Ana səhifə

Onkt: metal, poliritmisch Musicfrom nl


Yüklə 210.5 Kb.
tarix27.06.2016
ölçüsü210.5 Kb.

ONKT: metal, poliritmisch

Musicfrom.nl:
"Dit vijftal weet een partij bruggen te slaan om van door het dolle te raken, ONKT is écht een beetje anders. Nederland is een rijk land wat metal betreft, zeer veel goede bands die echt proberen te innoveren en deze mannen lijken het als geen ander te snappen: complexiteit, innovatie, zeer divers in het eigen bereik."
Lords of Metal:
"opvallend eendenretenstrak"
Zware metalen:
"Een groovy versie van Meshuggah, zo laat ONKT zich verwachten. En ja, die vergelijking is qua ritmesectie niet zo gek. Ook God Forbid, of Fear Factory zijn niet ver weg."
ONKT geeft zijn eigen draai aan het genre door er een fikse dosis groove en melodie in te gooien. De uitkomst houdt zich in het midden tussen Meshuggah, Machine Head en System of a Down. Zanger Isak, gevlucht uit Servie gedurende de oorlog midden jaren '90, schrijft een groot deel van zijn teksten uit zijn eigen ervaringen. De band staat sterk voor de Do It Yourself mentaliteit.
Zo is hun eerste CD "Charge" (release juni 2009) geheel in eigen beheer opgenomen, gemixt en gemastered. Het ontwerpen van de cd's, de site, het bedrukken van T-shirts e.d. alles wordt gedaan door de bandleden zelf en krijgt hierdoor een persoonlijke tint. ONKT is geheel onafhankelijk, waardoor zij alleen producten ontwikkelen waar ze zelf voor 100% achter staan.
Boek ONKT voor een strakke show van een half uur als voorprogramma of in een package met onder andere keus uit Bloid en Deafening

Voor stageplan, bandinfo, logo, downloads, hyves en myspace:

website: www.onkt.nl

e-mail: info@onkt.nlMichiel Eeltink mob: 0627572884Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət