Ana səhifə

Inhoudsopgave nieuwsbrief 147 – 06. 03. 2012


Yüklə 8.48 Mb.
səhifə9/17
tarix24.06.2016
ölçüsü8.48 Mb.
1   ...   5   6   7   8   9   10   11   12   ...   17

De puzzel compleet

Ik heb een kleine vriendenkring die de belangrijkste posities binnen onze militaire en overheidsinstanties bekleden/bekleedden. Dit is niet het absolute top personeel, maar midden- tot hogere niveau mensen, wetenschappers en analisten, die in omstandigheden verkeren, waarin zij kunnen zien wat de dag-tot-dag-activiteiten zijn van wat er gaande is. Zij zijn belast met de uitvoering van de details, maar nooit helemaal ingewijd in de plannen achter het werk dat ze doen. Elk van mijn contacten is in staat geweest om me te voorzien van een deel van de puzzel, maar apart genomen, begrijpt geen van hen het hele verhaal.

Ik zal je vertellen wat ik tot nu toe heb ontdekt. Maar ik moet toegeven dat deze informatie mij bang maakt, omdat ik er nergens mee terecht kan. Wat moet ik doen? Mijn congreslid schrijven? Ik geloof dat dat het tekenen van mijn eigen doodvonnis zou betekenen.

Depopulatieplan en plan tot verwildering

Deze hele chemtrail kwestie is verbonden met het plan voor het verminderen van de wereldbevolking tot ongeveer 450-500 miljoen - te beginnen met de VS. Waarom?

De mensen in de VS zijn de enigen die de meeste kans hebben om dit te stoppen. Dat wil zeggen, als ze hier vanaf wisten. U moet begrijpen dat de wereldelite de VS begeert om haar geografische diversiteit - en ze zouden graag dit land terug doen keren naar haar oorspronkelijke staat, zoals die bestond voordat Columbus hier een voet aan wal zette, maar dit keer zonder de indianen natuurlijk.

Je zult misschien al gehoord hebben hoe de verschillende nationale parken zijn aangewezen als wereld biosfeer - dat is het plan voor heel Noord-Amerika, een gigantisch natuurpark en een speelplaats, maar dan zonder vervelende mensen (als wij). En de mensen die daadwerkelijk betrokken zijn bij het ​​uitvoeren van het sprayen, maar ook degenen die zullen deelnemen aan de overige plannen van de elite, worden verleid tot het geloven dat ze zullen worden gespaard, dat wil zeggen, toegestaan ​​om te leven en te blijven op dit continent als beheerders en verzorgers van dit grote natuurgebied. Ik begrijp dat ongeveer 150 tot 200 duizend mensen worden geschat, nodig voor het onderhoud. Maar het is waarschijnlijk dat deze mensen geen Amerikanen zullen zijn. De elite zou niet de mogelijkheid willen riskeren van een of andere opstand, dus de arbeiders zullen waarschijnlijk uit Europa en Azië worden aangevoerd.



Bevolkingscontrole door chemtrails en vaccins

Er zweven geruchten over het internet dat de chemtrails onderdeel zijn van een soort van geheim programma van de overheid, om de VS te beschermen tegen toekomstige biologische aanslagen. Niets is minder waar. Het plan is om de bevolking te controleren, zodat het bijvoorbeeld wordt weggevaagd door influenza A (griep). De afgelopen jaren werden mensen al aangemoedigd om griepprikken te krijgen om hen te ‘beschermen’ tijdens het griepseizoen.

Elk jaar heeft de Amerikaanse regering aangegeven, welke virusstammen zich het meest waarschijnlijk zouden verspreiden. Ze lijken het altijd bij het juiste eind te hebben - nietwaar? Dit griepseizoen ‘beschermde’ de regering de mensen met een trivalent vaccin dat het A/Beijing/262/95-soort (H1N1) en de A/Sydney/5/97-soort (H3N2) omvatte. Het bevatte ook de B/Beijing/184/93-achtige hemagglutinine antigenen. Voor hen die niet bekend zijn met virologie, de H en N refereren aan eiwitten aan de buitenkant van het virus, hemagglutinine en neuraminidase, die verantwoordelijk zijn voor het verbinden van het virus aan een gastheer cel, en vervolgens een invasie te doen. Het publiek is heel blij met het succes van de vaccins, tot nu toe aangeboden. Maar dat zal in de toekomst veranderen.

H1N1 dodelijker dan ooit

Onderzoekers van het US Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (of USAMRIID) in Fort Detrick, in Frederick MD, hebben het Spaanse griepvirus H1N1gereconstrueerd en aangepast, waardoor het veel dodelijker is dan ooit tevoren. In het verleden was het verantwoordelijk voor de grieppandemie van 1918-‘19, die meer dan 20 miljoen wereldwijd doodde, en meer dan 500.000 hier in de VS.

De griepvaccins bevatten een dood virus en beschermen het lichaam tegen die bepaalde virusstam. Maar, de vaccins werken slecht tegen andere virusstammen, die niet in de inenting zijn inbegrepen. Op een bepaald moment zal de vaccinvoorraad de meer dodelijke variant van de H1N1 uit 1918 in zijn levende vorm bevatten. De meeste mensen krijgen dit vaccin gewoon gedurende hun jaarlijkse griepprik, en het vaccin zal nog steeds de geïnactiveerde versie van de meer goedaardige vorm van H1N1 bevatten (zoals in het vaccin van dit jaar). De aanwezigheid van het mildere element in de entstof zal de progressie vertragen van de meer dodelijke H1N1-vorm, dus mensen zullen langzamer ziek worden - maar ze zullen uiteindelijk toch sterven. Het duurt ​​alleen een paar weken langer.

In de tussentijd zijn zij dragers van de dodelijke vorm van het virus, en geven het door aan iedereen, met wie ze in contact komen! En als mensen horen dat anderen sterven door de griep, zullen ze massaal naar hun eigen vaccinatie grijpen. En de gehele bevolking zal nog meer ontvankelijk worden voor infecties, omdat hun longen zijn voorbehandeld om dit te kunnen garanderen.

Derhalve is de ontwikkeling van het vaccin programma en het luchtsproeien procedures om de populatie te conditioneren en te verminderen. Het doel van de chemicaliën in de chemtrails is om de virale ontwikkeling te helpen versmelten met de longcellen, waardoor gemakkelijkere penetratie en infectie mogelijk is. Maar hoe zit het met die paar mensen die niet bezwijken door de griep? Waarschijnlijk zullen er altijd mensen zijn die overleven - delen van de bevolking die ofwel niet werden bereikt of op de een of andere manier (en dit is minder waarschijnlijk) resistent zijn tegen de dodelijke H1N1-stam. Op dit punt moet je ook niet vergeten dat onze militairen zijn ingeënt tegen een verscheidenheid aan pathogenen, waaronder de antrax bacil.



Land terugbrengen in oorspronkelijke paradijselijke staat

En denk eens even hieraan... Waarom denk je dat agentschappen als Fish and Wildlife zo enthousiast zijn om wolven en andere soorten dieren opnieuw in gebieden van het land te introduceren, gebieden die deze dieren generaties lang niet meer gezien hebben?

Het is allemaal onderdeel van het plan om dit land weer - in de ogen van de elite - in haar vroegere paradijselijke staat te hebben, met wilde dieren vrij rondzwervend over de onbewoonde vlakten en in de bossen. Toegegeven, het neemt enige tijd in beslag om de plaats schoon te maken en om misschien veel kleine steden te vernietigen, die anders zouden kunnen worden beschouwd als een plaag voor het landschap. Maar voor de mondiale elite zal het slechts een kleine prijs betekenen voor hun plezier.

Bron: Beforeitsnews.com

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl

[chemtrails en depopulatie] [depopulatie chemtrails] [Bevolkingscontrole door chemtrails en vaccins] [H1N1]




Nieuwe site toont Lam Gods in 100 miljard pixels


Door: redactie 24/02/12

Dankzij een nieuwe website over het altaarstuk "De Aanbidding van het Lam Gods" van Hubert en Jan Van Eyck is het mogelijk om vanuit je luie zetel in te zoomen op elke centimeter van het wereldvermaarde kunstwerk uit 1432.

Voor het eerst kan er ook een kijkje worden genomen onder het verfoppervlak. De website zelf telt 100 miljard pixels.

Het altaarstuk werd professioneel in extreem hoge resolutie gefotografeerd, zowel onder gewoon licht als onder infrarood. Daarna werden de foto's digitaal geassembleerd om gedetailleerde beelden te bekomen die het mogelijk maken het veelluik microscopisch te bestuderen.

De opnames zijn nu beschikbaar op een interactieve website, "Closer to Van Eyck, Rediscovering the Ghent Altarpiece", op http://closertovaneyck.kikirpa.be. Voor het eerst kunnen wetenschappers, conservatoren en kunstliefhebbers aan de hand van infrarood reflectogrammen (IRR) en röntgenbeelden onder het verfoppervlak kijken. Daarnaast biedt de gebruiksvriendelijke site zij-aan-zij vergelijkingen van eenzelfde paneel aan en kan iedereen elk detail bestuderen. Zelfs de wijze waarop Van Eyck een gotisch raam van de Vijdkapel laat reflecteren in de edelsteen op de borstspeld van een van de zingende engelen is te bekijken.

Gecoördineerd door professor in de kunstgeschiedenis Ron Spronk is de website een samenwerkingsproject van het Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium (KIK), Lukasweb en de Vrije Universiteit Brussel. Het werd gefinancierd door de Getty Foundation met steun van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). (belga/mvdb)

http://closertovaneyck.kikirpa.be

[kunst; schilderijen; Lam Gods] [Eyck, gebr. Van; Lam Gods]



Microkrediet - Macrocrimineel?

Fré Morel


Oranje betrokkenheid bij het misleidende charitatieve microkrediet?





Grameen Bankgebouw in Dhaka
In 1976 stichtte de Bengalese econoom Muhammad Yunus de Grameen Bank, een bank speciaal bedoeld voor de allerarmste inwoners van Bangladesh. Met een lening van $ 50 werden de paupers in Bangladesh in de gelegenheid gesteld om zich uit armoe en ellende omhoog te werken en voor zichzelf en hun naasten een goed bestaan op te bouwen. Arme - bezitloze - sloebers werden ondernemers in de dop, hadden geld voor een koe, granen en naaimachines en zetten telefoonwinkels op. In dertig jaar tijd groeide de Grameen Bank uit tot een Wereldbank van de armen en bestrijder van honger en ellende. In mei 2006 hadden wereldwijd maar liefst 6.6 miljoen mensen een lening uitstaan bij deze instelling en liepen er in alle dorpen in Bangladesh projecten die gefinancierd werden met gelden van de Grameen Bank.

Muhammad Yunus

Muhammad Yunus leek een gat in de markt te hebben gevonden, een visionair die mogelijkheden zag in een markt waar andere bankiers geen brood in zagen. Het leverde deze uitvinder van het microkrediet in 2006 de Nobelprijs van de Vrede op en dat niet alleen. Yunus lijkt te grossieren in onderscheidingen voor zijn ontwikkelingswerk. In totaal kreeg hij meer dan zestig prijzen en universiteiten over de hele wereld eerden hem met doctoraten. Hij verzamelde er tot nog toe zevenentwintig.







Máxima en Yunus
De uitvinding van het microkrediet is overigens niet zo nieuw, de moeder van de Amerikaanse president Barack Hoessein Obama (Stanley Ann Dunham) werkte reeds voor de Ford-Foundation dat al vér voor de 'ontdekking' door Yunus de verstrekking van microkredieten regelde. Uit handen van de Nederlandse prinses Máxima ontving Yunus op 13 mei 2006 de Freedom from Want Award. In haar speech roemde Máxima Yunus - zelf een groot voorstandster van de microkredietformule: 'a visionary who lifted the poorest people of his country to new horizons of hope, a revolutionary who took the creative energy of capitalism and combined it with the moral obligations of social responsibility; a teacher and a leader who has inspired followers in countless places to understand that trust and solidarity are collateral assets of the poor'.

Ronkend rollende bewieroking voor deze vleesgeworden weldoener





Muhammad Yunus
Yunus zelf ziet zich in de eerste plaats als zakenman pur-sang en allerminst als filantroop. Uit principe geeft hij bedelaars geen cent en houdt hij nauwgezet vast aan het terugbetalen van de uitgezette kredieten inclusief de hoge rentes. Ook de Bengalese Analist Dr Sudhirendar Sharma uit New Delhi laat een heel kritisch geluid horen, en hij staat daarin niet alleen: 'The effect of the Grameen strategy has not been to reduce poverty but only to create a debt trap for borrowers, who are being charged very high rates of interest relative to conventional banks. The oft-repeated stories of how microcredit has helped a rural woman buy a buffalo, or how a poor woman now owns a telephone kiosk, cannot be replicated in meaningful numbers. Conversely, at the cost of the poor, a large number of NGOs have benefited; banks have found a convenient route to increased lendings; and corporations have got a growing consumer market to target.'

Het sprookje van de Grameen Bank begint steeds meer de trekken te krijgen van een horrorverhaal. Zo komen individuele cliënten niet in aanmerking voor een krediet, deze worden in hoofdzaak verstrekt aan een collectief - 'solidariteitsgroepen' - van vijf personen of meer en is er een uitgesproken voorkeur voor het lenen aan vrouwen, zogenaamd om de 'emancipatie' te bevorderen. Het heeft er echter alle schijn van dat de 30-jaar(!) lopende leningen bedoeld zijn om de bezitloze - maar tot dan toe nog schuldloze - vrouwen om te vormen tot een nieuw soort 'renteslaven'. 'As women are the primary targets of the micro-credit campaign, they alone find themselves in the debt-trap.'



De 16 geboden

De 'solidariteitsgroepen' van vrouwen zijn als zodanig verantwoordelijk voor de lening en - heel bijzonder - inbreng van eigen geld is niet gewenst. De groep verplicht zich de '16 geboden' (The 16 Decisions) van de Grameen Bank te eerbiedigen, verplichtingen die uit een programma afkomstig lijken te zijn uit ver vervlogen tijden. Verwantschap aan de Stalinistische en Nazistische Plan-economie is duidelijk herkenbaar.



In deze '16 geboden' wordt onder andere bepaald dat de kredietnemer gedisciplineerd en hard moet werken, reguleert het de bevolkingsgroei en de productieverhoging en stelt het groepsbelang boven dat van de individuele kredietnemer.

  • We shall follow and advance the four principles of Grameen Bank - Discipline, Unity, Courage and Hard work – in all walks of our lives.

  • We shall grow vegetables all the year round. We shall eat plenty of them and sell the surplus.

  • During the plantation seasons, we shall plant as many seedlings as possible.

  • We shall plan to keep our families small. We shall minimize our expenditures. We shall look after our health.

  • We shall collectively undertake bigger investments for higher incomes.

  • We shall always be ready to help each other. If anyone is in difficulty, we shall all help him or her.

  • If we come to know of any breach of discipline in any centre, we shall all go there and help restore discipline.

  • We shall take part in all social activities collectively.

Anders dan andere banken is de Grameen bank niet verplicht om haar jaarcijfers ter controle voor te leggen en is ze vrijgesteld voor het betalen van belasting. Ze verstrekt niet alleen grote aantallen microkredieten maar - ongecontroleerd - ook zeer grote leningen aan regimes van verschillende landen. Bij deugdelijke controle zou duidelijk worden dat 25% van het verstrekte microkrediet voor consumptie gebruikt zou zijn en dat de bank in de periode van 1985-1996 een verlies geleden zou hebben van maar liefst $ 34 miljoen. Zonder de 'gunstige voorwaarden' en zonder enorme subsidies was deze bankinstelling al lang een zachte financiële dood gestorven. 'If Grameen had been a market institution, it would have suffered $34 million in losses between 1985 and 1996, or it would have had to raise its loan rates to well above 50%.'

George Soros





George Soros op de cover van Time Magazine
D e Verenigde Naties, de internationale liefdadigheidsinstellingen (dus de vele duizenden giften gevende goedwillende en -gelovige wereldburgers), de Bengalese overheid en particuliere geldschieters zijn de forse financiers van het Yunus-imperium. Bill en Belinda Gates schonken $ 1.500.000 een bedrag dat vele malen werd overtroffen door de giften van de Amerikaans-Hongaarse miljardair George Soros die in 2006 circa $ 12 miljoen schonk aan allerlei verschillende Grameen 'Spinoffs', inclusief giften om de activiteiten van de Grameen Bank te globaliseren.

De Amerikaans-Hongaarse beursspeculant Soros verrijkte zich in 1992 ten koste van de Engelse belastingbetaler op ongekende wijze. Op 'Zwarte Woensdag' maakte hij meer dan 1 miljard dollar winst door devaluatie van de Engelse pond. Soros raakte - zoals hij zelf zegt - geïnspireerd door de 'open society' gedachte van wetenschapsfilosoof Karl Popper. Op het moment dat Soros van zichzelf vond dat hij 'meer geld had dan hij nodig had' besloot hij om via zijn 'Open Society Institute' - waarvan Mabel Wisse Smit directeur was - de politieke ontwikkeling in 60 landen in het Midden Oosten, Centraal Azië, Oost Europa, (Zuid-)Afrika en Latijns Amerika te beïnvloeden. Enkele voorbeelden zijn de 'Oranje Revolutie' in de Oekraïne en de 'Rozen Revolutie' in Georgië die beide door Soros werden gefinancierd, daarmee strijdend tegen ideologieën en politieke systemen die door hem als vijanden van zijn aards paradijs beschouwd worden. Speculanten als George Soros kunnen beschouwd worden als financiële grootheden die door grootschalige speculatie achter de schermen verantwoordelijk zijn voor de destabilisatie van de economieën van (niet alleen) ontwikkelings-landen met menselijke ellende, armoede, honger, oorlog en genocide als gevolg. Soros kwam door zijn politiek-economische intriges met regelmaat in conflict met regimes van de getroffen landen. Zo werd Soros in 1997 door de Maleisische premier Mohammed Mahathir persoonlijk verantwoordelijk gesteld voor de Aziëcrisis. In de publieke opinie wordt - beter nog - láát hij zich portretteren als een vleesgeworden heilige, een persoonlijk betrokken en onbaatzuchtig filantroop die overstroomt van mensenliefde, redder in nood van armen, gevangenen, zieken en stervenden, en net als Muhammad Yunus volgehangen met eredoctoraten en onderscheidingen uit alle werelddelen.



Prinses Mabel





Mabel Wisse-Smit
Binnen de 'Open Society Institute' (OSI) speelt Mabel Wisse Smit een belangrijke rol. Mabel is op zijn minst een 'interessante' vrouw te noemen, één die in speciale kringen verkeert. In 2004 trad ze in het huwelijk met prins Johan Friso - na kroonprins Willem Alexander en zijn kinderen in rechte lijn de eerstvolgende troonopvolger. Mabel liep onder andere stage bij de Shell in Maleisië, de ABN-Amro in Barcelona en de Verenigde Naties in New York. Eind jaren tachtig van de vorige eeuw had zij een later zo spraakmakende 'meer dan een oppervlakkige relatie' met de in juni 1991 vermoorde Amsterdamse topcrimineel en 'koning van de onderwereld' Klaas Bruinsma. Niet veel later, in het begin van de de jaren negentig was ze betrokken bij 'bijzondere verbindingen' met Muhamed Sacirbey, een van miljoenendiefstal verdachte Bosnische oud-politicus en beschermeling van Alija Izetbegoviç, de voormalig president van Bosnië. Rond die tijd raakte 'Mabel van Oranje' betrokken bij de 'Open Society Institute' van George Soros. Op 29-jarige leeftijd werd zij door Soros benoemd tot Europees directeur van de OSI, 'een organisatie die zich inzet voor democratisering, mensenrechten, onderwijs en vrije media', zoals deze organisatie door haar zelf is omschreven.

Soros is en blijft een boeiende persoonlijkheid, wat maar eens te meer blijkt uit zijn verrassende uitspraken. Zo schreef hij in 1997 in het januarinummer van de 'Atlantic Monthly' dat:

'...de ongeremde intensivering van het laissez-faire kapitalisme en de verspreiding van marktideeën in alle sectoren van het leven onze open en democratische samenleving in gevaar brengen. De wereldwijde zegetocht van democratie en markt zal een 'tijdelijk fenomeen' blijken te zijn, omdat de financiële markten die eraan ten grondslag liggen van nature instabiel zijn. Instortingen zijn onvermijdelijk, en kunnen zelfs leiden tot de vestiging van een totalitair regime.'

In feite vertelt hij niets nieuws. De door hem zo bewonderde wetenschapsfilosoof Karl Popper schreef ooit: 'Jeder Versuch, das Paradies auf Erden zu installieren, produziert die Hölle'. Daarnaast waarschuwde hij ook voor 'wereldverbeteraars', individuen als Soros en Yunos, die volgens Popper andere voorstellingen en definities van het paradijs hebben en dit willen en zullen doordrukken ten koste van anderen.



Grameen Bank filantropisch en medemenselijk? No Way!

Met elke - door de wereldburgers met oprechte bedoelingen geschonken - Euro wordt de strop om de nek van een arme medemens gelegd die steeds strakker getrokken wordt. Niet voor niets is het aantal zelfmoorden onder Bengalese vrouwen explosief gestegen. 'At the cost of the poor in Bangladesh, Grameen has grown to sky-scraping heights.'

Wereldwijd komt deze manier van 'Maatschappelijk Bewust Investeren' steeds meer trek. Een vorm van 'ontwikkelingshulp' over de ruggen van de minvermogenden, een nieuwe vorm van economische uitbuiting met nagenoeg gegarandeerde renteopbrengsten tot een schandalige hoogte van 40%! De Weense vermogensbeheergroep VPM wil tot 2010 zelfs een vermogen van € 1 miljard in deze lucratieve en valse vorm van uitbuiting investeren. In een door het aan de Universiteit van Duisburg verbonden 'Institute of East Asian Studies' verricht onderzoek naar het 'fenomeen' microkrediet wordt geconcludeerd dat de gesuggereerde resultaten niet bereikt worden. Integendeel: zij komt tot de conclusie dat het concept van 'Microfinanciering' bedoeld is voor de grote beleggers om over de ruggen van de armen in deze wereld nieuwe markten te creëren waarin zij op weinig risicovolle wijze geld kunnen investeren tegen een onfatsoenlijk hoog rendement!

Thorsten Niles van het 'Institute of East Asian Studies' omschrijft het als volgt: 'De vrouwen lenen het geld van een microkredietgever om daarmee een eerdere microkredietgever te betalen en dat gaat zo eindeloos door.' Ook Khorshed Alam van de 'Organisation Alternative Movement for Resources and Freedom in Bangladesh' is heel duidelijk over het 'wonderwapen' van de vleesgeworden engel en Nobelprijsdrager Yunus: 'De microkredieten van de Grameenbank zijn niets anders dan een schulden-val'



http://www.prorepublica.org/artikel.aspx?a=microkrediet_macrocrimineel&t=Micro+krediet+macro+crimineel

[microkrediet en koninklijk huis] [Grameen Bank en microkrediet; 16 geboden] [Soros, George en sponsoring] [Mabel (prinses) en Soros]




Vrijgekomen FBI-files bevestigen: “Aliens zijn op aarde geland”
Pas vrijgegeven documenten van het FBI zouden bevestigen wat samenzweringstheorieën al jarenlang stellen: dat vliegende schotels bemand door aliens op de Aarde gecrasht zijn. De documenten, die jarenlang topgeheim zijn gebleven, lijken de theorie te staven dat buitenaardse wezens in het Amerikaanse stadje Roswell zijn geland en daarna naar een legerbasis zijn overgebracht. Drie cirkelvormige ruimtetuigen, met aan boord telkens drie aliens van ongeveer een meter groot, crashten, zo beweerde een FBI-agent in 1950.
1   ...   5   6   7   8   9   10   11   12   ...   17


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət