Ana səhifə

Virus 7q mp5 Guide


Yüklə 163.5 Kb.
tarix25.06.2016
ölçüsü163.5 Kb.

Virus 7Q – MP5 Guide


Velkommen til vores MP5 guide, vi har lavet et par universale MP5 rifler, og taget billeder af det. Vi håber at i kan finde inspiration og gå-på mod til at designe jeres egne våben til næste Virus 7Q scenarie! Bemærk at de fleste af billederne kan ses større og i en højere opløsning, hvis du klikker på dem. God fornøjelse! :-)

 

 Afsnit 1: Værktøj og Materialer.
 

 
Værktøj:

Til venstre, stiksav, sort tape, sort sprit tusch, tommestol, nedstryger og 2 komponent lim.

Til højre, hammer, stemmejern og boremaskine.
 

Materiale 1:

1 stk. "rød dut" riffel, kan købes i Kvickly og Legekæden. Der kan fås flere forskellige slags. De kan skyde med de små røde/orange gummi kugler.

 


 

 
Materiale 2:

1 stump krydsfiner, spånplade eller lign. Du skal kunne gribe om den med din hånd, så en max. længde på 15 cm, bredde 4 cm og tykkelse 2 cm.

 

 


 

Materiale 3:

1 stykke limtræ eller lign. udskåret i denne form til bagstykket, tilpas størrelsen alt efter din riffel. (brug stiksaven og evt. tommestok)

 

 

 

 
Afsnit 2: Gør-det-selv guiden:
Trin 1:

Skil/sav geværet op i følgende dele som vist på billedet. vær opmærksom på at den lille tap bagerst bliver siddende. Her får du brug for nedstrygeren. 

Trin 2:

Afmærk på dit "træ-bag-stykke" hvor tappen på geværet skal gå ind. (Med din sprit tusch)


 

Trin 3:

Med boremaskinen borer du en masse huller ned i din afmærkning, brug derefter stemmejernet m. hammer, til at få hullet helt frit så gevær-ende-tappen kan passe ned i.

Sæt derefter en skrue i som vist på billedet, og skru den igennem træ og gevær så det sidder rigtig godt fast.

(Bor evt. for, da plastikket kan flække)

 


 

 

Trin 4:

Din riffel skulle nu gerne se sådan ud. Så giver du dit lille håndtag en omgang sort tape, og derefter limes den fast, samme sted som på billedet. (husk at give håndtaget en gang tape op af geværet for at fastholde det indtil limen er tør.)    

 

Trin 5:

Så skal der tapes! I vores tilfælde har vi tapet geværet over det hele, da det gav det bedste resultat i forhold til riflens brug, men det er selvfølgelig en smagssag.

 

           
 


http://virus7q.ripen.dk


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət