Ana səhifə

Inhoudsopgave nieuwsbrief 156 – 25. 06. 2012


Yüklə 8.96 Mb.
səhifə3/17
tarix26.06.2016
ölçüsü8.96 Mb.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   17

Zie prof. Klaus Berger, Manna, meel en zuurdesem (Ten Have 1999), en de in dat boek genoemde literatuur.

Wat geeft de overheid onze kinderen: levensgevaarlijke harddrugs of levensgevaarlijke medicijnen ?

Juni 2012

Geachte Minister Vandeurzen,

Gegroet iedereen die bekommerd is om de gezondheid van onze kinderen,

Graag uw aandacht voor methylfenidaat. Het is een stof die ernstig inwerkt op het functioneren van de hersenen. Uw Nederlandse collega Edith Schippers heeft deze stof onlangs naar aanleiding van een aantal dodelijke ongevallen op lijst nummer I van de verboden middelen geplaatst naast speed, heroïne, cocaïne, ecstasy, LSD, … ( cfr http://www.rijksoverheid.nl/ministeries/vws/nieuws/2012/06.html.html )

Wat blijkt nu ? Deze stof methylfenidaat zit ook in Rilatine/Ritalin wat de laatste jaren in toenemende mate courant aan onze jongeren gegeven wordt om het probleem van ADHD beheersbaar te houden!

Een doktersvoorschrift tovert dus een hard-drug om tot een geneesmiddel … !

We zitten dus met een heel tegenstrijdige toestand : eenzelfde stof methylfenidaat is



  • enerzijds verboden als harddrug wegens levensgevaarlijk en wordt daarom zwaar bestraft

  • anderzijds toegelaten als medicijn wegens ‘genezend’ en wordt daarom terugbetaald

Gezond verstand concludeert dat iets niet klopt. Dit gevoel neem nog toe als je de bijsluiter leest ( wat aangeraden wordt ten stelligste op voorhand volledig te doen ! ) :

* het is enkel bewezen te ‘werken’ in de leeftijdsgroep tussen 6 en 18 jaar …

* je mag het ook niet doorgeven aan iemand anders ook al heeft hij precies dezelfde problemen want het kan gevaarlijk zijn …

* maar neem vooral kennis van de waslijst bijwerkingen ( cfr hieronder )

Conclusie:


  • het geneest niet

  • het kost handenvol geld aan de gemeenschap

  • het is levensgevaarlijk

  • het heeft vele risico’s op ernstige bijwerkingen

  • het is het actieve bestanddeel van een wettelijk verboden harddrug

  • het verhoogt de kans om verslaafd te worden aan cocaïne ( cfr National Institute on Durg Abuse )

Ons lijken dat voldoende argumenten om het gebruik van Rilatine/Ritalin eens heel kritisch tegen het daglicht te houden …
Hoogachtend, Peter Vereecke

'Euro was stealth creatie VS van Europa' - Deutsche Bank: Spaans begrotingstekort door bailout naar 20%

Financiële markten verliezen ook vertrouwen in Italië - Deutsche Bank ziet dodelijke bedreiging voor voortbestaan Europese Monetaire Unie



Niet één politicus heeft de kiezers eerlijk durven zeggen dat de euro van meet af aan bedoeld was om de Verenigde Staten van Europa te kunnen oprichten.

Na een zoals verwacht kortdurende hosannastemming over de € 100 miljard hulp aan de Spaanse banken heeft de Deutsche Bank een behoorlijk ontnuchterende studie gepubliceerd waarin wordt gesteld dat het Spaanse begrotingstekort als gevolg van de zaterdag overeengekomen megabailout kan gaan stijgen naar een duizelingwekkende 20%, maar liefst 17% hoger dan volgens de eurozone is toegestaan. Niettemin blijft de Spaanse premier Rajoy beweren dat hij een geweldige deal met de EU heeft gesloten omdat zijn land nu niet net als Griekenland en Portugal extra zou hoeven te bezuinigen - een sprookje.

Het is nog steeds niet duidelijk hoeveel de op omvallen staande Spaanse banken nodig hebben, maar het zal minstens € 50 miljard zijn en mogelijk zelfs € 120 miljard. De reden dat het Spaanse begrotingstekort dreigt te exploderen is dat alle kredieten die de Spaanse banken uit het EFSF en ESM ontvangen in de Spaanse begroting moeten worden opgenomen. Mocht er € 120 miljard nodig zijn dan zal daarmee een grens worden bereikt waarop Spanje zich niet meer via de kapitaalmarkten kan herfinancieren. Sowieso zal de druk op de staatsobligatiemarkt door de bailout fors gaan toenemen.

Italië = Spanje = Griekenland

Het uur van de waarheid komt wanneer het IMF een stresstest van de Spaanse banken heeft uitgevoerd. Als het begrotingstekort inderdaad richting de 20% gaat zal Spanje niet aan nieuwe bezuinigingen kunnen ontkomen, ook al beloofde premier Rajoy dat deze niet nodig zijn (1). Maar we zagen gisteren al dat beloftes van Europese politici tegenwoordig aan buitengewoon snel bederf onderhevig zijn en dat Spanje in alle opzichten het nieuwe -en daarom niet meer te redden- Griekenland is. Ook de Franse bank Société Générale ziet het somber in voor Spanje en denkt dat het land niet zal kunnen ontkomen aan verdere afwaarderingen (3).

Volgens het gerenommeerde Bloomberg heeft de Spaanse bailout ook Italië in het vizier gebracht. Na een aanvankelijke daling vanochtend is de rente over Italiaanse staatsobligaties alweer aan het stijgen. Italië heeft een schuld van € 2 biljoen en moet iedere maand voor € 35 miljard aan schatkistpapieren zien te verkopen om te kunnen blijven functioneren. Hoewel het Italiaanse begrotingstekort -weliswaar via een rekentruc- op 3% lijkt uit te komen stijgt de staatsschuld binnenkort naar 120% van het BNP.

DB ziet 'dodelijk bedreiging' voor monetaire unie

Op 13 juni gaat Italië aan € 6,5 miljard proberen te komen. Groot probleem is dat buitenlandse investeerders steeds vaker wegblijven bij de staatsobligatieveilingen, waardoor het land almaar afhankelijker is geworden van de financiering door de Italiaanse banken, die op hun beurt massaal geld lenen van de Europese Centrale Bank. Deutsche Bank econoom Thomas Mayer ziet daarom een groot gevaar nu investeerders ook in Italië hun vertrouwen aan het verliezen zijn. 'Dan komt de ECB in de vuurlinie te liggen en dat zou potentieel een dodelijke bedreiging voor de Europese monetaire unie kunnen zijn.' (2)

Gezien de gigantische omvang van de Italiaanse staatsschuld zou een bailout via de ECB voor Duitsland en Nederland wel eens onacceptabel kunnen zijn. 'De ECB zal waarschijnlijk opnieuw staatsobligaties moeten gaan opkopen, maar er zullen een hoop mensen van deze obligaties af willen omdat ze vrezen dat Spanje het volgende Griekenland is en Italië het volgende Spanje,' gaf Lex Van Dam van Hampstead Capital LLC als commentaar (2).

Spaanse bailout 'krankzinnig'

De bekende en door het establishment gehate Britse EU parlementariër en eurocriticus Nigel Farrage noemde de Spaanse bailout, die bedoeld is om de euro overeind te houden en tot meer integratie te komen, 'krankzinnig' en een 'versterking van de mislukking' van de Europese eenheidsmunt. Volgens hem moet zo snel mogelijk worden ingezien dat de Zuid Europese lidstaten nooit tot de eurozone hadden mogen toetreden, omdat we daardoor nu een decennium van economische malaise in gaan. De socialist Ken Livingstone, in het verleden een groot voorstander van het nooit tot stand gekomen Britse lidmaatschap van de euro, moest hem voor de camera's gelijk geven.



'Euro was stealth creatie VS of Europa'

Beide politici zijn het er over eens dat de invoering van de euro feitelijk de 'stealth' creatie van de Verenigde Staten van Europa was. Het grote probleem is dat de politici in Europa dit nooit eerlijk tegen hun kiezers hebben verteld, reden waarom burgers in veel landen steeds bozer worden op hun leiders nu ze zien dat zij degenen zijn die moeten bloeden voor deze waanzinnige eurodroom. Daarnaast gaat de vergelijking met de VS niet op, mede omdat het de Amerikanen 100 jaar én een burgeroorlog kostte om één gemeenschappelijke munt in te voeren. Ook Livingstone erkent nu dat de Europese volken nooit hun identiteit zullen willen opgeven en dat een handelsblok daarom het maximaal haalbare en meest gewenste is voor ons continent. (4)

Xander - (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten, (2) Bloomberg, (3) Zero Hedge, (4) YouTube


Partijen burgeroorlog Syrië dreigen elkaar met chemische wapens

Iran dreigt opnieuw met aanval op Israël als Westen militair ingrijpt in Syrië



Syrische islamistische rebellen.

De Syrische opstand is op een de facto burgeroorlog uitgelopen nu Alawitische en Soenitische moslims elkaar in steeds meer plaatsen bevechten en ook de Koerden er binnenkort bij betrokken lijken te worden. Veel gevaarlijker nog: vanochtend waarschuwde Iran dat de Syrische rebellen op het punt staan chemische wapens te gebruiken die afkomstig zijn uit het arsenaal van de vorig jaar vermoorde Libische leider Gadaffi. In het Westen en Israël rinkelden onmiddellijk de alarmbellen en wordt gevreesd dat het regime van Bashar Assad mogelijk zelf de inzet van chemische wapens overweegt. Mocht één van de partijen inderdaad deze wapens gaan gebruiken, dan lijkt een Arabisch-Westerse militaire interventie niet meer te vermijden.

Een paar dagen geleden beschuldigden de rebellen de Syrische luchtmacht er al van boven diverse steden gifgas te hebben gesproeid waardoor mensen het bewustzijn zouden hebben verloren. Deze berichten bleken echter niet te kloppen. 'Ieder bericht dat het Syrische leger chemische wapens zou hebben gebruikt is bedoeld om de weg vrij te maken voor de terroristen om deze wapens in te zetten en het Syrische leger en de regering van die misdaad te beschuldigen,' aldus een verklaring van Teheran.

Alawieten, Soenieten, Christenen en Koerden

Het Syrische conflict gaat niet langer enkel tussen de regering in Damascus en de diverse islamistische rebellengroepen. Het bloedbad in Houla was een tragisch keerpunt. Alawieten en Soenieten beschuldigden na afloop elkaar van het plegen van deze gruwelijke massamoord op met name vrouwen en kinderen. Sindsdien kwamen beide bevolkingsgroepen ook in Latakia met elkaar in botsing en wordt gevreesd voor meer 'Houla's'.

De christelijke gemeenschap lijkt eveneens bij de opstand betrokken, mede omdat de Syrische minister van Defensie en enkele hoge militairen christenen zouden zijn. Daarnaast is het aanstellen van de Koerdische banneling Abdel Basset Sayda als de nieuwe leider van de Syrische Nationale Raad een slecht voorteken. Dit lijkt erop te wijzen dat ook de Koerden, die één vijfde van de bevolking uitmaken, zich in het conflict zullen mengen. Tot nu toe slaagden de Koerden erin zich afzijdig te houden.

Iran dreigt opnieuw Israël

De Iraanse brigadier-generaal Massoud Jazaeri waarschuwde gisteren in een officiële publicatie van de Revolutionaire Garde dat de bondgenoten van Assad in het geval van een Westerse en/of Arabische interventie 'ervoor zullen zorgen dat de agressors het conflict niet zullen overleven. Het Zionistische regime en de belangen van de vijanden van Syrië bevinden zich allemaal binnen schootsafstand van het verzet.' Eerder dreigde president Assad al diverse malen met een aanval op Israël en het in brand steken van het Midden Oosten als het buitenland hem zou proberen af te zetten. (1)



Russen willen geen interventie

Gisterenavond onderstreepten de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov dat Assad wat Moskou betreft mag vertrekken, maar alleen als de Syriërs daarmee instemmen. Sancties en militair ingrijpen blijven voor Rusland, dat zich vierkant achter de regering in Damascus opstelt, taboe. Ook Obama's plan om 5000 hoofdzakelijk uit Rusland afkomstige gewapende VN waarnemers naar Syrië te sturen werd door Moskou afgewezen. (2)



Vonk

De Syrische tragedie wordt groter en groter. De strijd in het land eist dagelijks tientallen nieuwe slachtoffers en het Rode Kruis waarschuwt dat meer dan 1 miljoen Syriërs dringend hulp nodig hebben. Het is daarom de vraag hoe lang het nog duurt voordat één van de betrokken -binnenlandse of buitenlandse- partijen besluit dat het tijd is om in te grijpen of het conflict tot over de landsgrenzen uit te breiden. Dat zou dan wel eens de lang gevreesde vonk kunnen zijn die de hele regio zou kunnen doen exploderen.

Xander - (1) DEBKA, (2) DEBKA
HAARP storms slam Canada

zaterdag 9 juni 2012 22:02:06

100% of readers think this story is Fact. Add your two cents.
Evidence is emerging that the bizarre superstorms that recently exploded across Canadian skies were ignited by HAARP. According to researchers, including phycisist Dr. Fran De Aquino, HAARP has a public profile mission and a covert, hidden agenda. Some investigators also assert that HAARP technicians are testing the advanced Tesla technology's ability to affect weather. The latest outbreak of stunning storms thundering across the Great White North tend to lend credence that the atmosphere is
being manipulated and weather may be in the process of being weaponized.

Terrifying storms follow on heels of mystery sounds

The skies were torn apart over Canada last month. With little warning, bizarre clouds rapidly materialized and then all hell broke loose. Long time residents testified that they'd never seen anything like it.





Video capture of HAARP storms over Ottawa, Canada



HAARP outbreak over Windsor, Ontario, Canada - HAARP outbreak over Sarnia, Ontario, Canada

The terror storms relentlessly slammed into the sleepy communities.





Odd cloud formations attributed to HAARP

Startled people raced for cover seeking safety from the sudden fury erupting all around them. Some people that observed the storms say they did not seem natural.

Were the storms artifically created? If they were generated, how, and by what?




HAARP and weather wars

Researchers have been claiming for some time that HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) technology is creating bizarre weather patterns and freak storms. Projecting high energy pulses into the ionosphere affects the troposphere and the layers of atmosphere beneath it.


HAARP facility in northern Alaska, USA

Certain investigators believe such storms are experiments that may lead up to future HAARP Weather Wars with Russia and China.






Weather warfare [Image via Elements of War]

During 2011 and well into 2012 the residents of Windsor, Ontario heard an incessant, maddening hum that rose and fell in intensity.

Neither geomagnetic nor subterranean harmonics can account for a pulsating noise that lasted the better part of a year. Any noise made by solar flares interacting with the geomagnetic field or earth core-mantel harmonics are transitory lasting only a few hours to a day or so at most.

Some investigators of the mysterious sound believe it may have been propagated by energy pulses transmitted from HAARP. [Are HAARP Frequency Pulse-Waves Driving People Mad?]




Now that the noise has abated monster storms are pounding Windsor as well as Ottawa and Sarnia, Ontario.



Anomalous storms

Researchers claim that HAARP generated storms are anomalous. They point to tell-tale cloud formations that—while rarely seen in nature—defy statistics and appear with regularity when created by energetic HAARP torsion vortex waves.




Strange, oblong, roiling clouds assuming bizarre tubular shapes are often associated with HAARP storms.

Other formations include clouds twisted into peculiar configurations by oscillating bands of intense energy disturbing the atmosphere, "cellular" formations, and rippling rainbow affects.
Eerie cellular clouds invade the sky

The storms over Canada exhibited many of these phenomena.



Astounding video record of HAARP storms

The following is an amateur video compiled by observers of the incredible storms that charged across Canadian skies from May 25th to 27th, 2012: http://www.youtube.com/watch?v=noAxRPQ0pFQ&feature=player_embedded


Signature of refracted pulse waves in cloud

HAARP capabilities

While most researchers think that HAARP is mainly for ionosphere research and weather manipulation, some claim that the powers incorporated into the high frequency technology goes far beyond weather control.



HAARP artificially induced ionic aurora

Brazilian phycisist Dr. Fran De Aquino makes the startling assertion in a scientific paper that HAARP can not only take control of the weather, but cause earthquakes, trigger volcanic eruptions, influence gravity and manipulate time itself. [Physicist: HAARP Manipulates Time]

Whether HAARP actually has such fantastic powers remains to be proven, but the people of Canada may have experienced a small taste of HAARP's storm generating capability.

‘HAARP’s Covert Agendas – The Big Picture’,



http://www.bibliotecapleyades.net/haarp/esp_HAARP_10.htm

http://www.bibliotecapleyades.net/esp_HAARP.htm#menu

http://gizadeathstar.com/?s=HAARP
Iraanse staatsmedia pleiten voor kernwapens om Israël en Westen te verslaan

Iraanse strateeg: Israël bestaat alleen nog omdat het kernkoppen bezit - Iraanse generaal dreigt met aanval op 'kankertumor Israël' als Westen ingrijpt in Syrië - Israël: Bij oorlog mogelijk evacuatie 3 miljoen mensen naar Negev woestijn



De laatste strijd om het voortbestaan van Israël lijkt steeds dichterbij te komen.

Het Iraanse staatspersbureau Fars, dat wordt gecontroleerd door de Revolutionaire Garde, heeft een officieel commentaar gepubliceerd waarin Alireza Forghani, een strategische expert in het kamp van opperleider Ayatollah Khamenei, zegt dat de islamitische wereld het recht op het bezit op kernwapens moet opeisen zodat Israël kan worden vernietigd en Amerika en Europa kunnen worden verslagen. Eerder dit jaar pleitte Forghani openlijk voor een preventieve Iraanse aanval op de Joodse staat.

Afgelopen zondag schreef Forghani dat 'de fatwa van imam Khomeini verklaarde dat alle islamitische landen islamitisch bloed hebben. Daarom zou de islamitische wereld moeten opstaan en schreeuwen dat een kernbom ons recht is, zodat de dromen van Amerika en Israël worden verstoord.'

'Kernbom is ons recht'

'Het bezit van een kernbom is ons recht. Israël zou al 30 jaar geleden totaal zijn vernietigd, maar bestaat nog vanwege het veronderstelde bezit van kernkoppen,' aldus Forghani.

'De islamitische republiek (Iran) kreeg na de overwinning van de revolutie in 1979 te maken met de harde realiteit dat zijn vijanden de enige ware islamitische republiek ter wereld omver probeerden te werpen. Deze vijanden worden aangevoerd door Amerika, met samenwerking van zijn Europese en sommige Aziatische bondgenoten, en gebruiken voortdurend de VN, de NAVO en andere internationale organisaties voor hun doel de (Iraanse) regering omver te werpen.'

Gebruik kernbom past in islamitisch begrip van 'vrede'

De islamitische wereld heeft overigens al lang kernwapens. Pakistan bezit naar schatting 110 kernbommen die hoofdzakelijk zijn bedoeld om de nucleaire dreiging van aartsvijand India tegen te gaan. 'Daarentegen heeft Iran duidelijk de VS, Europa en Israël op het oog,' gaf Erick Staklebeck van het Amerikaanse CBN als commentaar.

Iran beweert voortdurend dat het enkel een vreedzaam nucleair programma heeft, maar daar zouden in hun eigen ogen ook kernwapens onder kunnen vallen omdat hiermee het door Teheran gehate Zionisme -Israël en zijn bondgenoten in Amerika en Europa- kan worden vernietigd, dat immers wordt gezien als de vijand van de islamitische visie op 'vrede': een wereldwijd Kalifaat waarin enkel plaats is voor moslims en de islam. (1)

'Klaar om kankertumor Israël weg te vagen'

Brigadier-generaal Mohammad Reza Naqdi, commandant van de Iraanse Basij milities, verklaarde tegenover het Libanese TV-station Al Manar dat 'alle volken in de regio klaar staan om deze kankertumor (Israël) weg te vagen. De reactie op iedere agressie (tegen Syrië en/of Iran) zal de bevrijding van Quds (Jeruzalem) zijn.' Syrië, Iran en de islamitische terreurbeweging Hezbollah hebben voor dit doel een gezamenlijk oorlogscommando opgericht.

De theocratische heersers in Iran zijn er op grond van eeuwenoude hadiths van overtuigd dat een Westerse aanval op Syrië en/of Iran en de daarop volgende massale tegenaanval op Israël de komst van de Mahdi, de islamitische messias, zal inluiden.

3 miljoen Israëliërs naar woestijn bij raketaanval

In Israël heeft de Thuisfront commandant van het leger in de regio Tel Aviv, kolonel Adam Zusman, gewaarschuwd dat de circa 2 tot 3 miljoen inwoners van de metropool en aangrenzende plaatsen zullen moeten worden geëvacueerd als er inderdaad een massale raketaanval op Israël komt, vooral als deze raketten onconventionele (chemische, biologische of radioactieve) ladingen bevatten. Deze mensen zullen waarschijnlijk naar de zuidelijke Negev woestijn worden gebracht. (3)

Christenen met enige kennis van de Bijbelse profetieën zullen hierbij ongetwijfeld moeten denken aan Openbaring 12:14. 'En aan de vrouw (in het Oude Testament veelal symbool voor Israël) werden de twee vleugels van de grote arend gegeven om naar de woestijn te vliegen, naar haar plaats, waar zij onderhouden wordt buiten het gezicht van de slang, een tijd en tijden en een halve tijd.'*

Xander


* Slechts één van de vele uitleggingen van deze profetie.

(1) Arutz 7, (2) World Net Daily, (3) DEBKA


1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   17


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət