Ana səhifə

Inhoudsopgave nieuwsbrief 147 – 06. 03. 2012


Yüklə 8.48 Mb.
səhifə4/17
tarix24.06.2016
ölçüsü8.48 Mb.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   17

Ziekenhuizen schrijven veel valse declaraties uit


Zorgverleners hebben in 2010 declaraties ingediend bij verzekeraars, terwijl er helemaal geen of slechts een deel van de behandeling was uitgevoerd. Dat zegt Wilma Wind, directeur van patiëntenorganisatie NPCF.


Volgens haar worden de frauduleuze declaraties in de hand gewerkt door de zogenoemde DBC-tarieven (Diagnose Behandel Combinatie). Dat systeem geeft de standaardprijs voor een complete behandeling weer. De Telegraaf meldt dat het om een bedrag van 1 miljard euro gaat in 2010. Ziekenhuizen gebruiken die tarieven voor declaraties, ook als er bijvoorbeeld alleen een intake-gesprek heeft plaatsgevonden. Ook komt het voor dat patiënten drie keer langs moeten komen bij een ziekenhuis, terwijl de behandeling in één keer kan plaatsvinden.

"Het systeem prikkelt om zoveel mogelijk te declareren", zegt Wind. Ook zorgverzekeraars werken de fraude in de hand. Zij houden slechts steekproeven en dat blijkt volgens Wind onvoldoende.

Wind wil met zorgverleners en -verzekeraars om de tafel om het probleem op te lossen. Ook zouden patiënten meer inzicht moeten eisen in de kosten van hun behandeling.

Declaratiedossier RTL Nieuws

De researchredactie van RTL Nieuws deed onderzoek naar andere declaraties, namelijk die van bestuurders in alle provincies en 16 grote gemeenten. Bekijk hier een overzicht van de bonnetjes.

Lees ook: Miljard aan onnodige declaraties ziekenhuizen

Bekijk ook: Declaratiedossier RTL Nieuws - © RTL Nieuws.nl

[ziekenhuizen; valse declaraties] [valse declaraties door zorgverleners]



Big Brother krijgt nieuwe speeltjes tot zijn beschikking (2)

Amerikaans Congres keurt de inzet van 30.000 drones boven Amerikaanse steden goed.
Het is de meest onschuldige zaak van de wereld – en niet alleen dat, maar zelfs een concept waar de tijd rijp voor is, dat ons zal beschermen en zorgen voor onze veiligheid. Vanzelfsprekend hoeft niemand zich zorgen te maken, want verkeerd gebruik van de technologie zal niet voorkomen. Per slot van rekening bevinden drones zich al overal, en niet alleen in de VS, dus wat is eigenlijk het probleem met enkele tienduizenden meer?

Als je het nog niet wist – dat zal waarschijnlijk het geval zijn - in de afgelopen week heeft het Amerikaanse Congres, zonder al te veel tamtam, ingestemd met een ​​nieuwe wet. President Obama zal deze naar verwachting ondertekenen. Door deze nieuwe wet, genaamd FAA Reauthorization Bill, wordt het voor de overheid gemakkelijker gemaakt om in het Amerikaanse luchtruim veel onbemande Spy Drones in te zetten. De nieuwe wet schrijft de Federal Aviation Authority (FAA) voor om nieuwe richtlijnen te ontwikkelen voor het testen en certificeren van commerciële UAV’s . Als de wet in 2015 in werking treedt, zullen naar verwachting 2.020 tot 30.000 drones in de lucht boven de Verenigde Staten ingezet kunnen gaan worden.

De drones, die algemeen in gebruik zijn in Afghanistan, namelijk om de veronderstelde opstandelingen en de Taliban agenten in het land en in het naburige Pakistan op te zoeken en aan te vallen. Na een aantal jaren van observatie en controle door Amerikaanse overheidsinstellingen, zoals de US Customs and Border Protection, worden ze door een afdeling van het Department of Homeland Security gebruikt. Zelfs het Ministerie voor Rampenhulp heeft drones gebruikt, en voorstanders benadrukken dat er nog andere nuttige toepassingen zijn, zoals bijvoorbeeld de bestrijding van bosbranden of bij het ​​opsporen van vermiste wandelaars.

Privacywaakhonden luiden de noodklok, luid en duidelijk…!

“Er zijn zowel onder gewone burgers als het bedrijfsleven grote zorgen over privacy en toezicht”, aldus Steven Aftergood, hoofd van de organisatie Project on Government Geheimhouding van de Vereniging van Amerikaanse wetenschappers, in gesprek met de Washington Times.

Jennifer Lynch, advocaat aan de Electronic Frontier Foundation [een niet-gouvernementele organisatie, die zich bezighoudt met onder meer de bescherming van de privacy op internet], voegde eraan toe dat haar organisatie in het bijzonder “bezorgd is over de gevolgen van het toezicht door de overheid.”

De organisatie heeft een rechtszaak aangespannen tegen de FAA om vast te stellen hoeveel certificaten de Autoriteit reeds aan de politie, overheidsinstellingen en particuliere partijen heeft verstrekt. Met deze certificaten wordt het gebruik van onbemande vliegtuigen in het Amerikaanse luchtruim toegestaan. Volgens de Autoriteit zijn in 2011 in totaal 313 certificaten afgegeven, 295 daarvan waren nog geldig tot het einde van het jaar. ”Maar de FAA weigerde informatie op de vraag welke instanties certificaten afgeven en met welk doel”, meldt de Times.

“We hebben een lijst, waarmee we [elk agentschap] kunnen vragen: Waar ga je je aan houden in verband met het gebruik van drones? Wat wordt er gedaan om de privacy te beschermen? Hoe zorg je ervoor dat veiligheidseisen worden gewaarborgd”, vraagt Lynch zich af.

Surveillance Society

Het gebruik van drones voor bewaking van Amerikaanse burgers is slechts een volgende stap op weg naar een zogenaamde “gecontroleerde samenleving”, die in de Verenigde Staten steeds meer vorm krijgt.

Volgens Barry Steinhardt, directeur van het programma technologie en vrijheid van de Amerikaanse burgerrechten organisatie, de ACLU, zullen door het toegenomen gebruik van CCTV-camera’s in het openbare leven in Amerika zeker criminelen in de kraag kunnen worden gevat, maar verhoudingsgewijs gaat het om een paar individuen. Het geheel geeft een vals gevoel van veiligheid.

“Het is de illusie van veiligheid … dat er daadwerkelijk iets te doen zou zijn tegen terrorisme en misdaad”, zei hij tegen Wired.com.

En bovendien, voelen we ons happy als we voortdurend geobserveerd worden?

“Willen we een samenleving waarin een onschuldige burger de straat niet kan oversteken, zonder te worden gezien als een potentiële crimineel?” Vraagt ​​de ACLU op zijn website.

Is het een vogel? Nee, het is een drone.
Drones. Ze vliegen niet alleen boven Pakistan op zoek naar Taliban, maar ook boven Nederland. Zónder raketten, maar ook zonder wetten. Is het een vogel? Is het een UFO? Nee, het is een drone. Het zijn kleine onbemande vliegtuigjes en helikopters met daaronder meestal een fototoestel of een videocamera.

Scheveningen

Ze worden gemaakt en verkocht door het bedrijfje Aerialtronics in Scheveningen. Maar wat nog ontbreekt, is duidelijke wet- en regelgeving! Nu is er niemand die controleert hoe veilig die drones eigenlijk zijn. BNR-verslaggever Harmen van der Veen sprak woensdag met Lucas van Oostrum, mede-eigenaar van Aerialtronics en producent van Drones.

‘Plaatjes schieten van criminelen uit de lucht’

"Het is nu windkracht 5/6, maar ze hangen heel stabiel in de lucht", vertelde Van Oostrum op BNR. "Wij schieten filmpjes voor de creatieve industrie: films, tv-commercials, dat soort zaken. En daarnaast voor de industrie, inspectie en de politie: die schieten plaatjes van criminelen vanuit de lucht."

Hij ging verder: "We worden nu nog gezien als hobbyvliegers, maar de hobby-industrie wordt steeds groter. Wij verkopen eigenlijk alleen aan professionele partijen."

Bron: Boinnk.nl en Kopp en Bnr.nl - Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl

[drones boven Amerikaanse steden] [gecontroleerde samenleving door drones]



Zo kun je ook je pensioen regelen !
Buiten de Engelse Bristol Dierentuin is een parkeerterrein voor 150 auto's en 8 bussen. 25 jaar lang werd het parkeergeld geregeld door een beleefde parkeerwacht

Parkeren voor auto's : £1

Parkeren voor bussen: £5

Op een dag, na 25 jaar zonder EEN dag werk te hebben gemist kwam deze man niet meer opdagen,

dus de dierentuindirectie telefoneerde met de gemeente Bristol met de vraag of zij een ander parkeerwachter konden sturen.

De gemeente Bristol deed een onderzoek en antwoordde

dat dit een zaak van de dierentuin is en niet van de gemeente.

De dierentuindirectie berichtte de gemeente dat deze parkeerwacht toch een employee van de gemeente is.

De gemeente schreef terug met het bericht dat deze parkeerwacht NOOIT bij de gemeente in dienst is geweest........

.......Ondertussen in zijn Villa ergens aan de zonnige kust van Spanje.....

woont een man die op eigen kosten een parkeermeter bij de dierentuin heeft geïnstalleerd;

en dan gewoonweg iedere dag kwam opdagen om parkeergeld te innen....

De dierentuin schatte zijn 'inkomsten' op £ 670 per dag - voor 25 jaar......

dus voor 7 dagen per week -

dit bedrag komt dan op circa £ 244.710 per jaar

Circa £ 6.117.770,00 over 25 jaar....!

Geen enkele ziel in Engeland weet zijn naam,

dus een slimme jongen of een kleine zelfstandige

hoe je het maar bekijkt...!!!

Dat hij maar lang van zijn pensioen mag genieten in het mooie zonnige Spanje....!!

P.S.: bij navraag blijkt dit niet echt gebeurd.

[pensioen; humor] [humor; pensioen]




Apocalyptische geluiden tegelijkertijd afgespeeld – ‘Verbazingwekkende’ Bijbelse profetie
Apocalypse Sounds Played All At Once "Amazing" Bible Prophecy!

Geüpload door paulbegley34 op 2 feb 2012

Paul Begley uit Indiana speelt een audio (nieuwsberichten van CTV) af van al die verschillende geluiden, gehoord over de gehele wereld!

Shawn Fussell uit Texas is degene, die de combinatie van de ‘geluiden van de Apocalyps’ maakte.

De Apocalyps geluiden lijken te komen uit de hemel, met inbegrip van de sjofar. Luister zelf…

2-21-12 STRANGE SOUNDS in Montana - This is Amazing

http://www.youtube.com/watch?v=Y1GXFOWjEVk&feature=player_embedded

[vreemde geluiden]



Armoede voor iedereen: De waanzin van de politieke correctheid

februari 24, 2012By: Genade.info Category: Actueel, Eindtijd ontwikkelingen, religie


Niet-Arabische buitenlanders worden op dit moment in Arabische landen ontslagen – en niemand protesteert tegen deze racistische discriminatie. De Zwitsers krijgen politiek correct een islamitisch parlement. Over een Turkse groepsverkrachting in Worms mag niet meer bericht worden. De Arabische “vrijheidsstrijders” verkrachten ondertussen journalistes en plaatsen de beelden trots op het Internet. En onze media verzwijgen ook voor ons waarover men zich op dit moment in Londen opwindt.

Vertaald uit het Duits door E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)




De Arabische landen hebben zojuist besloten om buitenlandse arbeidskrachten door Arabische te vervangen. Het is een duidelijk geval van racistische discriminatie. De reden: De werkloosheid ligt in Arabische landen tussen de 14 en 20%. In Europese landen zoals Griekenland, Spanje,Portugal. Ierland en vele andere droomt men van zo´n laag werkloosheidscijfer. Wat zou er gebeuren als de Grieken en Spanjaarden alle niet-Europeanen zouden ontslaan en alleen nog arbeidsplaatsen zouden bezetten met Europeanen? Men zou de kreet van verontwaardiging vermoedelijk in de hele wereld kunnen horen. Maar als islamitische landen zich zo gedragen, dan is dat kennelijk volledig in orde. Per slot van rekening zijn wij toch eindeloos tolerant. We klappen als de grote islamitische organisaties nu bijvoorbeeld in Zwitserland een parallelparlement willen opbouwen. In Zwitserland dient voor de 400.000 daar levende moslims een eigen parlement gecreëerd te worden. En stemmen mogen alleen moslims. Zwitserse niet-moslims worden zo gediscrimineerd. Stelt u zich eens voor, dat wij in de landen van herkomst van de Zwitserse moslims een eigen parlement alleen voor christenen, Joden of atheïsten opeisen – de reactie zou gegarandeerd weer net zo gewelddadig zijn als onlangs na het per ongeluk verbranden van geschriften uit het milieu van de islamuitvinder Mohammed in Afghanistan. We zijn gewoon tolerant.


Moslims hebben in februari 2011 heel officieel – opnieuw – in het openbaar meerdere honderden Bijbels verbrand. Bijvoorbeeld in de Islamitische Republiek Iran. Dat gebeurt immers iedere dag. Moslims zijn er trots op dat ze Bijbels verbranden. En wat gebeurde er? Zoals gebruikelijk – niets! Geen Amerikaanse president, geen Europese politicus, geen islamitische of christelijke leider maakte zich er druk om. Wij beschouwen dat inmiddels als volledig “normaal”. Als jonge moslims in het Duitstalige gebied urineren in het doopvont van een kerk en het altaar met stront besmeren (bijvoorbeeld in Zwitserland), dan is dat zogenaamd op een bepaalde manier cool. En een waarschijnlijk tamelijk ouderwetse en eerder kleinburgerlijke Brusselse priester liet zijn kerk door de Belgische politie ontruimen, nadat vele Afghanen deze als vanzelfsprekend als toilet gebruikten. Uiteraard werden de islamitische kerkschenders niet tot gevangenisstraffen veroordeeld, zoals die op eigen houtje handelende Duitser, die enkele koranverzen op toiletpapier afdrukte. In islamitische landen steken moslims als vanzelfsprekende christelijke kerken in brand als ze denken door christenen beledigd te worden. Daarvoor moeten we tegenwoordig natuurlijk het volste begrip hebben. In het islamitische Maleisië hebben christenen in vooruitsnellende gehoorzaamheid in hun Bijbels het woord “God” door “Allah” vervangen. En de islamitische regering heeft daarna meer dan 35.000 Bijbels in beslag laten nemen en wilde deze verbranden, omdat christenen gewoon niet het woord “Allah” voor God mogen gebruiken. Nergens een kreet van verontwaardiging te horen.


In een typisch Duitse stad zoals Worms demonstreert men intussen politiek correct tegen rechtspopulisme. Geen enkele inwoner van Worms zou op het idee komen om een demonstratie aan te melden, nadat Turken in een parkeergarage een 16-jarige verkrachten haar in het geslachtsgebied zwaar verwond hebben. We zwijgen dat liever dood. En we verwijderen de bijdragen hierover, omdat discussies over zulke onderwerpen politiek niet correct zijn. We onderwerpen ons gewoon al in vooruitsnellende gehoorzaamheid. In Worms zijn natuurlijk ook geen demonstraties als geïmmigreerde Albanezen weer eens op elkaar schieten op straat. Wanneer Oriëntaalse kinderverkrachters in Groot-Brittannië toeslaan, dan worden ze – zoals onlangs – met naam en toenaam en foto´s in Britse kranten tentoongesteld. Wij doen het tegenovergestelde: wij kijken weg en ondersteunen daarmee zulke vuilakken.

In de jonge Libische democratie hebben jonge mannen zojuist een Britse journaliste verkracht, die over de geneugten van de Libische revolutie wilde berichten. De verkrachters maakten opnames van zichzelf en plaatsten deze op vele websites, bijvoorbeeld bij Vimeo.com en YouTube. Hebt u ook maar van één enkele journalistenorganisatie gehoord, die hiertegen geprotesteerd of de arrestatie en veroordeling van de daders heeft geëist? Geen kreet van verontwaardiging – niets, doodse stilte. Laten we nog even terugdenken aan hoe de Arabische “vrijheidsdemonstranten” zich gedroegen op het Tahrirplein in Cairo – ze verkrachtten eerst een buitenlandse journaliste (Laura Logan van CBS News). Hebt u daarover ooit ook maar een woord in het Duitstalige gebied van onze media vernomen? Onze journalisten zwijgen, net zoals ze over Worms en vele andere gevallen zwijgen. En ze zwijgen, wanneer buitenlandse arbeidskrachten nu in Arabische landen door Arabieren worden vervangen. Onze media bevorderen daarmee het tegen ons gerichte racisme. En wij burgers moeten verontwaardigd zijn over “rechtspopulisme”. Perverser kan het nauwelijks nog. Onze media verzwijgen echter ook voor ons, dat in een stad als Londen Oost-Europeanen een vierde deel van alle delicten plegen. Eén voorbeeld van velen: Een Oost-Europeaan heeft geprobeerd om bij een levende Britse met zijn handen het hart uit het lichaam te trekken… , nadat hij haar daarvoor zomaar met een mes had aangevallen. Geen woord daarover in onze media. Onze journalisten verontwaardigen zich er liever over, dat onze politici het wagen om zoiets niet alleen openlijk uit te spreken, maar hier ook actief tegen optreden.

Bron: http://tinyurl.com/7xpk3t8 - Auteur: Udo Ulfkotte

[politieke correctheid jegens islam] [islam en politieke correctheid]

Hoe stop je Bedrog-Belasting?
Schrijf eens een brief naar de politiek, de koningin of de Belastingsdienst. Zoals deze brief hieronder, van iemand die het helemaal zat is!
Aan de inspecteur van belastingen, de koningin en de gehele politiek van Europa.

Het spijt mij u te moeten mededelen, dat het voor mij welhaast onmogelijk is in te schatten of ik mijn belasting tot 21-12-2012 nog wel kan en wil betalen.

Mijn financiële positie is zeer onoverzichtelijk geworden dankzij de toepassing van uw Arbeidswet, Auteurswet, Horecawet, Beurswet, Loterijwet, Motorrijtuigenwet, Warenwet, Woningwet, Drankwet, Gezondheidswet, Winkelsluitingswet, Invalidenwet, Vestigingswet, Flexwet, Ziektewet enz. enz. die op een weerloos en verward publiek zijn losgelaten. Door al uw wetten ben ik zo teneergeslagen, aangeslagen, uitgeput, uitgebuit, uitgewoond, uitgetrokken en uitgeperst, dat ik niet meer weet waar ik aan toe ben, hoe ik moet zijn en of ik hier nog wel wil zijn.
Men heeft mij genoodzaakt te betalen voor Milieubelasting, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Precariobelasting, Loonbelasting, Onroerendgoedbelasting, Overdrachtsbelasting, Staatsbelasting, Straatbelasting, Rioolbelasting, Grondbelasting, Wegenbelasting, Verzekeringsbelasting, Beursbelasting, Weeldebelasting, Gemeentebelasting, Dividendbelasting, Successiebelasting, Hondenbelasting, Vermakelijkheidsbelasting en Waterschapsbelasting. En verder voor tabaksaccijns, benzineaccijns, gedistilleerdaccijns, zegelrecht, registratierecht, invoerrecht, uitvoerrecht, statistiekrecht, reinigingsrecht en wat er nog meer aan rechten zijn.
Voorts krijg ik de plicht om bij te dragen aan WAO, AOW, WW, WWW, UWV, VVV, BTW en tal van andere weeën, als ook aan Zorgverzekering, Autoverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering, Ziektegeldverzekering, Brandverzekering, Kostbaarhedenverzekering en andere zekerheden die inmiddels allang niet meer zo zeker zijn met dit kabinet.
Ik betaal liggeld, stageld, loopgeld, wachtgeld, parkeergeld, tolgeld, sluisgeld, schoolgeld, inschrijfgeld, uitschrijfgeld, lesgeld, kijk- en luistergeld en hoe dan ook heel veel geld.

Ik word aangezocht of verplicht om bij te dragen aan Dierenbescherming, Vrijheidsbond, Kankerbestrijding, Astmafonds, Leprafonds, Nierfonds, Kinderbescherming, Rampenfonds, Begrafenisfonds, Geheelonthoudersfonds, maar ook het Rode Kruis, Gele Kruis, Oranje Kruis, Groene Kruis, het Witgele Kruis en een regenboog aan andere kruizen.


De regering en anderen die in hun naam regeren hebben mij zo geregeerd, dat ik niet meer weet wie ik ben, of ik er ben en of ik er nog wel wil zijn. Ik ben verplicht, verdacht, verhoord, ondervraagd, berispt, beboet, bekeurd, bestraft, bekeken, onderzocht, nagegaan, gecontroleerd, geevalueerd, gezuiverd, ingesloten, opgesloten, uitgesloten, verwisseld, ontbonden, gecommandeerd, gesommeerd, ingeschreven, uitgeschreven, doorgelicht, voorgelicht, opgelicht en uitgelicht.

Ik heb tot nu toe mijn leven doorgebracht met het invullen, inschrijven, opschrijven, overschrijven, halen, betalen, opsturen en bekrachtigen en tekenen van formulieren. Ik heb al honderden keren verklaard dat ik ben geboren, waar en wanneer. Ik vraag me soms zelfs af: waarom?

Ik word achtervolgd door aktiecomites, bonden, fondsen, verenigingen, clubs, instellingen, instituten, organisaties en stichtingen, zowel schriftelijk als telefonisch (liefst onder het eten) en zelfs thuis aan de deur. Mijn enige geluk is dat ik geen geld overheb om te kunnen steken in ING, Abn-amro en alle andere Rothschild banken, Palm Invest, Easy Life, Dubai Resorts, IceSave, Fortis of andere oplichters.

Ik ben zover dat ik mijn huis wil verkopen en mijn leven wil beëindigen, maar daarvoor moet ik eerst een energiekeurmerk aanvragen en betalen én ook nog voldoen aan de Euthanasiewet, waarvoor ik dan weer formulieren moet gaan aanvragen, invullen en opsturen.

Ik had eigenlijk graag een nieuwe auto willen kopen, maar dan moet ik 42,3 procent belasting betalen over de netto-cataloguswaarde. Waarom is dat? Moet ik straf hebben? Of is dat een boete omdat ik te hard gewerkt heb? Een auto van de zaak wordt ook al bestraft met bijtelling. En binnenkort hebben we ook nog rekening rijden vanwege het milieu. Ik betaal ook al slurptaks en vliegtaks. Nu moet ik naar Düsseldorf of Brussel rijden, is dat wel goed voor het milieu?
We hebben ook nog verpakkingstaks, want ook verpakkingen zijn slecht voor het milieu. Volgens mij blijven producten juist langer vers door de verpakking en gooien we ze niet zo snel weg, want dat is pas slecht voor het milieu. En waarom ook niet, Nederland heeft brave burgers, bijna niemand maakt bezwaar.

We hebben in Nederland voor alles een stichting, praatgroep, actiegroep, commissies van wijze mannen en vrouwen die zich bezighouden met rapporten die uiteindelijk door niemand worden gelezen en dit alles aangevoerd door oppersukkel Rutte en zijn vrienden die al jarenlang bezig zijn met kilometerzones, flitspalen, spitsstroken die dicht blijven, dimlicht overdag, rookverbod in de horeca, praatgroepen voor herintgratieproblemen, tolerantie van minderheidsgroepen, inburgeringscursussen, tekorten in de zorg en het gedaalde libido van de dwergcavia.

Dat we jaren bezig waren met een HSL-lijn dwars door ons landschap waarbij u minstens 20 miljard boven het budget bent gegaan, is wel goed voor het milieu??? Weet u wat slecht is voor het milieu? De toegenomen criminaliteit en de excessen in de samenleving, ontvluchte tbs'ers en hangjongeren die hele wijken en winkelcentra onbegaanbaar maken voor brave Nederlandse burgers die wél om hun leven geven.

Premier Rutte sponsort wel banken en verzekeraars die jarenlang casino speelden met het door ons aan hen toevertrouwde geld en nu na al hun blunders moeten wij er nogmaals voor opdraaien om de boel draaiende te houden en de staatschulden in te lopen. Maar als wij burgers omvallen, dan kunnen we nergens aankloppen.

Nee, ik betaal geen belasting meer! Ik ben gewetensbezwaard geworden en ga niet langer akkoord met uw miljoenennota's. Hierbij verklaar ik, afwachtende op het nieuwe eerlijke financieel-economische systeem - niets te ondernemen tot de gehele politiek, de monarchie en de duistere aansturing is verwijderd en verdwenen.

Hoogachtend,

[belastingplicht voor onredelijke wetten] [onoverzichtelijk wetten] [brief aan belastingdienst]

Belangrijke nieuwsfeiten die we weer niet op ons journaal te horen krijgen

februari 25, 2012By: silviavideler


1. De crisis in Griekenland kan ernstige consequenties hebben.

Zo kan de EU al het Griekse goud in beslag nemen.

http://www.goldreporter.de/geheime-vertragsdetails-gold-der-griechen-kann-beschlagnahmt-werden/gold/19381/

2. Ondertussen denkt Wolfgang Schäuble dat de Grieken meer financiële steun nodig hebben.

http://www.bild.de/politik/ausland/griechenland-krise/schaeuble-haelt-noch-mehr-griechenland-hilfe-fuerdenkbar-22812544.bild.html
1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   17


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət