Ana səhifə

Omul nu trăieşte numai cu pâine, dar şi cu Cuvântul lui Dumnezeu


Yüklə 0.63 Mb.
səhifə6/27
tarix25.06.2016
ölçüsü0.63 Mb.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   27

Despre adevăraţii succesori ai lui Iisus


Orice ar încerca şi orice ar face toată viaţa sa, cel care nu părăseşte totul pentru a-şi întoarce paşii direct către Mine, poate cuceri chiar întreaga lume, dar degeaba, dacă nu Mă va avea pe Mine! Cucerirea întregii lumi nu-i va folosi la nimic, fiindcă este mort! Dar dacă în această perioadă a revelării Evangheliei, Eu chem pe cineva şi îi spun: "Vino!", iar el nu vine, el va suporta moartea spiritului. Cine este chemat, după ce M-a chemat, trebuei să vină fără să şovăie, pentru că Eu nu voi rămâne plin de graţie în această lume. Eu îmi urmez drumul şi nu insist dacă cei cărora le spun: "Veniţi" şovăie.

Motivul încarnării Domnului pe această planetă înpoiată


Am ales acest pământ deoarece copii săi sunt ultimii şi cei mai înapoiaţi din tot infinitul imens. De aceea am îmbrăcat haina cea mai umilă a celei mai joase condiţii , pentru a fi posibil ca toate creaturile din întreaga manifestare să se poată apropia de Mine. De la locuitorii planetelor inferioare şi până la locuitorii primilor sori centrali, cei mai elevaţi, toţi trebuie să aibă şansa de a se apropia de Mine.
Cine nu este cu Mine este împotriva Mea! Şi cine nu adună cu Mine, risipeeşte şi se pune în mod făţiş împotriva spiritului lui Dumnezeu, care vrea să vă elibereze.
Orice păcat şi orice hulă vor fi iertate omului, dar niciodată hula împotriva Duhului Sfânt nu le va fi iertată.

Secretul divin din interiorul omului


"Eu vă spun, cel care vă va primi pe voi, pe Mine Mă va primi şi cel care Mă va primi pe Mine, îl va primi pe Cel care M-a trimis la voi. Trebuie să înţelegeţi bine acest lucru".
Adevăr, adevăr vă spun, pe cel care Mă va recunoaşte în faţa oamenilor şi Eu îl voi recunoaşte în faţa Tatălui Meu care este în ceruri. Dar cel care, din frică, se va lepăda de Mine în faţa oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el în faţa tatălui Meu care este în ceruri.

Cine este Iisus cu adevărat


"Eu sunt, în primul rând, Cel care sunt; însă în al doilea rând, Eu sunt deopotrivă şi Cel care nu este (Iisus cel nemanifestat) şi Eu sunt şi ceea ce Eu doar par a fi. Acolo unde se află Tatăl se află totodată şi Fiul; iar acolo unde se află Fiul, acolo se află totodată şi Tatăl. Dar să ştiţi că Tatăl este totuşi cu mult deasupra Fiului şi de aceea Fiul se naşte din Tatăl. Nimeni nu-L poate cunoaşte pe Tatăl în afara Fiului şi a aceluia căruia Fiul , prin Graţia Sa, i-L revelează!"

Adevăraţii urmaşi ai lui Cristos


Iată ce trebuie să facă cel care doreşte să Mă urmeze: el trebuie să moară faţă de lucrurile materiale şi profesionale, să nu se mai preocupe de viaţa sa materială, altfel el nu va putea intra în Împărăţia Mea. Căci cel care pune mâna la plug, dar întoarce ochii în altă parte nu este făcut pentru Împărăţia lui Dumnezeu.

Esenţa învăţăturii lui Iisus


"Să respectaţi poruncile lui Dumnezeu, să-L iubiţi pe Dumnezeu mai presus de orice şi pe aproapele vostru la fel ca pe voi înşivă şi să-i veniţi în ajutor de fiecare dată când puteţi." "Să nu răspunzi la rău cu rău, să-i faci bine duşmanului tău, să-i binecuvăntezi pe cei care te blesteamă, să fii umil şi blând."

Despre necesitatea încolţirii şi maturizării lucrurilor


Cuvântul şi învăţătura Domnului Iisus sunt la fel ca toată opera Sa. El ne oferă învăţătura sub forma unor seminţe mititele pe care trebuie să începem să le semănăm în solul spiritului nostru, şi acest sol se numeşte iubire; acolo poate creşte sămânţa, pentru a deveni un arbore al adevăratei cunoaşteri a lui Dumnezeu şi a noastră, iar din acest copac, la momentul dorit să putem recolta fructele coapte ale vieţii veşnice.
Fiti desăvârşiţi, precum Dumnezeu din ceruri este desăvârşit si astfel veţi fi adevăraţii copii ai lui Dumnezeu şi astfel tot ceea ce Îi veţi cere în calitate de copii ai Săi, El vă va da, căci Tatăl este infinit de bun cu copiii Săi şi le dă tot ceea ce El are.
Adevăr vă spun căci numai copii care vin astfel la Mine vor rămâne cu Mine, în timp ce aceia care vin cu laude şi ridicări în slăvi, nu vor vedea decât gloria Mea, dar nu Mă vor avea în mijlocul lor.
Iisus a stabilit o nouă Împărăţie pe acest pământ, dar nu una materială ci una a spiritului, a adevărului şi a libertăţii pe care ţi-o dă adevărul, sub conducerea unică a iubirii!
Tot ce vei face din iubire pentru Mine şi pentru aproapele tău – care este frate cu tine – va fi drept şi just.
În umilinţa Mea nu există nici forţă, nici putere, dar în această umilinţă se află forţa de a putea recunoaşte, accepta şi îndeplini voinţa Domnului.
Acolo unde vă veţi aduna în Numele Meu, Eu voi fi în mijlocul vostru, dacă nu în mod vizibil, măcar ca o forţă care vă va însufleţi.
"Ceea ce face Tatăl fac şi Eu, pentru că Eu şi Tatăl una suntem, în modul cel mai deplin. Cel care Mă primeşte pe Mine, Îl primeşte pe Tatăl, pentru că Tatăl este în Mine, aşa cum Eu sunt în El; ceea ce voi faceţi pentru Mine, pentru Tatăl Meu faceţi. Tu nu poţi să-Mi dai ceva fără să primeşti înapoi însutit"

Despre recunoştinţă


Iisus este împotriva tuturor manifestărilor de recunoştinţă deschise şi exterioare. El nu acceptă decât recunoştinţa interioară, tăcută, care se manifestă prin iubirea care vine din inimă.

Cum să urmăm învăţătura lui Iisus


Dacă vrem să urmăm învăţătura lui Iisus trebuie s-o primim şi s-o punem în practică în fiecare zi şi numai atunci vom avea parte de mântuire. Graţia vine din Înaltul Cerului dar nu rămâne dacă nu este pusă în practică zilnic.

Omul de pe acest pământ nu a fost făcut pentru a fi inferior lui Dumnezeu care este complet desăvârşit. Acest lucru va fi posibil pentru cel care va urmări cu seriozitate să trăiască respectând în totalitate Cuvântul lui Iisus, care nu presupune

altceva decât ca faptele noastre să fie în conformitate cu preceptele pe care Dumnezeu ni le-a dat sub forma de porunci.

Despre noua naştere


Sufletul trebuie să fie purificat de apa umilinţei şi a renunţării de sine, pentru că apa este simbolul cel mai vechi al umilinţei. Ea nu se opune niciodată, fiind în serviciul tuturor; la sol ea caută întotdeauna punctul cel mai de jos şi fuge de înălţimi. Sufletul purificat răspândeşte în jurul lui lumina spiritului adevărului, pe care un suflet impur nu poate niciodată să-l înţeleagă, acesta din urmă fiind asemenea nopţii, în timp ce adevărul este precum lumina soarelui.

Adevărul îl face liber pe cel care îl acceptă şi îl recunoaşte în sufletul lui purificat prin umilinţă. Intrarea în Împărăţia lui Dumnezeu este chiar această libertate a spiritului, sau această înţelegere spirituală a libertăţii.1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   27


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət