Ana səhifə

Tİcari ve turiSTİk geziler iÇİN İŞ sahipleri İÇİN :. Doldurulmuş imzalanmış vize başvuru formu


Yüklə 35.35 Kb.
tarix24.06.2016
ölçüsü35.35 Kb.
İSPANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ

TİCARİ VE TURİSTİK GEZİLER İÇİN
İŞ SAHİPLERİ İÇİN

------------------------------------:

. Doldurulmuş imzalanmış vize başvuru formu

. 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz orijinal resim (resimle ilgili bilgiler ekte bulunur)

. Antetli kağıda yazılmış vize talep dilekçesi kaşeli imzalı imza yetkili tarafından imzalı



(yolcunun firmadaki görevi, niçin gittiği, gidiş dönüş masrafları firma tarafından karşılanıyor ibaresin geçmesi gerekmektedir)

. İmza sirküleri son tarihli

. Vergi levhası son tarihli

. Faaliyet belgesi son tarihli

. Ticaret sicil gazetesi

. davet yazısı (antetli kağıda kaşeli imzalı) (ticari ek olarak bu eklenecektir)

. Otel rezervasyonu

. Uçak rezervasyonu

. bakiyesi yeterli son üç ayın işlenmiş banka hesap cüzdanları

Banka eksteresi alındığında bankadan kaşeli imzalı isteniyor son üç aya ait bakiyesi yeterli

. yurt dışında geçerli sağlık seyahat sigortası (tarafımızdan yapılır)

. Daha önce schengen vizesi yok ise ilk schengen vizesini İspanyadan alacak ise

(yukarıdaki evrakların tümün orijinal istenmektedir. (1 set orijinal noter tasdikli değil – bir set fotokopisi )

. Pasaportun tüm dolu sayfalarının fotokopisi

Nüfus cüzdan fotokopisi
ÇALIŞANLAR İÇİN

-------------------------------------------------:
. Doldurulmuş imzalanmış vize başvuru formu

. 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz orijinal resim (resimle ilgili bilgiler ek de bulunur)

. antetli kağıda yazılmış vize talep dilekçesi kaşeli imzalı imza yetkili tarafından imzalı



(yolcunun firmadaki görevi, niçin gittiği, gidiş dönüş masrafları firma tarafından

karşılanıyor ibaresinin geçmesi gerekmektedir)

. SSK. Onaylı işe giriş bildirgesi

. SSK hizmet dökümü

. Son üç ayın maaş bordrosu

. Son üç ayın aylık sigorta bildirgesi

. İmza sirküleri son tarihli

. Vergi levhası son tarihli

. Faaliyet belgesi son tarihli

. Ticaret sicil gazetesi

. davet yazısı (antetli kağıda kaşeli imzalı) (ticari ek olarak bu eklenecektir)

. Otel rezervasyonu

. Uçak rezervasyonu

. bakiyesi yeterli son üç ayın işlenmiş banka hesap cüzdanları

Banka eksteresi alındığında bankadan kaşeli imzalı isteniyor son üç aya ait bakiyesi yeterli

.kredi kart ve ekstreleri varsa tapuları

. yurt dışında geçerli sağlık seyahat sigortası (tarafımızdan yapılmaktadır)

. daha önce schengen vizesi yok ise ilk daha schengen vizesi İspanyadan alacak ise

yukarıdaki evrakların tümün orijinal istenmektedir. (1 set orijinal noter tasdikli değil – bir set fotokopisi

. Pasaportun tüm dolu sayfalarının fotokopisi

Nüfus cüzdan fotokopisi

EMEKLİLER İÇİN

----------------------------------------------:
. Doldurulmuş imzalanmış vize başvuru formu

. 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz orijinal resim

. Konsolosluğa hitaben yazılmış vize talep dilekçesi imzalı ev adresli telefon

. Emekli cüzdan fotokopisi

. Tapu fotokopileri

. Otel rezervasyonu

. Uçak rezervasyonu

. bakiyesi yeterli son üç ayın işlenmiş banka hesap cüzdanları

Banka eksteresi alındığında bankadan kaşeli imzalı isteniyor son üç aya ait bakiyesi yeterli

. Eğer emekli olup çalışanlar için ssk. Destek bildirgesi ve yukarıda çalışanlar için istenilen evrakların tamama hazırlanması gerekmektedir.

.yurt dışında geçerli sağlık seyahat sigortası tarafmızdan yapılmaktadır.
. Daha önce schengen vizesi yok ise ilk schengen vizesi İspanya’dan alacak ise

(yukarıdaki evrakların tümünün orijinal istenmektedir. (1 set orijinal noter tasdikli değil – bir set fotokopisi )

. Pasaportun tüm dolu sayfalarının fotokopisi

ÖĞRENCİ İSENİZ.

-------------------------------
. Doldurulmuş imzalanmış vize başvuru formu

. 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz orijinal resim (resimle ilgili bilgiler ekte bulunur

. öğrenci belgesi

. ailesi çalışan, işveren veya emekli ise yukarıdaki evrakların tamamı hazırlanacak

. yurtdışında geçerli sağlık seyahat sigortası (tarafmızdan yapılmaktadır)

. otel rezervasyonu

. uçak rezervasyonu

. 18 yaşından küçük çocuklardan anne ve babadan noter tasdikli izin belgesi istenir

. bakiyesi yeterli son üç ayın işlenmiş banka hesap cüzdanları

Banka eksteresi alındığında bankadan kaşeli imzalı isteniyor son üç aya ait bakiyesi yeterli

. pasaportun tüm dolu sayfaların fotokopisi

. daha önce schengen vizesi olmayan yolcuların tüm evrakların onjinali gerekiyor

EV HANIMLARI İÇİN

--------------------------------------------
. Doldurulmuş imzalanmış vize başvuru formu

. 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz orijinal resim

. Eşi çalışan, işveren ve emekli ise yukarıda belirtilen tüm evralar hazırlanması gerekmektedir.

. Otel rezervasyonu

. Uçak rezervasyonu

. Evlilik cüzdan fotokopisi

. bakiyesi yeterli son üç ayın işlenmiş banka hesap cüzdanları

Banka eksteresi alındığında bankadan kaşeli imzalı isteniyor son üç aya ait bakiyesi yeterli

.kredi kart ve ekstreleri varsa tapuları

. yurt dışında geçerli sağlık seyahat sigortası (tarafımızdan yapılmaktadır)
-------------------------------------------------------------------------------------------

. Daha önce schengen vizesi yok ise ilk schengen vizesini İspanyadan alacak ise

(yukarıdaki evrakların tümünün orijinal istenmektedir. (1 set orijinal noter tasdikli değil – bir set fotokopisi )

-------------------------------------------------------------------------------------------------

. Pasaportun tüm dolu sayfalarının fotokopisi
Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat acentası müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır


Resim Özellikleri

Vize Ücreti




Gerekli Evraklar




Resim Özellikleri




Başvuru Formu




Randevu Alma




SSS




İşlem Süresi






















Başvuru sahipleri, aşağıda açıklandığı üzere, yeni formata sahip fotoğraf ile birlikte Başvuru formlarını teslim etmelidir:

Genel



Fotoğraf, ICAO (Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü) tarafından belirlenen şartlara uygun olmalıdır.



Düz açık renkli zemin kullanın.



Fotoğraf en son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır.



Yüzün her iki kenarını açık bir şekilde gösteren, eğimli olmayan bir fotoğraf (portre).



Yüzünüzün fotoğrafın %70-80’ini kaplayacak kadar, başınızın ve omzunuz üstüne yakın çekim.



Fotoğraf net ve keskin olmalıdır.





Fotoğraf Boyutu

Her vize başvuru sahibinin ilettiği fotoğrafa aşağıdaki boyutlarda olmalıdır:





Fotoğraf boyutu en az 240 piksel en ve 320 piksel boy olmalıdır. Daha küçük fotoğraflar reddedilecektir. Örneğin, 235 piksel x 320 piksel bir foto geçerli değildir.



Diğer taraftan, fotoğraf, limitleri dahilinde 3 x 4 (en x boy) orana sahip olmalıdır. Ancak, 250 x 340 piksel fotoğraf geçerli olacak ancak 290 x 340 piksel geçerli değildir.



Son olarak, resim büyüklüğü (Kbyte) asla 120 Kbyte'tan büyük olamaz.


Çözünürlük



Bir fotoğraf çözünürlüğü DPI (inç başına nokta) olarak ölçülür ve baskı kalitesi kontrol etmek için kullanılır. Bu nedenle, daha yüksek çözünürlük daha iyi baskı kalitesi anlamına gelir.



Fotoğraf çözünürlük 300 dpi olmalıdır, bu nedenle, resmi tarattığınızda, bu parametreyi dikkatli bir şekilde kontrol edin. Ancak, çözünürlük arttıkça, resim boyutunun da artacağını unutmayın.


Çözünürlük



Kabul edilen tek resim formatı JPEG(Join Photograph Expert Grup Format)’dir. Diğer resim formatları örneğin BMP, TIFF, GIF, PNG vs. reddedilecektir (bir uyarı gösterilecektir).


Fotoğrafı Başvuru formuna eklemek



Fotoğrafı, başvuru formunda ayrılan yere yapıştırın.


Bu talimatlara dikkatli bir şekilde uyunuz. Sunulan fotoğrafın bu gereklilikleri karşılamaması halinde başvurunuz eksik olarak değerlendirilecektir.




Copyright 2012 . VFS Global. All Rights Reserved. Yasal Uyarı


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət