Ana səhifə

Čebelarska zveza slovenije vas V času velikega mednarodnega čebelarskega sejma od 13. do 14. februarja vabi na izlet V Beograd


Yüklə 77.5 Kb.
tarix26.06.2016
ölçüsü77.5 Kb.
Obveščamo Vas, da se čas prijav za izlet v Beograd počasi izteka. Ker je število udeležencev omejeno, povpraševanje pa kar precejšnje, Vas naprošamo, da se čim prej prijavite in si s tem zagotovite mesto.

Veseli nas, da sta zapolnjena skoraj že dva avtobusa.

ČEBELARSKA ZVEZA SLOVENIJE

Vas v času velikega mednarodnega čebelarskega sejma -

od 13. do 14. februarja vabi na izlet v BeogradPoleg samega sejma se bodo odvijala tudi razna strokovna predavanja, letos bo eden izmed predavateljev tudi predsednik ČZS Boštjan NOČ, ki bo predstavil slovensko čebelarstvo na poti v EU.

Lani je sejem obiskalo skoraj 10.000 čebelarjev iz Srbije in sosednjih držav. Letos pričakujejo še večje število obiskovalcev zaradi nadgrajenega programa in večjega števila samih razstavljalcev.


TERMIN: 12.02. – 14.02.2010

Kraji odhoda iz Slovenije: Ljubljana, Maribor, Novo mesto, Nova Gorica, Postojna (v primeru premajhnega števila prijavljenih iz posameznega kraja odhoda bo odhod samo iz Ljubljane)
  1. DAN: V večernih urah odhod avtobusa proti Beogradu. Nočna vožnja in prihod v Beograd v zgodnjih jutranjih urah.
  1. DAN: Po prihodu v Beograd nastanitev v hotelu in nato ogled čebelarskega sejma. Kosilo v eni izmed lokalnih restavracij. Po kosilu vožnja mimo stadiona Crvene Zvezde – Marakana in Dedinj, kjer so rezidence najpomembnejših beograjskih politikov. Sledi postanek pri Hiši cvetja, kjer počiva “maršal” Tito. Nadaljevanje vožnje in postanek pri cerkvi Sv. Save, tretji največji pravoslavni cerkvi na svetu. Sledi odhod proti mestnemu jedru, ogled Terazij in sprehod po ulici Kneza Miloša do Trga republike. Zaključek ogleda na trdnjavi Kalamegdan, od koder se odpira čudovit pogled na sotočje Save in Donave. Povratek v hotel in ob 20:00 večerja na splavu. Za zabavo bo poskrbela živa glasba.
  1. DAN: Zajtrk in odjava iz hotela. V dopoldanskem času obisk pri lokalnem čebelarju. Kosilo v eni izmed lokalnih restavracij in po kosilu vožnja proti Sloveniji. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.


Cena na osebo: 185,00 Eur (minimalno število potnikov: 40)
V ceni je vključen avtobusni prevoz, vodenje, 1 x namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu Srbija (www.hotelsrbija.com), lokalni vodnik za poldnevno vodenje v Beogradu, 2 x kosilo, 1 x večerja na splavu z živo glasbo.
Doplačilo za spanje v enoposteljni sobi: 15,00 Eur.
REZERVACIJE IN OSTALE INFORMACIJE:PANORAMIC TRAVEL

Stegne 11a, 1000 Ljubljana, Slovenia

Tel.: +386 1 600 43 00, Fax: +386 1 600 43 25

E-mail: info@panoramic-travel.si, Web: www.panoramic-travel.si.
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət