Ana səhifə

Inhoudsopgave nieuwsbrief 147 – 06. 03. 2012


Yüklə 8.48 Mb.
səhifə11/17
tarix24.06.2016
ölçüsü8.48 Mb.
1   ...   7   8   9   10   11   12   13   14   ...   17

Het gaat over Leven

Er zijn dus 12 belangrijke onderwerpen die op dit moment volstrekt onhoudbaar zijn voor onze Aarde. Menselijk leven is van de meeste ervan afhankelijk. Je vraagt je af: hoe moeten mensen overleven als deze systemen, en de bronnen waarvan we afhankelijk zijn, slinken of ineenstorten?

Dat is een vraag die we ons allemaal nu direct moeten stellen. Want het tijdperk van goedkope brandstof, goedkoop geld, goedkoop water en goedkoop voedsel houdt op te bestaan. De toekomst van het leven op deze planeet vereist iets dat veel hoger is ontwikkeld dan de infantiele, egoïstische en zelfvernietigende levenshouding die de mensheid er tot nu toe op nahoudt.

Een geldsysteem dat gebaseerd is op schulden redt het niet. Alle fossiele brandstoffen vernietigen is de euforie van een gek. Mensen en dieren volstoppen met giftige, synthetische medicijnen is een vorm van medische krankzinnigheid. Al deze zaken zullen ophouden te bestaan.

De vraag is: wie zal deze toestanden overleven en wie zal aanwezig zijn om vorm te geven aan de volgende generatie, die zich bescheidener en met grotere wijsheid zal moeten gedragen?

Mike Adams

---

Link naar originele Engelse artikel op Natural News:



Twelve unsustainable things that will soon come to a disastrous end on our planet

http://www.earth-matters.nl/110/1814/politiek/twaalf-niet-duurzame-toestanden.html

[aarde; bedreiging planeet] [planeet aarde; oorzaken einde]




Het ongeziene imperium van de vrijmetselaars, de oliemagnaten en de mediatycoons
Vanaf het moment dat Chevron in 1938 olie ontdekte in Saoedi-Arabië dient de koninklijke familie van het land, het Huis van Saoed, als betaalmeester voor geheime militaire operaties van de Rothschild-familie.

De Saoedi’s sluisden in totaal $3,8 miljard door naar de Afghaanse mujahideen. Hun afgezant voor de Amerikanen was Osama bin Laden.

Nadat ze de Libische islamitische rebellen financierden om Gaddafi af te zetten spannen de Saoedi’s en despoten van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten zich in om het Syrische regime van Assad omver te werpen met als eindbestemming Teheran.

Mysteriescholen

Zowel het Huis van Saoed als kabbalistisch Israël delen een historie met hun vrijmetselaarbroeders van de Britse inlichtingendiensten die teruggaat tot de Egyptische mysteriescholen.

Het bankensyndicaat van de Illuminati stuurt al deze drie geheime genootschappen aan en controleert de wereldeconomie middels een monopolie van centrale banken en een hegemonie op olie, wapens en drugshandel.

Deze door de Rothschilds aangestuurde kabal van biljonairs traint rebellen binnen het joodse, christelijke en islamitische geloof om mensen te verdelen en winsten te maximaliseren.



Tsjaad

In Afrika boden de Saoedi’s decennia geleden steun aan het Nationaal Reddingsfront (NFS) dat opereerde vanuit bases in Tsjaad in een poging de Libische president Moammar Gaddafi af te zetten.

Het olieproducerende Tsjaad is een belangrijke pion voor Exxon Mobil. In 1990 evacueerden de VS 350 NFS-leiders met hulp van Saoedische financiering. De VS steunden het dictatoriale Keniaanse regime van Daniel arap Moi met $5 miljoen zodat het land NFS-leiders zou huisvesten die geweigerd werden in andere Afrikaanse landen. Arap Moi hielp de CIA later met geheime operaties in Somalië die opnieuw werden gefinancierd door de Saoedi’s.

Angola

Het Huis van Saoed financierde de Unita-rebellen van Jonas Savimbi in Angola die probeerden het regime van José dos Santos van de Volksbeweging voor de Bevrijding van Angola (MPLA) omver te werpen. Op verzoek van de CIA maakten de Saoedi’s miljoenen over naar Marokko om de training van Unita-rebellen te financieren.

Angola heeft een enorme oliereserve. In 1985 was 75 procent van de olieproductie van het land in handen van Chevron Texaco. In 1990 kwam 29 procent van de olie van Exxon Mobil bestemd voor de Amerikaanse markt uit Angola. In een jaarverslag van De Beers, een groep bedrijven die de diamanthandel op aarde domineert, wordt opgeschept over het opkopen van Unita-diamanten. Savimbi werd door president Reagan verwelkomd op het Witte Huis.

De Saoedi’s financierden ook het Renamo, het Mozambikaanse Nationaal Verzet. In de tachtiger jaren stuurden Saoedi-Arabië en Oman wapens naar Renamo namens Israël en Zuid-Afrika ten tijde van de apartheid.



Zaïre

In Congo-Kinshasa, het vroegere Zaïre, regeerde Illuminati-marionet Mobutu Sese Seko bijna vier decennia met ijzeren vuist. Hij moest namens de City of London de kobalt-, uranium- en molybdeenreserves bewaken die van essentieel belang zijn voor het Amerikaanse kernwapenprogramma. Zaïre is ook rijk aan koper, chroom, zink, cadmium, tin, goud en platina. Terwijl Mobutu verspreid over Zwitserse, Belgische en Franse bankrekeningen zo’n $5 miljard vergaarde leefde het volk in armoede.

Mobutu werd in de zestiger jaren benoemd nadat CIA-agent Frank Carlucci, later nationaal Veiligheidsadviseur en minister van Defensie onder Reagan, samenzweerde om de minister-president van Congo-Kinshasa Patrice Lumumba uit de weg te ruimen. Onder Mobutu hadden de VS militaire bases in Kitona en Kamina.

Soedan

In 1993 beschuldigde de Soedanese president Omar al-Bashir de Saoedi’s van het leveren van wapens aan het Soedanese Volksbevrijdingsleger (SPLA). Het zuidelijke deel van Soedan, waar het bevrijdingsleger zich probeert af te scheiden, is namelijk rijk aan olie.

In 1996 bood president Clinton militaire hulp aan Ethiopië, Eritrea en Oeganda. De hulp vertaalde zich in een offensief op de Soedanese hoofdstad Khartoem door het SPLA. De crisis in Darfur is het directe resultaat van Saoedische, Israëlische en Amerikaanse inmenging namens Big Oil.

Algerije

De Algerijnse oud-president Chadli Bendjedid beschuldigde de Saoedi’s van het financieren van de Bewapende Islamitische Group (AIG) als reactie op het Algerijnse protest tegen de Golfoorlog. Bendjedid moest aftreden en de olievelden konden worden verdeeld. De CIA hielp de AIG vervolgens naar Bosnië waar ze een einde maakte aan het voortbestaan van Joegoslavië.

Algerije is geen grote vriend van Big Oil. De Algerijnse oud-president Houari Boumédienne riep bij de Verenigde Naties op tot een eerlijke economische orde. De onafhankelijke Italiaanse oliemagnaat Enrico Mattei begon onderhandelingen met Algerije en andere OPEC-landen die hun olie wilden verhandelen zonder daarbij te maken te hebben met Big Oil. In 1962 stierf Mattei na een mysterieus vliegtuigongeval. De Franse oud-spion Thyraud de Vosjoli zei dat zijn inlichtingendienst erbij betrokken was.

Jemen

In 1975 stuurden de VS via Saoedi-Arabië $138 miljoen aan militaire hulp naar Jemen in de hoop een marxistische revolutie te ontketenen. Dat mislukte en het land splitste twee decennia lang op in Noord- en Zuid-Jemen. De VS, Saoedi-Arabië, Jemen en Oman spannen zich tot op de dag van vandaag in om nationale bewegingen van de grond te krijgen in het land dat grenst aan het Koninkrijk Saoedi-Arabië.

Tijdens de pogingen om Bosnië los te weken van Joegoslavië riep de Saoedische koning Fahd op een einde te maken aan het VN-wapenembargo. Toen het embargo was opgeheven financierden de Saoedi’s Bosnische moslims. Later financierden ze het Albanese Kosovo Vrijheidsleger (KLA) en de Albanese separatisten die de nationalistische regering van Macedonië aanvielen. De Saoedi’s financierden zelfs geheime operaties van de CIA in Italië om in 1985 te helpen een einde te maken aan de Italiaanse Communistische Partij (PCI).

News Corporation

Onlangs doneerde de Saoedische Prins Bandar, ook wel Bandar Bush genoemd, $1 miljoen aan de George Bush Presidential Library. Op de avond van 11 september 2001 rookte de prins sigaren op het Witte Huis met president Bush terwijl leden van de Bin Laden-familie werden geëvacueerd en het luchtruim voor al het overige verkeer was afgesloten.

Speelden de Saoedi’s slechts hun rol als historische betaalmeester in de uitvoering van 9/11? De directeur-grootaandeelhouder van News Corporation, spreekbuis voor bankierskrant de Wall Street Journal en de psychologische operatie Fox News, is Rupert Murdoch. De op één na grootste aandeelhouder van de corporatie is de Saoedische Prins Al-Waleed bin Talal.

Is Fox News een geheime mind control-operatie tegen het Amerikaanse volk die wordt overzien door de Rotschilds?

Bron: Theintelhub.com; Syria slams Saudi Arabia for fueling unrest

Gerelateerd:



  • Zeven dictators gesteund door de VS naast Mubarak

  • Presidentskandidaten VS steunen geheime operaties tegen onafhankelijke landen

  • Menigte Wall Street verenigt zich tegen propaganda: 'Fox News liegt!' (video)

  • De invloed van Murdoch en vaccins op de mensheid

  • Wat men niet zegt over Murdoch en News Corporation

http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=2232:het-ongeziene-imperium-van-de-vrijmetselaars-de-oliemagnaten-en-de-mediatycoons&catid=20:het-complot&Itemid=33

[vrijmetselaars; imperium] [oliemagnaten en mediatycoons; imperium] [olie en politiek]




Dierlijk gedrag: ramp voorbode - Duizenden dolfijnen ontvluchten de Californische kust?!

Geüpload door TheAlienProject op 28 feb 2012


Een grote ‘wilde vlucht’ van dolfijnen werd afgelopen donderdag op camera vastgelegd, toen verbaasde toeschouwers in een passerende boot een glimp opvingen van het fenomeen.

De opnamen van de enorme schare dolfijnen aan de oppervlakte werd gefilmd vanuit de ‘Dana Pride’, een boot voor het spotten van walvissen en dolfijnen, beheerd door Dana Point Whale Watch in het zuiden van Californië. De mega-cluster van dolfijnen wordt geschat op een aantal van bijna 2.000, veel groter dan een gemiddelde groep van ongeveer 12 dolfijnen. Maar wat was de oorzaak???


Waarschuwen dieren ons voor komende rampen?

Al vele duizenden jaren is bekend dat dieren voorspelbaar gedrag vertonen met betrekking tot gebeurtenissen in de natuur. Dieren reageren ook op het weer, waardoor primitieve stammen een beetje konden weten wat hen te wachten stond.

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl

[dierlijk gedrag; voorbode ramp] [rampen; voorspelling door dieren]



VN: delen grote Britse steden levensgevaarlijk door migrantenbendes



Gewelddadige rellen zoals vorig jaar augustus in grote Britse steden dreigen de komende jaren in heel Europa steeds frequenter te worden, totdat rond 2020 grote delen van veel steden totaal onleefbaar zullen zijn geworden.

Terwijl de gevestigde orde in de Europese media en politiek nog altijd de loftrompet steekt over het feit dat immigranten zo'n verrijking voor de samenleving zijn, laat de harde realiteit in steeds meer grote Europese steden zien waar deze 'verrijking' in werkelijkheid uit bestaat. Volgens professor Hamid Ghodse, de president van de Internationale Narcotica Controle Commissie van de VN, zijn delen van de grote Britse steden Manchester, Birmingham en Liverpool inmiddels 'no-go' zones geworden voor autochtonen omdat ze zijn overgenomen door drugs- en misdaadbendes die voornamelijk uit migranten bestaan. Zelfs de politie durft er niet meer te komen. Ghodse vergelijkt de situatie in deze steden zelfs met de gevaarlijkste gebieden in Brazilië en Mexico.

Leden van de linkse Britse Labourpartij, net zoals in de rest van Europa traditioneel grote voorstanders van immigratie, reageerden natuurlijk furieus op het jaarlijkse rapport van de VN topman, die de regering van Groot Brittannië aanspoorde om snel maatregelen te nemen omdat het land anders sociaal uit elkaar dreigt te vallen. De Engelse reguliere media (=staatspropaganda) waren er echter als de kippen bij om met zoals gebruikelijk andere statistieken en verklaringen van politieagenten te 'bewijzen' dat het in Manchester lang zo erg niet is als in bijvoorbeeld Rio de Janeiro.

Berlijn geteisterd door Poolse en Roemeense bendes

In Berlijn gaat het hard dezelfde kant op. In 2011 nam de criminaliteit in de Duitse hoofdstad op alle vlakken fors toe. Er waren vooral meer inbraken (+ 25%) die hoofdzakelijk worden gepleegd door Poolse en Roemeense bendes, die speciaal met dat doel de grens oversteken, hun slag slaan en weer vliegensvlug verdwijnen (2). Een Polen-meldpunt zoals de PVV dat in Nederland opzette kent Duitsland echter niet. Dat is immers niet politiek correct. Desondanks werd de misdaadexplosie al in 2004 voorspeld door de Duitse auteur Udo Ulfkotte in zijn boek Grenzeloos Crimineel. Hij werd er destijds publiekelijk voor 'afgemaakt', maar anno 2012 blijken zelfs zijn somberste voorspellingen overtroffen.



Terreur in Duits stadje

Overigens betreft het al lang niet meer enkel de grootste steden. Zo is bijvoorbeeld het Duitse stadje Uelzen eveneens in de greep gekomen van jonge criminele immigranten van Arabische en Oost Europese komaf. Ze plunderen winkels, randen willekeurig vrouwen aan en trekken zich niets aan van de politie. Zowel agenten als journalisten en redacteuren van kranten die hier over schrijven worden met de dood bedreigd, waarbij openlijk verwezen wordt naar het lot van anderen die hun mond weigerden te houden over de 'zegeningen' van de massale immigratie (3). Maar wat hen is overkomen komt natuurlijk óók niet in het nieuws. In een grotere stad als Bremen eisen migrantenbendes zelfs 'beschermgeld' van journalisten en politieagenten (!).

Terwijl de 'zegeningen' die migranten met zich meebrengen dus steeds groter worden, neemt tegelijkertijd ook de angst om hen te beledigen toe. Zo werd in de Duitse deelstaat Beieren een politiekalender verboden omdat er op enkele humoristische cartoons migranten waren getekend. 'Racistisch!' werd er natuurlijk onmiddellijk geschreeuwd, en dus moesten de 3000 exemplaren van de kalender van de muur worden afgehaald. (5)

Migrantenkinderen vaak autistisch

Het gezaghebbende Britse vakblad British Journal of Psychiatry publiceerde onlangs een zeer politiek incorrect Zweeds universitair onderzoek waaruit bleek dat kinderen van migranten veel vaker aan een autistische stoornis lijden en beperkte intellectuele capaciteiten hebben. Er is een duidelijk verband aangetoond met het land van herkomst van deze migranten; hoe lager ontwikkeld dit land is, des te groter is de kans dat de kinderen van deze migranten iets mankeert. De oorzaak lijkt gelegen in het feit dat zwangere immigranten vlak voor, tijdens en na de emigratie aan een hoge mate van stress blootstaan, wat van invloed is op de nog ongeboren vrucht. (4)



Motivatie serieverkrachter: islamitische cultuur

Omdat sommige moslims zich beledigd voelen door christenen die een kettinkje met een kruisje dragen heeft de Poolse luchtvaartmaatschappij LOT dit zijn medewerkers inmiddels verboden (6). De collega's van British Airways is dit om dezelfde reden al vele jaren verboden. Om even terug te gaan naar de andere kant van de Noordzee: onlangs werd in Londen de 23 jarige moslim Sunny Islam veroordeeld voor het onder bedreiging met een mes verkrachten van zeven vrouwen, waaronder een 15 jarige tiener (7). Zijn motivatie: ze liepen na zonsondergang nog op straat en het hoorde nu eenmaal bij zijn islamitische achtergrond (8). De doodsbange slachtoffers hebben levenslang, maar deze cultuurverrijker loopt over 11 jaar weer vrij rond.

Een eveneens uit een oriëntaals land afkomstig ouder stel haalde onlangs de kranten omdat ze een doofstom meisje 9 jaar lang sinds haar 10e als (seks)slavin hadden misbruikt. Volgens het meisje werd ze uit Pakistan naar Manchester gebracht en werd ze gedwongen in een kelder te leven zonder toilet en zonder bed, waardoor ze op de betonnen vloer moest slapen. Ook werd ze voortdurend zwaar mishandeld en regelmatig verkracht (9).

Waarheid over Mohammed = discriminatie

Om dit verhaal in een wrange context te plaatsen: in december 2011 werd de islamexpert Elisabeth Sabaditsch-Wolff in hoger beroep strafrechtelijk veroordeeld omdat ze had gezegd dat de islamitische profeet Mohammed seks met een kind (een 9 jarig meisje) heeft gehad. De rechter bestreed niet dat dit klopt -immers, de moslims leren dit zelf ook-, maar hij vond het desondanks discriminerend voor de islam dat dit feit door een niet-moslim werd bevestigd (!).

Ondertussen gaat de islamisering van Europa onverminderd door. In het Duitse Gelsenkirchen werd de jaarlijkse godsdienstviering van een basisschool in een moskee gehouden omdat 83 van de 140 kinderen (Turkse) moslims zijn (10). De socialistische minister van Justitie van de deelstaat Rheinland-Pfalz liet zich onlangs ontvallen dat de strenge islamitische Shariawetgeving in sommige gevallen best in Duitsland kan worden toegepast (11).

2020: Steden Europa onleefbaar

De Amerikaanse CIA schreef in 2008 in een rapport niet voor niets dat grote delen van veel Duitse steden in het jaar 2020 onleefbaar zullen zijn geworden doordat migrantenbendes er de macht zullen hebben overgenomen. Andere Europese landen die eveneens jarenlang hun grenzen hebben opengezet wacht een vergelijkbaar lot. Terwijl politie en justitie zich nu al in alle stilte voorbereiden op zware onlusten doen de politiek en de media nog steeds alsof we in tralala land leven. En als we dan uiteindelijk ruw wakker worden geschud door burgeroorlogachtige toestanden zullen we ongetwijfeld te horen krijgen dat 'we dit nooit hadden kunnen zien aankomen'. Maar: 'Men kan een deel van het volk voortdurend misleiden en het hele volk een poosje, maar men kan niet het hele volk de hele tijd misleiden' (Abraham Lincoln). (12)

Xander - (1) Mail Online, (2) Berliner Zeitung, (3) KOPP / Haz.de, (4) News Medical , (5) Augsburger Allgemeine ; (6) News from Poland, (7) Mail Online, (8) KOPP, (9) Mail Online, (10) Der Westen, (11) Welt Online, (12) KOPP

[Engeland en migrantenbendes] [rellen in Britse steden] [terreur door bendes] [autisme en migrantenkinderen] [Europa; onleefbaarheid in 2020]




Europese ambassadeurs teruggeroepen uit Minsk

29 februari 2012


BRUSSEL – De landen van de Europese Unie halen allemaal hun ambassadeurs terug voor overleg uit de hoofdstad van Wit-Rusland, Minsk.

Foto: Gamez

Dit heeft de buitenlandchef van de EU, Catherine Ashton, dinsdag gezegd. Het vormt een protest tegen de Wit-Russische diplomatieke reacties op extra EU-sancties tegen het regime in Minsk. Woensdag is hier meer overleg over in Brussel, aldus Ashton. Wit-Rusland had dinsdag de gezanten van de Europese Unie en de Poolse ambassadeur uitgewezen. Daarnaast riep Minsk zijn ambassadeurs bij de EU in Brussel en in Warschau terug. Dat was een reactie op het EU-besluit om meer functionarissen van de Wit-Russische regering met sancties te belagen. De 27 EU-lidstaten voegden dinsdag 19 rechters en twee hoge politiemensen toe aan hun zwarte lijst. Zij mogen de Europese Unie niet meer in. Ook worden hun tegoeden in de unie bevroren. Volgens de Europese landen wordt de onderdrukking van de democratische oppositie in Wit-Rusland steeds erger.

Zwarte lijst

Er stonden al ruim 200 personen op de zwarte lijst. De EU bevroor verder de tegoeden van drie bedrijven die banden hebben met het dictatoriale regime van president Aleksandr Loekasjenko.

Verder mogen Europese ondernemingen geen wapens leveren en ander materiaal waarmee de Wit-Russische bevolking kan worden onderdrukt.

Nederland heeft geen ambassadeur in Wit-Rusland, zei minister Uri Rosenthal dinsdag in de Tweede Zaken. De zaken worden behartigd door de ambassade in de Poolse hoofdstad Warschau. Rosenthal noemde Loekasjenko de enig overgebleven dictator in Europa.

Tags: Aleksandr Loekasjenko, Ashton, Europese Unie, Minsk, Wit-Rusland

[Wit-Rusland; politieke situatie]



Credit Suisse: Griekenland op 9 maart bankroet

Grootste obligatie belegger PIMCO: Tweede Griekse reddingspakket zal net als eerste mislukken - 'Grieken geslachtofferd om eurozone bijeen te houden'



Wordt het buigen of barsten voor de euro?

Aangezien de berichten over de toestand van de eurozone door onze politici en media inmiddels zijn vervallen tot je reinste propaganda, moeten we voor een objectieve analyse over de grenzen van onze mislukte en failliete valuta unie kijken. De Zwitserse megabank Credit Suisse is al maanden uiterst negatief over de maatregelen die de eurozone heeft genomen en verwacht dat Griekenland op 9 maart bankroet zal gaan. De kans is echter levensgroot dat dit niet officieel zal worden erkend, omdat anders het hele Europese bankensysteem dreigt om te vallen. In de komende dagen zal de International Swaps & Derivatives Association (ISDA) beslissen of het faillissement van Griekenland een 'credit event' mag worden genoemd. Zo ja, dan zullen de Credit Default Swaps (kredietuitvalverzekeringen) over een Grieks bankroet opeisbaar worden. Omdat deze CDS markt is uitgegroeid tot een vele honderden biljoenen dollars grote zeepbel dreigt een officieel bankroet van het kleine Griekenland een kettingreactie teweeg te brengen die het hele bankensysteem in Europa -en zeer waarschijnlijk ook daarbuiten- in zijn val zal meesleuren.



Bankroet zal niet worden erkend

Aangezien de ISDA door de banken zélf wordt gerund is het uiterst onwaarschijnlijk dat de vereniging het faillissement van de Grieken tot 'credit event' zal bestempelen, omdat de banken daarmee voor hun eigen ondergang tekenen. Volgens Credit Suisse zal er echter wel degelijk sprake zijn van een bankroet. Op 8 maart zal namelijk de gedwongen Griekse schuldenkwijtschelding van 53% als wet in werking treden. Als de meerderheid van de schuldeisers daar niet mee akkoord gaan is het failliet van het land een feit. De ISDA zal het bankroet dus op zijn minst voor zich uitschuiven. Hiermee wordt tevens een confrontatie met de eurozone politici vermeden, die er openlijk over nadenken om de noodlijdende banken te dwingen hun CDS op te geven omdat zij via de Europese Centrale Bank met honderden miljarden euro's overeind worden houden. Zo kregen 800 banken vandaag zo'n 530 miljard euro krediet van de ECB, een uiterst kostbare maatregel waarmee de EU slechts tijd heeft gekocht omdat de Spaanse banken nog altijd propvol waarde-loze schuldpapieren zitten en ook de Italiaanse staatsobligatiemarkt niet structureel wordt hervormd (2).


1   ...   7   8   9   10   11   12   13   14   ...   17


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət