Ana səhifə

Hei jäsenet! Vuoden eläimellisin taidehuutokauppa


Yüklə 12.5 Kb.
tarix18.07.2016
ölçüsü12.5 Kb.
Jäsenkirje

12.9.2012Hei jäsenet!

Vuoden eläimellisin taidehuutokauppa


Huutokaupassa myytiin tunnettujen vaasalaisten henkilöiden tekemää taidetta hyväntekeväisyystarkoituksin Vaasan Kissatalon sekä Koiratarha Kulkurin hyväksi. Myynnissä oli myös Nàndor Mikolan, Taiteilijaseura Botnia r.y:n jäsenten sekä Vaasan Taidegraafikoiden töitä. Huutokauppa järjestettiin Mikolan akvarellisalissa taiteiden yössä 9.8.2012. Kävijöitä oli runsaasti ja teoksiakin myytiin melko hyvin.

Näyttely tulossa!


Mikolan akvarellisalissa järjestetään Vaasan Taidegraafikoiden näyttely 5.10. – 28.10. Työt tähän näyttelyyn tulisi toimittaa 30.9. mennessä Vaskiluodon pajalle. Jokaisella jäsenellä on mahdollisuus osallistua 1-3 työllä.

Tammikuussa 2013 järjestetään myös jurytetty näyttely. Siitä lisää informaatiota lähempänä ajankohtaa.

Jäsenmaksu
Jäsenmaksuja on tullut jonkin verran, mutta kaikki jotka ette vielä ole jäsenmaksua maksaneet: Jäsenmaksu on tänä vuonna 80e. Summan voitte maksaa yhdistyksen tilille: Aktia 497028-243143 Muistakaa mainita maksaessanne nimenne.

Juhlajulkaisu


Taidegraafikoiden juhlajulkaisua on myynnissä Pohjanmaan museolla, Kirjakauppa Grosissa, Sumppiksella sekä Mikolan akvarellisalissa. Kirjoja on vielä runsaasti jäljellä, joten nyt kaikki jäsenet aktiivisesti ostamaan ja myymään kirjoja yhdistyksen hyväksi.

Mukavaa syksyn alkua kaikille!

Johtokunta


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət