Ana səhifə

Inhoudsopgave nieuwsbrief 147 – 06. 03. 2012


Yüklə 8.48 Mb.
səhifə8/17
tarix24.06.2016
ölçüsü8.48 Mb.
1   ...   4   5   6   7   8   9   10   11   ...   17

Het verschil tussen de griepvaccins gebruikt in de winter van 2009 -2010 en ‘normale’ vaccins

Ten tijde van de ‘dreiging’ van een mondiale catastrofe in de vorm van een varkens griep, mexicaanse griep, H1N1 griep – allemaal verschillende namen voor hetzelfde gevaar – moest er in zeer korte tijd voldoende vaccin geproduceerd worden om te kunnen voldoen aan de enorme ‘vraag’ naar griepvaccins. Dat betekende dat er voor de productie gebruik werd gemaakt van een ongebruikelijk adjuvants, squaleen genaamd om het productieproces te versnellen.

Inmiddels weten we dat de hele dreiging een door o.a. de farmaceutische industrie in scene gezette farce was. Dat de reguliere media meeliep in een berichtgeving die niets anders deed dan ongefundeerde angst aanwakkeren. Het verhaal over H1N1 klopte niet, maar bleek desondanks geloofwaardig genoeg om hordes mensen te ervan overtuigen dat zij – je geld of je leven – het vaccin moesten krijgen of het risico liepen hun weigering met de dood te bekopen.

Hoewel de tegenberichten er ook waren en wij een vrij nuchter volkje zijn hebben dus toch heel veel mensen het H1N1 vaccin – inclusief squaleen – ingespoten gekregen. En wereldwijd hebben we het over miljoenen mensen.

1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of big business!? Gemanipuleerd door de angst van haar ouders, of haar favoriete tijdschrift ‘CosmoGirl’? Zeg het maar?!

Squaleen – een nieuwe ‘oude bekende’..

Een nieuw aspect van de twee H1N1 vaccins die door bedrijven als Novartis en GlaxoSmithKline ontwikkeld worden is de toevoeging van squaleen-bevattend adjuvants om de opwekking van immuniteit (antilichamen) te stimuleren terwijl het aantal virale antigenen (stoffen die het lichaam triggeren tot het aanmaken van antilichamen) dramatisch gereduceerd kan worden. Dit leidt tot een veel snellere productie van de gewenste hoeveelheden vaccins”. Meryl Nass, M.D. (4)

Squaleen kan gebruikt worden om de snelheid van het productieproces op te voeren; gunstig voor de fabrikant – die het zich niet kan (of wil) permitteren om de klant te laten wachten. Wat weten we nog meer? Squaleen is een meervoudig onverzadigde koolwaterstof (een triterpeen) en wordt in grote hoeveelheden gevonden in de leverolie van haaien (de naam Squalidae verwijst naar een familie van haaien) (5) – een stof die dus in de natuur en zelfs in het menselijk lichaam voorkomt. En dit wordt aangevoerd als reden dat er geen sprake van kan zijn dat deze stof gevaarlijk zou kunnen zijn mensen.

Maar zoals we vaker in de officiële (vaccinatie)voorlichting hebben gemerkt zit er een addertje onder het gras. Het verschil tussen gevaarlijke en ongevaarlijke squaleen zit hem in de manier waarop de stof het lichaam binnenkomt. Het is mogelijk om squaleen te consumeren bv. in de vorm van olijfolie en in dat geval zal je lichaam het herkennen, en heeft het een positief effect op je gezondheid. Injecteer je de squaleen dan geeft dat een verwarrende prikkel die het lichaam aanzet om zich van de stof te ontdoen. In het laatste geval wordt naast de geïnjecteerde ook het lichaamseigen squaleen aangevallen, wat aanleiding kan zijn tot het ontstaan van auto-immuunaandoeningen. (4)

Squaleen als adjuvant in vaccins heeft een slechte reputatie gekregen door de vele squaleen bevattende vaccins – met name het experimentele antrax vaccin – die de Amerikaanse troepen kregen voordat ze in 2004 naar Irak vertrokken.

Sinds de eerste Golf oorlog, heeft het leger in het geheim een op olie gebaseerd adjuvant genaamd squaleen in bepaalde, voor het leger bedoelde experimentele vaccinpartijen toegevoegd. Net zoals de laboratoriumdieren, hebben de duizenden soldaten die squaleen bevattende vaccins toegediend gekregen hebben, belemmerende auto-immuunziekten ontwikkeld. Onafhankelijke onderzoekers hebben squaleen-antilichamen aangetroffen in deze door ziekte overmande soldaten. In 2005 heeft het leger toegegeven dan militair personeel die het Antrax vaccin gekregen heeft voordat zij naar Irak vertrokken recentelijk serieuze ziekten ontwikkelden, inclusief geheugenverlies en chronische moeheid.” (6)

Bron: Gary Matsumo, schrijver van ‘Vaccine A – the covert Government Experiment that’s Killing Our Soldiers and Why GI’s Are Only The First Victims’

De militaire en federale gezondheidsorganisaties in U.S.A. hebben langer tijd hun experimenten op soldaten van het Amerikaanse leger geheim gehouden omdat bekend is dat op olie gebaseerde adjuvants grote schade aanrichten op het immuunsysteem, veroorzaakt doordat het immuunsysteem lichaamseigen weefsels aanvalt. Matsumoto documenteert in zijn boek hoe federale en militaire autoriteiten er regelmatig op betrapt zijn dat zij liegen over de squaleen in vaccins die voor militairen bestemd zijn. Onder de vele aandoeningen waarmee de militairen – allemaal gezonde jonge mannen bij vertrek – terugkwamen zaten: rheumatoïde arthritis, chronische hoofdpijn, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, geheugenverlies, multiple sclerose en meer. En in dermate grote aantallen dat er al snel gesproken werd van het “Gulf war syndrome”. In plaats van, naar mijn idee, ‘vaccinatieschade’.

Professor Birgit Högl en haar collega’s van de Universiteit van Innsbruck, Oostenrijk, hebben bevestigd dat narcolepsie – een chronische neurologische aandoening veroorzaakt door het onvermogen van de hersenen om de slaap te reguleren – waarschijnlijk een auto-immuunziekte is… Dit past in het plaatje dat vaccinaties het auto-immuunsysteem van mensen aantasten..!

We leren van onze fouten of we herhalen ze..!

Professor Birgit Högl en haar collega’s van de Universiteit van Innsbruck, Oostenrijk, hebben bevestigd dat narcolepsie – een chronische neurologische aandoening veroorzaakt door het onvermogen van de hersenen om de slaap te reguleren – waarschijnlijk een auto-immuunziekte is. (7) De vraag die bij mij opkomt is natuurlijk of het mogelijk is dat in het geval van narcolepsie het adjuvant squaleen ook de trigger of oorzaak zou kunnen zijn. De Finse overheid is begonnen met het compenseren van kinderen voor de schade die veroorzaakt is door het H1N1 vaccin, en volgt 900 gerapporteerde schadegevallen. (8) En het onderzoek duurt voort.



Nieuwe geluiden uit Duitsland

Het vaccin dat in Finland gebruikt is, is ook in andere Europese landen gebruikt. (8) Desondanks brengt het artikel in ‘Die Welt’, de enorme stijging in gevallen van narcolepsie in Duitsland niet in verband met het H1N1 vaccinatieprogramma in 2009 en benoemt ook de in Finland bevestigde link tussen narcolepsie en het adjuvant niet. Deze krant citeert slaapstoornisspecialist Sandra Overmann uit Keulen die zegt dat elk zesde slachtoffer dat gediagnosticeerd wordt met narcolepsie – of ongeveer 8.300 van de 50.000 – een kind is. ‘De gemiddelde leeftijd van een narcolepsie slachtoffer is tussen de 15 en 25 jaar oud’, zegt Overmann. (1) Tja..

Het doet me een beetje denken aan een andere ‘mysterieuze’ ziekte waar we recentelijk van horen. Twaalfjarige meisjes worden gevaccineerd met het HPV vaccin, wat betekent dat er grote hoeveelheden van een ander – niet minder gevaarlijk adjuvant – aluminium, ingespoten wordt. We weten dat aluminium een stof is die beschadiging aan het zenuwstelsel veroorzaakt uit onderzoek naar de oorzaken van neuro-degeneratieve aandoeningen als Alzheimer en Parkinson.

En plotseling wordt er in dezelfde leeftijdsgroep een onverklaarbare toename gerapporteerd van allerlei neurologische aandoeningen; verlammingen, stuiptrekkingen en nu zelfs een Gilles de la Tourette-achtig ziekte met oncontroleerbare tic’s. En het volgende nieuws gaat over het onderzoek dat gaande is en dat er nog méér onderzoek nodig is om precies te snappen wat de oorzaak hiervan kan zijn.

Is 1 + 1 geen 2 ?!

Een emotionele reactie is niet wetenschappelijk verantwoord, ik weet het, maar ik denk toch dat we ons eigen gevoel over het inspuiten van wát dan ook – en ons gezonde verstand over de mogelijke gevolgen van welk vaccin dan ook, een hele duidelijke stem moeten geven in het bepalen van onze keuzes. Ik heb zo vaak gehoord dat ouders zeggen: ‘Ik had nooit gedacht dat vaccins in staat zouden zijn om vul in: ‘aandoening X’ te veroorzaken. Nooit gedacht, maar het kan. Echt!



For the Greater Good

De recentelijk uitgekomen documentaire ‘For the Greater Good’ (10) geeft een indringend beeld vanuit de ouders die vanaf het moment van het ‘onschuldige prikje’, en het moeten leven met de consequenties van dat ‘onschuldige prikje’. Het is veel vaker wél dan niet een totaal onverwachte en pijnlijke gebeurtenis om te zien dat onze kinderen het slachtoffer worden van een ongeneeslijke of zeer invasieve aandoening die hun leven op een totaal ander spoor zet – ‘toevallig’ net na vaccinatie.

Hoewel er dus tot op heden over de oorzaak van narcolepsie geen eenduidig uitsluitsel is zien we dus weer en alarmerend bericht voorbij komen. Een onverklaarbare ziekte die een enorme vlucht genomen heeft. Onderzoek in 2002 door de Duitse vereniging voor slaaponderzoek en slaapmedicatie, de ‘Deutschen Gesellschaft für Schlafforschung und Schrafmedizin’, schatte het vóórkomen van narcolepsie op 2 of 3 van de 100.000 jonge mensen onder de 18 jaar. (9)

Er zijn ongeveer 11 miljoen mensen in de leeftijd van jonger dan 14 jaar of ongeveer 16 miljoen mensen onder de 18 jaar in Duitland. Er zouden maar ongeveer 300 mensen moeten lijden aan narcolepsie in die leeftijdsgroep uitgaande van het in 2002 gedane onderzoek terwijl er sprake is van 30 keer zoveel mensen in die leeftijdsgroep die de aandoening hebben. Misschien is deze slaapziekte weer een van de vele bellen die ons proberen wakker te maken?



Bronnen:

  1. http://www.welt.de/gesundheit/article13796373/Rund-50-000-Deutsche-leiden-unter-Schlafanfaellen.html

  2. http://www.thl.fi/en_US/web/en/pressrelease?id=26352

  3. European Medicines Agency press release, 21 July 2011 (pdf)

  4. http://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2009/07/17/Squalene-The-Swine-Flu-Vaccines-Dirty-Little-Secret-Exposed.aspx

  5. Wikipedia

  6. http://www.vaclib.org/docs/VaccineAflyer.htm

  7. http://www.i-med.ac.at/mypoint/archiv/2011011401.xml

  8. http://www.hs.fi/english/article/Hundreds+of+reports+of+harm+from+swine+flu+shots/1135264564296

  9. http://www.krankenpflege-journal.com/schlaf/4228-deutschlandweite-narkolepsie-studie-hat-begonnen-epidemiologische-studie-zur-assoziation-zwischen-der-impfung-gegen-die-pandemische-influenza-ah1n1v-und-dem-auftreten-von-narkolepsie-.html

  10. http://premium.naturalnews.tv/The_Greater_Good__NN.htm

http://www.wanttoknow.nl/overige/griepprik-veroorzaakt-slaapziekte-bij-50-000-duitsers/

[grieppril en slaapziekte] [slaapziekte; oorzaak] [vaccinaties en bijwerkingen] [narcolepsie] [squaleen]




De komst van de laatste paus Petrus Romanus in 2012 (deel 6)



Twee kandidaten die de laatste paus 'Petrus Romanus' zouden kunnen worden: de Nigeriaanse kardinaal Francis Arinze en kardinaal Pietro Bertone, de huidige nummer 2 van het Vaticaan.

De katholieke ziener Ronald L. Conte jr. voorspelde in 2002 correct dat de volgende paus zich Benedictus XVI zou noemen. Volgens Conte zal Benedictus worden opgevolgd door kardinaal Francis Arinze en zal deze de naam Pius XIII krijgen. Deze Pius zal de autoriteit van de Katholieke Kerk over alle christenen en alle andere religies herbevestigen en als de laatste paus, 'Petrus Romanus', de Kerk de Grote Verdrukking in leiden. Naast Arinze is er echter nog een andere, mogelijk nog sterkere kandidaat voor deze illustere rol: kardinaal Tarcisio Pietro (Petrus) Bertone, op dit moment de tweede man in het Vaticaan.

Bertone -die in 2010 in opspraak kwam omdat hij het seksuele misbruik van honderden Amerikaanse kinderen door katholieke geestelijken in de doofpot zou hebben gestopt- fungeert als de Camerlengo ('kanselier') van de huidige paus en bekleed de functies van minister van Buitenlandse Zaken van het Vaticaan. Als 'nummer 2' zal Bertone als interim-paus fungeren als de huidige paus is afgetreden en de kardinalen in conclaaf zijn over de verkiezing van zijn opvolger.

In 2007 schreef Bertone 'De laatste ziener van Fatima', het boek waarmee hij precies het tegenovergestelde lijkt te hebben bereikt van wat hij wilde, namelijk het door de bekende Italiaanse journalist Antonio Socci geschreven manuscript 'Het vierde geheim van Fatima' weerleggen. In dat manuscript beweerde Socci dat de 'heilige stoel' informatie over het werkelijke geheim van Fatima voor het publiek achterhoudt. Deze geheimen zouden volgens de katholieke overlevering in 1917 door Maria zijn geopenbaard aan drie herderskinderen in het Portugese dorpje Fatima. De visioenen die deze kinderen zouden hebben gekregen zijn officieel erkend door de Katholieke Kerk.



Explosieve info achtergehouden

Socci geloofde aanvankelijk dat het Vaticaan op 26 juni 2000 het volledige 'Derde geheim van Fatima' had bekend gemaakt, maar begon vraagtekens bij de officiële verklaring te plaatsen toen de gezaghebbende Italiaanse journalist Vittorio Messori, 's wereld meest vertaalde katholieke columnist, openlijk betwijfelde of paus Benedictus nu wel écht eindelijk het volledige geheim had geopenbaard. Socci's twijfels werden gevoed door de schrijver Solideo Paolini, die nauwgezette argumenten aanvoerde dat een deel van het door zuster Lucia -één van de drie Fatima kinderen- geschreven document dat de woorden van Maria zou bevatten nog steeds werd achtergehouden, omdat het te explosieve informatie over de rol van het Vaticaan in de eindtijd zou bevatten.

Mede omdat kardinaal Bertone, die samen met kardinaal Joseph Ratzinger -de huidige paus- in 2000 het Vaticaanse document over het Derde Geheim had opgesteld, weigerde met hem over deze kwestie te spreken -en dat terwijl de twee regelmatig persoonlijk contact hadden gehad- trok Socci de conclusie dat het Vaticaan inderdaad iets zeer belangrijks geheim hield en er daarom twee versies van het Derde Geheim moesten bestaan: één versie voor het publiek, en de ware versie, door het Vaticaan angstvallig achter slot en grendel bewaard.

Publiek misleid met valse uitleg

Onderdeel van het misleiden van het publiek was de uitleg van een deel van het Derde Geheim door kardinaal Angelo Sodano, slechts 5 weken vóór de officiële publicatie op 26 juni 2000. Volgens Sodano sloeg het visioen waarin de paus over de lichamen van dode bisschoppen en priesters het Vaticaan uitvlucht en vervolgens zelf wordt neergeschoten op paus Johannes Paulus II, die in 1981 een moordaanslag overleefde. De paus in het visioen zou volgens Sodano dan ook slechts schijndood zijn geweest.

Velen merkten echter op dat de moordaanslag op paus Johannes Paulus in vrijwel niets op het werkelijke visioen leek. Ten eerste laat de op 26 juni 2000 vrijgegeven tekst er geen misverstand over bestaan dat de paus wel degelijk 'vermoord' zou worden. Ook lag op dat moment niet half Rome in puin, iets dat in het visioen wél het geval was. Daarnaast was alleen de paus het slachtoffer en waren er nergens andere dode geestelijken te betreuren. Dat komt omdat er maar één schutter was, en niet, zoals in het visioen, een hele groep soldaten. Tevens ging de paus daarna niet een berg (of heuvel) op om bij een kruis neer te knielen.

'Grote afval begint aan de top'

Nog krachtiger bewijs zijn mogelijk de woorden van de paus zélf. In 1984 schreef Ratzinger, die toen nog kardinaal was en het hele Derde Geheim had gelezen, dat het visioen spreekt over gevaren die zowel het geloof als het leven van de christenen zullen bedreigen en zelfs (het leven) van de hele wereld, en dat dit 'het begin van de eindtijd' zoals deze in de Bijbel wordt omschreven zou markeren. Dat was zeker niet het geval na de moordaanslag op paus Johannes Paulus in 1981.

Dan is er nog de bevestiging van een aantal van de meest gerespecteerde geleerden van het Vaticaan. Na jarenlange studie van de profetieën van Fatima concluderen zij allemaal dat deze handelen over een wereldwijde eindtijd geloofscrisis die zal voortkomen uit de hoogste kringen in Rome. Ook de gezaghebbende kardinaal Mario Luigi Ciappi (1909-1996), die van maar liefst vijf pausen -inclusief Johannes Paulus II- de persoonlijke theoloog was, liet er geen misverstand over bestaan dat de grote afval van het geloof juist zal 'beginnen aan de top' van de Kerk.

'Vreselijke dingen in de Kerk'

Kardinaal Silvio Oddi onderstreepte dit in 1990 toen hij verklaarde dat het Derde Geheim handelt over 'zorgwekkende afvalligheid in het katholicisme', iets dat hij bevestigd zag in de koers van de Kerk na het Tweede Vaticaanse Concilie. Negen jaar eerder schreef de priester Joaquin Alonso, die zuster Lucia persoonlijk kende en gesprekken met haar had gevoerd, dat het Derde Geheim duidelijk wijst op 'ernstige pastorale nalatigheid' door de bovenste hiërarchie van het Vaticaan en dat er daardoor vreselijke dingen in en met de Kerk zouden gaan gebeuren.

De Jezuïet Malachi Martin was misschien wel het meest consistent in wat hij over het Derde Geheim zei en schreef. Martin was een persoonlijke vriend van paus Johannes Paulus II en werkte nauw met hem samen bij het bestuderen van de Dode Zeerollen. Als lid van de Vaticaanse Advies Raad en als persoonlijke secretaris van de vermaarde Jezuïtische kardinaal Augustin Bea had Martin toegang tot de grootste geheimen van het Vaticaan, inclusief het Derde Geheim van Fatima. Volgens Martin bevat deze profetie een plan om tijdens 'het laatste conclaaf' de gevreesde 'Valse Profeet' (Petrus Romanus) op de troon te brengen.

'Smerige alliantie met dienaren van Satan'

Voordat hij waarschijnlijk vanwege zijn voornemen dit plan in de openbaarheid te brengen werd vermoord, had hij in (radio en tijdschrift) interviews meerdere malen bevestigd dat er een grote groep hoge Vaticaanse geestelijken bestaat die in werkelijkheid 'dienaren van Satan' zijn. Volgens Martin werken zij samen met andere dienaren van Satan in allerlei wereldse organisaties, en hebben zij als gezamenlijk doel het katholicisme van de Kerk te vernietigen en de Kerk om te vormen tot een 'stabiliserende factor' in alle planetaire aangelegenheden. 'Dit is een alliantie, een smerige, vuile alliantie...' aldus Martin.



Wordt vervolgd

Xander - (1) Raiders News Update (part 8), (2) Raiders News Update (part 9)

[Vaticaan; ontwikkelingen] [Petrus II Romanus] [Fatima; derde geheim]

Moslimrebellen Libië zetten zwarten als apen in dierentuinkooien

Amerikaanse voorganger roept opnieuw op om wereldwijd Korans en afbeeldingen van Mohammed te verbranden



De 'vrijheid en democratie' die de NAVO in Libië bracht: Vastgebonden zwarten worden in dierentuinkooien vernederd en bespot door moslimrebellen.

Met dank aan onder andere de inzet van Nederlandse F-16's zette de NAVO vorig jaar de Libische president Muammar Gadaffi af. We berichtten al eerder dat dit zou leiden tot een extremistische islamitische machtsovername, en niet tot de door onze politici en media gepropageerde vrijheid en democratie. Onze parlementariërs zouden zich eens moeten afvragen waar ze vorig jaar mee hebben ingestemd nu er videobeelden uit Libië naar buiten zijn gekomen waarin zwarten door moslimrebellen als apen in dierentuinkooien worden gezet en letterlijk als honden worden toegeroepen en bespot (1).

Overigens is er weinig kans dat deze beelden ooit in het parlement zullen worden besproken, aangezien het al jaren politiek correct is dat vrijwel al het negatieve nieuws over moslims en/of de islam wordt genegeerd en dat iedereen die hier wel aandacht voor vraagt onmiddellijk wordt uitgemaakt voor racist.

U hoeft alleen maar naar de walgelijke beelden te kijken om te zien wie hier de echte racisten zijn. Dat dit geen incidenten zijn blijkt ook uit de uiterst gewelddadige, ronduit krankzinnige moslimprotesten in Afghanistan en andere landen nadat er per ongeluk een Koran was verbrand.



'Verbrand Korans en afbeeldingen Mohammed'

En herinnert u zich nog de Amerikaanse voorganger Terry Jones die in augustus 2010 opriep om Korans te verbranden omdat het boek vol leugens zou staan en oproept tot haat tegen alles wat niet-moslim is? De hele Westerse wereld viel over hem heen en sprak er schande van. Des te schrijnender is dat ook onze eigen politici muisstil blijven nu de Iraanse overheid de christelijke voorganger Youcef Nadarkhani wil ophangen omdat hij de islam de rug toe heeft gekeerd. Voor het geval deze doodstraf werkelijk uitgevoerd wordt heeft Jones opnieuw opgeroepen om als wraak wereldwijd Korans en afbeeldingen van Mohammed te gaan verbranden (2). 'President Hussein Obama heeft gezegd dat de islam een lange geschiedenis van tolerantie kent,' aldus Jones. 'Maar hij is een leugenaar en een verrader. Wij eisen de onmiddellijk vrijlating van pastor Youcef.' Het ligt in de lijn der verwachting dat Jones opnieuw aan de schandpaal zal worden genageld omdat hij de islam heeft beledigd, maar dat de Westerse politici en media blijven zwijgen over de vernederingen en zware vervolgingen die christenen, joden, zwarten, homoseksuelen en alle andersdenkenden dagelijks in vrijwel heel de islamitische wereld moeten doorstaan.

U weet natuurlijk al lang wat de achterliggende reden van dit stilzwijgen (en daardoor feitelijke instemmen) is: de macht van het hoofdzakelijk in islamitische handen bevindende zwarte goud, olie, waarvoor het Westen keer op keer bereid is alle zogenaamde hoogstaande mensenrechtenprincipes op te offeren.

Xander - (1) YouTube, (2) YouTube

[moslims en vernederingen] [politieke correctheid]

Was de Antarctische brand een cover-up voor het uitbreken van het dodelijke virus in het Verenigd Koninkrijk?
Twee Braziliaanse mariniers zijn om het leven gekomen door een brand in een onderzoekscentrum op Antarctica. Circa 40 andere wetenschappers en andere aanwezigen moesten per helikopter worden overgebracht naar een andere faciliteit voor onderzoek van het Zuidpoolgebied. Dat meldden Zuid-Amerikaanse media.

De brand brak uit in het gebouw waar de stroomgeneratoren staan. Een medewerker van het onderzoeksstation raakte gewond tijdens het incident. De Chileense minister van defensie Andres Allamand zei, dat de brand het onderzoekscentrum 'compleet heeft verwoest'. Een bron bij de Braziliaanse marine bevestigde dit. Een anonieme woordvoerder van de marine noemde de berichten over de verwoesting van de basis echter 'ongegrond'. De woordvoerder bedong anonimiteit omdat hij niet bevoegd was over de brand te praten.

Brazilië heeft sinds 1984 een wetenschappelijke basis in Antarctica. Een reeks andere landen doet daar ook onderzoek… Wellicht onderzoek dat het publiek niet te weten mag komen?

Was Brazilian Antarctic Fire A Cover-Up To UK Recent Deadly Virus Out Breaks? Free To Share

Geüpload door Marygreeley1954 op 26 feb 2012 - Bron: Powned.tv

[Antarctica; brand] [ dodelijk virus en brand; relatie]



Chemtrails en depopulatie - een insider spreekt zich uit
Dus je hebt er nog niet eerder aan gedacht dat het sproeiprogramma in de lucht wordt beheerd door de overheid…

Ik geef je enkele tips, maar allereerst geef ik je wat informatie over mijzelf... Ik ben een gepensioneerde overheidswetenschapper, met een vergevorderde graad in een van de gezondheid gerelateerde vakgebieden. Ik heb mijn echte naam niet gebruikt uit angst voor represailles tegen mij of mijn familieleden. Ik probeer altijd mijn e-mail communicaties om te leiden, zodat het lijkt alsof ze vanuit een andere bron komen, meestal van een bron binnen de overheid. Soms gebruik ik de internetbronnen van de openbare bibliotheek. Dit is nodig om mijn ware identiteit te verbergen, en degenen - die niet willen dat het soort informatie dat ik bezit in handen valt van het publiek - te verwarren.


1   ...   4   5   6   7   8   9   10   11   ...   17


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət