Ana səhifə

Forever lycium plus


Yüklə 77.5 Kb.
tarix25.06.2016
ölçüsü77.5 Kb.FOREVER LYCIUM PLUS

Ázsiában az emberek már több ezer éve fogyasztják a Lícium (ördögcérna) gyümölcsét és a Licoricét (édesgyökér) egészségük megőrzése érdekében. A Forever Living Products ebből a gazdag gyógynövény hagyományból merítette ezeknek a növényi táplálék kiegészítőknek az erejét, és egyetlen nagyszerű készítménybe egyesítette őket. A Lícium gyümölcsének kivonata mind a hagyományos tápa-nyagokat, mind fito-tápanyagokat (növényi tápanyagokat), valamint vitaminokat, ásványi anyagokat, béta-karotint, poliszacharidokat és aminosavat tartalmaz. Az édesgyökér flavonoid kivonata - amely az édesgyökérnek egy saját szabadalmaztatott eljárással előállított, biológiailag felvehető formája - sok olyan bioflavoidot tartalmaz, amelyekről a korszerű kutatások már kimutatták, hogy nagyon erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek.

Összetétel: Észak-Ázsiából származó válogatott lícium-kivonat, édesgyökér flavonoid kivonat.

Tartalom: 100 tabletta. Ajánlott adag felnőtteknek: napi 2-3 X 1 tabletta.

A mi Lícium gyümölcs kivonatunk a lícium barbarum növényből készül, amely lombhullató cserje, és Észak-Ázsiában honos. A líciumbokor gyümölcse narancssárga-piros színű és elképesztő mennyiségű aktív összetevőt tartalmaz, beleértve többek között nagy mennyiségű aminosavakat és béta karotint, vitaminokat, poliszacharidokat, szénhidrátokat, zsírokat és proteineket. A lícium hosszan visszanyúló történelme mutatja, hogy Öregedés elleni, testerősítő, látásjavító és bőrszépítő szerként értékelték. A lícium növényt 2000 éve használják Kínában külső megjelenést javítóként

és az életet meghosszabbítóként. Sikeresen használták égések, fekélyek, felfekvések, fagyások, üszkösödések és furunkulusok helyi kezelésére. Vértisztító gyógynövény, amely újraépíti a sejteket belülről kifelé, megjavítva a szabad gyökök, okozta károkat. Ezek, az un. szabadgyökök megtámadják a sejtjeinket és 80 féle betegség kialakulásához vezethetnek, köztük a daganatos betegségek kialakulásáért és az öregedésért is felelősek. (Szabadgyökök stressz, hiányos táplálkozás, környezetszennyezés következtében mindenkiben képződnek! A szabadgyököket antioxidánsokkal tudjuk lekötni). Mostanában már kemoterápiás kezelések mellékhatásainak kezelésére is használják.

Az édesgyökér Kínában valószínűleg a leggyakrabban előírt gyógynövény, én is évekig használtam. A modern idők egyik legkutatottabb gyógyhatású növénye. Az utóbbi jó néhány évtizedben több mint ezer tudományos jelentés látott napvilágot az édesgyökérről. A tudósok kiterjedt vizsgálatainak köszönhetően ma már tudjuk, hogy az édesgyökér több mint százötven kémiai összetevőből áll, amelyek jótékony hatásokat mutatnak az optimális egészség fenntartásában.

A mi Forever Lícium Plus termékünk nem használja a teljes növényt, csak a hasznos édesgyökér flavonoid kivonatot. Ez talán érdekesnek tűnhet, de a licorice használatának esetében ez rendkívül pozitív, íme, miért: régen azt gondolták, hogy az édesgyökérben az elsődlegesen aktív összetevő a glycyrrhizin, vagy ahogy még ismert, a glycyrrhizin sav. Ez az anyag adja az édesgyökér erős, édes ízét. Ötvenszer édesebb, mint a nádcukor. A glycyrrhizinnek azonban volt néhány gyógyászati ellenhatása, amely veszélyessé tette hosszú távú használatát magas vérnyomású embereknek, olyanoknak, akik bizonyos gyógyszereket szedtek, pl. digitaliszt, valamint terhes nőknek. Mi eltávolítottuk édesgyökér kivonatunkból a glycyrrhizint. A legfrissebb tanulmányok kimu-tatták, hogy az édesgyökér jó néhány előnyös hatását nem a glycyrrhizin, hanem a hatásos flavonoidok okozzák. Ez az a kivonat, amelyet a Forever Lícium Plus tartalmaz. Tanulmányozván a Forever Lícium Plus összetevőit tiltásokat találhat a használattal kapcsolatosan. Személyesen beszéltem Dr. Leung-gal, aki ennek a hatékony terméknek a fejlesztője és biztosított arról, hogy a deglycyrrhizinált kivonat az édesgyökér előnyös tulajdonságait tartalmazza a teljes növény mellékhatásai nélkül.A Forever Lícium Plus a természetben található legerősebb antioxidáns. Ha egy 100-as skálán vizsgáljuk, akkor a C-vitamin 1, az ABeta CarE 40-szer erősebb, a Lícium 100-szor erősebb, mint a C-vitamin. Hatásosan működik az A-Beta-CarE-vel, az Absorbent C-vel és a Pomesteen Power antioxidáns bombájával együtt, a szabad gyökök okozta károk ellen, és általában elősegíti testünk megújulási képességeit. De inkább, mint hogy csak az antioxidánsok koncentrált előnyeit adjuk meg magunknak, élvezzük valamennyi flavonoid és poliszacharid jótékony hatását hatékony eszközzé téve, hogy segítsük testünk belülről kifelé történő újjáépítését.


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət