Ana səhifə

Forskningssenteret, Avdeling for forskningsadministrasjon – Merkantil bistand ved forskningsprosjekter ved divisjonene/klinikkene


Yüklə 157.5 Kb.
tarix27.06.2016
ölçüsü157.5 Kb.Forskningssenteret, Avdeling for forskningsadministrasjon – Merkantil bistand ved forskningsprosjekter ved divisjonene/klinikkene.

Bakgrunn


Forskningssenteret har per i dag merkantilt ansvar for prosjekter som er finansiert via Helse Sør Øst og interne strategiske forskningsmidler for hele foretaket. I tillegg administrerer vi prosjekter internt i Forskningssenteret som er finansiert fra bl.a. Helse og rehabilitering og Norges Forskningsråd.
For prosjekter ved foretaket som får finansiering fra andre kilder enn HSØ og interne midler, har dette vært administrativt håndtert ved avdelingene/divisjonene – alt fra den faglige oppfølgningen, personal og økonomi.
Avdeling for forskningsadministrasjon har fått flere henvendelser fra divisjonene/klinikkene om vi kan påta oss ansvaret for det merkantile knyttet til forskningsprosjektet uavhengig av finansieringskilder. Dette er vi positive til og det vil medføre at vi får en bedre kvalitetssikret oversikt over alle forskningsprosjekter som er aktive ved foretaket.

Rutiner:

Avdeling for forskningsadministrasjon foreslår følgende arbeidsfordeling i forbindelse med det administrative knyttet til de ulike forskningsprosjektene ved foretaket:


Ansvar ved divisjonene/klinikkene:

  • Kopi av bevilgningsbrev, og evt annen informasjon, sendes avdeling for forskningsadministrasjon umiddelbart etter mottak fra finanseringskilde

  • Faglig ansvar for prosjektet - jfr rutiner vedr ”Ansvar og oppgavefordeling i forskningsprosjekter ved Akershus universitetssykehus”.

  • Personaloppfølgning – fraværsoppfølgning (GAT), ansettelser osv. Kopi av ansettelser og personalmeldinger og evt sluttmeldinger må sendes til avdeling for forskningsadministrasjon.Ansvar i Avdeling for forskningsadministrasjon, Forskningssenteret:

  • Ansvar for opprettelse av prosjektnummer

  • Registrering av prosjektet i prosjektdatabase – som igjen gir en kvalitetssikret oversikt over alle forskningsprosjekter ved foretaket.

  • Økonomirapportering hver mnd til prosjektleder


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət