Ana səhifə

Csapataink eredményei – 2008. június 16-20


Yüklə 56.61 Kb.
tarix24.06.2016
ölçüsü56.61 Kb.

Csapataink eredményei – 2008. június 16-20. :


U13(’95/’96)11. Jadran Cup nemzetközi up.torna - Umag,Horvátország 2008.06.16-18.

NK Umag stadion - füves nagypálya, 2x20perc
Csoportmérkőzések:

SZERENCSÉTLEN VERESÉGTabáni Spartacus SKE– RTK (HUN) 0-2 (0-2)

G: -
Pereg 5 – Jobbágy 4, Gantner 5, Fáth 6, Jámbor 6 – Kondi 4, Zemplényi 4, Balázs 5 –

Tóth 5, Ormos 4, B.Nagy 6

cs: Paulusz 5, Kiss 5, Mancher 5


Nagyon jó, látványos mérkőzéssel kezdtük a tornát. Mezőnyben tetszetősen futballoztunk, szép labdakihozatalok és akciók végén viszont sajnos nem sikerült a kapuba találni. Már ezen a találkozón is látszódott, mi igazán könnyedén vesszük a mérkőzéseket. Nem ütköztünk, barátságosan bántunk az ellenféllel. Olyannyira, hogy a második gólt ajándékba adtuk, hiszen levettük az ellenfélnek a labdát lövésre. Kár érte. Első gólhelyzetünk abból adódott, hogy Kristóf erőszakosan labdát szerzett. Bence próbálta befejelni, de a kapufa mentett a kapus helyett. Tamás révén két ziccerünk is volt. Nem éreztem úgy, hogy csalódottnak kell lennünk, hiszen a miénknél jóval erősebb bajnokságban edződött fiúkkal találkoztunk. Ők pont annyival profibbak nálunk, hogy egy ilyen nyerhető találkozó végén kicsit koszosabban és győztesen jöhettek le a pályáról.

SOVÁNY GYŐZELEMTabáni Spartacus SKE– FC Romu (CZ) 1-0 (1-0)

G: Balázs


Mancher 7 – Jobbágy 4, Gantner 6, Fáth 5, Jámbor 6 – Kondi 5, Zemplényi 4, Balázs 6 –

Pereg 5, Ormos 4, B.Nagy 6

cs: Paulusz 5, Kiss 5, Tóth 5
Már a mérkőzés elején látható volt, jobbak vagyunk. Jól is kezdtünk, Ádám gyorsaságának nem találták ellenszerét , elviharzott a jobb szélen, Kristóf jól helyezkedett, majd passzából Áron betalált. Többször is szépen bontottuk meg az ellenfél védelmét. Ádám kapufáig is jutott. Ahogy teltek a percek, nem döntöttük el végleg a három pont sorsát még egy találattal. Sőt Márknak is akadt dolga, volt mikor bravúrral védett. Pár gyenge egyéni teljesítmény is mutatkozott. Tamás nem találta a helyét a középpályán, akárcsak az első mérkőzésen. Védőként már jobban ment neki. Cseréink új keménységet és lendületet hoztak. Ádám kicsit veszített kezdeményezőkészségéből, nem érezte, mikor kell teret nyitni, beindulni. Ronka ügyesen kombinált, főleg Kristóffal, aki láthatóan a sok edzéskihagyás miatt már remegő lábbal passzolt a kapufára. Pedig mennyi gólt lőhetnénk…Alig fújt ellenünk szabálytalanságot a bíró, mégis kaptunk egy sárgát visszahúzásért.

STRANDFOCITabáni Spartacus SKE– FK Sudova (LIT) 0-5 (0-3)

G: -
Mancher 3 – Paulusz 5, Gantner 4, Fáth 4, Jámbor 5 – Kondi 4, Zemplényi 4, Balázs 5 –

Pereg 3, Ormos 4, B.Nagy 6

cs: Jobbágy , Kiss , Tóth 5


Na ez szörnyű volt! Úgy néztünk ki, mint akik a haverokkal focizgatnak a nagy hőségben a strandon. Két perc alatt két gólt kaptunk. Egyet sem ütköztünk, még akkor sem mikor már megalázó volt a helyzet. Pedig ezen az „összecsapáson” is akadt helyzet. Elfogultság nélkül állíthatom, nem volt sokkal jobb a litván csapat. Csak tudatosabb és erőszakosabb. Ők nem szeretgettek minket, hanem jól kitömték a hálónkat. Mezőnyben ügyesen passzolgattak, csináltak pár higgadt cselt és nem hagyták, hogy elvigyük mellettük a labdát. Ennyi, semmi különleges, mégis öt-null oda…Annyira megzavarodtunk, hogy volt mikor a szabadrúgáshoz oda sem mentünk. Pedig az Ádámnak gólszerzési lehetőség. Tamás és Marci, mintha a pályán sem lettek volna. Ez nagy luxusnak bizonyult. A legszomorúbbnak mégis azt találtam mikor a harmadik kirúgásunkat is a pirosak szedték össze, mi meg sem mozdultunk a labdáért. Mintha az vártuk volna mikor kapunk még egyet, vagy azt, majd a másik megoldja. Bosszantó! Még szerencse, hogy túl vagyunk ezen a mérkőzésen. Remélem jó lecke volt! Csak szívvel, lélekkel lehet győzni!
A csoport végeredménye:

GRUPA 2

1. RTK (HUN) 3 2 1 0 8 1 7 72. FK Sudova (LIT) 3 2 1 0 7 1 6 7

3. Tabáni Spartacus (HUN) 3 1 0 2 1 7 -6 3

4. SF Romu (CZ) 3 0 0 3 0 7 -7 0

Helyosztók 5-8. helyért:IZGALMAS GYŐZELEMTabáni Spartacus SKE–Croce Verde ( ITA) 4-1 (2-1)

G: Balázs (2), B.Nagy, öngól


Pereg 4 – Jobbágy 5, Gantner 5, Zemplényi 5, Jámbor 5 – Kondi 4, Kiss 4, Balázs 6 –

Tóth 5, Ormos 5, B.Nagy 7

cs: Paulusz 4, Mancher 5, Fáth 5

Igazi sárdagasztás volt a pálya közepén. Egyénileg sokkal jobbak voltunk, de így is sikerült némi izgalmat csempészni a találkozóba. Az látszott, nagyon szeretnénk jól zárni a tornát. Többnyire ügyesen is játszottunk. Bence remekelt a szélen, Ronka sok remek labdát adott. Sajnáltam, hogy vagy százszor kellett bekiabálni, csak a szélen lehet játszani. Kicsit berekedtem a végére. Egy szép labdajáratás végén pánikba estünk és Ádám vaktában középre rúgta a labdát, így tettük nehézzé a folytatást. Hiszen ez gólt ért, még szerencse, hogy ekkor egy öngóllal már vezettünk. Krisz egy gyönyörű indítás után szép cselekkel játszotta magát üresre, majd passzolt a hálóba. Áron előbb szöglet utáni kavarodásból, majd modern akció végén - mikor Paulusz Kristóf labdaszerzése után indította Benit a szélen, aki középre lőtt - biztosította be a győzelmet. Tudunk mi, ha akarunk!


Mérkőzés az 5. helyért:

KÜZDÖTTÜNK, HARCOLTUNK, FOCIZTUNK… GYŐZTÜNK!Tabáni Spartacus SKE–NK Stari Grad 2-2 (2-1)

G: B.Nagy, Ormos

Pereg 7 – Paulusz 5 , Gantner 6, Zemplényi 5, Jámbor 7 – Kondi 6, Fáth 6, Balázs 7 –

Tóth 6, Ormos 6, B.Nagy 7


cs: Jobbágy, Kiss , Mancher 5

Tudunk mi, ha akarunk! Mintha nem először írnám ezt le… nem véletlenül. Így igaz, csak mindig, bárhol, bármikor, bárkivel játszunk ilyen harcosnak, eltökéltnek kell lenni és akkor a végeredménytől függetlenül, büszkén jöhetünk le a pályáról! Most aztán nagyon büszkén! Hősies küzdelemben birkóztuk le a nálunk jóval izmosabb ellenfelet. El kell hinni, tudunk szépen,

okosan és harcosan játszani egyszerre, ez vezet sikerre. Első perctől kezdve stabilan álltunk a lábunkon. Olivér kezdte az erőszakos labdaszerzést és máris, a litván mérkőzéssel ellentétben, mi vezethettünk támadást, mely még pontatlanul fejeződött be. Jött a válasz, kicsit rosszul helyezkedtünk, így nem lett les, még szerencse, Ádám nagyot védett. Ákos is hozta kemény futballját, labdaszerzése után Bencével és Áronnal szépen hozták fel a labdát, ő is ívelhette rá, kicsit tévedett csak. Kapusunk figyelme is nagyot javult, aminek nem „öngól”, - most nem középre rúgta ki a labdát – hanem szép indítás Benihez lett a vége. Szélsőnk gyönyörű csel után okosan keresztbe passzolt a tizenhatos vonalán Bencéhez, aki profikhoz méltó higgadtsággal lőtt a hálóba, szép akció volt! Tovább tartott lendületünk. Olivér ismét keményen szerzett labdát a védők előtt, gyorsan indított, Ronka, ahogy lehetett tolta tovább a szélre Bencének. Balszélsőnk nagy futása után

kiugratta Kristófot aki bár csak a kipattanó után, de végre betalált! Az ellenfelünk összezuhanni látszott, de a játékvezető nem hagyta őket. Egy vitatható szabadrúgás után szépítettek. Egy jogos büntetőt Ádám hárított. Hozzá kell tenni Paulusz úr szerelése szabálytalan volt, de legalább bátran megpróbálta, ennek a harciasságnak lett végül győzelem az eredménye. A harciasságnak és a pozitív hozzáállásnak, mely Ádámon is érződött. Később komolytalan kiállítás is zavart okozott, kiegyenlített a horvát csapat, de így is nyerhettünk volna, volt még ziccer illetve lesállás miatt elrontott helyzet is. Végül büntetőkkel dőlt el ki a is a jobb… a Magyarok! Ádám mérkőzés közbeni jó védései megremegtették a horvát lábakat. Első rúgójuk rögtön célt tévesztett. Igaz kapusunknak sem sikerült a hálóba bombáznia. Ronka csont nélkül, Beni szerencsésen értékesített, majd Ádám védése után Olivér lövése elakadt…Csak az nem hibázik, aki nem vállalja! Ez benne van a játékban. Márknak be kellett lőnie, de ahogy hozzáállt a tizenegyesekhez, nem is volt kétséges, határozottan púpozta ki a hálót. Ádám úgy gondolta elég az izgalmakból, ismét védett majd miután a tornán legjobb teljesítményt nyújtó Bencénk, hozta a gólt, kicsi a rakás alján találhatta magát. Úgy tűnt senkit nem zavar a sár, teljes volt az öröm! Szép volt Tabán! Tudunk mi, ha akarunk!!!

Végül az ötödik helyen végzett csapatunk, ami nem előkelő helyezés. A tornát mégis sikeresnek látom, hiszen a sok gond összekovácsolta a társaságot. Ennek köszönhető az utolsó napi produkció, a példás viselkedés. Remélem látszik majd ez az edzéseken és legközelebb, ha labdarúgó mérkőzésen találjuk magunkat, nem leszünk túl előzékenyek az ellenféllel, sportszerűen, de keményen kényszerítjük térdre, lehető legjobb tudásunk szerint! Erről, a küzdelemről szól a sport!


A torna hivatalos jegyzőkönyve:


GRUPA 1
1 D11 TJ VALASSKE (CZ) 3 2 1 0 8 1 7 7

2 D12 CORVINUS FC (HUN) 3 2 1 0 7 2 5 7

3 D14 NK STARI GRAD (HR) 3 1 0 2 7 3 4 3

4 D13 CROCE VERDE (I) 3 0 0 3 1 17 -16 0

================================================================

(D12)CORVINUS FC (HUN) : (D11)TJ VALASSKE (CZ) 1 1

(D13)CROCE VERDE (I) : (D14)NK STARI GRAD (HR) 0 7

(D11)TJ VALASSKE (CZ) : (D14)NK STARI GRAD (HR) 2 0

(D12)CORVINUS FC (HUN) : (D13)CROCE VERDE (I) 5 1

(D13)CROCE VERDE (I) : (D11)TJ VALASSKE (CZ) 0 5

(D14)NK STARI GRAD (HR) : (D12)CORVINUS FC (HUN) 0 1
GRUPA 2
1 D22 RAKOSMENTI TORNA (HUN) 3 2 1 0 8 1 7 7

2 D23 FK SUDOVA (LIT) 3 2 1 0 7 1 6 7

3 D21 TABANI SPARTACUS (HUN) 3 1 0 2 1 7 -6 3

4 D24 SF ROMU (CZ) 3 0 0 3 0 7 -7 0

================================================================

(D22)RAKOSMENTI TORNA (HUN) : (D21)TABANI SPARTACUS (HUN) 2 0

(D23)FK SUDOVA (LIT) : (D24)SF ROMU (CZ) 1 0(D21)TABANI SPARTACUS (HUN) : (D24)SF ROMU (CZ) 1 0

(D22)RAKOSMENTI TORNA (HUN) : (D23)FK SUDOVA (LIT) 1 1

(D23)FK SUDOVA (LIT) : (D21)TABANI SPARTACUS (HUN) 5 0

(D24)SF ROMU (CZ) : (D22)RAKOSMENTI TORNA (HUN) 0 5

SEMIF. A TJ VALASSKE (CZ) – FK SUDOVA (LIT) 8 : 9 (11m)

SEMIF. B CORVINUS FC (HUN) – RAKOSMENTI TORNA (HUN)2 3 : 0


C NK STARI GRAD (HR) – SF ROMU (CZ) 3 : 0

D CROCE VERDE (I) – TABANI SPARTACUS (HUN) 1 : 4
7/8 PLACE SF ROMU (CZ) – CROCE VERDE (I) 0 : 3 p.f.

5/6 PLACE NK STARI GRAD (HR) – TABANI SPARTACUS (HUN) 5 : 6 (11m)
3/4 PLACE TJ VALASSKE (CZ) – RAKOSMENTI TORNA (HUN) 3 : 0 (11 m)

1/2 PLACE FK SUDOVA (LIT) – CORVINUS FC (HUN) 4 : 1

Edző: Kiss Zoltán

U11(’97) 11.Jadran Cup nemzetközi up.torna - Umag,Horvátország 2008.06.16-18.

NK Umag stadion – félpálya, 5x2m-es kapu, 6+1 fő,2x15 perc játékidő
Csoportmérkőzések:

Tabáni Spartacus – UKS Skorzewo I. (lengyel) 4-0 (2-0)

G: Prószéky,Bagdy,Vértes,Szalai

1.sor: Szanthoffer – Prószéky,Szűcs,Csillag,Vértes – Lénárd – Bagdy

2.sor: Sóvári - Krepuska,Lukász,Bavay,Mesterházy – Szalai – Gyebnár M.
Nyitómérkőzésünkön „kellemes” ellenfelet kaptunk a tornára való ráhangolódáshoz. Biztosan hoztuk a mérkőzést, pedig a csapat számára újszerű lehetett a sorcsere, de ezáltal ezen a tornán mindenki egyformán játszhatott, mivel most az egyik

cél az esetleges jó eredmény elérése mellett ez is volt.Tabáni Spartacus – NK Istra (horvát) 2-3 (2-1)

G: Csillag, Bagdy


1.sor: Szanthoffer – Prószéky,Lukász,Csillag,Vértes – Lénárd – Bagdy

2.sor: Sóvári - Krepuska,Szűcs,Bavay,Mesterházy – Szalai – Gyebnár M.


Második mérkőzésünkön jól indult minden, kezünkben volt a játék irányítása, a félidőben biztosan vezettünk, úgy látszott nem lesz semmi gond. Sajnos a második játékrészben a gyerekek is így gondolták, a horvátok nem adták fel és figyelmetlenségeinket kihasználva fordítottak egy olyan mérkőzésen, ahol minimum 2-3 góllal jobbak voltunk.

Tabáni Spartacus – Gosir Gminny (lengyel) 2-2 (1-1)

G: Vértes, Bavay


1.sor: Szanthoffer – Prószéky,Szűcs,Csillag,Vértes – Lénárd – Bagdy

2.sor: Sóvári - Krepuska,Lukász,Bavay,Mesterházy – Szalai – Gyebnár M.


A torna második játéknapján nehéz feladat előtt álltunk, a csoportellenfeleink közül a két legerősebb csapat ellen kellett minimum 4, de lehetőleg két győzelemmel 6 pontot szerezni,hogy a legjobb 4 közé juthassunk. Ez a két túlkoros játékossal is megerősített lengyel csapat ígérkezett a csoportból a legerősebb ellenfélnek és ahogy szoktuk ilyenkor felvettük a kesztyűt, jól, koncentráltan játszottunk.

Megszereztük a vezetést egy szép támadás végén, de a szünet előtt egy vitatható kapu előtti pontrúgásból a lengyelek egyenlítettek.

Szünet után is nagy csata folyt a pályán, most a lengyelek szereztek vezetést egy újabb pontrúgás utáni szituációból, majd mi nem sokkal a vége előtt Bavay Ricsi révén megérdemelten egyenlítettünk. Ezzel megmaradt az esély az elődöntőbe jutásra! Bezzeg, ha előző nap is így játszunk a második meccsen is, akkor nem lett volna gond a továbbjutással…


Tabáni Spartacus – NK Stari Grad I. (horvát) 1-5 (1-2)

G: Vértes


1.sor: Szanthoffer – Prószéky,Szűcs,Csillag,Vértes – Lénárd – Bagdy

2.sor: Sóvári - Krepuska,Lukász,Bavay,Mesterházy – Szalai – Gyebnár M.


A sorsunk a kezünkben volt továbbra is,de már csak a győzelem volt az egyetlen eredmény amivel továbbjuthattunk volna. Utolsó csoportellenfelünk elszántan kezdett, mi pedig láthatóan a mérkőzés elején nem vettük fel a kellő ritmust, sok hibával, kicsit visszafogottan játszottunk. A első félidő közepétől felébredtünk és egy szép támadás végén kiegyenlítettünk. Elkaptuk a fonalat és újabb lehetőségeink adódtak. Egy újabb szép akciónk végén Bagdy Márk kerülhetett volna ziccerbe, de a kijelölt büntetőterületen belül elkaszálták. A megérdemelt büntető helyett a horvát bíró csak szabadrúgást ítélt, mert szerinte kívül volt… Hiába errefelé mozognak ilyenkor a vonalak..

Ahogy ilyenkor az lenni szokott a félidő vége előtt mi kaptunk egy elkerülhető gólt és horvát vezetéssel vonultunk szünetre.

A második félidőben szoros eredménynél sajnos nőtt a horvát bírói nyomás, gyerekmérkőzésen ritkán látható részrehajlással vezette a mérkőzést, mi pedig kicsit megadtuk magunkat, és láthatóan el is fáradtunk ,nem tudtuk két egymás utáni éles mérkőzésen ugyanazt a minőségű játékot produkálni.

(Sebaj, ezt is meg lehet majd tanulni! )

A horvát győzelem így nem forgott már veszélyben, és a végén hiába kaptunk 1-5-nél egy ajándék büntetőt (ugye, ilyenkor már kapunk mi is..), azt sem tudtuk értékesíteni. A végén azért még szépítettünk,de a továbbjutás kérdése eldőlt, a csoport 4. helyén végeztünk, az utolsó napon csak a 7. helyért játszhattunk.

A csoport végeredménye: 1. Gosir Gminny 4 3 1 - 16- 4 102. NK Stari Grad I. 4 3 - 1 17- 5 9

3. NK Istra 4 2 - 2 8-13 64. Tabáni Spartacus 4 1 1 2 9-10 4

5. UKS Skorzewo I. 4 - - 4 0-18 -

Helyosztó a 7. helyért:
Tabáni Spartacus – NK Stari Grad II (horvát) 1-3 (1-2)

G: Prószéky


1.sor: Szanthoffer – Prószéky,Szűcs,Csillag,Vértes – Lénárd – Bagdy

2.sor: Sóvári - Krepuska,Lukász,Bavay,Mesterházy – Szalai – Gyebnár M.


A helyosztó mérkőzés a tornához méltatlan szervezéssel zajlott. Az előző éjszakai nagy vihar miatt az umagi stadion pályájára nem engedték fel a csapatokat és egy közeli szálloda műfüves kispályájára (!) vitték a rendezők a mérkőzést 6+1-es

felállással…

Innentől kezdve az egész mérkőzés sportértéke megkérdőjelezhető volt, az ellenfél pályán mutatott játéka és az ezt támogató játékvezetés pedig csak tetézte a kialakult rossz hangulatot.

Ettől függetlenül megint nem mi alkalmazkodtunk jobban a körülményekhez és hagytuk ellenfelünket, hogy csinálhasson azt amit csak akar. „Tömegfoci” volt az igaz, de nem hoztuk azt amit valójában tudnánk, kicsit „nyuszik” voltunk.

Kikaptunk, a mérkőzést gyorsan felejtsük el, de tanulsága azért így is volt a találkozónak, mert saját bőrünkön tapasztalhattuk meg, hogy a horvát gyerekek már ebben a korban is minden eszközzel a győzelemre törnek, minden módszert bevetnek annak érdekében, persze mindig annyit, amennyit a bíró is lát vagy megenged. Legalább láthattuk, hogy ilyen is van..


Összesítve: 8. Tabáni Spartacus 5 1 1 3 10-13
Helyettesítő edző: Helm Tamás


U11(’97) bajnoki mérkőzés, 30. forduló – 2008.06.20. 17.00 óra

I. Czakó u. 2-4., 35 néző

füves ¾ pálya, 5x2m-es kapu, 9+1 fő, 2x35 percAZ UTOLSÓT NEM ÍGY TERVEZTÜK….
Tabáni Spartacus – Gázművek 1-2 (1-2)

G: Prószéky


Szanthoffer 5 – Bavay 5, Lukász 5, Szűcs 5 , Hőnich 5 – Csillag 6, Bagdy 5 – Krepuska 5, Vértes 5, Mesterházy 5

cs: Szalai 5, Prószéky 6, Lénárd 5, Sóvári 0


Az ősszel, egy góllal felülmúltuk az akkor hazai pályán játszó „gázosok”at. Akkor viszonylagosan kevés helyzet adódott a kapuk előtt és egy kis szerencse is kellett a gólunkhoz.

Csapatunk nem sokkal a horvátországi turné után lépett pályára. Ezt lehetett látni a mozgásunkon, lehetett érezni a játékunkon. Kissé talán fásultnak tűntünk. Az ellenfél viszont nagyon komolyan vette az összecsapást. Két edzővel érkeztek, akik a pálya mindkét oldalát bekiabálták, így hát volt hangzavar bőven. Ez csak maximum zavaró lehetett volna, de sajnos játékvezetőnk bizonyos döntésein lehetett érzékelni a „nyomás” nyomait. Az első félidő közepéig többet tett a vendégcsapat a vezetés megszerzéséért és előnyöz is jutott. Viszont kénytelenek voltunk felvenni a kesztyűt és némileg beleerősítettünk. Egy bosszantó helyzet után megérkezett az egyenlítő gólunk is. Csillag Balu kevergetett a büntetőterületen belül, majd passzolt és az érkező Kristóf a hálóba sodorta a labdát. Nem sokáig volt eldöntetlen az állás, hisz a vendégek megint előnyhöz jutottak, ezúttal egy fejest követő úgynevezett hulló falevél után. A válaszunk sajnos ezúttal nem érkezett meg, de ebben sajnos szerepe volt a mérkőzés bírájának is. Megint Kristóf volt a főszereplő – remekül tört be oldalról a büntetőterületen belülre, egészen helyzetig verekedte magát, mikor is megszólalt a játékvezetői síp. Az ő ellene két másodperccel azelőtt elkövetett szabálytalanságot vette észre a bíró, de úgy látszik, hogy az előnyszabály alkalmazásáról szóló tanórán annak idején nem vett részt.. Súlyos hiba.

A második félidőben megvolt rá a lehetőségünk, hogy egyenlítsünk, de a helyzetek – bármilyen bosszantó is - kimaradtak. Sajnos.

Mindenesetre bajnoki szereplésünk jónak mondható, hisz a 96-97-98 -as csapatokkal fémjelzett bajnokságban a tabella első felében, az 5. helyen találhatjuk csapatunk nevét.Utolsó bajnoki mérkőzésünket követően a Szülők csapata „fogadta az Edzők által alkotott Teamet és kispályáztak is egy jót (5+1). A szülők csapatában Szakit fedezhettük fel, mint légióst (végigvédte), míg a szakvezetés oldalán a pályáról már olyan ismerős Rimai Laci (pályamunkás) állt a kapuba. A mérkőzést az apukák kezdték jobban, előnyük volt már két gólos is, de szünet után az edzői gárda kerekedett felül és nyerte meg a gálát. Nézzük az összeállításokat.
Szülők – Edzők 5-7 (3-2)
Szülők: Szanthoffer A.(Szaki) – Szűcs A., Vértes P., Krepuska P., Lakatos A.(Szalai Gy)., Lukász Gy.
Edzők: Rimay – Kiss Z., Grőb Á., Bicskei B., Helm T., Egyházi G.

Edző: Grőb Ákos


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©atelim.com 2016
rəhbərliyinə müraciət