Ana səhifə

JÄsenkirje 3/11 19 2011


Yüklə 27 Kb.
tarix18.07.2016
ölçüsü27 Kb.

JÄSENKIRJE 3/11 19.7.2011
Tervehdys Graafikot!

Juhlavuotemme etenee helteisessä kesässä hyvin. Tässä kirjeessä ajankohtaista asiaa mm. jäsenyydestä sekä juhlavuotemme menneistä ja tulevista tärkeistä tapahtumista.


Uusia kokelasjäseniä

Vaasan Taidegraafikoiden kokelasjäseniksi on hyväksytty työterveyshuollon erikoislääkäri Pertti Alanne sekä arkkitehti Gunilla Lång-Kivilinna.


Apurahat

Olemme saaneet apurahoja reilusti kattamaan juhlavuottamme. Pohjanmaan Taidetoimikunnalta saimme näyttelyä varten 1000 euroa, Svenska Kulturfondenilta julkaisuun ja näyttelyyn 2000 euroa sekä Brödarna Gröndahl Stiftelseltä julkaisuun 4000 euroa.


Pajan avaimet

Viime aikoina olemme saaneet yhdistykseemme uusia kokelasjäseniä. Tämä merkitsee sitä, että tarvitsisimme lisää avaimia työhuoneellemme Vaskiluotoon. Tämä ei ole aina aivan yksinkertaista. Sen vuoksi kohdistamme huomion nyt niihin jäseniin, joille avain ei ole tarpeellinen. Jos tunnet, ettet tarvitse avaintasi pajalle useinkaan ja jollekin toiselle siitä olisi enemmän iloa ja hyötyä, olisi hyvä toimittaa avain puheenjohtaja Janika Herleville postitse osoitteeseen Vöyrinkatu 16 C 20, 65100 VAASA.


Nandor Mikola

Vaasan Taidegraafikot osallistuvat Nandor Mikolan 100-vuotis juhlaviikolle. Ohessa Tapani Tammenpään antama tiedote elokuun kuvataideviikosta.


Väliaikatietoa 6.-11.8. pidettävästä kuvataideviikosta.
Árpád tulee Budapestista osallistumaan Nandor Mikolan 100 v juhlaviikolle. Litokurssi pidetään graafikoiden pajalla Vaskiluodossa. Ilmoittautuminen 6.8. klo 10 - 11. Työskentely vapaata. Salme hoitaa opetusta, apunaan Arpad. Osanottomaksu on 10,- /päivä, johon kuuluu osin materiaalit. Töitä voidaan tehdä aina 11.8. saakka. Työskentelyaika klo 9 - 16. Arpad ei ole paikalla jokaisena päivänä. Litoviikolle voi osallistua jokainen joka on kiinnostunut. Ennakkoilmoittautumiset info@nandormikola.fi
Avoimet akvarellipäivät Svedjehamnissa alkavat myös 6.8. klo 11. Kokoontuminen Salterietissä. Tarkoituksena on järjestää puoliviralliset päivät maailmanperintöalueella, piirtäen ja maalaten. Myös Arpad tulee osallistumaan päiville jotka ovat lauantaina ja sunnuntaina. Sunnuntaina 7.8. on varattu Salterietin yläkerta, jossa Maire Ruotsalainen ja Kaj Smeds kertovat klo 13 - 14 omasta tekemisestään (akvarellimaalaus) Myös Avoimille akvarellipäiville voivat kaikki halukkaat osallistua. Ennakkoon info@nandormikola.fi
Valassaarten matka on maanantaina 8.8. Lähtö Svedjehamnista todennäköisesti klo 10. Mustasaaren kunta on tukenut venematkaa, joten mukaan pääsee pienellä osanottomaksulla, joka riippuu halukkaiden määrästä.
9. ja 10.8. ripustetaan viikon aikana syntyneistä teoksista taidenäyttely Mikolan akvarellisaliin. Töiden vastaanottto klo 16 -18 akvarellisalissa Raastuvank. 21 sisäpiha. Ripustus tapahtuu ilman kehyksiä ja paspiksia poikkeuksellisesti.

Tämän näyttelyn avajaiset ovat taiteiden yön iltana klo 18. Samassa tilassa pidetään klo 21 taidehuutokauppa, jonka tuotto menee viikon järjestelykuluihin. (mm. Arpadin matkakulut).


Arpadin oma näyttely tulee Mikolan akvarellisaliin ja sitä aletaan ripustaa perjantaina heti taiteiden yön jälkeen. Avajaiset ovat lauantaina klo 18.
Tiedotustilaisuus kuvataideviikosta keskiviikkona 27.7. klo 15 Mikolan akvarellisalissa.

Tälle viikolle voitaisiin rakennella myös muitakin aktiviteettejä, jos ideoita löytyy.

Tervetuloa tiedotustilaisuuteeen!

Tapani Tpää.”




Pärnun näyttely

Pärnussa kesäkuussa pidetty näyttely sujui hienosti. Kiitos kaikille osallistuneille! Tuija Arina-Sundelin ja Salme Sirkola ovat tehneet matkasta kirjat, jotka ovat luettavissa pajalla. Raimo Vahtera sekä Vaasa-Pärnu-seura toimittavat näyttelyteokset takaisin Vaasaan. Teoksia voi noutaa työhuoneelta heinäkuun lopussa.


Kannatusjäsensalkku

Kannatusjäsensalkkumme Taiteilijaseura Botnian kanssa on valmistumassa lähiaikoina.


Vaasan Taidehallin näyttely

Muistutus Vaasan Taidehallissa 23.10.-13.11.2011 pidettävää näyttelyä varten: päästäkää luovuutenne valloilleen ja satsatkaa näyttelyyn! Luokaa näyttelyyn edustavia ja kiehtovia teoksia jo hyvissä ajoin!


Luovuuden intoa kesäisessä helteessä toivottaen, johtokunnan puolesta


Maija Minni



Lisäksi: Tämä jäsenkirje lähetetään sähköpostissa kaikille niille jäsenille, jotka ovat sähköpostiosoitteensa ilmoittaneet. Maapostissa kirjeensä saavat ainoastaan ne, joilla ei sähköpostiosoitetta ole. Ilmoitathan muutoksista, kiitos! Jäsenkirjeet ja muut tiedotteet ovat luettavissa myös Vaasan Taidegraafikoiden verkkosivuilla osoitteessa: www.vaasantaidegraafikot.fi.


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət