Ana səhifə

Vendlindja : Çifllak, Rahovec


Yüklə 33 Kb.
tarix26.06.2016
ölçüsü33 Kb.
Ibish Mazreku

Të dhënat personale

Datelindja : 15.07. 1969

Vendlindja : Çifllak , Rahovec

Statusi: I martuar ( 4 fëmijë)

Nr i ID: 1008189877
Edukimi
Universiteti i Prishtinës-

Fakulteti i Ekonomisë

1990 – 1995 Ekonomist i diplomuar
Universiteti i Prishtinës-

Fakulteti i Ekonomise

1998 – 2007 Magjistër i shkencave ekonomike
Malta International Training

Centre – Malte / Chartered

Insurance Institut - UK

2007 Dip. CII


Universiteti Shen Klementi –

Ohër, Maqedoni

14 09 2009 Doktor i shkencave në fushën e sigurimeve
Zhvillimi Profesional
USAID 12 2005 – 06.2006 Menaxhment – Programi i Zhvillimit Profesional

USAID –


American University of Kosovo 09.2006 – 12. 2006

Lidership – programi i zhvillimit të Lidershipit

MITC – Maltë 09. 2002 – Aplied Insurance Study Diploma

- 2 - 12.2002

MITC - Maltë Qershor 2003 Programi Trajnues për Menaxhment të Sigurimeve
Përvoja e punës
Kompania private “ BESTIN “ – Prishtinë, 1995 1998

- Praktikant

- Kontabilist

- Shef i komercialesKompania e Sigurimeve “DARDANIA“ Prishtinë, 2000 – 2003
- Koordinator

- Shef i marrjes në sigurim

- Zv. Drejtor i Pergjithshëm
Kompania e Sigurimeve“ SIGURIA” Prishtinë, 2003 - 2004

- Menaxher i Degës - Prizren

- Drejtoria e shitjes – Qendër- Prishtinë
Banka Qendrore e Kosovës ( BPK) 03. 2004 – 06.2004
Zv. Drejtor i Drejtorisë së Mbikëqyrjes së Sigurimeve
Banka Qendrore e Kosovës (AQBK) 06.2004 – 10.2005
Drejtor i Drejtorisë së Mbikëqyrjes së Sigurimeve
Banka Qendrore e Kosovës ( BQK) 10.2005 – 31.10.2008
Drejtor i Drejtorisë së Mbikëqyrjes së Sigurimeve dhe Pensioneve
Instituti Për Studime “Pjetër Budi“ Prishtinë

01.10.2006 - Ligjërues


Kompania e Sigurimeve “DUKAGJINI“, Prishtinë 01.11.2008
- Ndihmësdrejtor Gjeneral
Gjuhët e Huaja
Anglisht

Serbo- Kroate


Anëtarësimet
Anëtar i Chartered Insurance Institut, Londër , UK
Punimet e botuara:
“Sfida reformës së Solvencës II në industrinë e sigurimeve” (shqip dhe anglisht), Revista Shkencore “LOGOS”, 2008


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət