Ana səhifə

Veckobrev V. 42 Hej alla föräldrar! VI kan nu meddela att bygget dragit I gång med en rasande fart och redan nästa vecka levereras förskolebyggnaden


Yüklə 172 Kb.
tarix25.06.2016
ölçüsü172 Kb.
Veckobrev v. 42

Hej alla föräldrar!

Vi kan nu meddela att bygget dragit i gång med en rasande fart och redan nästa vecka levereras förskolebyggnaden.

I hallen har det satts upp en kontaktlista där man kan anteckna telefonnummer och mail om någon annan förälder/barn önskar få kontakt med er.

Vi vill också tacka Tristan, vår praoelev, för en trevlig vecka hos oss på Gårdeby förskola.

Veckan som varit hos Smultron:

Den planerade cyklingen börjar bli mer avancerad, vi har denna vecka backat, till alla barns glädje. I temaarbetet har vi tryckt höstlöv i den färg vi tycker om som senare kommer att klistras in i vår egen bok. Vi har varit i ”fritaskogen” och påbörjat bygget av en ny koja, där barnen jobbade med stor entusiasm. Det samlades grenar och kvistar till väggar och golvet gjordes av plattor och stenar. Favoritsagorna för tillfället är ”Pomperipossa” och ”Dummerjöns”. I lekhallen har vi lekt ”Pomperipossa” och ”dansstopp”.Veckan som varit hos Blåbär:

Denna vecka har gått i höstens tecken, då vi har introducerat vår årstidskorg, vilken vi börjat fylla med sådant som hör hösten till. De yngre barnen har samlat löv, pinnar och mossa på vår förskolegård, medan de äldre barnen har varit i skogen på höstspaning och samlat material och fotograferat.Ute på gården har vi äntligen fått upp våra stafflier och några av barnen har invigt dem genom att måla i höstens färger: röd, gul och brun.

Höstsång
Melodi: Blinka lilla stjärna

Alla löven faller ned
röda, gula, bruna med.
Nu jag ser, är hösten här
nu så kan vi plocka bär.
Alla löven faller ned,
röda, gula, bruna med.
Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar sin förmåga att bygga, skapa och konstruera med hjälp av olika tekniker, material och redskap - Lpfö 98 rev. 2010
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət