Ana səhifə

Krokodilens hembrev vecka 12


Yüklə 138 Kb.
tarix27.06.2016
ölçüsü138 Kb.
Krokodilens hembrev vecka 12

Hej!


Äntligen har vi börjat få lite vår i luften, härligt! När snön smälter, blir det även ganska blött ute… så kolla över era barns lådor i hallen om det finns extrakläder, speciellt strumpor har en rykande åtgång. Titta gärna om regnkläderna och stövlarna finns på plats också.

Vi har haft en bra vecka. Annia har varit själv en del med gruppen eftersom Emma varit borta, men det har funkat jättebra ändå. Skönt att det funkar med bara en vuxen eftersom det är så det kommer bli i ettan under vissa pass. I torsdags var även Annia borta, men Rosa hade huvudansvaret för gruppen då, så det flöt på bra. Då övade barnen på melodifestivalen och körde igenom programmet. Nu ser alla fram emot nästa vecka, äntligen är det bara en vecka kvar till melodifestivalen!! På onsdag blir det ingen skogsutflykt, för då går vi till OP-skolan och övar ”på riktigt”. FB och 1B kommer och lyssnar så att vi får öva inför publik. Då vill vi att barnen har scenkläderna med sig.

I måndags hade vi gympa, flex och skapande som vanligt. Vi provade även på vila istället för massage efter lunch. Det verkade vara uppskattat och i slutsamlingen efter vilan kunde man hört en knappnål falla, barnen satt så tyst och lugnt. I tisdags hade häxan varit framme igen och rört om bland alla ord, så barnen fick ta två ord och sätta ihop dem till ett nytt och rita det nya ordet. I onsdags gick vi till skogen, där Per gjorde en naturuppgift tillsammans med barnen. I fredags hade vi mycket innelek och vår nya praktikant i arbetslaget, Danny, kom och sjöng och spelade tillsammans med barnen.

Nästa fredag kommer vi att ha en fotbollsturnering med alla barn i A-spåret. Låter avancerat, men det brukar vara väldigt uppskattat. Vi vill att barnen kommer ombytta redan på morgonen, tar med sig inneskor att springa i och en namnad vattenflaska.


Det börjar bli dags för påskpyssel och vårt förråd av toarullar och äggkartonger har tagit slut, så samla gärna och ta med !
Kom ihåg att vi stänger tidigare på tisdag, då vi har APT!
NÄSTA VECKA: vecka 13:

Måndag: Lila gruppen har idrott.

Tisdag: Vanlig skoldag. Vi stänger kl 15.45.

Onsdag: Rosa gruppen har idrott. Vi har generalrepetition, ta med scenkläder.

Torsdag: Vanlig skoldag. Melodifestivalen kl 18!!

Fredag. Fotbollsturnering. Ombytta på morgonen, ta med inneskor och vattenflaska.


Trevlig Helg!

Emma & Annia

Norrbyskolan, Örebro kommun

Box 31340 Majorsgatan 7 Tel 019-21 23 90 norrbyskolan@orebro.se701 35 Örebro Örebro Fax 019-21 23 64


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət