Ana səhifə

Navodilo o varovanju in hrambi ključev na fakulteti za kmetijstvo univerze V mariboru


Yüklə 29 Kb.
tarix26.06.2016
ölçüsü29 Kb.
V Mariboru, 28. 11. 2007

Na podlagi 330. člena Statuta Univerze v Mariboru (Ur. L. RS št. 65/2007 – Statut UM UPB4) ter skladno s 3. odst. 22. člena Splošnega akta o organiziranosti in sistemizaciji univerze in članic št. A 17/2005-2 BB izdaja dekan Fakultete za kmetijstvo Univerze v Mariboru naslednjeNAVODILO O VAROVANJU IN HRAMBI KLJUČEV NA

FAKULTETI ZA KMETIJSTVO UNIVERZE V MARIBORU

I.


  1. SPLOŠNA DOLOČILA

S tem navodilom se določa postopek varovanja in hrambe ključev na Fakulteti za kmetijstvo ter odgovorne osebe v tem postopku.

II.


  1. IZDAJA

Ob nastopu delovnega razmerja na Fakulteti za kmetijstvu Univerze v Mariboru, Vrbanska 30, Maribor, pridobi delavec, odvisno od sedeža delovnega mesta, ključ za dostop do poslovnih prostorov na Vrbanski 30, Vili Pohorski dvorec, Pivola 8 ter UKC FK (Pivola 11 in Meranovo).


Podjetje, ki opravlja storitve varovanja v Vili Pohorski dvorec, Pivola 8, od stavbe nima ključev. Odklepanje in zaklepanje stavbe izvaja vzdrževalec stavbe ter osebe, ki opravljajo svoje delo na lokaciji Pivola 8.

III.  1. ZAKLEPANJE

Poslovni prostori, navedeni v II. točki tega navodila, se zaklepajo s ključi.


3.1. KLJUČI
Sistem zaklepanja omogoča število ključev v obtoku, s katerimi razpolagajo delavci in odpirajo natančno določena vrata. Ključ pridobi delavec in sicer v odvisnosti od dela, ki ga opravlja. Ključ pridobi od odgovorne osebe oz. od njega pooblaščene osebe.

IV.  1. HRAMBA

Ključi od prostorov na Vrbnaski 30 se skupno hranijo v tajništvu Fakultete za kmetijstvo Univerze v Mariboru, ključi od Vile Pohorski dvorec pa v omarici v Vili Pohorski dvorec ter v poslovnih prostorih UKC FK.

V.


  1. EVIDENCA IZDANIH KLJUČEV

Evidenco izdanih ključev za prostore na Vrbanski 30 ter na Vili Pohorski dvorec, Pivola 11 vodi tajništvo FK, evidenco izdanih ključev za prostore UKC na Pohorskem dvoru (upravna stavba, gospodarska poslopja) vodi strokovna sodelavka- vodja dejavnosti, za prostore UKC na Meranovem pa strokovni sodelavec – vodja dejavnosti na Meranovem.VI.


  1. To navodilo stopi v veljavo z dnem izdaje.


Dekan:
Red. prof. dr. Jernej Turk


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət