Ana səhifə

Försnack inför melodifestivalen med Nordmans Ronny Hemlin


Yüklə 31 Kb.
tarix27.06.2016
ölçüsü31 Kb.
Försnack inför melodifestivalen med Nordmans Ronny Hemlin (Nordmans lillebror tillika sångare i svenska Steel Attack)
Efter min intervju med Steel Attacks sångare, Ronny Hemlin, passar jag på att fråga några snabba frågor om morgondagens (läs 15/3) tävling i Melodifestivalens finaltävling där Ronnys bror Håkan (aka Nordman) ska tävla. Detta är avsnittet om Melodifestivalen – intervjun i sin helhet kommer om ett par dagar.
- Det var ju lite bekymmer bara det där med att få biljetter till det hela, berättar Ronny en aning besviket. Du har kanske hört om att inte de uppträdandes familjer fått biljetter till evenemanget? Senast brorsan var med (läs Nordman) så hade dem ju i alla fall reserverat biljetter som vi då fick köpa ut för samma pris som de skulle ligga på om vi köpte dem från arrangören. I år fick vi inte ens det så vi fick hitta biljetter till det hela på egen hand. Jag tycker dem är snåla! Att dem inte ens kunde göra så som de gjorde då – för så mycket pengar de tjänar på det där tycker man ju det är en liten grej att göra.

Men du kommer åka och titta?

- Jo, det blir väl det. Men det var svårt att få tag på biljetten. Riktigt dålig stil, riktigt snålt!Vad tror du om brorsans chanser då?

- Det är ju en sak kanske vad man tror och vad man hoppas, men självklart hoppas jag ju på att han vinner! Jag tycker att det är den överlägset bästa låten av dem alla där, men jag kanske är partisk. Men jag gillar bara hela låten, den har bra melodi, bra text, skön att lyssna på. Det är inte alls som en typisk melodifestivalenlåt, vilket de andra ändå är, utan bara ren Nordman. Vad jag däremot tror är en annan sak, eftersom folket ska rösta och det som sagt inte är typiskt melodifestivalstuk på den och så finns det väl intressegrupper som gjort att den inte fått lika bra marknadsföring eller så också. Så vad jag tror är inte att den vinner, men topp fyra tror jag.Om du bortser från de andra bidragen då, hur håller låten som låt?

- Jag tycker det är en svinbra låt! Det är riktigt bra text och skön melodi. Jag gillar och har alltid gillat Nordman. Han har alltid bra texter och man lär sig gilla det hela med tiden om man lyssnar på det ifall man inte skulle uppskatta det direkt. Låten är ganska annorlunda och jag gillar sådant!Snackar ni mycket med varandra nu i dagarna?

- Nja, det blir väl något samtal om dagen, kanske. Han är ju som vilken annan polare som helst.Kommer du och Steel Attack att ställa upp i melodifestivalen någon gång?

- Det kommer nog inte hända!Varför inte?

- Jag vet inte… Känns bara inte som oss att göra en sådan sak. Men man ska väl aldrig säga aldrig. För tio år sedan sa brorsan samma sak och se vart han är nu. Men jag tror bara inte att vi kommer göra en sådan sak… Fast Lordi ställde ju upp och vann och Lordi är väl knappast det bästa bandet som finns, så helt uteslutet ska man väl kanske inte se det som.


Läs hela intervjun på http://www.hallowed.se/senaste.html om några dagar.

Caj Källmalm ”Fixxxer”


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət