschijnlijk anders dan alles wat je hebt gehoord. Velen van jullie zullen het niet geloven, althans in het begin.



NEPHILIM

“Nephilim” is de samenstelling van hybridisatie, niet alleen van fysiek DNA, maar dat van een “geestelijke” hybridisatie: het combineren van menselijk DNA en menselijke geest met die van een andere “geest”-creatie, die naar het lijkt niet op deze fysieke aarde bestaat.

Maar omdat onze ogen die andere “geest”-schepping niet zien, betekent dit niet dat het niet bestaat, noch betekent dit, dat het zich soms niet manifesteert of voortplant. Het is een kwestie van een ontbrekend gegeven, zodat men die mogelijkheid kan begrijpen.

Iemand vroeg me onlangs of ik in mijn leven getuige ben geweest van bovennatuurlijke manifestaties of rituele magie. Mijn eerste gedachte was, Ja, elke dag, zolang ik me kan herinneren, voor de gehele duur dat ik werkte voor de machten van de duisternis.

Mijn volgende gedachte was, dat ik nooit de term “magie” toepaste op alles wat ik ooit heb gedaan of heb ervaren. Dat wanneer men het bovennatuurlijke begrijpt, er niets magisch of mysterieus aan is.

Het onderwerp Nephilim is slechts een klein deel van mijn levenservaringen, toen ik werkzaam was in wat ik noem “de organisatie”. Het project van het creëren van fysieke lichamen voor een duistere geestelijke hiërarchie is reëel. Het was echt genoeg en verontrustend genoeg voor mij, dat ik mijn hele leven opgaf, mijn identiteit, alles waar ik en mijn familie in geloofden en heel ons leven voor hadden gewerkt.

Het project van het creëren van deze composieten (samenstellingen, hybriden) is letterlijk waar het bovennatuurlijke Kwade een ontmoeting heeft met de fysieke weg. Dus, als de wereld vandaag meer kwaad voelt dan het 20 of 30 jaar geleden deed, is dit geen verbeelding.

De aanwezigheid van het kwaad op deze aarde is geïntensiveerd voor de laatste fase van “Het Plan”. We hebben momenteel kwade vertegenwoordigers onder ons in fysieke vormen, die wel degelijk menselijk lijken, maar dat niet zijn. Ze zijn een combinatie van het menselijke en het “bovennatuurlijke”, die in staat zijn te werken in beide gebieden. Ik weet dat dit op het eerste gezicht klinkt als fantasie, maar na verloop van tijd zul je zien dat het helemaal geen fantasie is. Deze kwade (hybride) vormen zijn allemaal ter voorbereiding van deze laatste fase van “Het Plan”, dat veel méér is dan een fysiek plan voor de wereldwijde dominantie over de mensheid.



Eerste reactie van Tony Blizzard

Laat mij toevoegen dat ik een ex-stiefzoon heb (het huwelijk is niet meer wat het geweest is), die zijn moeder en ik een jaar universiteit hebben laten volgen. Hij ontmoette bij dat college een jongeman van zijn leeftijd, die min of meer natuurlijk en afgezonderd in de bergen leefden voor bepaalde tijd. Het blijkt dat deze jongeman de zoon was van een van de echt machtige mensen met geld in dit land en de wereld.

Hij vertelde aan mijn stiefzoon dat hij in principe wegliep van al die rijkdom en uiteindelijk vertelde hij hem waarom. Hij zei dat zijn vader hem verzorgde om het bedrijf te leiden en het over te nemen. Hij werd uitgenodigd voor een zakelijke bijeenkomst, die plaatsvond in de grote zaal van het VN-gebouw in New York, waar die lange tafel staat, die vaak te zien is op foto’s van de VN.

De man zwoer het volgende: Zijn vader zette hem in de ‘Peanut Gallery” om de notulen van de vergadering te bekijken. De aanwezigen waren enkelen van ‘s werelds beste topmannen. David Rockefeller zat aan de ene kant van de lange tafel, met inbegrip van de vader van de medestudent van mijn zoon. Aan elke kant was de stoel aan het andere eind leeg. Toen alles gereed was, begonnen deze mensen, die ons dagelijks leven regeren door middel van de economie, enzovoort, met een lied dat resulteerde dat de duivel materialiseerde in de lege stoel. Daarna werd een echte zakelijke bijeenkomst gehouden. Mijn stiefzoon, met behoorlijke intelligentie, was ervan overtuigd dat deze jongeman noch gek was, noch een spelletje met hem speelde, maar volkomen oprecht was.

Dit zet alles wat er gaande is in een totaal ander perspectief. Wie zou beter weten, hoe economisch “de wereld af te persen” dan Satan? Wat voor soort persoon zou hierin meegaan? Degenen die WETEN dat het bovennatuurlijke bestaat; hoe komt het dan dat zij niet weten, dat God niet zal toestaan dat het kwaad uiteindelijk overwint?

Eerlijk gezegd zou mijn reactie vergelijkbaar zijn als van de zoon, zo ver weg als mogelijk wegvluchten. Maar uiteraard zijn er genoeg mensen in de wereld, die bereid zijn om satan te dienen voor tijdelijk werelds voordeel, zoals zijn vader.

Ik onderhoud voor enige tijd de verkoopautomaten in een Californische gevangenis en ontmoette daar een gevangene, die een duivel aanbidder was en in de gevangenis zat, omdat hij en anderen, mensen van de straat in een busje trokken, ze doodden en dingen deden als het eten van hun hart, terwijl het nog klopte, als een manier om de duivel te dienen. Toen ik hem vroeg waarom hij in godsnaam zoiets zou doen, antwoordde hij: “Je zou het niet geloven, al het geld, de posities, de vrouwen, wat je maar wilde, kun je krijgen”. Maar natuurlijk, het was allemaal van korte duur, want nu was hij hier in de gevangenis. Hij beweerde nu een christen te zijn, wat vaak oplichterij is, maar niet altijd.

Volgens bijbelse profetie is onze tijd nu, de tijd waarin de duivel wordt ontketend en losgelaten op de aarde om zoveel mogelijk zielen te verleiden als hij kan. Het lijkt er zeker op dat die dingen zich ontvouwen…

Je zult ontdekken dat de laatste fase van “Het Plan”, de overname van de wereld, vrij eenvoudig en direct in lijn is met christelijke profetie. Het plan is om Lucifer (Satan) in al zijn grote en overweldigende pracht en praal te tonen aan de wereld, als Jezus Christus voor de christenen (of de god van enige andere religie voor die bepaalde gelovigen). De meesten zullen meteen geloven dat God uiteindelijk is teruggekomen om de planeet zelf te regeren, en zullen meer dan 100% samenwerken. Velen, ook gelovigen!, zullen extatisch zijn en nooit twijfelen aan de mogelijkheid van bedrog.

Wanneer je Hamlett’s verklaringen aandachtig leest, besef je dat de zogenaamde “reptielen”, in werkelijkheid Lucifers bende van gevallen engelen zijn, nu beter bekend als demonen. Heel veel mensen werken actief samen met deze machtige, maar zeer slechte entiteiten, de meesten voor de gek houdend en denkend dat ze Gods terugkeer bespoedigen. Velen van hen aanbidden demonen in de praktijk, en vele anderen zijn actief betrokken bij media / religieuze / educatieve / overheid / financiële controle: alles wat de menselijke gedachtengangen beïnvloedt (mind control).

Satan en zijn demonen weten dat zij nog maar weinig tijd hebben, om hun plan te voltooien en de mensheid te verleiden. Satan is echter een overwonnen vijand! Daarom kan alleen Jezus je beschermen.

‘Wordt nuchter en waakzaam. Uw tegenpartij, de duivel, gaat rond als een brullende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden…’ 1 Petr. 5:8

‘Hij (Jezus) heeft de overheden en machten ontwapend en openlijk tentoongesteld en zo over hen gezegevierd.’ Kol. 2:15

Zie ook:


Where-are-all-the-deep-underground-military-bases-part-2

Mike-hoggard-de-moeder-van-alle-geheimen

Transhumanisme-agenda-superras-dna-manipulatie

Project-camelot-anthony-sanchez-over-Dulce-en-Project-Leonid

Nieuwe-sos-song-naderende-apocalyps

Bron: Henrymakow.com - Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl




10 schokkende feiten over plastic – ‘Plastic soep’
De vervuiling door plastic neemt gigantische vormen aan. In de oceanen vormt zich een ‘plastic soep’. Gelukkig zijn er mensen die hier wat tegen doen. Plastic Whale bijvoorbeeld verzamelt PET flessen en ander plastic afval om een speciale designboot te bouwen en anderen bewust te maken van het probleem.

HetkanWel sprak Rob Veldt over hoe Plastic Whale het plastic probleem wil oplossen, en zet de schokkendste feiten over de plastic soep voor je op een rijtje…
1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   17


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət