Ana səhifə

Inhoudsopgave nieuwsbrief 156 – 25. 06. 2012


Yüklə 8.96 Mb.
səhifə4/17
tarix26.06.2016
ölçüsü8.96 Mb.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   17

Credit Suisse: ESM zal falen, Frankrijk over 2 maanden volgende slachtoffer

IMF: Nog minder dan 3 maanden de tijd om de eurozone te redden - Twee werkdagen na eerste Spaanse bailout: Nu al sprake van nóg een bailout



De Amerikaanse zakenbank JPMorgan constateert in heel Europa de opkomst van anti-EU partijen. De info klopt niet helemaal, aangezien ook de PVV zich uit de eurozone wil terugtrekken.

Slechts vier maanden werkte de vorige noodoplossing om de euro in stand te houden, het herkapitaliseren van Europese banken met goedkope kredieten van de Europese Centrale Bank. Credit Suisse denkt dat de nu bedachte truc om via obligatietransfers hetzelfde te doen al na 2 maanden zal zijn uitgewerkt en dat de EFSF/ESM noodfondsen dan geen geld meer zullen hebben om het volgende slachtoffer van de schuldencrisis, Frankrijk, te redden. Dat zal het einde van de eurozone betekenen - tenzij Duitsland en Nederland weer met honderden miljarden euro's over de brug komen en de instorting daarmee voor korte tijd uitstellen. Of de Duitsers echter zo gek zullen zijn om de peperdure verkiezingsbeloften van de Franse socialisten te betalen -verlaging pensioenleeftijd naar 60, terwijl de Duitsers over enige tijd waarschijnlijk 20 jaar langer moeten doorwerken (5)- is echter maar zeer de vraag.



Kas Zuid Europa is leeg

Griekenland, Portugal, Ierland, Spanje en ook Frankrijk - ze willen niet meer bezuinigingen, zoveel is wel duidelijk. Maar omdat de kas na jarenlang veel te veel geld uitgeven leeg is dringen deze landen sterk aan op miljardenhulp zonder voorwaarden. Dat leek Spanje afgelopen zaterdag te lukken toen het € 100 miljard voor zijn falende bankensysteem van de EU wist los te peuteren, zonder dat het land hier ook maar iets tegenover hoefde te stellen. We schreven gisteren al dat de Duitse centrale bank constateerde dat het Spaanse begrotingstekort hierdoor naar een onvoorstelbare 20% dreigt te stijgen.

De rente over de Spaanse staatsobligaties steeg vandaag zoals verwacht naar een nieuw eurorecord. Spanje zou daarom mogelijk nu al een tweede bailout nodig hebben, terwijl de inkt van de eerste bailout nog amper is opgedroogd (3).

Alleen Duitsland en Nederland kunnen de euro nog redden

'Portugal kan Griekenland niet redden, Spanje kan Portugal niet redden, Italië kan Spanje niet redden (zoals absoluut zeker overduidelijk zal worden), Frankrijk kan Italië niet redden - maar Duitsland kan wel Frankrijk redden,' vat Credit Suisse de situatie in de eurozone samen. Het EFSF/ESM, dat bij lange na niet groot genoeg is om Spanje én Italië te redden -laat staan ook Frankrijk-, is afhankelijk van de miljardenbijdragen van Duitsland en Nederland. Komen die binnenkort niet met nieuwe gigantische garanties over de brug dan is het gedaan met het ESM en daarmee met de eurozone. (1)



IMF: Nog minder dan 3 maanden

De oorspronkelijke positieve reactie van de beurzen en financiële markten op de Spaanse bailout duurde gisteren welgeteld 2 uur, en was na 6 uur volledig uitgewerkt. De volgende besmettingsgolf, die ook Italië en Frankrijk naar het financiële infuus zal doen smeken, kan daarom naar verwachting over uiterlijk een maand of 2 worden verwacht. Wat nog precies binnen de termijn van de financiële haai George Soros valt, die onlangs zei te verwachten dat de eurozone nog tot september heeft en dan zal instorten als de Duitsers (en Nederlanders) voor die tijd niet met nieuwe miljarden over de brug komen (2). Ook topbestuurder van het IMF Christine Lagarde verklaarde tegenover CNN dat de eurozone minder dan 3 maanden de tijd heeft om een instorting te voorkomen (3).

Xander - (1) Zero Hedge, (2) Zero Hedge, (3) CNN / Amanpour, (4) Zero Hedge, (5) KOPP




Dit apparaatje (100 dollar) ontdekt kanker voor het te laat is
Een groep wetenschappers van de Universiteit van Georgia hebben een simpel ademanalyse apparaat ontwikkeld dat uit de adem de stoffen selecteert en analyseert die aangeven dat je kanker hebt. In 80 procent van de gevallen had het apparaat het goed bij borst- en longkanker. Je kunt het ding zelf thuis bedienen en hij kost 100 dollar. Een prototype is klaar, maar de goedkeuring van de autoriteiten is er nog niet.

Bron: Daily Mail



Aanval op EURO 2012?
Dit is een vertaling van een bekende Poolse website aangaande een artikel over de voortzetting van de Nieuwe Wereld Orde. Het betreffende artikel van 26 mei 2012 is onlangs helaas verwijderd.

Apocalyps 2012

Een aantal mensen zegt dat de Apocalyps 2012 eraan komt, en dat er heftige dingen en veranderingen staan te gebeuren (naast alle heavy dingen die zich nu al afspelen).

Op de EU-23-5-2012-top in Brussel, en de NAVO-top in Chicago (21-24 mei) werd besloten tot een noodtoestand in de gehele wereld: de ‘Apocalyps 2012’, leidend tot de invoering van een Wereldregering (NWO, zoals dat vaker genoemd wordt). Minister-president Tusk (Polen) ontsnapte aan het eind van de vergadering, omdat hij niet kon verdragen wat hij een paar minuten eerder had gehoord…

Het proces werd een paar dagen geleden in gang gezet en werd gestart met de kunstmatige daling van de Zloty (Poolse munteenheid).

Het verhaal gaat dat het voortgezet zal worden met onder andere bombardementen en biologische massavernietigingswapens tijdens de Olympische Spelen en/of de EK voetbal 2012. En zelfs een UFO-confrontatie behoort tot de mogelijkheden.

Polen is een proeftuin, de Russische raketten zijn geïnstalleerd in de regio Kaliningrad en veel van de NAVO raketten staan gestationeerd in de Tsjechische Republiek.

Op het moment van concurrentie zijn de Poolse strijdkrachten verzwakt. Poolse vechter F16 ’s zijn op dit moment bezig met oefeningen in Alaska.

Een ‘false flag’ = een aanslag / aanval-ongeluk-ramp die georganiseerd en uitgevoerd wordt, omdat het van tevoren gepland is.

De machthebbers hebben al zo vaak een false flag aanslag gedaan, dat het niet vreemd zou zijn als ze dat nu weer gaan doen…. Bij, op of rond de Olympische Spelen of de EK voetbal 2012 is een optie. Vooral omdat de machthebbers ZELF al jaren aankondigen dit te gaan doen. Heel duidelijk zijn ze hierover, met beelden en teksten en symbolen, zoals ook vele van hun andere aanslagen werden ‘aangekondigd’; de mensheid werd op de hoogte gebracht, VOORDAT het werkelijk plaatsvond. Daar zijn inmiddels genoeg feiten en bewijzen van.

Wees voorbereid... niet uit angst, en weet wat er werkelijk gaande is.

Onderzoek zelf en bekijk de feiten…



Oorspronkelijk gepubliceerd door: alyaah wolnemedia.net

Zie ook:



EK-voetbal-2012-en-de-agenda-deel-I ; Fussball-em-keine-sau-will-die-karten

Bron: Olympiczion.nl - Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl




EU-regels ‘gezondheidsclaims’ voedingssupplementen
De nieuwe EU-regels over voedingssupplementen zullen alleen maar meer tot verwarring en misleiding leiden, ondanks dat firma’s en winkels nu bezig zijn om hun informatie aan te passen aan de restrictieve nieuwe Europese regels.

Slechts van een handjevol voedingsstoffen mag nog gezegd worden waar het voor is. Voor de meeste, zoals ook voor visoliesupplementen en probiotica, is het vanaf dit jaar verboden om er ook maar enige informatie over te verschaffen die toelicht waar het voedingssupplement voor gebruikt kan worden.

Voorbeeld: een getekend hartje op het etiket van een coënzym Q10-voedingssupplement is verboden. Het woord ‘energie’ mag er niet op staan. Dergelijke uitingen worden gezien als een gezondheidsclaim die niet is goedgekeurd door de EU-autoriteiten. Steeds meer zul je te maken krijgen met voedingssupplementen met een ‘etiket zonder informatie’. Hetzelfde geldt voor folders en websites.

Waartoe zal dit leiden? Wat gaan de bedrijven doen? Hoe denken de autoriteiten deze regels te gaan handhaven? Zo zul je niet verbaasd moeten staan wanneer je straks een coënzym Q10-voedingssupplement wél met de gezondheidsclaim ‘energie’ ziet. Is de fabrikant in overtreding? Nee, hij heeft gewoon vitamine B1 en wel 15% (!) van de ADH toegevoegd: 0,165 mg. Deze belachelijk kleine hoeveelheid is volgens de autoriteiten voldoende voor de claim ‘energie’. Daar lift de coënzym Q10 dan op mee.



Rockefeller Foundation voorspelt 13.000 doden

Published 11 June, 2012 | By airwave


De Rockefeller Foundation is een invloedrijke en machtige organisatie die wereldwijd opereert, en samenwerkt met o.a. het dubieuze WHO (World Health Organisation). In een Rockefeller Foundation document uit 2010 kwam onder andere dit ter sprake: De jaren 2010-2020 word de ‘doom scenario’, de 2012 Olympische bombardementen die 13.000 mensen gedood zouden hebben. Dit staat in het rapport van de Rockefeller Foundation genaamd: Toekomst-Scenario’s Technologie en Internationale Ontwikkeling (Scenarios for the Future of Technology and International Development)

Waarom publiceert zo’n machtige organisatie dergelijk iets in een document? Welk normaal persoon of bedrijf zou zoiets opperen en dat vervolgens nog eens in een document publiceren.Wat willen ze bereiken? Is dit een subliminale boodschap?

Er staan nog meer absurde ramp-benoemingen in het rapport:

onder andere een aardbeving in India en een tsunami in Nicaragua die volgen vlak na de Olympic bombings in 2012.

Zij praten hier letterlijk over scenario-planning! Om ons vervolgens allemaal compleet de kop in te drukken! Dit is niet de bestemming van de mens.

De Rockefeller Foundation beschrijft in datzelfde rapport hoe het publiek een meer autoritaire regering (ORDE UIT CHAOS) zal verwelkomen, en dat die regering een strakkere controle zal hebben over alle aspecten in samenhang met ons leven. Inclusief biometrische paspoorten voor de gehele wereldbevolking. Het document beschrijft hoe landen hun macht over hun eigen financiën verliezen als gevolg van enorme schulden. Waardoor ze de financiële soevereiniteit aan de bank-technocraten moeten overhandigen. Zoals nu en al een geruime tijd gaande is. Niemand die het vreemd vindt dat dit allang ergens beschreven (GEPLAND) was, door één van de meest invloedrijke wezens op financieel gebied?

Een organisatie met dit soort rapporten kun je als normaal gezond denkend mens niet serieus nemen, en het best zouden dit soort organisaties uit hun macht ontheven kunnen worden. Maar zulke bedrijven regeren wel mede de wereld. De Rockefeller Foundation is zeker niet de enige hierin, die dit soort absurde praktijken heeft. En hun machtige positie zwaar misbruiken en voor heel andere doeleinden gaan dan de opbouw van de wereld.

De nadruk ligt er dan ook op te gaan beseffen DAT dit soort dingen plaatsvinden, en HOE dat gebeurt en werkt. Zodat je bewust ervan wordt, waar een aantal organisaties werkelijk mee bezig zijn.

Of er nou Olympische bomaanslagen (en andere selfmade rampen) komen is op zich geen vraag meer. Al ligt het er aan of ze dit alles gaan uitvoeren ondanks dat vele mensen nu al weten wat er gaande is. Erg onlogisch zou je denken. Al hebben ze voor de massa-mindset het verhaal van de terroristen of andere 'aanvallers', waar de meeste mensen nog in geloven al vastgesteld. Alien invasie of bombardementen door valse vlag operaties, we adviseren mensen toch maar ver uit de buurt te laten blijven van dit zionistisch Olympisch feestje zo vlak voor de winterzonnewende van 2012.

Download hier het Rapport Rockefeller Foundation Document

Rockefeller Foundation: http://www.rockefellerfoundation.org

Posted in Olympic Zion News

http://olympiczion.nl/index.php/olympische-bombardementen-2012-staan-officieel-gepland/#more-269

Texas gaat kinderen chippen

The San Antonio Express-News | 13 juni 2012
Kinderen taggen is in de Verenigde Staten minder omstreden dan wapens microstampen.

Het Texaanse schooldistrict Northside Independent gaat komend schooljaar een proef doen met het chippen van kinderen. De identiteitsbewijzen van ongeveer 6.300 leerlingen zullen worden uitgerust met RFID-chips. Via deze chips kan worden bijgehouden waar kinderen zich bevinden en wat hun bewegingen zijn. De chips registeren ook het moment dat de leerlingen in de schoolbus stappen.

Volgens het schooldistrict zijn de chips ook handig bij het registeren van de aanwezigheid en afwezigheid van leerlingen. Overheidsgeld wordt toegekend op basis van het aantal aanwezige leerlingen. Een betere registratie kan scholen jaarlijks honderdduizenden dollars extra opleveren.

Schijnveiligheid - Wapens

De burgerrechtenorganisatie ACLU is tegen het chippen van kinderen. RFID-chips kunnen namelijk gemakkelijk door derden worden uitgelezen. Ook kunnen chips eenvoudig gedupliceerd worden. Dat kan leiden tot gevaarlijke situaties. Zo kan een kind met een chip gevolgd worden door bijvoorbeeld een ontvoerder, een pedofiel of een ouder die is verwikkeld in een voogdijstrijd. Als de chip van het kind gekopieerd is, denkt de school dat het aanwezig is en zal er geen actie worden ondernomen om het op te sporen.

Overigens bestaat er in de Verenigde Staten veel meer verzet tegen het markeren van wapens dan tegen het taggen van kinderen met een RFID-chip. Wetgeving om semi-automatische wapens te ‘microstampen’ wordt op verschillende fronten tegengewerkt. Met microstamping wordt een mechanisme bedoeld waarmee de huls van elke kogel die wordt afgevuurd van een uniek kenmerk wordt voorzien dat bij het gebruikte wapen hoort. Zo is in één oogopslag duidelijk met welk wapen geschoten is bij misdrijven, ongelukken en zelfmoorden. Politie en justitie zouden er erg blij mee zijn, maar de wapenindustrie en de machtige National Rifle Association. In de staat New York, waar binnenkort een debat over een wet plaatsvindt die microstamping verplicht stelt, heeft National Rifle Association gedreigd te verhuizen als de wet wordt aangenomen.

Vertragingstactieken

In Californië, waar al in 2007 een wet werd aangenomen die het microstampen verplicht, is de staat in een vertragingstactiekenstrijd met de wapenlobby belandt. Tegenstanders van de wet beweren dat microstamping in strijd is met bestaande octrooien. Een van de octrooien is tegen de zin van de uitvinder verlengd en houdt de inwerkingtreding van de wet tegen.

Volgens de wapenlobbyorganisatie NRA zou microstamping rechtmatige wapeneigenaren verdacht maken, terwijl de meeste misdaden worden gepleegd met niet-geregistreerde wapens.

Massale en wereldwijde vissterfte, dáár zit meer achter!

Watchman heeft e.e.a. bij elkaar ‘gevist’ voor u! juni 12, 2012


Zomaar wat artikelen van de afgelopen week over vissterfte vanuit de hele wereld:

http://www.gpb.org/blogs/passion-for-learning/2012/06/11/fish-kill-an-international-problem

http://news.discovery.com/earth/thats-not-sand-its-a-beach-of-dead-fish-120608.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2156007/The-sardine-apocalypse-Mystery-200-ton-shoal-dead-fish-washed-port-turned-sea-red-created-HUGE-stink.html

http://www.myfoxtampabay.com/story/18721756/dead-fish-fill-shore-of-polk-county-lake

http://www.thisisstaffordshire.co.uk/Mystery-surrounds-death-5-000-fish/story-16292504-detail/story.html

http://www.digitaljournal.com/article/326286

Zie ook: http://www.youtube.com/watch?v=is3obMMpi2Q

Hier nog wat meer massale vissterfte en meer!

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/category/mass-animal-deaths/page/3/

Ezechiel 38:20: De vissen in de zee, de vogels in de lucht, de dieren van het veld, al de kruipende dieren die op de aardbodem kruipen, en alle mensen die op de aardbodem zijn, zullen voor Mijn aangezicht beven. De bergen zullen omvergehaald worden, de bergwanden zullen instorten en alle muren zullen op de grond neervallen.

Hosea 4:3: Daarom treurt het land, en ieder die erin woont, verkommert, met de dieren van het veld en de vogels in de lucht. Zelfs de vissen in de zee worden weggenomen.

Sefanja 1:2-3: De dag van de HEER

2 Alles zal ik van de aardbodem wegvagen – spreekt de HEER. 3 Mens en dier zal ik wegvagen. Ik zal de vogels aan de hemel wegvagen en de vissen in de zee, alles wat de zondaars ten val heeft gebracht. En ik laat de mensen van de aardbodem verdwijnen – spreekt de HEER.

Wat een arrogante gedachte dat de mens in staat is om zomaar overal ter wereld specifiek tonnen vis te laten sterven. Of geven we die HAARP installaties voor het gemak overal de schuld van?



Ook Italië heeft mogelijk al over 2 weken bailout nodig

EU-Commissie heeft zinnen gezet op Duitse en Nederlandse belastingmiljarden



EU-Commissie fascist José Manuel Barroso wil zo snel mogelijk een bankenunie in de eurozone zodat Zuid Europa met vele miljarden overeind kan worden gehouden. Volgens de Duitse centrale bank zullen de belastingbetalers in de weinige financieel nog enigszins gezonde landen -dus met name Duitsland en Nederland- hier voor moeten opdraaien.

De enige nog overgebleven onafhankelijke kredietbeoordelaar, Egan Jones, verwacht dat Italië binnen 6 maanden net als Spanje een Europese bailout nodig zal hebben van zowel het bankensysteem als de staat zelf (3). Bloomberg econoom David Powell constateert echter dat de instorting van Italië veel sneller gaat. 'Italië zou waarschijnlijk tot een bailout gedwongen worden als de komende 2 weken net zo verlopen als de laatste 7 dagen.' De reden: de Italiaanse schuldenberg is veel groter dan die van Spanje, dat afgelopen zaterdag een -volgens Egan Jones pas eerste- bailout van € 100 miljard kreeg zonder dat het land daar ook maar iets tegenover hoefde te stellen. (1)

'Vergeet Spanje, Italië is de volgende in de rij voor een bailout.' Met deze woorden brak de Oostenrijkse minister van Financiën Maria Fekter gisteren met de gebruikelijke EU propaganda waarmee de crisis in de eurozone dagelijks wordt gebagatelliseerd (2). Vanzelfsprekend werd Fekter onmiddellijk tegengesproken, belachelijk gemaakt en verketterd, wat gezien de almaar groter wordende stroom leugens uit Brussel en de andere regeringszetels van de eurozone inmiddels een duidelijk signaal is dat ze niets anders de harde waarheid heeft gesproken.

Italië op weg naar insolventie

Ook de kille statistieken liegen niet: Italië is hard op weg volgens de definities van het IMF 'insolvent' te worden. Dit gebeurt zodra de gemiddelde kosten om de staatsschulden te financieren de grens van 680 basispunten bereiken. Vorige week stegen deze kosten van 538 naar 589 basispunten (5,89%). Als dit zo blijft dan heeft Italië in 2014 een officiële schuldenberg van 126% van het BNP - althans, als de economie niet sneller krimpt dan de verwachte 1,9% in 2012. Aangezien de krimp in de eerste 3 maanden van dit jaar al 0,8% bedroeg lijkt 1,9% een veel te optimistische schatting, zeker nu de eerste gegevens laten zien dat het tweede kwartaal nóg erger was.



Enorme Italiaanse schuldenberg

Hoewel Italië een kredietzeepbel à la Spanje heeft weten te vermijden en ook het begrotingstekort op orde heeft gekregen, is de schuldenberg van het land veel groter dan in Spanje, dat in dit opzicht overigens hard de kant van Italië opgaat. Als de kosten voor Italië om zijn schulden te (her)financieren niet heel snel flink dalen, dan dreigt Italië dus al over een week of 2 eveneens zijn hand te moeten ophouden bij de eurozone, die zoals bekend inmiddels grotendeels gefinancierd wordt door Duitsland en Nederland.



Duits en Nederlands belastinggeld voor zwakke banken Zuid Europa

De gevolgen daarvan beginnen nu ook tot in onze financieel nog als 'gezond' beschouwde kernlanden door te dringen. Zo moesten de Duitsers bij de meest recente staatsobligatieveiling plotseling een hogere rente betalen. Ook werd er minder geld opgehaald dan verwacht (4). De Duitse (centrale) Bundesbank heeft niet voor niets het plan van EU-commissie president Barroso om een bankenunie in de eurozone te creëren fel van de hand gewezen en 'gevaarlijk voor Duitsland' genoemd, omdat hierdoor enorme sommen belastinggeld uit de financieel gezonde landen zal worden gebruikt om de banken in de zwakke Zuid Europese landen overeind te houden (6). Volgens kredietbeoordelaar Fitch komt het toch al wankele bankensysteem in Europa sowieso onder steeds grotere druk te staan omdat steeds meer private partijen hun geld weghalen uit de eurozone. Met sommige banken in Zuid Europa gaat het zo slecht dat hun goedkope kredietvoorziening door de ECB in gevaar dreigt te komen (5).



Valse geruststellingen

Verwacht de komende weken echter de gebruikelijke ontkenningen door de gevestigde politieke en financiële orde, zodat de volken in Europa met een vals gerustgesteld gevoel de EK blijven kijken en daarna de Olympische Spelen. Dat het beleid om ten koste van alles aan de volkomen mislukte Europese eenheidsmunt vast te houden achter hun ruggen stap voor stap de welvaart en toekomst van henzelf en hun (klein)kinderen verwoest zullen de meesten jammer genoeg pas in de gaten krijgen als het te laat is.

Xander

(1) Zero Hedge, (2) Reuters ; (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten, (4) Deutsche Wirtschafts Nachrichten



(5) Deutsche Wirtschafts Nachrichten, (6) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Griekenland: Bankrun gaat door; Minister dreigt met inzet leger; Rijken vrezen lynchjustitie



Ondanks de honderden miljarden uit Europa weigeren de Grieken nog steeds de gemaakte bezuinigingsafspraken na te komen. De EU, doodsbang voor een domino effect als de Grieken uit de eurozone treden, gaat hen daar nu voor belonen en is bereid opnieuw te onderhandelen.

De Griekse bevolking wordt steeds nerveuzer naarmate de verkiezingsdatum 17 juni nadert, vooral omdat men bang is wat er daarna zal gaan gebeuren. De afgelopen dagen heeft de 'stille' bankrun in Griekenland zich versnelt en haalden de Grieken zo'n 800 miljoen euro van rekeningen af. De Griekse minister van Defensie, beseffende dat de bevolking over zo'n 100.000 illegale vuurwapens beschikt, dreigt inmiddels openlijk met het inzetten van het leger. Rijke Grieken, waarvan sommigen het slachtoffer worden van ontvoering voor losgeld, vrezen door de woedende bevolking te worden gelyncht.


1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   17


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət