Ana səhifə

İtiraf Aşkı Unut (Nymphomaniac) Gösterim Tarihi


Yüklə 38.36 Kb.
tarix24.06.2016
ölçüsü38.36 Kb.
İtiraf - Aşkı Unut

(Nymphomaniac)
Gösterim Tarihi: ?????

Dağıtım: Özen Film

İthalat: Özen Film – Umut Sanat Filmcilik
Sinopsis
NYMPHOMANIAC kendisini nemfomanyak olarak niteleyen bir kadının doğumundan 50 yaşına kadar olan vahşi şiirsel hayat macerasıdır.
Soğuk bir kış akşamı yaşlı ve çekici bir bekar adam olan Seligman (Stellan Skarsgård), Joe’yu bir sokak arasında dövülmüş ve yaralı olarak bulur. Onu evine götürür ve yaralarını sararken hayatıyla ilgili sorular sorar.
OYUNCULAR

Ana Kadro

Joe Charlotte Gainsbourg

Seligman Stellan Skarsgård

Genç Joe Stacy Martin

Jerôme Shia La Beouf

Joe’nun babası Christian Slater

K Jamie Bell

Mrs. H Uma Thurman

L Willem Dafoe

P Mia Goth

B Sophie Kennedy Clark

Joe’nun Babası Connie Nielsen

Yaşlı Jerôm Michaël Pas

Banker Jean Marc Barr

Garson Udo Kier
Yardımcı Oyuncu Kadrosu

Joe, 2 yaş Ronja Rissmann

Joe, 7 yaş Maja Arsovic

B, 7 yaş Sofie Kasten

Joe,10 yaş Ananya Berg

Odin Anders Hove

Trendeki genç kadın1 James Northcote

Trendeki genç kadın 2 Charlie Hawkins

Trendeki evli adam Clayton Nemrow

İlgisiz adam Simon Böer

Trendeki adam1 Jeff Burrell

Trendeki adam 2 Andreas Grötzinger

S Jens Albinus

Tren Kondüktörü Tomas Sinclair Spencer

Man A Jesse Inman

Man B Christoph Schechinger

Man C David Halina

Man D Jonas Baeck

Joe’nun kız arkadaşı, 18 years Katharina Hubertus

Inga Behring Lisa Matschke

Doğumu yaptıran doktor Moritz Tellmann

Sekreter Felicity Gilber

Joe’ya dokunamayan adam Johannes Kienast

Jerôme’un Amcası Jesper Christensen

Mr. H Hugo Speer

H’s oğlu 1 Frankie Dawson

H’s oğlu 2 George Dawson

H’s oğlu 3 Harry Dawson

A Cyron Melville

Doktor 1 Peter Gilbert Cotton

Hemşire Saskia Reeves

Hastanedeki Genç Adam Markus Tomczyk

Camdaki Adam Christoph Jöde

F Nicolas Bro

G Christian Gade Bjerrum

B, 12 years Morgan Hartley

Joe'nun kız arkadaşı, 12 yaş Andrea Thomsen

Tine Burn Valeria Messalina

Tabea Tarbiat

Babylon’daki kadın Janine Romanowski

Arabadaki adam1 Lawrence Sheldon

Arabadaki adam2 Ivan Pecnik

Arabadaki adam3 Jonathon Sawdon

Arabadaki adam4 Christopher Craig

Marcel, 3 years Jacob Levin-Christensen

N, siyah adam Kookie Ryan

Çevirmen Shanti Roney

Siyah adam Papou Madame

Nicole Sandweg

Clerk in horse shop Lien Van de Kelder

Bakıcı Laura Christensen

Patron Sarah Soetaert

Doktor 2 Sami Loris

Psikolog Caroline Goodall

Terapist Kate Ashfield

Renée Tania Carlin

Little My Christine Urspruch

Brunelda Daniela Lebang

Thug 1 Omar Shargawi

Thug 2 Marcus Jakovljevic


FİLMİN YAPIM EKİBİ
Senarist ve Yönetmen Lars von Trier

Yapımcı Louise Vesth

Yapım Amirleri Peter Aalbæk Jensen

Marie Gade Denessen

Peter Garde

Yapım Ortakları Bettina Brokemper

Marianne Slot

Bert Hamelinck

Madeleine Ekman

Görüntü Yönetmeni Manuel Alberto Claro, DFF

Görsel Efekt Süpervizörü Peter Hjorth

Kurgu Molly Malene Stensgaard

Ses Tasarımı Kristian Selin Eidnes Andersen

Additional directing Anders Refn

Yapım Tasarımı Simone Grau Roney

Sanat Yönetmeni Alexander Scherer

Kostüm Tasarımı Manon Rasmussen

Makyaj ve Saç Tasarımı Dennis Knudsen

Post prodüksiyon Amiri Charlotte Buch

Yürütücü Yapımcılar Marianne Jul Hansen, Sascha Verhey


YÖNETMENİN BİYOGRAFİSİ: Lars von Trier (1956)
Lars von Trier Danimarka’lı film yapım şirketi Zentropa’nın ve 1990’larda ortaya çıkan Danish Dogma hareketinin kurucularındandır. Lars von Trier'in filmleri dünya çapında ödüller almıştır. Bunların arasında Cannes Film Festivali; Dancer in the Dark için Altın Palmiye, Breaking the Waves için Büyük Jüri Ödülü, Anthichrist’taki performansı için Charlotte Gainsbourg'un kazandığı En İyi Kadın Oyuncu Ödülü, Kirsten Dunst'ın Melancholia’daki performansı için En İyi Kadın Oyuncu Ödülü.
Yönetmenin Filmografisi
2011 Melancholia

2009 Antichrist

2007 Occupations (short subject)

2006 The Boss of It All

2005 Manderlay

2003 Dogville

2003 The Five Obstructions

2001 D-Day

2000 Dancer in the Dark

1998 The Idiots

1997 The Kingdom II

1996 Breaking the Waves

1994 The Kingdom

1994 The Teacher's Room

1991 Europa

1988 Medea

1987 Epidemic

1984 The Element of Crime

1982 Images of Relief

1981 The Last Detail

1980 Nocturne

1979 Menthe – la Bienheureuse

1977 The Orchid Gardener
YAPIMCI: Louise Vesth (1973)

Yapımcının Filmografisi


2013 Kvinden i Buret / The Keeper of Lost Causes (Mikkel Nørgaard)

2012 The Secret Society of Fine Arts (Anders Rønnow Klarlund)

2012 En Kongelig Affære / A Royal Affair (Nikolaj Arcel)

2011 Melancholia (Lars von Trier)

2011 ID:A (Christian E. Christiansen)

2010 Klovn the Movie / Klown (Mikkel Nørgaard)

2010 Sandheden om Mænd / Truth About Men (Nikolaj Arcel)

2009 Zoomerne / Zoomers (Christian E. Christiansen)

2008 Dig ogMig / Crying for Love (Christian E. Christiansen)

2007 Mikkel og Guldkortet / I Wish (TV-series, 24 episodes) (Christian E.

Christiansen)

2007 Om Natten / At Night (Christian E. Christiansen)

2006 Hvordan vi slipper af med de andre / How to Get Rid of the Others

(Anders Rønnow Klarlund)

2006 Råzone / Life Hits (Christian E. Christiansen)

2005 Zozo (co-producer) (Josef Fares)

2004-2008 Klovn / Clown (TV-series, 60 episodes) (Mikkel Nørgaard)

2003 Kopps / Cops (co-producer) (Josef Fares)

2003 2 ryk og en aflevering / Kick 'n Rush (Aage Rais-Nordentoft)

2002 Kald mig bare Axel / Wallah Be (Pia Bovin)


OYUNCU FİLMOGRAFİSİ
Charlotte Gainsbourg, Joe
Melancholia (2011) Yönetmen Lars von Trier

The Tree (2010) Yönetmen Julie Bertuccelli

Antichrist (2009) Yönetmen Lars von Trier

I'm Not There. (2007) Yönetmen Todd Haynes

Nuovomondo (Golden Door, 2006) Yönetmen Emanuele Crialese

La science des rêves (The Science of Sleep, 2006) Yönetmen Michel Gondry

21 grams (2003) Yönetmen Alejandro González Iñárritu

Ma femme estuneactrice (My Wife Is an Actress, 2001) Yönetmen YvanAttal

Jane Eyre (1996) Yönetmen Franco Zeffirelli

L'Effrontée (1985) Yönetmen Claude Miller


Stellan Skarsgård, Seligman
The Physician (2013) Yönetmen Philipp Stölzl

The Railway Man (2013) Yönetmen Jonathan Teplitzky

Thor: The Dark World (2013) Yönetmen Alan Taylor

The Avengers (2012) Yönetmen Joss Whedon

The Girl with the Dragon Tattoo (2011) YönetmenDavid Fincher

Thor (2011) Yönetmen Kenneth Branagh & Joss Whedon

A somewhat Gentle Man, 2010 Yönetmen Hans Petter Moland

Mamma Mia! (2008) Yönetmen Phyllida Lloyd

Goya's Ghost (2006) Yönetmen Milos Forman

Taking Sides (2001) Yönetmen IstvánSzabó

Ronin (1998) Yönetmen John Frankenheimer

Good Will Hunting (1997) Yönetmen Gus Van Sant

Breaking the Waves (1996) Yönetmen Lars von Trier

Stacy Martin, Young Joe

Barking at Trees (2013) Yönetmen Heidi Greensmith
NYMPHOMANIAC

BÖLÜM 1

 

"The Compleat Angler"



 

Sıradan bir paket çikolata cinsel zaferin simgesi haline nasıl gelebilir?

Joe ve onun deneyimli arkadaşı B yaptıkları tren yolculuğu sırasında kaç erkeği baştan çıkarabilecekleri konusunda bahse girerler.

Büyük ödül ise bir paket dolusu çikolatadır. Joe bahsi kazanabilmenin tek yolunun yetenekli bir balıkçı gibi avını oltaya çekmek ve kancayı ağzına geçirebilmek için onu cezbetmesi gerektiği kısa sürede öğrenecektir.

 

LARS VON TRIER'in son filmi



Yakında ÖZEN FİLM ve UMUT SANAT’tan Sinemalarda
NYMPHOMANIAC

BÖLÜM 2

 

"Jerôme"



 

Aşk tutkunun kıskançlık eklenmiş halidir.

Her ne kadar alaycı bir nemfomanyak için aşk sığ bir duyguysa da, Genç Joe bu duyguya karşı tüm savunma silahlarını kuşanmak zorundaydı.

Onun adı Jerôme.

 

LARS VON TRIER'in son filmi



Yakında ÖZEN FİLM ve UMUT SANAT'tan sinemalarda
NYMPHOMANIAC

BÖLÜM 3
"Mrs. H"

 

Aşıklarınızdan oluşan büyük bir ağı kontrol etmek her zaman kolay değildir, ve Joe seks düşkünü kadın olmanın hoş olmayan sonuçları ile yakında karşı karşıya kalacaktır.


Tüm olanlardan sonra, birkaç yumurta kırmadan omlet yapamazsınız.

 

LARS VON TRIER'in son filmi



Yakında ÖZEN FİLM ve UMUT SANAT'tan Sinemalarda
NYMPHOMANIAC

BÖLÜM 4

 

"Delirium"



 

Delirium:


Karışıklık. Yanılgı. Sanrı.

Nemfomanyağın babası ölür.

 

LARS VON TRIER'in son filmi



Yakında ÖZEN FİLM ve UMUT SANAT'tan Sinemalarda

NYMPHOMANIAC

BÖLÜM 5

 

"The Little Organ School"


Bach'ın bir koral prelüdünün başlangıcı:

Her biri kendine ait karakteri olan üç ayrı ses ama tam bir uyum içinde. Başka bir deyişle:

Polifoni - Çok seslilik

Seks düşkünü kadın kolayca ilham kaynağı olduğunun farkındadır ve öyle de hareket eder.



 

LARS VON TRIER'in son filmi



Yakında ÖZEN FİLM ve UMUT SANAT'tan Sinemalarda


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət