Ana səhifə

Notat ang. Musikskolens ønsker i forbindelse med projektering og ombygning af Nygade 21, Aabenraa Generelt


Yüklə 38 Kb.
tarix24.06.2016
ölçüsü38 Kb.
Notat ang. Musikskolens ønsker i forbindelse med projektering og ombygning af Nygade 21, Aabenraa
Generelt:

Kælderetage og stueetage er færdiggjorte, og er forholdsvis velfungerende bortset fra ventilationen som kørende ved lav kraft ikke fungerer hensigtsmæssigt og ved høj kraft støjer for meget.

Desuden udgør den nuværende ventilation i stueetagen et problem for skolens flygler og klaverer (der forefindes et i hvert rum), da et for tørt og hurtigt skiftende indeklima ødelægger instrumenterne. Dette bør der tages hånd om i den øvrige del af bygningen.

Musikskolen har et ønske om, at bygningen færdiggøres så den får et fælles udtryk etagerne imellem, og så materialevalg afspejler husets alder.

Desuden er det vigtigt, at lokalerne bliver indrettet optimalt i forhold til musikudøvelse. Vi har derfor ønske om, at der til ombygningen knyttes akustisk rådgivning med erfaring fra bygninger til musisk udfoldelse.
1. sal

Kontor OK


Kopi

OK

X
rengøring


Gangareal

Grå

Bibliotek


Trappe

Hvid

A) De tre eksisterende lokaler (grå, hvid og bibliotek) bevares så vidt muligt størrelsesmæssigt. Der er behov for lydisolering til de omkringliggende lokaler på samme etage og op til 2. sal. I stueetagen er der etableret ”rum i rummet” og disse lokaler er derfor dæmpede i en grad så undervisning ovenpå ikke forstyrrer. Det oprindelige gulv må gerne bevares hvis muligt.

B) Gangarealerne fungerer som opholdsrum for eleverne, og det er derfor væsentligt at de fremstår lyse og indbydende.. For at forøge lysindfald ønskes glas i adskillelse mellem trappe og gangareal (i lighed med stueetagen)

C) Gangarealet bør akustisk reguleres (som på stueetagen) og belysningen fornyes. Der ønskes etableret et åbent tekøkken på 1 sal til elevbrug.
2. sal

Skunk

S

c

en

e

Salen

Udsigten


Gang

TrappeEl.v

A) Salen færdiggøres. Af hensyn til akustikken etableres loft til kip og skråvæggene reguleres akustisk, så der i lighed med stueetagen er fleksible muligheder akustisk (forskellig efterklangstid og tilbagekastning af lyd). Bemærk ved regulering at nordvæggen bruges som lærred.

B) Der etableres en nødudgang så salen kan godkendes til flere end de nuværende 50 personer. Nødudgang placeres så scenen ikke berøres

C) Udsigten færdiggøres (malerarbejde og akustisk fleksibel regulering) og der etableres afskærmning til elevator for at forhindre kuldebro og at lyden transporteres rundt i huset.

D) I gangen sættes der glasvæg i så der kommer lysindfald fra trappen og skunken benyttes dels som depot og dels åbnes der op, så en del kan benyttes som garderobe,
Trappegang
A) Glaspartier ind til 1. og 2. sal

B) 4 toiletter på afsatserne ved 1. og 2. sal renoveres.Prioritering af rækkefølge
De enkelte dele prioriteres som følger:
1. Færdiggørelse af UDSIGTEN

2. Færdiggørelse af HVID

3. Nødudgang ved SALEN og loft til kip, samt akustisk regulering

4. Gangareal, garderobe og depot 2. sal. Glasparti mod trappen

5. Gangareal 1. sal Glasparti mod trappen + øvrig renovering

6. GRÅ


7. BIBLIOTEK

8. Toiletter
Edna Rasmussen, Musikskoleleder jan. 2012


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət